توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زمان Ping بین چندین شرکت ارائه دهنده هاست
Dr.Fox
March 2nd, 2013, 18:01
با سلام و عرض ادب
میدونم که برای انتخاب یک ارائه دهنده هاست باید مواردی مثل اعتبار، پشتیبانی مناسب، امنیت و ... رو در نظر داشت.
سوال من در مورد تاثیر مقدار Ping تایم در انتخاب میزبان مناسب هست. مثلاً لیست زیر رو ببینید:
با توجه به شرایط من (میکروبلاگ تازه تاسیس - حجم کمتر از 100 مگ + بازدید کمتر از 1000 در ماه) که سرعت سایت مهمترین عامل هست، ایران هاست (با توجه به این Ping) بهترین گزینه است؟!
majidisaloo1
March 2nd, 2013, 18:05
شما فقط پینگ به سایتش رو میبینین که دلیل قاطعی نمیشه بستگی به این دارد که سرورشون داره کجا میزبانی میشود
Dr.Fox
March 2nd, 2013, 18:06
ممنون مجید جان؛ متوجه منظور شما هستم، یعنی میگید بجای گرفتن پینگ روی خود سایت، باید پینگ سرور اونها رو گرفت درسته؟
تکمیل: البته یک نکته ای هست بالاخره اون شرکت ارائه دهنده هاست، وب سایت رسمی خودش رو معمولا روی بهترین سرور موجود قرار داده، و شاید بشه حداقل از این طریق مقایسه ای انجام داد. اگر اشتباه میگم اصلاح کنید.
shahintak
March 2nd, 2013, 18:10
هاست ایران هاست بزرگی و خوبی هست
روی یرور های داخلی هست پینگ بالای میده هر هاستی که پینگ بالا داشت دلیل بر خوب بودن نیست
Dr.Fox
March 2nd, 2013, 18:17
هاست ایران هاست بزرگی و خوبی هست
روی یرور های داخلی هست پینگ بالای میده هر هاستی که پینگ بالا داشت دلیل بر خوب بودن نیست
شاهین جان؛ من نسبت به دوستان هاست ایران (بیش از 8 سال است) که ارادت دارم.
اتفاقاً برای من هم کمترین پینگ را هاست ایران داده است (یعنی فقط 25ms) و البته شاید علت آن قرارداشتن سرور اونها در ایران باشد، طبق حرف شما.
دوستان، راهی برای بدست آوردن آی پی سرور وجود داره، فرضاً بخوام پینگ بر روی آی پی سرور webhost84.org |میزبانی وب ، هاست ، دومین ، سرور (http://webhost84.org) بگیرم، از طریق سایت یا نرم افزار اگر معرفی کنید.
RoobinaServer
March 2nd, 2013, 18:18
ممنون مجید جان؛ متوجه منظور شما هستم، یعنی میگید بجای گرفتن پینگ روی خود سایت، باید پینگ سرور اونها رو گرفت درسته؟
تکمیل: البته یک نکته ای هست بالاخره اون شرکت ارائه دهنده هاست، وب سایت رسمی خودش رو معمولا روی بهترین سرور موجود قرار داده، و شاید بشه حداقل از این طریق مقایسه ای انجام داد. اگر اشتباه میگم اصلاح کنید.
سلام
اول این پینگ را بگیرید : 94.232.172.150 و بگید چند هست برای شما ؟ شما شهرستان شمال هستید ؟
دوم در مورد توضیح تکمیلیتون باید خدمتتون بگم که تا جایی که تجربه یاری میکند خیر ، مثلا همکارانی داریم که از ما هاست گرفتند برای پنل فروششون. یا شایدم همکارانی باشه از همین جناب majidisaloo1 هاست برای پنل فروششون داشته باشند ، چرا ؟ چون وقتی سرورشون یک مشکلی پیش آمد سایتشون نمیخوابه. هاست ایران هم به همین گونه شاید باشه حالا از جایی نخریده ولی ممکنه مثلا یک سرور خلوت را یا یک وی پی اس را فقط به هاست خود داده باشه.
بهتره آپتایم و پینگ سایت هایی که هاست ایران میزبانی میکند و دیگر شرایط را بررسی نمائید.
یا حق
router
March 2nd, 2013, 18:19
اتفاقاً برای من هم کمترین پینگ را هاست ایران داده است (یعنی فقط 25ms) و البته شاید علت آن قرارداشتن سرور اونها در ایران باشد، طبق حرف شما.
دوستان، راهی برای بدست آوردن آی پی سرور وجود داره، فرضاً بخوام پینگ بر روی آی پی سرور webhost84.org |میزبانی وب ، هاست ، دومین ، سرور (http://webhost84.org) بگیرم، از طریق سایت یا نرم افزار اگر معرفی کنید.
who.is,intodns.com
پینگ تنها نمیتونه ملاک برای خوب بودن باشه اما تمام هاستینگ هایی که بالا معرفی کردید شناخته شده و خوب هستند
RoobinaServer
March 2nd, 2013, 18:19
intoDNS: webhost84.org - check DNS server and mail server health (http://intodns.com/webhost84.org)
یا حق
Dr.Fox
March 2nd, 2013, 18:24
سلام
اول این پینگ را بگیرید : 94.232.172.150 و بگید چند هست برای شما ؟ شما شهرستان شمال هستید ؟
با تشکر ، avarage 27ms شد. خیر من شخصا در جنوب هستم، البته بازدیدکنندهای سایت از شهرهای مختلف (بیشتر اصفهان!) هستند.