ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در حل یه مشکل برای اسکریپت پرداخت

dollar
March 2nd, 2013, 07:57
سلام
من یه اسکریپت پرداخت لیبرتی دارم . که مشتری بعد از پرداخت براش اتومات یوزرنیم ارسال میشه ...
یه مشکلی که این اسکریپت داره این هست که مشتری اگر یک سنت هم پرداخت کنه باز براش ایمیل میره...
من خودم تست کردم که چطوری میشه این کار را کرد دیدم میشه کد صفحه را در فرانت پیج باز کرد و ازون طریق وصل پیمنت لیبرتی شد و توی فرانت پینج عدد را تغییر داد به یک سنت موقع بازگشت از لیبرتی برای فرد یوزرنیم میره .
خواستم بدونم مشکل را چطوری میشه حال کرد . ایا کسی بلده یا چند خط دستور این مشکل را حل کرد و اول در دیتابیس اسکریپت بررسی کنه پیمنت با قیمت را و اگر درست بود بعد ارسال کنه.
کسی میتونه کمک یا راهنمایی کنه؟

dollar
March 2nd, 2013, 12:15
up.......+1

dollar
March 3rd, 2013, 11:16
up....

SAJJADSAA
March 3rd, 2013, 18:06
سلام دوست عزیز بهتره اگه هدف از این اسکریپت ارسال یوزر و پسورد بعد از پرداخت پوله بهتره بجای این اسکریپت از اسکرپیت های فارسی مثل فریر و ... استفاده کنین

dollar
March 3rd, 2013, 18:09
سلام دوست عزیز بهتره اگه هدف از این اسکریپت ارسال یوزر و پسورد بعد از پرداخت پوله بهتره بجای این اسکریپت از اسکرپیت های فارسی مثل فریر و ... استفاده کنین

این بعد از پرداخت لیبرتی هست ....
دستوری نیست مثلا بگیرم که ایا پرداخت بالای 5 دلار هست و بعد ارسال کنه؟
من این دستور را مثلا در دیستابیس بزارم یا فایل کانفیگ؟

SAJJADSAA
March 3rd, 2013, 18:21
100 درصد هستش ولی مشکل با2-3 سطر حل نمیشه