سی پنل نصب شده فقط مونده انتقالش که گفتم انجام میدم
در ضمن یکبار دیگه هم پشت تلفن توهین کنید باهاتون برخورد میکنم
سرویستون کمتر از 24 ساعت تحویل داده شد
و وقتی میگم برات منتقل میکنم یعنی انجام میدم
این کاری هست که وضیفه من نیست ولی براتون انجام میشه
در ضمن کلا از خرید شما 48 ساعت نمیگزره 1هفته رو از کجا اوردید؟!!
پستتون گزارش شد
heshi
June 1st, 2013, 09:45
سلام
من که دیگه بی خیال این سرور شدم رفتم از جای دیگه خریدم که هم شرکت هستن هم تیکت بزنی دو دقیقه بعد جواب میدن
ولی اینجا ما 4 روزه منتظریم سرور جدید رو تحویل بگیریم ولی هیچ خبری نیست . سرور رو هم تازه تمدید کرده بودم نمیدونم میشه پولو پس گرفت یا نه ولی اخلاقیش اینه که پس بده چون یکی دو روز مونده به تموم شدن شارژ ماه قبلی تمدیدش کردم فرداشم خراب شد و از ماه بعدی حتی یه ثانیه هم استفاده نکردم
کیفیت سرور هم تا قبل از این اتفاقات خیلی خوب بود ولی کیفیت بدون پشتیبانی ارزشی نداره.الانم علاوه بر اینکه تمام اطلاعات سرورمون پرید ساعتها هم معطل و چشم انتظار بودیم شاید پولمونم از بین بره.جدای از اینا معلوم نیست اگه سرور رو بدن دو روز دیگه باز قطع نشه و برای درست شدنش باز 4-5 روزی معطل نشیم
خلاصه بگم درسته سرور ها ارزونه ولی به نظرم به این همه دردسرش نمی ارزه
PENOIL
June 1st, 2013, 09:48
سلام
من که دیگه بی خیال این سرور شدم رفتم از جای دیگه خریدم که هم شرکت هستن هم تیکت بزنی دو دقیقه بعد جواب میدن
ولی اینجا ما 4 روزه منتظریم سرور جدید رو تحویل بگیریم ولی هیچ خبری نیست . سرور رو هم تازه تمدید کرده بودم نمیدونم میشه پولو پس گرفت یا نه ولی اخلاقیش اینه که پس بده چون یکی دو روز مونده به تموم شدن شارژ ماه قبلی تمدیدش کردم فرداشم خراب شد و از ماه بعدی حتی یه ثانیه هم استفاده نکردم
کیفیت سرور هم تا قبل از این اتفاقات خیلی خوب بود ولی کیفیت بدون پشتیبانی ارزشی نداره.الانم علاوه بر اینکه تمام اطلاعات سرورمون پرید ساعتها هم معطل و چشم انتظار بودیم شاید پولمونم از بین بره.جدای از اینا معلوم نیست اگه سرور رو بدن دو روز دیگه باز قطع نشه و برای درست شدنش باز 4-5 روزی معطل نشیم
خلاصه بگم درسته سرور ها ارزونه ولی به نظرم به این همه دردسرش نمی ارزه
چندین بار گفتم مشتری هام رو توی فروش نمیشمناسم
به شما هم گفتم که عجله دارید اسمتون رو واسم پیغام خصوصی کنید ولی نکردید
امستون رو ارسال کنید سرویستون تحویل داده میشه و این چند روز قطعی هم اضافه میشه
heshi
June 1st, 2013, 09:53
به من که چنین چیزی نگفتی شاید یکی دیگه بوده.فقط همینو میدونم که نزدیک دو روزه تو تیکت گفتی چه سیستم عاملی میخای منم جواب دادم از اون موقع هم هنوز تحویل ندادی
قبلا عجله داشتم ولی دیگه ندارم چون تحویل هم بدی استفاده ای ازش نمیکنم.اگه میخای پولو پس بده نمیخای هم که هیچی.ما تا جایی که باید صبر میکردیم صبر کردیم البته اگه نیای به منم بگی تازه 24 ساعته سرور خریدی چه جوری 5 روزه معطلی
PENOIL
June 1st, 2013, 10:01
به من که چنین چیزی نگفتی شاید یکی دیگه بوده.فقط همینو میدونم که نزدیک دو روزه تو تیکت گفتی چه سیستم عاملی میخای منم جواب دادم از اون موقع هم هنوز تحویل ندادی
قبلا عجله داشتم ولی دیگه ندارم چون تحویل هم بدی استفاده ای ازش نمیکنم.اگه میخای پولو پس بده نمیخای هم که هیچی.ما تا جایی که باید صبر میکردیم صبر کردیم البته اگه نیای به منم بگی تازه 24 ساعته سرور خریدی چه جوری 5 روزه معطلی
5روز نیست و 3روز هست کلا قطع شده سرور
اسمتون رو واسم پیغام خصوصی کنید سریستون تحویل داده میشه
بهموقع اطلاع میدادید هم منتقل میشدید هم این مشکلات رو نداشتید
به هرحال اگر سرویستاون رو میخواهید اسمتون رو واسم پیغام خصوصی کنید
اگر هم نمخواهید که هیچ خودتون پیگیر نیستید
تا حالا شده یکبار تماس بگیرید یا اس ام اس بدید؟
با اینکه چنیدن بار گفتم اگر توی سایت جواب نمیدیم تماس بگیرید ولی بازم خیلی ها همین کار هم انجام نمیدند
برگشت وجه ندارم فقط میتونم بهتون سروی س تحویل بدم
heshi
June 1st, 2013, 10:11
نمیدونم والا سرور من که از دوشنبه شب قطع شد
والا ما نفهمیدیم با کدوم ساز باید برقصیم اگه اینجا پیگیری کنیم کلی شاکی میشی میگی فقط از طریق سایت جواب میدم هرکی اینجا چیزی بگه 48 ساعت جوابشو نمیدم ما هم گفتیم چشم از سایت تیکت زدیم که اونم لطف کردی جواب ندادی بعدش میگی چرا اینجا چیزی نگفتی.تماس هم میگرفتم مطمئنم اتفاق خاصی نمیفتاد مثل اون بنده خداهای دیگه
PENOIL
June 1st, 2013, 10:14
نمیدونم والا سرور من که از دوشنبه شب قطع شد
والا ما نفهمیدیم با کدوم ساز باید برقصیم اگه اینجا پیگیری کنیم کلی شاکی میشی میگی فقط از طریق سایت جواب میدم هرکی اینجا چیزی بگه 48 ساعت جوابشو نمیدم ما هم گفتیم چشم از سایت تیکت زدیم که اونم لطف کردی جواب ندادی بعدش میگی چرا اینجا چیزی نگفتی.تماس هم میگرفتم مطمئنم اتفاق خاصی نمیفتاد مثل اون بنده خداهای دیگه
سرویس بنده خدا های دیگه تحویل داده شده که الان اینجا پست نمیدند دوست عزیز وگرنه مثل شما شاکی بودند
اوکی سرویستون رو گزاشتم نصب
تیکتتون پاییین بود ندیدم اقای سعییدی
بهتون 15روز اضافه میشه و 100 گیگ هم هارد رایگان میزنم تا راضی باشید
rsp
June 1st, 2013, 10:30
اوه مشکلی پیش امده !!
اقا یه رسیدگی کنید به این سایتتون می خوام سفارش بدم از اون ۴ گیگ ها نمی شه !!!
سی پنل رایگان هم داری ؟؟
PENOIL
June 1st, 2013, 10:32
اوه مشکلی پیش امده !!
اقا یه رسیدگی کنید به این سایتتون می خوام سفارش بدم از اون ۴ گیگ ها نمی شه !!!
سی پنل رایگان هم داری ؟؟
این سفارش در دسترس نیست زیرا موجودی نداریم پلن های دیگر رو سفارش بدید
براتون نصب میکنم و لایسنس تریال هست و 15 روزه
arshiyan
June 1st, 2013, 10:44
سرور منم تحویل بدید
شماره تیکت 217648
PENOIL
June 1st, 2013, 10:45
سرور منم تحویل بدید
شماره تیکت 217648
اسمتون یاایمیلیتون رو واسم پیغام خصوصی کنید
fifapatch
June 1st, 2013, 10:51
سلام من تحویل گرفتم سروراااش عالیه کیفیت و سرعت سایت ها بالاست.
سرشون شلوغ هست ولی انصافا جوابگو هستن.
من که دوستش دارم ممنون شایان جان.
rsp
June 1st, 2013, 10:51
شما که اینجا خوب جواب می دید ببینم اگه یک ساله بخوایم گارانتی چی می دید ؟
+ تخفیفات خوب هم منظور کنید
PENOIL
June 1st, 2013, 10:54
شما که اینجا خوب جواب می دید ببینم اگه یک ساله بخوایم گارانتی چی می دید ؟
+ تخفیفات خوب هم منظور کنید
توی سایت هم خوب جواب میدم
1اله کارنمیکنم حداکثر 3ماهه
3ماهه سفارش بدید تخفیف داره بستگی به سرویسی هست که انتخاب میکنید بین 10 تا 15 درصد تخفیف میخوره
rsp
June 1st, 2013, 10:58
من بیشتر مایل هستم که بتونم طولانی مدت رو سرویسم حساب کنم
بعد یک نکته ی
شما پایین سایتتون زدید ۲۰۰۸ تا الان اما رجیستر دومین تون بر می گرده به ۲۰۱۱ جریان چیه ؟
PENOIL
June 1st, 2013, 11:05
من بیشتر مایل هستم که بتونم طولانی مدت رو سرویسم حساب کنم
بعد یک نکته ی
شما پایین سایتتون زدید ۲۰۰۸ تا الان اما رجیستر دومین تون بر می گرده به ۲۰۱۱ جریان چیه ؟
دامین اولمون .کام بود که کلاه برداری شرکتی که قبلا بود به اسم پایا سرور
بعد از جمع کردن این شرکت دامین اهم نیست و نابود شد
بعدش با ای ار اومدیم و بعدش .نت
.نت رسمی تر هست با این فعالیت داریم
البته شروغ فعالیتمون از اخرای سال 2010 هست اون 2008 رو طراح مون زده و من دیگه اصلاح نکردمش
rsp
June 1st, 2013, 11:10
خوب بسیار هم عالی .
خوب من چه جوری می تونم از شما یک سرویس یک ساله بگیرم جای حداکثر ۳ ماه ؟ چون ۳ ماه ۳ ماه بول واریز کردن کاریست بس سخت و دشوار.
PENOIL
June 1st, 2013, 11:13
خوب بسیار هم عالی .
خوب من چه جوری می تونم از شما یک سرویس یک ساله بگیرم جای حداکثر ۳ ماه ؟ چون ۳ ماه ۳ ماه بول واریز کردن کاریست بس سخت و دشوار.
به یک شرطی بهتون 1ساله سرویس میدم
اون هم این هست اگر قیمت ارز تغییر جدی کرد ( مثلا یک دفعه 40 درصد گرون شد ) هزینه تفاوت رو ازتون میگیرم به همین صورت اگر ارز ارزان شد هزینه بهتون برگشت داده میشه
مشکلی ندارید؟
tak2media
June 1st, 2013, 11:13
منم سرور رو بعد از 48 ساعت تحویل گرفتم
اما نکته واسه کسایی که میخوان سرویس بگیرند
کیفیت سرویس ها نسبت به قیمتش خیلی خوب بود
ایشون پشتیبانی نرم افزاری ندارند در سایت هم اعلام کردن و در صورت تمایل با هزینه انجام میدن
اما طی یک شب زحمت 2 ساله مارو بر باد دادند وتمامی اطلاعات رو پاک کردن ایشون توی سایتشون برای انتقال اطلاع رسانی کردند ولی یه ایمیل نزدن تقصر من چیه ک بخاطر بی توجهی شما باید هرروز سایتتون رو رفرش کنم
در پایا ن عرض میکنم اگه به پیشتیبانی بالا نیاز دارید و اطلاعاتتون براتون مهم هست 3برابر این قیمت رو بدید ارزش داره از جای دیگه سرویس یگیرید
ولی اگه برای اکانتینگ یا کارهای دیگه ای میخواید سرویسها شون نسبت به قیمت خوب هست
peymankazemi
June 1st, 2013, 11:15
سلام دیروز یه سرور گرفتم از ایشون کیفیت و سرعت عالی هست هم پرت و هم هارد آفر رم 4 گیگ گرفتم
تست سرعت از کش فلای
13576
بنده پنل تحت وب سفارش دادم ازشون و همه کاری میشه رو سرور انجام داد بدون واسطه و نیاز به تیکت.
PENOIL
June 1st, 2013, 11:17
دوست عزیز جدا از اطلاعیه توی سایت
توی یاهوو و فروم ها هم اطلاع داده بودیم چون ایمیل سایتمونمسدود بود و نمی شد ایمیل فرستاد
3شنبه تیکت بدید بهتون خسارت داده میشه ( 10 تا 60 روز رایگان ) روی سرور تون ادد میشه
rsp
June 1st, 2013, 11:45
اون هم این هست اگر قیمت ارز تغییر جدی کرد ( مثلا یک دفعه 40 درصد گرون شد ) هزینه تفاوت رو ازتون میگیرم به همین صورت اگر ارز ارزان شد هزینه بهتون برگشت داده میشه
خوب شما قیمت حال دارید به من می فروشید سیبا خودرو که نیستید هر دارید بند هرگونه تغییر احتمالا قیمت رو بخواید لحاظ کنید .
PENOIL
June 1st, 2013, 12:00
خوب شما قیمت حال دارید به من می فروشید سیبا خودرو که نیستید هر دارید بند هرگونه تغییر احتمالا قیمت رو بخواید لحاظ کنید .
اوکی تیکت بدید براتون 1ساله فاکتور میکنم
mehdifx
June 1st, 2013, 12:34
سرویس جدیدی که گرفتم از قبلی خیلی بهتره. فقط امیدوارم که همینطوری بمونه.
ممنون شایان جان.
dj-big
June 1st, 2013, 12:46
سرویس بنده خدا های دیگه تحویل داده شده که الان اینجا پست نمیدند دوست عزیز وگرنه مثل شما شاکی بودند
اوکی سرویستون رو گزاشتم نصب
تیکتتون پاییین بود ندیدم اقای سعییدی
بهتون 15روز اضافه میشه و 100 گیگ هم هارد رایگان میزنم تا راضی باشید
سرویس بنده حدا ها تحویل داده نشده دیگه خسته شدن از بس تیکت زدن جواب ندادین - تلفن زدن گفتین وقت ندارم - اینجا پست دادن گفتین تو سایت تیکت کنید
خوب بسیار هم عالی .
178 صفحه مردم دارن شکایت می کنن طرف می خواد سرویس 1 ساله بگیره
سرویس جدیدی که گرفتم از قبلی خیلی بهتره. فقط امیدوارم که همینطوری بمونه.
ممنون شایان جان.
امیدوار باش
4danlod
June 1st, 2013, 13:09
آقای اصغر پور ۵ روزه سرور آمریکا سفارش دادیم تحویل ندادید.
سرور ما هم زدید وسط بکاپ پاک کردید.
الان هم یک سرویس دیگر از دسترس خارج شده تیکیت زدیم برای یوزر و پسورد vmware بازم جواب نمی دید.
دیگه نمی دونم چی بگم ...
hphp
June 1st, 2013, 13:13
دوست عزیز انتقاد دارید یا مشکلتون حل نشده بخش انتقاد جای دیگه هست. توی بخش فروش که جای این چیزا نیست. تا جایی که بنده میدونم اقا شایان کارشون رو به نحو احسن انجام میدن. این مدت هم یه مشکلی برای یکی از سرور هاشون پیش امده که اونم فکر کنم حل شده وسرور جایگزین رو دادن به یوزر هاشون.
milad2013
June 1st, 2013, 13:55
والا من نمیدونم دیگه چی بگم !! به خدا خسته شدم ! به خدا خسته شدم ! 2 هفته هس وی پی اس گرفتم فقط 3 روز مثل آدم کار کرد ! فقط 3 روز ! اون یک هفته اول که 1 دققیه کار میکرد بعد خامشو میوشد بعد روشن میشد ! بعدش 3 روز خوب کار کرد و الان هم 4 روز که قطه ! من نمیدونم والا چی بگم ؟؟؟؟ واقعا اگه نمیتونید از این کارا نکنید ! به خدا خسته شدم !!!!!! الان چند روزی ه مهست که جواب نمیدین ! من دیگه چی کرا کنم ؟؟
dj-big
June 1st, 2013, 13:59
دوست عزیز انتقاد دارید یا مشکلتون حل نشده بخش انتقاد جای دیگه هست. توی بخش فروش که جای این چیزا نیست. تا جایی که بنده میدونم اقا شایان کارشون رو به نحو احسن انجام میدن. این مدت هم یه مشکلی برای یکی از سرور هاشون پیش امده که اونم فکر کنم حل شده وسرور جایگزین رو دادن به یوزر هاشون.
شما که سرویسی از ایشون ندارین جای حمایت الکی اینجا نیست . هیچ کدام از سرور های جایگزین را هم تحویل ندادن . کارشون را هم شما در جایگاهی نیستین که بگین به نحو احسن انجام داده یا نه مشتری هاشون باید بگن که از این 170 صفحه مشخصه اون تاپیک شکایت هم مال اسپمر هایی مثل شما هست که بالای 100 پست دارن .
PENOIL
June 1st, 2013, 14:00
تا وقتی از اینجا پیگیری کنید هیچ وقت جوابتون رو نمیدم
راه های پشتیبانی :
1- تیکت
2- تماس
3- اس ام اس
کیبورد من فهمیده انقدر که باهاش تایپ کردم ولی بعضی ها هنوز نه!!!
PENOIL
June 1st, 2013, 14:02
شما که سرویسی از ایشون ندارین جای حمایت الکی اینجا نیست . هیچ کدام از سرور های جایگزین را هم تحویل ندادن . کارشون را هم شما در جایگاهی نیستین که بگین به نحو احسن انجام داده یا نه مشتری هاشون باید بگن که از این 170 صفحه مشخصه اون تاپیک شکایت هم مال اسپمر هایی مثل شما هست که بالای 100 پست دارن .
شما که از چیزی خبیرب ندارید دروغ نگید یعنی چی سرویس های جایگزین تحویل داده نشده؟>
لطفا دروغ نگید درحال که هیچ خبری ندارید
milad2013
June 1st, 2013, 14:12
ولا من تیکت زدم زنگ زدم اس ام اس دادم ! به نتیجه نرسیدم !
langueclub
June 1st, 2013, 14:13
واسه من که صبح قطع شد؛ غروب سرور جدید دستم بود! :/
هاست دانلود هم داشتم، اونم تحویل داده شد. تازه، برای جبران مافات، چند گیگ اضافه هم دادن ;)
PENOIL
June 1st, 2013, 14:15
ولا من تیکت زدم زنگ زدم اس ام اس دادم ! به نتیجه نرسیدم !
0921
فقط اس امس دیروز دادید " انجام شد؟ " چی انجام شد؟
milad2013
June 1st, 2013, 14:17
انتقال دیگه ...!!
PENOIL
June 1st, 2013, 14:20
انتقال دیگه ...!!
خوب وقتی انجوری اس ام اس میدید من نمیدونم چه مشکلی دارید و اسمتون چی هست
توی سایت دارم مشکلتون رو حلمیکنم بعد رفع مشکل تیکت جواب داده میشه
dj-big
June 1st, 2013, 14:21
واسه من که صبح قطع شد؛ غروب سرور جدید دستم بود! :/
هاست دانلود هم داشتم، اونم تحویل داده شد. تازه، برای جبران مافات، چند گیگ اضافه هم دادن ;)
شما که از چیزی خبیرب ندارید دروغ نگید یعنی چی سرویس های جایگزین تحویل داده نشده؟>
لطفا دروغ نگید درحال که هیچ خبری ندارید
یعنی ما الان 12 روز 50 تومان دادیم سرور نداریم اگه دروغ می گم تا فاکتور و تیکت ها را هم با عکس بگذارم ؟!
در ضمن من دروغ می گم یا شما که می ری با یک اکانت دیگه میای از خودت تعریف می کنی دوستان توجه کنید این اقای langueclub همین امروز عضو شده و همین الان هم اولین پستشون را دادن و دارن از تحویل گرفتن سرویس حرف می زنن ایشون هم تشکر کرده یعنی ما صلا نفهمیدیم قضیه چیه :)
PENOIL
June 1st, 2013, 14:29
یعنی ما الان 12 روز 50 تومان دادیم سرور نداریم اگه دروغ می گم تا فاکتور و تیکت ها را هم با عکس بگذارم ؟!
در ضمن من دروغ می گم یا شما که می ری با یک اکانت دیگه میای از خودت تعریف می کنی دوستان توجه کنید این اقای langueclub همین امروز عضو شده و همین الان هم اولین پستشون را دادن و دارن از تحویل گرفتن سرویس حرف می زنن ایشون هم تشکر کرده یعنی ما صلا نفهمیدیم قضیه چیه :)
عزیزم من همین یک اکانت رو دارم
توی یاهو مسیج همگانی دادم تا بیان بگند که سرویس تحویل گرفتند و دروغ شمارو رو کنند
از هرچی دوست دارید اسکن بزارید
اگر واقعا فکر میکنید مشکلی توی سرویس دهی من هست تاپیک انتقاد باز کنید چون اینجوری بهتر به جواب میرسید
شما هم دیشب درخواست ارتقا سرور دادی الان هم داره منتقل میشه روی سرور جدید از دیشب
http://upcity.ir/images2/85952825999943111730.jpg
نمیدونم دیگه این بچه بازی هاتون چی هست
پولتون رو خردم؟
سرتون رو کلاه گزاشتم؟
بهتون جواب ندادم؟
به خدا خسته شدم از این وضعیت بعضی یوزر ها کاری میکنند ادم دیگه اصلا حسی برای انجام کار نداشته باشه
شماهم به جای اینکه اینجا دروغ بگید و سعی کنید کار من رو زیر سوال ببرید کمی صبر کنید تا کارتون توی سایت انجام بشه
rsp
June 1st, 2013, 14:42
آقا چرا این همه ادم ناراحت دورو برت اند ؟
(اکانت ساختم و مسیج هم اینجا دادم ولی مثل اینکه جواب گو نیستید)
فکر کنم مجبورم دوباره تجدید نظر کنم ...
dj-big
June 1st, 2013, 14:43
عزیزم من همین یک اکانت رو دارم
توی یاهو مسیج همگانی دادم تا بیان بگند که سرویس تحویل گرفتند و دروغ شمارو رو کنند
از هرچی دوست دارید اسکن بزارید
اگر واقعا فکر میکنید مشکلی توی سرویس دهی من هست تاپیک انتقاد باز کنید چون اینجوری بهتر به جواب میرسید
شما هم دیشب درخواست ارتقا سرور دادی الان هم داره منتقل میشه روی سرور جدید از دیشب
http://upcity.ir/images2/85952825999943111730.jpg
نمیدونم دیگه این بچه بازی هاتون چی هست
پولتون رو خردم؟
سرتون رو کلاه گزاشتم؟
بهتون جواب ندادم؟
به خدا خسته شدم از این وضعیت بعضی یوزر ها کاری میکنند ادم دیگه اصلا حسی برای انجام کار نداشته باشه
شماهم به جای اینکه اینجا دروغ بگید و سعی کنید کار من رو زیر سوال ببرید کمی صبر کنید تا کارتون توی سایت انجام بشه
هم پولمون را خردین
هم سرمون کلاه گذاشتین
هم بهمون جواب ندادین
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اول که سرور 512 دادین به جای 1 گیگ
بعد از کلی جر و بحث با شما که این سرور هاتون مشکل داره گفتین انتقال می دم ( اولش که قبول نمی کردین مشکل داره ) 4 تا کاربر دیگه هم اعتراض کردن قبول کردین .
بعد از کلی دردسر هنوز که هنوز ه نفهمیدین من 2 تا سرورم مشکل داره یک دونش را دارین انتقال می دین روی سرو جدیدتون 50 بار بیشتر گفتم اقا جان ما 2 تا سرورمون مشکل داره الان باز فقط یک سرور را انتقال دادین .
زنگ می زینم اینقدر بی ادبانه با ادم حرف می زنید که من گفتم باشه خداحافظ
اگر هم تیکت بزنیم اینجوری جواب می دین
یعنی اولین بار هست پشتیبانی می گه وقت ندارم هیچ جا من همچین چیزی ندیدم !!!!
آقا چرا این همه ادم ناراحت دورو برت اند ؟
(اکانت ساختم و مسیج هم اینجا دادم ولی مثل اینکه جواب گو نیستید)
فکر کنم مجبورم دوباره تجدید نظر کنم ...
چون یکی از سرور هام مشکل خرده و یوزر ها 3-4روزه ریختن سرم
بزودی حل میشه
مشکلی نیست فکر کنید و تصمیم درست بگیرید
بهتون جواب دادم شما جواب ندادید
PENOIL
June 1st, 2013, 14:53
یوزر بیگ همونطور که توی پست های قبلی هم گفتم همیشه فرقی بیت کسی که توی سایت پیگیر میشه و کسی که توی انجا پیگیر هست میزارم
چون صبر رو حوصله داره و پیگیر کارش هست مثل شما نیست
سرور 512 هم اشتباه من بود و توضیح دادم که از تمپلت استفاده میکنیم و فراموش شده بود براتون 1گیگ منم و تیکت دادید حل شد
درتسه اگر اینجا پیگیری نمیخواستید و توی سایت پیگیر میشدید بهتون روی هر سرور بابت مشکل 15روز هم تایم میدادم همونطور که به خیلی ها دادم مثل یوزر مهدی که توی همین تاپیک هم هست 60 روز بابت خسارت به سرویسشون اضافه شد
این فاکتور هم به درخواست شما برای ارتقا به سرور 4گیگ بوده که از دیشب درحال انتقال هست
برای سرویس دیگرتون هم میخواهید فاکتور میشه بعد پرداخت انجام میشه
من هیچ وقت بی ادبانه صحبت نکردم که بخوام با شما صحبت کنم پشت تلفن فهش خردم ولی جای جواب فهش تلفن رو قطع کردم مثل همین امروز یوزر میلاد که پست هاش توی همین تاپیک هست
درخواست ساپورت تغییرات توی فاکتور ها داده بودید و من هم بهتون گفتم 3شنبه تیکت بدید برای این مشکل
با این پست هاتون به هیچ چیزی نمیرسید و تنها باید صبر کنید وتوی سایت تیکت بدید و مشکلتون حل بشه
PENOIL
June 1st, 2013, 14:55
مثلا یکی از یوزر های من که فقط از سایت پیگیر هست و تماس میگیره و الان هم داره همین تاپیک رو مشاهده میکنه یوزر ali_parand21
مثل شما مشکل سرعت داره و 4-5 روز هم هست کارش طول کشیده
ولی تا الان یک پست ندادن و از راه درست پیگیر بو.دند
ممنونم واقعا ازشون کارشونرو همیشه زودتر از شما انجام میدم مطمعن باشید
ali_parand21
June 1st, 2013, 14:55
اقا شایان بعد از 5 روز از انتقال سرور به احترام حرف تون در سایت من یک کلام در اینجا موضوعی رو باز نکردم و فقط از طریق پشتیبانی و تلفن مستقیم با خودتون صحبت کردم ولی تا الان از صحبت های شما که هر سری می گید تا 30 دقیقه سرور رو بهتون می دم ... چیز دیگه ای ازتون در نیومد به خدا خسته شدم اقای محترم من روی حرف شما دارم به چند نفر دیگه قول می دم هر سری هم دروغ تحویل می دید هر سری هم تیکت زدم به باهانه مختلف یا گفتید پسورد سرور چیه که بنده در تیکت مربوط در قسمت مربوط به پسورد براتون زده بودم و یا عنوان می کنید کلا مشکل چی بوده به هر حال من از قید اطلاعات گذشتم چرا که شما بخواید 30 گیگ اطلاعات رو جابه جا بکنید اینقدر طول کشید به راستی خیلی خوب کار مشتری رو راه می ندازید فقط خواستم بگم این کارتون به هر عنوان درست نیست مشتری رو بازیچه خودتون نکنید فقط حرف نزنید عمل کنید بدرود
PENOIL
June 1st, 2013, 14:58
اقا شایان بعد از 5 روز از انتقال سرور به احترام حرف تون در سایت من یک کلام در اینجا موضوعی رو باز نکردم و فقط از طریق پشتیبانی و تلفن مستقیم با خودتون صحبت کردم ولی تا الان از صحبت های شما که هر سری می گید تا 30 دقیقه سرور رو بهتون می دم ... چیز دیگه ای ازتون در نیومد هر سری هم تیکت زدم به باهانه مختلف یا گفتید پسورد سرور چیه که بنده در تیکت مربوط در قسمت مربوط به پسورد براتون زده بودم و یا عنوان می کنید کلا مشکل چی بوده به هر حال من از قید اطلاعات گذشتم چرا که شما بخواید 30 گیگ اطلاعات رو جابه جا بکنید اینقدر طول کشید به راستی خیلی خوب کار مشتری رو راه می ندازید فقط خواستم بگم این کارتون به هر عنوان درست نیست مشتری رو بازیچه خودتون نکنید فقط حرف نزنید عمل کنید بدرود
همین توی پست بالا داشتم از شما تشکر میکردم
http://upcity.ir/images2/54018596655184058634.jpg
سرورتون روی نصب هست
7روز هم بابت این مشکلات بعد انتقال روش اضافه میشه
dj-big
June 1st, 2013, 15:05
حالا من دروغ می گم یا شما داری ***ی می کنی ؟!
به من می گی سرویست مشکل داره حق نداری اعتراض کنی الان هم چون اعتراض کردی 10 روزی که سرویستش مشکل داره به من ربطی نداره اون یکی سرویست هم که مشکل داره دوباره پول می گیرم ازت تا درستش کنم ...!!!!!!
یعنی شما اخر مشتری مداری هستی سرور ها تون مشکل داره تازه یک چیزی هم بدهکار شدیم ما :o
PENOIL
June 1st, 2013, 15:08
حالا من دروغ می گم یا شما داری ***ی می کنی ؟!
به من می گی سرویست مشکل داره حق نداری اعتراض کنی الان هم چون اعتراض کردی 10 روزی که سرویستش مشکل داره به من ربطی نداره اون یکی سرویست هم که مشکل داره دوباره پول می گیرم ازت تا درستش کنم ...!!!!!!
یعنی شما اخر مشتری مداری هستی سرور ها تون مشکل داره تازه یک چیزی هم بدهکار شدیم ما :o
من نه دروغ گفتم بهتون نه ***ی کردم
سرویستون تحویل داده شده و درحال رفع مشکلش هستم
بله باز هم میگم اگر مشکلتونرو مثل اقای علی پیگیر بودید بهتون 15روز روی هر 5تا سرورتون اضافه میکردم
پول برای ارتقا گرفته شده طبق درخواست خودتون
nginxweb
June 1st, 2013, 15:11
تاپیک به بی راهه میره..
اگر این تاپیک به همین پست ها ادامه پیدا کند بسته و یا حذف خواهد شد
PENOIL
June 1st, 2013, 15:13
تاپیک به بی راهه میره..
مدیر محترم
به جای قفل یا حذف تاپیک بنده کمی نظارت کنید
و به یوزر بگید توی راه درست درخواست بده و انتقاد کنه
من نباد چوب یوزر دیگر رو بخورم
nginxweb
June 1st, 2013, 15:16
مدیر محترم
به جای قفل یا حذف تاپیک بنده کمی نظارت کنید
و به یوزر بگید توی راه درست درخواست بده و انتقاد کنه
من نباد چوب یوزر دیگر رو بخورم
مدیران نمیتونن شبانه روز وقتشونو سر بررسی شکایات علیه شما و بقیه همکاران بزارند...
شما برای هم پست 2 باز abuse میزنید
تاپیکتون هم بیش از حد ادامه پیدا کرده است
شخصا اگر ببینم تاپیک به بی راهه میره و باز برای هر پست abuse زدید تاپیک رو پاک خواهم کرد تا مسدود خواهد شد
langueclub
June 1st, 2013, 15:18
آره خب، الان عضو شدم.
اما همونطور که آقا شایان گفت، تو یاهو send to all داده بودن.
اگه هم شکی هست، آی دی یاهوم:
forever.sadra
ضمنا؛ اینم عکس تیکت هایی که ما دادیم که دیگه نگین دروغه؛ به تاریخ و ساعت هم میونین دقت کنین:
مدیران نمیتونن شبانه روز وقتشونو سر بررسی شکایات علیه شما و بقیه همکاران بزارند...
شما برای هم پست 2 باز abuse میزنید
تاپیکتون هم بیش از حد ادامه پیدا کرده است
شخصا اگر ببینم تاپیک به بی راهه میره و باز برای هر پست abuse زدید تاپیک رو پاک خواهم کرد تا مسدود خواهد شد
یعنی جواب کسی که علبه من پست داده رو نباید بدم؟
خوب مگه انجمن بخش انتقاد نداره؟
چرا یوزر نمیگید اونجا انتقاد کنه و توی تاپیک من پست انتقادی نده؟
این شکل صحیح نیست
یا کلا بیخیال تاپیک باشید و خدم جواب مشتری هام رو میدم یا شما به یوزر کمک کنید کجا پیگیر باشه
dj-big
June 1st, 2013, 15:20
تاپیک به بی راهه میره..
مدیر عزیز من فکر کنم تاپیک را حذف کنید بهتره من مثل خیلی ها اسپمر نیستم که 100 تا پست داشته باشم و بتونم تو قسمت شکایات تاپیکی ارسال کنم وگرنه مشکل را از اونجا پیگیر می بودم تو این فروم خیلی ها بدون اینکه حتی سرویسی از کسی داشته باشه می ان و حمایت می کنن و من فکر کنم شما باید جلو این کار را بگیرین چون این خیانت به مشتری هاست طرف همکارش هست می اد الکی تایید می کنه اما کاربرای دیگه باید واقعیت ها را بدونن من فکر کنم این فروم باید محلی باشه که بشه سرویس های خوب را از بد تشخیص داد اما تپیک زده نشده 50 نفر می رن تایید می کنن !!! من اگه اعتراضی کردم همش دلیل سند و مدرک داره
PENOIL
June 1st, 2013, 15:23
مدیر عزیز من فکر کنم تاپیک را حذف کنید بهتره من مثل خیلی ها اسپمر نیستم که 100 تا پست داشته باشم و بتونم تو قسمت شکایات تاپیکی ارسال کنم وگرنه مشکل را از اونجا پیگیر می بودم تو این فروم خیلی ها بدون اینکه حتی سرویسی از کسی داشته باشه می ان و حمایت می کنن و من فکر کنم شما باید جلو این کار را بگیرین چون این خیانت به مشتری هاست طرف همکارش هست می اد الکی تایید می کنه اما کاربرای دیگه باید واقعیت ها را بدونن من فکر کنم این فروم باید محلی باشه که بشه سرویس های خوب را از بد تشخیص داد اما تپیک زده نشده 50 نفر می رن تایید می کنن !!! من اگه اعتراضی کردم همش دلیل سند و مدرک داره
یعنی جواب کسی که علبه من پست داده رو نباید بدم؟
خوب مگه انجمن بخش انتقاد نداره؟
چرا یوزر نمیگید اونجا انتقاد کنه و توی تاپیک من پست انتقادی نده؟
این شکل صحیح نیست
یا کلا بیخیال تاپیک باشید و خدم جواب مشتری هام رو میدم یا شما به یوزر کمک کنید کجا پیگیر باشه
سلام
نمیتونیم در طی شبانه روز به تاپیک شما رسیدگی کنیم، روزانه برای من بیش از ۱۵۰ تا ریپورت میاد و شما پای ثابت این ریپورت ها هستید.
اگر موافق هستید تاپیک رو قفل کنیم تا مشتریان از طریق روش هایی که گفتید با شما در ارتباط باشند و شما هم وقت و اعصابتون رو صرف این تاپیک نکنید.
Sent from my iPhone using Tapatalk
PENOIL
June 1st, 2013, 16:16
سلام
نمیتونیم در طی شبانه روز به تاپیک شما رسیدگی کنیم، روزانه برای من بیش از ۱۵۰ تا ریپورت میاد و شما پای ثابت این ریپورت ها هستید.
اگر موافق هستید تاپیک رو قفل کنیم تا مشتریان از طریق روش هایی که گفتید با شما در ارتباط باشند و شما هم وقت و اعصابتون رو صرف این تاپیک نکنید.
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه دوست عزیز نیازی به قفل کردن تاپیک نیست
خودم مشکلات روسر و سامان میدم
hphp
June 1st, 2013, 17:15
دوست عزیز شما خودت با خودت درگیری.از کجا میئدونین من ازشون سرویس نداشتم!!! حتما شما لیست کامل یوزرهای ایشون رو دارین!!! بنده گفتم اگه انتقادی چیزی دارین بخش انتقاد توی این انجمن هست ونیازی نیست تاپیک فروش رو خراب کنین که فکر نکنم قوانین انجمن رو خونده باشین.عجیبه به قول خودتون 170 صفحه شکایت هست و شما هم دیدن ولی خریوتون رو انجام دادین باز از همینجا!!!
PENOIL
June 1st, 2013, 21:56
تعداد زیادی از سفارش ها و درخواست ها حل و رسیدگی شد
با سپاس
NA3R
June 2nd, 2013, 01:10
تعداد زیادی از سفارش ها و درخواست ها حل و رسیدگی شدبا سپاسبه غیر از درخواست ما برای تغییر سیستم عامل که 5 روز هست بی جواب مونده و مشتریهامون کلی بد و بیراه تحویلمون دادن!
nkm
June 2nd, 2013, 07:43
و البته مال بنده که هنوز نشده باهاش کار کرد!
rsp
June 2nd, 2013, 09:47
خوب من سفارشمو دادم تا ببینم چی می شه ...
تا یک سال با شما خواهیم بود ...
البته اگه خدا بخواد ..:105:
rsp
June 2nd, 2013, 11:44
عروس رفته گل بچینه ؟
کجا اقا جون !
PENOIL
June 2nd, 2013, 12:27
ساعت پاسخ گویی :
12 ظهر تا 2 شب
توی این محدوده خارج جواب داده نمیشه
چون دارم استراحت میکنم برای روز کاری اینده
baranblog
June 2nd, 2013, 17:07
شایان جان ان شاء الله سر قول جریمه 10 تا 60 روزتون هستین دیگه همچنان...
PENOIL
June 2nd, 2013, 17:39
شایان جان ان شاء الله سر قول جریمه 10 تا 60 روزتون هستین دیگه همچنان...
سلام
3شنبه به بعد تیکت بدید بررسی میشه و ادد میشه روی سرویستون
rsp
June 2nd, 2013, 21:57
شایان جان ماپرداختو انجام دادم
زودتر این سرویس ما رو راه بندازه که بدجوری کارمون گیره دستت طلا
PENOIL
June 2nd, 2013, 22:39
شایان جان ماپرداختو انجام دادم
زودتر این سرویس ما رو راه بندازه که بدجوری کارمون گیره دستت طلا
سلام
یک تیکت باز کنید توی تیکت مشخصات سروی سرویس رو براتون ارسال میکنم
NA3R
June 3rd, 2013, 01:27
گویا به خاطر اینکه توی تاپیک اعتراض کردیم با ما هم لج کردن ! 7 روز هست که سرور داون هست فقط برای یک تعویض سیستم عامل
13624
PENOIL
June 3rd, 2013, 01:51
گویا به خاطر اینکه توی تاپیک اعتراض کردیم با ما هم لج کردن ! 7 روز هست که سرور داون هست فقط برای یک تعویض سیستم عامل
13624
چنیدن هزار بار توضیح دادم وقتی توی سایت جوابی نمیگرید از راه های زیر اقدام کنید
سفارش این بار سریع تحویل شد (2 گیگ انگلیس) // ممنونم
javadt
June 3rd, 2013, 09:47
آقا بنده 4 روزه یک سرویسی رو پرداخت کردم اما نه سرویس راه اندازی شده و نه از ایشون خبری نیست
قبل از پرداخت تیکت میزدم سریع جواب می دادند اما حالا دیگه جواب نمیدند
دوستان کسی شماره ای داره از شون لطفا بده تو سایت که چیزی پیدا نکردم
dark_7qe
June 3rd, 2013, 09:49
آقا بنده 4 روزه یک سرویسی رو پرداخت کردم اما نه سرویس راه اندازی شده و نه از ایشون خبری نیست
قبل از پرداخت تیکت میزدم سریع جواب می دادند اما حالا دیگه جواب نمیدند
دوستان کسی شماره ای داره از شون لطفا بده تو سایت که چیزی پیدا نکردم
توی پست شماره 1 موجوده