توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حق و حقوق هاستیگ در قبال کاربر ( راهنمایی)
fafa12
March 1st, 2013, 18:52
سلام
میخواستم این تاپیک رو توی " انجمن : انتقاد و پیشنهاد" بزارم اما مثل اینکه اجازش برای من فعال نیست . به همین دلیل اینجا گذاشتم به امید راهنمایی شما .
توی قوانین همه ی هاستیگ ها انواع قوانین که مربوط به نگهداری سرور هست مثل استفاده از منابع عدم آپلود فایل توی هاست اشتراکی برای دانلود یا نصب اسکریپت مناسب و هزار تا موضوع ریز تادرشت دیگه اومده که باید کاربر رعایت کنه ...
اما هیچ جایی در مورد حقوق کاربر چیزی گفته نمیشه . مهمترین نکته برای یک کاربر دان نشدن سایتشه اما اینکه بنا به دلایلی سایت دان میشه بودن اینکه کاربر توش نقش داشته باشه و هاستیگ هیچ گونه پاسخ گویی نداره وتازه بعد از چند روز پیام میدن متاسفیم مشکل فلان بود و با یک تاسف همه چیز رو تموم میکنن آیا من کار بر حقی درمرد دان بودن سایتم ندارم ....
مثل اینکه منی که به هاستیگ پول دارم بدهکار هستم و نباید توقع داشته باشم که سایتم دان نباشه ...
آیا نهادی یا راهی برای اینکه من بتونم درقبال این دان بودن سایت پیگیر باشم وجود داره یا اصلا توی ایران چنین چیزی به معنای حقوق مشتری معنا و مفهوم نداره ...
توی اخرین تجربم که هنوزم ادامه داره هاستیگم کل هاستشونو به یک هاست تیگه واگذار کردن و خداحافظی کردن که واقعا هاست نمونه ای بودن اما اگر دست خودم بود هرگز ب این شرکت جدید نمی رفتم . اما چیکار کنم که پلان های یک ساله ازشون دارم .
طی این یک ماه نزدیک به 20 روز دانی کشیدم و نتیجش شده افت رتبه 90000 تا الکسا به 400000 جدا از ارور های گوگل و بینگ و موتور های جستو جو که مدام ارور 404 و 500 و dns و ... میدن ...
الانم دیگه میخوام کلا سایتمو تعطیل کنم برای همیشه و قید وب و سایت و .... رو بزنم .... رشتم مهندسی مکانیک هست و علاقم و سرگرمیم کامپیوتر و وب و آی تی بود ... وقتی اوضاع قمر در عقرب سایت های ایانی رو دیدم که همشون دارن فقط تبلیغات نشون میدن و سایتایی با مطالب مفید کم پیدا میشه یا همه از روی هم کپی میکنن گفتم بیام یه سایت بایه دید متفاوت بزنم مثل سایتای انگلیسی ...
بالاخره همه اینجا سواد دارن وتجربه اگر یه موضوع آموزشی رو فارسی سرچ کنید چیزی گیرتون نمی یاد و اگرم بیاد پر از تبلیغاته . اما اگر همون موضوع رو به انگلیسی تایپ کنید میبنید که چقدر مطلب مفید پیدا میکنید ... اول فکر میکردم مشکل سایتا و این جور چیزاست اما الان میبینم مشکل هاستا و سرویس دهنده ها وقیمت های بالای هاستیگ توی ایرانه و عدم پاسخ گویی و اینکه هر کسی با هر تجربه ای اومده یه نمایندگی از یکی گرفته و شده هاستیگ و ارائه هاست ... نتیجش میشه یه درخت و که هرچی به نوک شاخه هاش نزدیک میشیم شرکت های هاستیگ کم تجربه تری پیدا میشه که هرکدم شاید زیر مجموعه ی چندین شرکت هاستیگ دیگه باشن .
نتیجش میشه قیمت بالا ی هزینه ی واسطه و کاهش تجربه و علم لازم ... نتجش میشه اینکه وبلاگ نویسی بهتر از داشتن سایت میشه چون دیگه حداقل دانی نداره ... اما این میشه کاگر بی سود و مواجب برای شرکت های وبلاگ دهی ...
نمیگم هاستیگ های خوب نیستن اما تعدادشون توی این همه تبلیغات سالم و ناسالم گم شده ...
من که دیگه قید وب و سایت و ... رو زدم اما میخوام بدونم که آیا توی ایران میشه درمورد دان بودن سایت پیگیر شد یا نه ؟ من کاربر باید پول بدم و سایتم دان باشه و صدامم در نیاد و متشکر هم باشم که سایتم دان بوده .
bronze
March 1st, 2013, 20:13
زیاد دنبال پیگیری این مسائل نباشید.
به صورت تجربی چندین سایت و هاست رو امتحان کنید تا موردی که بهتر است را پیدا کنید.
mamali5
March 1st, 2013, 20:56
بهترین پیشنهادی که میتونم به شما بدم:
1) دریافت سرویس به صورت ماهانه
2) بررسی دقیق موضوع نماینده بودن سرویس دهنده یا سرویس دهنده اصلی و بدون واسطه بودن.
3) تکیه نکردن به گشتن به دنبال سرویس ارزان قیمت
4) بررسی مقدار تجربه کاری شرکت سرویس دهنده(مثلا 1 ماه شروع کردن یا چند سال...)
موفق باشید
bronze
March 1st, 2013, 22:33
خواستید سایت رو روی یک vps نسبتا خوب میارم بالا.
fafa12
March 1st, 2013, 22:37
زیاد دنبال پیگیری این مسائل نباشید.
به صورت تجربی چندین سایت و هاست رو امتحان کنید تا موردی که بهتر است را پیدا کنید.
تا الان که 4 هاستیگ رو تست کردم که خوشبختانه سومیش عالی بود چه از نظر سرور و چه ازنظر پاسخ گویی و چه سابقه که از سال 86 تا الان بود ... اما واگذار کردن به یک سرور مذخرف که نه پاسخ گویی داره و نه قدرت متاسفانه ...
آزمون خوطا هم ارزشی نداره ...
بهترین پیشنهادی که میتونم به شما بدم:
1) دریافت سرویس به صورت ماهانه
2) بررسی دقیق موضوع نماینده بودن سرویس دهنده یا سرویس دهنده اصلی و بدون واسطه بودن.
3) تکیه نکردن به گشتن به دنبال سرویس ارزان قیمت
4) بررسی مقدار تجربه کاری شرکت سرویس دهنده(مثلا 1 ماه شروع کردن یا چند سال...)
موفق باشید
مشکل اینه که کل هاست من 50 مگ هم بیشتر نیست و همه ی پلانای موجود زیر 1000 مگ سالانه هستن ناچارا باید سالانه بگیرم ... که اگر ممکن بود حتما ماهانه میگرفتم .
سویس ارزون هم نمیگیرم اما گرون هم نمی گیرم متعادل و پولشم میدم اما مشکل اینجاست که پول رو میگرن اما پاسخ گو نیستن.
درمورد سابقه هم حرفتون درست و قبول دارم اما واسطه بودن رو نمی شه فهمید ...
اما هیچ کس نگفت آیا راهی برای پاسخ گویی هست اصا قانونی وجود داره ...
اصلا جایی وود داره که شرکت های هاستیگ ثبت شرکت میکنن یا نه هرکس به اینترنت دسترسی داشت میتونه یه هاستیگ راه بندازه ...
fafa12
March 1st, 2013, 22:42
خواستید سایت رو روی یک vps نسبتا خوب میارم بالا.
سرویس مجازی نمیخوام به دردسرای بعدیش نمی ارزه.
اگر روزی بخوام دوباره رانش کنم هاست مخصوص وردپرس که فقط وردپرس روی سرورش نصب باشه و تمام پلاناشون روی میزبان اختصاصی باشه و از نظر منابع و مشکلی نداشته باشن میگیرم . تا بعدا که بازدید بالا رفت مشکل پیش نیاد. البته سابقه و تایید شدنشونم برام مهم هست و پاسخ گوییشون .
اما الان دیگه واقعا خسته شدم از ان همه مشکل هاستیگ ...
bronze
March 1st, 2013, 22:43
هرکس به اینترنت دسترسی داشت میتونه یه هاستیگ راه بندازه ...
اگر ضرر مالی زیادی کردید شاید بتونید به مرکز بررسی سایت های اینترنتی شکایت کنید ولی برای آپ تایم ... خیلی امیدوار نباشید.
پیشنهاد در مورد سایت تون :
از سایت بک آپ بگیرید یک میزبان خوب پیدا کنید راهتون رو ادامه بدید
MehrganWeb
March 1st, 2013, 22:51
سلام
ماها صنف خواصی نداریم که بتونید از اون طریق پیگیری کنید
ولی اگه اینطور که شما میفرمایید بخاطر مشکل دون بودن سرور میخواین قید وب سایت رو بزنید
کاملا اشتباه فکر میکنید
گرامی;
بهترین انتخاب یک میزبان درست ، میزبانی که قبل از خرید مشتری هاشونو بررسی کنی
بررسی کنید ببینید که آیا ایشون ریسلر یا سرور اختصاصی دارن
شرکت های با کیفیت و معتبری وجود دارند که شما رو از 0 به 100 می رسونن
همیشه به دنبال کیفیت باشید : هرچقد پول بدید همان قدر آش میخورید
همیشه به دنبال پرداخت ماهیانه باشید
سعی کنید خواهشا و لطفا قوانین رو سرسرکی تیک نزنید لینک داره برید بخونیدش قشنگ
در مورد سرور هاشون تحقیق کنید
من خودم یه سایت اموزش دارم که حتی الان 3 سال هست روی یه شرکت نگه داری میشه و حتی روی سرور های خودم منتقلش نکردم
ببینید همیشه فکر و هزینه مهمه نه اسم شرکت و میزان تخفیفش
شاید سایت شما نیاز ندارد به یک گیگ هاست
حتی شما میتونید با 500 مگابایت با کیفیت کارتونو راه بندازید
از من به شما نصیحت قبل از تصمیم در مورد پلمپ کردن یه سایت
بشنید پیش خودتون جوانب کار رو در نظر بگیرید که آیا به غیر از این سر گرمی خواصی دارید یا خیر
کار من مشاوره به خلق الله و اکثر میدونن حتی توی یک تاپیک خرید و فروش شرکت نکردم جز در مواردی که خودم نیاز داشتم
شما زحمت کشیدید سایت رو راه اندازی کردید
کمی هزینه کنید برید روی شرکت دیگه که کیفیت داشته باشه کیفیت ، نه اینکه شرکت خونگی باشه و یک بچه دبیرستانی مسئولش باشه و تا وقتی که از مدرسه بر می گرده پشتیبانی اف باشه
شب باید بره زود بخوابه فردا بره مدرسه
از مشتریانشو تحقیق کنید
موضوع سایتتونو پ.خ کنید با آدرس سایت
ای دی من زیر آواتار هستش ادد کنید راهنمایی کنم تون
ولی از من گفتن هیچ موقع روی چیزی که زحمت کشیدید ساده رد نشید
شما وقتتونو گذاشتید یه سایت اوکی کردید شاید و فقط یه فرضیه که شما حتی از تفریحاتتون برای سرپا نگه داشتن سایت زدید و پوله توی جیبیتونو خرج کردید
ساده نگذرید برید دنبال بهترین ها
موفق باشید
djembe
March 1st, 2013, 22:52
اکثر شرکت های هاستینگ توقع دارند فقط پول به حسابشون واریز کنی و هیچی به کاربر ندن انگار که خیریه باز کردند .:62:
چندین ماه همه کوفتی با هر قیمتی که بگی ارایه میدن بعد یه هو قیب میشن.>:)
اگه بخوام نام ببرم از 50 شرکت قلابی بالا میزنه :-&
به حروم خوردن عادت کردن
فقط اینو میتونم بگم که باید خیلی حواس جمع باشه یعنی قبل از راه اندازی سایت حداقل باید صد تا شرکت هاستینگ زیر نظر داشت
به دوستان پیشنهاد میکنم که فقط از مدیر سایت های بزرگ کمک بگیرند که تجربه بالاتری دارند
و از همینجا از همه دوستان میخوام که یه تاپیکی زده بشه تا کل شرکت های خاطی پیش همگان رسوا بشن
با تشکر از همه دوستان
tizparvaz
March 1st, 2013, 23:09
:63: خدایا همه به ظاهر هاستینگهارو جمع کن
فقط یک نکته بگم با بقیه بحث حرفی ندارم
خیلی جاها دیدم تتا حرفی از هاستینگ خوب میشه همه میگن حواست باشه طرف نماینده نباشه !!!! بر چه اساسی ؟ رو چه استدلالی این حرفرو میزنید !!؟ یعنی چی اگر نماینده باشه خوب نیست !! پس چرا اصلا ماها نمایندگی میدیم ! خیلی از شرکتای بزرگ همین الان هاستینگهای نمایندگی قدیم بودن ! لطفا هرجا حرف از هاستینگ بد یا خوب میشه سریع نگید نمایندگی بد ایش اوف ! این بنده خدایی هم که نمایندگی گرفته به یه امیدی داره کار میکنه این حرف واقعا دور از انصافه
shahintak
March 1st, 2013, 23:50
تا الان که 4 هاستیگ رو تست کردم که خوشبختانه سومیش عالی بود چه از نظر سرور و چه ازنظر پاسخ گویی و چه سابقه که از سال 86 تا الان بود ... اما واگذار کردن به یک سرور مذخرف که نه پاسخ گویی داره و نه قدرت متاسفانه ...
آزمون خوطا هم ارزشی نداره ...
مشکل اینه که کل هاست من 50 مگ هم بیشتر نیست و همه ی پلانای موجود زیر 1000 مگ سالانه هستن ناچارا باید سالانه بگیرم ... که اگر ممکن بود حتما ماهانه میگرفتم .
سویس ارزون هم نمیگیرم اما گرون هم نمی گیرم متعادل و پولشم میدم اما مشکل اینجاست که پول رو میگرن اما پاسخ گو نیستن.
درمورد سابقه هم حرفتون درست و قبول دارم اما واسطه بودن رو نمی شه فهمید ...
اما هیچ کس نگفت آیا راهی برای پاسخ گویی هست اصا قانونی وجود داره ...
اصلا جایی وود داره که شرکت های هاستیگ ثبت شرکت میکنن یا نه هرکس به اینترنت دسترسی داشت میتونه یه هاستیگ راه بندازه ...
هر هاستی قوانین خودش داره که باید قبل ار فعالیت قوانین بخونید
ناحیه کاربری - Web host 84 (http://clients.webhost84.org/)
djembe
March 1st, 2013, 23:57
خیلی جاها دیدم تتا حرفی از هاستینگ خوب میشه همه میگن حواست باشه طرف نماینده نباشه !!!! بر چه اساسی ؟ رو چه استدلالی این حرفرو میزنید !!؟ یعنی چی اگر نماینده باشه خوب نیست !! پس چرا اصلا ماها نمایندگی میدیم ! خیلی از شرکتای بزرگ همین الان هاستینگهای نمایندگی قدیم بودن ! لطفا هرجا حرف از هاستینگ بد یا خوب میشه سریع نگید نمایندگی بد ایش اوف ! این بنده خدایی هم که نمایندگی گرفته به یه امیدی داره کار میکنه این حرف واقعا دور از انصافه
الهی آمی
دقیقا حق با شماست اما یه سری افراد همه رو خراب میکنند اینجا هست که میگن تر و خشک باهم میسوزه تنها راهش اینه که یه تاپیک درمورد شرکت ها زده بشه و همه بیان نظر بدن تا معلوم بشه کی فروشنده هستش.
≡ ALEX ≡
March 2nd, 2013, 00:16
سلام
میخواستم این تاپیک رو توی " انجمن : انتقاد و پیشنهاد" بزارم اما مثل اینکه اجازش برای من فعال نیست . به همین دلیل اینجا گذاشتم به امید راهنمایی شما .
توی قوانین همه ی هاستیگ ها انواع قوانین که مربوط به نگهداری سرور هست مثل استفاده از منابع عدم آپلود فایل توی هاست اشتراکی برای دانلود یا نصب اسکریپت مناسب و هزار تا موضوع ریز تادرشت دیگه اومده که باید کاربر رعایت کنه ...
اما هیچ جایی در مورد حقوق کاربر چیزی گفته نمیشه . مهمترین نکته برای یک کاربر دان نشدن سایتشه اما اینکه بنا به دلایلی سایت دان میشه بودن اینکه کاربر توش نقش داشته باشه و هاستیگ هیچ گونه پاسخ گویی نداره وتازه بعد از چند روز پیام میدن متاسفیم مشکل فلان بود و با یک تاسف همه چیز رو تموم میکنن آیا من کار بر حقی درمرد دان بودن سایتم ندارم ....
مثل اینکه منی که به هاستیگ پول دارم بدهکار هستم و نباید توقع داشته باشم که سایتم دان نباشه ...
آیا نهادی یا راهی برای اینکه من بتونم درقبال این دان بودن سایت پیگیر باشم وجود داره یا اصلا توی ایران چنین چیزی به معنای حقوق مشتری معنا و مفهوم نداره ...
توی اخرین تجربم که هنوزم ادامه داره هاستیگم کل هاستشونو به یک هاست تیگه واگذار کردن و خداحافظی کردن که واقعا هاست نمونه ای بودن اما اگر دست خودم بود هرگز ب این شرکت جدید نمی رفتم . اما چیکار کنم که پلان های یک ساله ازشون دارم .
طی این یک ماه نزدیک به 20 روز دانی کشیدم و نتیجش شده افت رتبه 90000 تا الکسا به 400000 جدا از ارور های گوگل و بینگ و موتور های جستو جو که مدام ارور 404 و 500 و dns و ... میدن ...
الانم دیگه میخوام کلا سایتمو تعطیل کنم برای همیشه و قید وب و سایت و .... رو بزنم .... رشتم مهندسی مکانیک هست و علاقم و سرگرمیم کامپیوتر و وب و آی تی بود ... وقتی اوضاع قمر در عقرب سایت های ایانی رو دیدم که همشون دارن فقط تبلیغات نشون میدن و سایتایی با مطالب مفید کم پیدا میشه یا همه از روی هم کپی میکنن گفتم بیام یه سایت بایه دید متفاوت بزنم مثل سایتای انگلیسی ...
بالاخره همه اینجا سواد دارن وتجربه اگر یه موضوع آموزشی رو فارسی سرچ کنید چیزی گیرتون نمی یاد و اگرم بیاد پر از تبلیغاته . اما اگر همون موضوع رو به انگلیسی تایپ کنید میبنید که چقدر مطلب مفید پیدا میکنید ... اول فکر میکردم مشکل سایتا و این جور چیزاست اما الان میبینم مشکل هاستا و سرویس دهنده ها وقیمت های بالای هاستیگ توی ایرانه و عدم پاسخ گویی و اینکه هر کسی با هر تجربه ای اومده یه نمایندگی از یکی گرفته و شده هاستیگ و ارائه هاست ... نتیجش میشه یه درخت و که هرچی به نوک شاخه هاش نزدیک میشیم شرکت های هاستیگ کم تجربه تری پیدا میشه که هرکدم شاید زیر مجموعه ی چندین شرکت هاستیگ دیگه باشن .
نتیجش میشه قیمت بالا ی هزینه ی واسطه و کاهش تجربه و علم لازم ... نتجش میشه اینکه وبلاگ نویسی بهتر از داشتن سایت میشه چون دیگه حداقل دانی نداره ... اما این میشه کاگر بی سود و مواجب برای شرکت های وبلاگ دهی ...
نمیگم هاستیگ های خوب نیستن اما تعدادشون توی این همه تبلیغات سالم و ناسالم گم شده ...
من که دیگه قید وب و سایت و ... رو زدم اما میخوام بدونم که آیا توی ایران میشه درمورد دان بودن سایت پیگیر شد یا نه ؟ من کاربر باید پول بدم و سایتم دان باشه و صدامم در نیاد و متشکر هم باشم که سایتم دان بوده .
چیزی که شما به دنبالش هستید بصورت غیر Official کمتر دیده میشه ولی رسما به چنین گارانتی SLA اطلاق میشه؛ به معنای Service Layer Agreement و در این قرارداد شرکت سرویس دهنده متعهد به یکسری شرایط میشه و طبق آن عمل می کنه و در صورت کوتاهی می بایست % معینی از هزینه پرداخت شده توسط مشتری را به عنوان خسارت به وی بپردازد (این درصد معمولا به عنوان حق بیمه و بیش از 100% می باشد). مثلا یک شرکت میاد SLA 2500% میده و در قراردادش متعهد میشه سرویس ها رو بدون قطعی بیش از 10 دقیقه ارایه کنه و ضمنا به تیکت های پشتیبانی فنی نیز زیر 1 ساعت پاسخ داده بشه. شما هم از این شرکت سرویسی به هزینه 100 دلار می گیرید. حال اگر این شرکت خلاف چیزی که متعهد شده عمل کنه، شما میتونید به مسئولین خود شرکت و یا سازمان کنترل کننده دولتی شکایت کرده و طبق قرارداد 2500% خسارت بگیرید که در این مورد میشه مبلغ 2500 دلار.
در حال حاضر تعداد کمی از شرکت های ایرانی مخصوصا ISP ها (زیر نظر سازمان تنظیم مقررات رادیویی) این گارانتی رو ارایه میدن؛ ولی هنوز کامل جا نیفتاده...
موفق باشید
MR-Vazin
March 2nd, 2013, 00:44
عزیز 100 مگابایت ما رایگان ارائه میشه به دلایل خاص شرکت
250 مگ ماهانه هزار و سیصد تومان باید باشه
در سایت تیکت بدید اگر سوالی بود پاسخگ. هستند اطلاع دهید نیاز به پایداری بیشتر دارم اگر راضی نبودید روی سرور دیگری میریزیم سایتتون رو
فقط به این خاطر این آفر خنده دار رو دادم (که البته توی سایت هست) که شما گفتید قیمت ها بالاست... توی ایران همه دنبال بالاترین قیمتند و زیر اون میزنند
هیچکی نمیاد یه درصدی در نظر بگیره و همون قدر بزنه
واقعاً خوردن نداره....
در هر صورت به پلیس فتا هم اطلاع دهید..
mamali5
March 2nd, 2013, 01:30
در صورتی که منظور شما به بنده باشه
نه میشه گفت حرف من کاملا صحیح هست و نه حرف شما کاملا صحیح
از یک جوانبی حرف من میتونه درست باشه و از جوانب دیگه حرف شما و در این رابطه نمیشه نظریه کامل و 100 درصدی داد...(در صورتی که نیاز به توضیحات بیشتر و دقیق تر هست بفرمایید تا توضیح بدم)
بنده هم این پیشنهاد رو به این کاربر دادم اونم با توجه به این قسمت از نوشته هاشون:
اول فکر میکردم مشکل سایتا و این جور چیزاست اما الان میبینم مشکل هاستا و سرویس دهنده ها وقیمت های بالای هاستیگ توی ایرانه و عدم پاسخ گویی و اینکه هر کسی با هر تجربه ای اومده یه نمایندگی از یکی گرفته و شده هاستیگ و ارائه هاست ... نتیجش میشه یه درخت و که هرچی به نوک شاخه هاش نزدیک میشیم شرکت های هاستیگ کم تجربه تری پیدا میشه که هرکدم شاید زیر مجموعه ی چندین شرکت هاستیگ دیگه باشن .
گاهی اوقات نماینده از جایی سرویس میگیره که خودش رو حواست و مشتری های بیچاره هم بدتر
و بعضی ها هم به قول دوستان بچه مدرسه ای هستن و باید بعضی موارد پیگیر بشن و به مدیر سرور انعکاس بدن
و به دلیل مشغول بودن به مدرسه زمان کافی جهت انعکاس بعضی مشکلات به مدیر سرور نداره و در نهایت نتیجه میشه دان تایم و مشکلات طولانی مدت مشتری بیچاره.
و خیلی موارد مشاهده میشه نماینده یهو بیخیال میشه ول میگنه میره و اطلاعات مشتری بیچره بر باد میره.
tizparvaz
March 2nd, 2013, 04:00
منظورم فقط شما نیستید منظورم همه کسایی هستن که همچین نظریه ای دارن : ) این نظر اشتباه هست بچه مدرسه ای بودن یا نبودن با یک تلفن زدن ئ صحبت کردن میشه از طرز صحبتهای طرف متوجه شد کار سختی نیست اما من میگم همه هم اینجوری نیستن و نمایندگی برای خیلی ها یه پله صعود و خیلی هم عالی به مشتریهاشون سرویس و خدمات میدن
مشتری که از یه بچه مدرسه ای خرید میکنه خودش بر این مسئله واقفه که اون بچه مدرسه ای هست منکر این حرف هم هیچکس نمیتونه بشه و 95% بخاطر قیمت پایین با اینکه میدونن طرف بچه مدرسه ای خرید میکنن و جالبتر اینکه وقتی به مشکل میخورن و حل نمیشه معترض هم هستن : )
استدلال یکی از این اشخاص که من باهاش حرف میزدم این بود : نهایتش با پولی که به این میدم اگر سرویسش خوب بود که هیچ اگر خوب نبود پول زیادی از دست ندادم میرم به یکی دیگه میدم دوباره سرویس میگیرم
از ماست که بر ماست :|
در کل تشخیص یک هاستینگ خوب از هاستینگ بد (بد ، نه نمایندگی یه هاستنگ میتونه نماینده باشه و خوب هم باشه ) خیلی ساده با یک تلفن قابل تشخیصه
mahdi2009
March 2nd, 2013, 14:47
سلام.
استارتر گرامی شما به دنبال دو چیز متفاوت هستید در نتیجه بهش نمیرسید! کیفیت و هزینه تقریبا علت و معلول هستن در این بحث. ولی باز هم شرکت هایی مانند نت افراز میتونین ازشون سرویس تهیه کنید که کیفیت معقول و خدمات نسبتا ارزانی ارائه میدن.
fafa12
March 2nd, 2013, 19:20
سلام
ماها صنف خواصی نداریم که بتونید از اون طریق پیگیری کنید
ولی اگه اینطور که شما میفرمایید بخاطر مشکل دون بودن سرور میخواین قید وب سایت رو بزنید
کاملا اشتباه فکر میکنید
گرامی;
بهترین انتخاب یک میزبان درست ، میزبانی که قبل از خرید مشتری هاشونو بررسی کنی
بررسی کنید ببینید که آیا ایشون ریسلر یا سرور اختصاصی دارن
شرکت های با کیفیت و معتبری وجود دارند که شما رو از 0 به 100 می رسونن
همیشه به دنبال کیفیت باشید : هرچقد پول بدید همان قدر آش میخورید
همیشه به دنبال پرداخت ماهیانه باشید
سعی کنید خواهشا و لطفا قوانین رو سرسرکی تیک نزنید لینک داره برید بخونیدش قشنگ
در مورد سرور هاشون تحقیق کنید
من خودم یه سایت اموزش دارم که حتی الان 3 سال هست روی یه شرکت نگه داری میشه و حتی روی سرور های خودم منتقلش نکردم
ببینید همیشه فکر و هزینه مهمه نه اسم شرکت و میزان تخفیفش
شاید سایت شما نیاز ندارد به یک گیگ هاست
حتی شما میتونید با 500 مگابایت با کیفیت کارتونو راه بندازید
از من به شما نصیحت قبل از تصمیم در مورد پلمپ کردن یه سایت
بشنید پیش خودتون جوانب کار رو در نظر بگیرید که آیا به غیر از این سر گرمی خواصی دارید یا خیر
کار من مشاوره به خلق الله و اکثر میدونن حتی توی یک تاپیک خرید و فروش شرکت نکردم جز در مواردی که خودم نیاز داشتم
شما زحمت کشیدید سایت رو راه اندازی کردید
کمی هزینه کنید برید روی شرکت دیگه که کیفیت داشته باشه کیفیت ، نه اینکه شرکت خونگی باشه و یک بچه دبیرستانی مسئولش باشه و تا وقتی که از مدرسه بر می گرده پشتیبانی اف باشه
شب باید بره زود بخوابه فردا بره مدرسه
از مشتریانشو تحقیق کنید
موضوع سایتتونو پ.خ کنید با آدرس سایت
ای دی من زیر آواتار هستش ادد کنید راهنمایی کنم تون
ولی از من گفتن هیچ موقع روی چیزی که زحمت کشیدید ساده رد نشید
شما وقتتونو گذاشتید یه سایت اوکی کردید شاید و فقط یه فرضیه که شما حتی از تفریحاتتون برای سرپا نگه داشتن سایت زدید و پوله توی جیبیتونو خرج کردید
ساده نگذرید برید دنبال بهترین ها
موفق باشید
با تشکر از شما و راهنمایاتون.
اکثر شرکت های هاستینگ توقع دارند فقط پول به حسابشون واریز کنی و هیچی به کاربر ندن انگار که خیریه باز کردند .:62:
چندین ماه همه کوفتی با هر قیمتی که بگی ارایه میدن بعد یه هو قیب میشن.>:)
اگه بخوام نام ببرم از 50 شرکت قلابی بالا میزنه :-&
به حروم خوردن عادت کردن
فقط اینو میتونم بگم که باید خیلی حواس جمع باشه یعنی قبل از راه اندازی سایت حداقل باید صد تا شرکت هاستینگ زیر نظر داشت
به دوستان پیشنهاد میکنم که فقط از مدیر سایت های بزرگ کمک بگیرند که تجربه بالاتری دارند
و از همینجا از همه دوستان میخوام که یه تاپیکی زده بشه تا کل شرکت های خاطی پیش همگان رسوا بشن
با تشکر از همه دوستان
با تشکر از شما
با تشکر از شما .
اما نمایندگی خود فرد ممکنه خوب باشه اما سیستم نمایندگی به صورت طولی هست نه عرضی خوب مشکل همینجاست که رخ میده فقی چند نفر زیر مجموعه یهم بشن اون وقت وقتی کاربر با هاستیگش تیکت میده اگر هاستیگ نتونه حلش کنه اونم تیکت میده با نمایدگی بالاتری که خریده و اگر این سلسله مراتب رو بالابریم این رفت و برگشت تیکت و پاسخ چقدر زمان میبره ...
اگر هاستیگ هایی که به طور مستقیم از خارج خرید میکنن مشخص باشن اون وقت با یه واسطه شرکت اصلی وصل میشه کاربر ...
از این دیدگاه به نظر من کاربر که زودتر مشکلم حل بشه اهمیت پیدا میکنه نه اینکه نفس حل شدن مشکل . وگرنه حتما افرات با وجدانی هم هستن که نمایندگی دارن اماوقتی اونها از یه جایی که پاسخگو نیست نمایندگی گرفته باشن کار اونها هم تباه میشه .
هر هاستی قوانین خودش داره که باید قبل ار فعالیت قوانین بخونید
ناحیه کاربری - Web host 84 (http://clients.webhost84.org/)
با تشکر اما من مشکل هزینه نداشتما مشکل من اینه که پول رو میدم اما توقع کیفیت و پاسخ گویی دارم .
اگر تصمیم گرفتم رانش کنم چشم بررسی میکنم .
چیزی که شما به دنبالش هستید بصورت غیر Official کمتر دیده میشه ولی رسما به چنین گارانتی SLA اطلاق میشه؛ به معنای Service Layer Agreement و در این قرارداد شرکت سرویس دهنده متعهد به یکسری شرایط میشه و طبق آن عمل می کنه و در صورت کوتاهی می بایست % معینی از هزینه پرداخت شده توسط مشتری را به عنوان خسارت به وی بپردازد (این درصد معمولا به عنوان حق بیمه و بیش از 100% می باشد). مثلا یک شرکت میاد SLA 2500% میده و در قراردادش متعهد میشه سرویس ها رو بدون قطعی بیش از 10 دقیقه ارایه کنه و ضمنا به تیکت های پشتیبانی فنی نیز زیر 1 ساعت پاسخ داده بشه. شما هم از این شرکت سرویسی به هزینه 100 دلار می گیرید. حال اگر این شرکت خلاف چیزی که متعهد شده عمل کنه، شما میتونید به مسئولین خود شرکت و یا سازمان کنترل کننده دولتی شکایت کرده و طبق قرارداد 2500% خسارت بگیرید که در این مورد میشه مبلغ 2500 دلار.
در حال حاضر تعداد کمی از شرکت های ایرانی مخصوصا ISP ها (زیر نظر سازمان تنظیم مقررات رادیویی) این گارانتی رو ارایه میدن؛ ولی هنوز کامل جا نیفتاده...
موفق باشید
واقعا ممنون و متشکر . دقیقا همینو میخواستم . قبلا یک بار یک هاستیگی رو دیده بودم که زده بود دارای پروانه از فلان جا ... اما هرچی جستو جو کردم پیداش نکردم و فکر کردم اشتباه دیدم . اما این گفته شما امیدوار شدم . به سایت تنظیم مقررات رفتم اما نتونستم لیتس از شرکت هایی که در زمینه هاست باشن پیدا کنم . آیا لینکی یا نامی از این شرکت ها سراغ دارید چون من پیدا نکردم .
بازمممنون .
عزیز 100 مگابایت ما رایگان ارائه میشه به دلایل خاص شرکت
250 مگ ماهانه هزار و سیصد تومان باید باشه
در سایت تیکت بدید اگر سوالی بود پاسخگ. هستند اطلاع دهید نیاز به پایداری بیشتر دارم اگر راضی نبودید روی سرور دیگری میریزیم سایتتون رو
فقط به این خاطر این آفر خنده دار رو دادم (که البته توی سایت هست) که شما گفتید قیمت ها بالاست... توی ایران همه دنبال بالاترین قیمتند و زیر اون میزنند
هیچکی نمیاد یه درصدی در نظر بگیره و همون قدر بزنه
واقعاً خوردن نداره....
در هر صورت به پلیس فتا هم اطلاع دهید..
با تشکر از شما .
الان تمایلی دیگهبهراه اندازی دوباره ی سایت ندارم اما اگر داشتم بررسی میکنم و ممنون از پیشنهادتون
منظورم فقط شما نیستید منظورم همه کسایی هستن که همچین نظریه ای دارن : ) این نظر اشتباه هست بچه مدرسه ای بودن یا نبودن با یک تلفن زدن ئ صحبت کردن میشه از طرز صحبتهای طرف متوجه شد کار سختی نیست اما من میگم همه هم اینجوری نیستن و نمایندگی برای خیلی ها یه پله صعود و خیلی هم عالی به مشتریهاشون سرویس و خدمات میدن
مشتری که از یه بچه مدرسه ای خرید میکنه خودش بر این مسئله واقفه که اون بچه مدرسه ای هست منکر این حرف هم هیچکس نمیتونه بشه و 95% بخاطر قیمت پایین با اینکه میدونن طرف بچه مدرسه ای خرید میکنن و جالبتر اینکه وقتی به مشکل میخورن و حل نمیشه معترض هم هستن : )
استدلال یکی از این اشخاص که من باهاش حرف میزدم این بود : نهایتش با پولی که به این میدم اگر سرویسش خوب بود که هیچ اگر خوب نبود پول زیادی از دست ندادم میرم به یکی دیگه میدم دوباره سرویس میگیرم
از ماست که بر ماست :|
در کل تشخیص یک هاستینگ خوب از هاستینگ بد (بد ، نه نمایندگی یه هاستنگ میتونه نماینده باشه و خوب هم باشه ) خیلی ساده با یک تلفن قابل تشخیصه
با سلام و تشکر از راهنمایتون . قبول دارم . اما من هاست ارزون نگرفتم و مشکلمنم همینه .
----------------------------------------------
با تشکر از راهنمایی های همه ی دوستان که راهنمایی و حتی آفر بهم پیشنهاد دادن . بزارید بهتر قضیه رو بگم .
من هاست ارزون نگرفتم و دنبالشم نبودم معیارم توی انتخاب هاست این بود که هاستیگ شرکت باشه نه اینکه فرد یا گروه چرا که فردی که برای کارش ارزش قائل هست میاد و شرکت میزنه و حاضر نمیشه نام شرکت خودشو زیر سوال ببره اما برای کسی که همینجوری توی اینکاره حالا یه نفر هم درموردش بد بگه براش فرقی نمیکنه اونی که شرکت زده و سرمایه گذاری کرده به راحتی زیر بار سوال نمیره و پاسخ گو هست .
من از یک شرکتی که از سال 86 سابقه داشت دو هاست گرفتم یکی اشتراکی 500 گیگ به قیمت 40000 و یک هاست یک گیگ برای هاست دانلود مشکل تا چند روز پیش فقط هاست اشتراکی بود . حالا میگم چرا ...
سایتم وردپرس هست و فقط 1 تا 4 تا افزونه همیشه روش فعال بود برای اینکه لود کمتری به سرور وارد بشه از طرفی کل پوشه ی آپلود روی هاست دانلود قرار داره و هیچ فایلی از هاست اشتراکی لود نمیشه به جز قالب و دیتابیس .... به همین علت حجم سایتم 50 مگ بیشتر نیست ( 30 مگ خود وردپرس که اکسترکت شده و 10 مگ هم دیتابیس ) و هاست دانلود هم 250 مگ بیشتر نیست.
شرکت هاستیگ اومد تعطیل کرد یک ماه پیش و کل سرویس هاشو داد به یکی دیگه ( هاستیگ به فرض B ) سایت من 10 روز دان بود روزی یک تیکت پاسخ میدادن بعد از 10 روز بالاخره سایت بالا اومد اما توی کمتر از 24 ساعت به علت مصرف منابع ساسپندش کردن و گفتن شرمنده ... خوب منم سایت 50 مگی رو بردم روی یه هاست دیگه که الانم اونجاست و جالب اینه که 500 مگ 20000 ت هست ( این پلان رو خیلی وقت پیش داشتم برای یه منظرو دیگه بود که اونو تعطیل کردم و سایت اصلیمو آوردم روش ) و حدودا 20 روزه روی سرورشونه هیچ مشکلی هم رخ نداده البته تا 2 روز پیش که نمیدونم چی شده تغییراتی توی هاستشون دادن یا نرم افزاری نصب کردن یک سری از سایتا من جمله من دوباره دان شده ...
اما هاستیگ B که پلان 40000 ت رو گرفته و 6-5 ماه ازش گذشته حاضر نیست هزینه رو بده برامم دیگه مهم نیست و قیدشو زدم به همین علت 2 دامنه داشتم اونا رو هم از روی سرورشون انتقال دادم به همین هاستیگ C . تنها یه هاست دانلود مونده بود که اونم هفته پیش یه دفعه دیدم دیگه لود نمیشه پیام دادم بعد از یک روز گفتن هاردسوخته اگر بک اپ دارید بدید تا دوباره براتون راه بندازیم منم گفتم دارم گفتن فردا آی پی جدید رو میدیم اما فراداشون هنوز نیومده ( از 25 هاست دانلود خراب شد تا الان که 2 ام هست ) هیچ خبری نیست ...
اما همین هاستیگ C که مشکل براش پیش اومده نمایندگی بود چون زیاد سایتم مهم نبود 20000 ت خریدم فقط برای روز مبادایی مثل این روزا دو روز پیش بهشون پیام دادم گفتم سایت من با ارور 500 مواجه شده و تمام محتویات
htaccess رو هم پاک کردم و تازه 7 روز هم هست روی سایت نیودم تا دیروز سایت بالا میومده اما الان نمیاد میان میگن مشکل از دیتابیس هست ؟ میگم اگر دیتابیس هست پس چرا ساب دامین ها که فقط یه صفحه ایندکس php یا html هستن بالا نمیان که الان منتظر پاسخم یعنی تا الان دوروز که سایت من دانه و فقط یک پاسخ گرفتم ....
مشکل من اینه پول رو میدیم اما پاسخ نمیدن . من قوانین رو هم میخونم یعنی تنها جایی که من قوانین رو میخونم همین هاستیگ ها هستن اما خوب وقتی قوانین رو جوری میگن و اجرا میکنن که همیشه حق با اوناست دیگه واقعا آدم نمیدونه چی بگه
اگر قرار باشه برای آدم بدبیاری بباره کاریش نمیشه کرد.... من قید اون هاست 40000 رو زدم به کنار هاست دانلود هم بره بکنار این هاست اشتراکی هم که الان روش سایتم بود دیگه اونم بره کنار اون دوتا اما چیکار کنم پول میدم باید دانی بکشم حتی به این گفته ی بازپرداخت 7روزه ی هاستا هم دیگه اعتماد ندارم .... چون ضمانت اجرایی وجود نداره ؟ یعنی جایی وجود نداره که بشه پیگیری کرد ؟ مگر اینکه هاستی باشه که از سازمان تنظیم مقررات پروانه داشته باشه .
البته نه اینکه همه این طورن اما بد بختانه خوباش به طور ما نخوردن و بداش خوردن و باعث شکست من شدن ... که ای کاش خوباش میخوردن و باعث بهبود سایتم میشدن ...
دلیل اینکه دیگه میخوام سایت 270 پستی رو که هشت - نه ماه روش بودم و خیلی هم خوب گوگل باهاش عجین بود چرا که وقتی پست میرازم باورتون نمیشه بعید بود توی صفحه ی سوم به بعد نتایج پیدا میشد اما الان با این دانی ها یی که دیدم که بیش از 20 روز هم شده دیگه زخم خورده شده ... حالا کی میتونه این همه وقت زمان صرف کنه تا این ارورا رو جبران کنه و آیا اصلا امکان پذیر هست مثل قبلش بشه ... نه ...
بازم میگم هاست 40000 تومانی برای 5-6 ماه قبل که هنوز هاستیگ ها دست به تغییر قیمتا نزده بودن .
≡ ALEX ≡
March 3rd, 2013, 04:20
واقعا ممنون و متشکر . دقیقا همینو میخواستم . قبلا یک بار یک هاستیگی رو دیده بودم که زده بود دارای پروانه از فلان جا ... اما هرچی جستو جو کردم پیداش نکردم و فکر کردم اشتباه دیدم . اما این گفته شما امیدوار شدم . به سایت تنظیم مقررات رفتم اما نتونستم لیتس از شرکت هایی که در زمینه هاست باشن پیدا کنم . آیا لینکی یا نامی از این شرکت ها سراغ دارید چون من پیدا نکردم .
بازمممنون .
حقیقتا در جریان نیستم روند اداری و رسمی ارایه sla در ایران چطور انجام میشه، فقط میدونم isp ها توسط سازمان تنظیم مقررات رادیویی ملزم به ارایه این گارانتی شده اند.
در مورد شرکت های دیگه فکر نکنم الزام قانونی داشته باشند، ولی بعضی از این شرکت ها بصورت یک سیاست داخلی این گارانتی رو ارایه می کنند؛ مثل شرکت خود ما که قرار شده بعد از بازسازی ساختار و سیستم های خود، این گارانتی رو ارایه کنه...
fafa12
March 3rd, 2013, 19:22
حقیقتا در جریان نیستم روند اداری و رسمی ارایه sla در ایران چطور انجام میشه، فقط میدونم isp ها توسط سازمان تنظیم مقررات رادیویی ملزم به ارایه این گارانتی شده اند. در مورد شرکت های دیگه فکر نکنم الزام قانونی داشته باشند، ولی بعضی از این شرکت ها بصورت یک سیاست داخلی این گارانتی رو ارایه می کنند؛ مثل شرکت خود ما که قرار شده بعد از بازسازی ساختار و سیستم های خود، این گارانتی رو ارایه کنه... بازمممنونم . من دیگه الان کل سایتمو جمع کردم و به موتور های جستو جو هم دستور پاک کردن کل کچ سایتمو دادم و فکر نکنم دیگه حداقل تا سال آینده رانش کنم . اگر شما چنین سیاستی رو اجرایی کردید خوش حال میشم خبرم کنید چرا که چنین کمبودی توی هاستیگ ها قبل لمسه .... . یا هر شرکتی ( گفتم شرکت نه شخص ) که این موضوع رو رعایت میکنه و بهش پایبنده . ممنون میشم با خبرم کنه ... توی کامپیوتر و آی تی رو نمیدونم چه جوی حاکمه چون هرکس با هر تجربه ی اندکی اومده داره یه دست توی کامپیوتر میبره و ادعاشم میشه که مهندسه ... و همین باعث بد نامی و کم ارزش شدن کارای یک مهندس کامپیوتر توی همه ی زمینه هاش شده ( البته کلی نمیگم اما این دید توی سایر رشته مثل مثل رشته من وجود نداره )... اینو از این جهت گفتم که دوستانی که میخوان برن توی این رشته یا دستی توی زمینه های کاری این رشته ببرن حداقل به اخلاق مهندسی این رشته پایبند باشن ... اخلاق مهندسی از اخلاق پزشکی اهمیتش بیشتره ... چرا که یه پزشک اگر اشتباهی کنه نهایتش یک نفر تلف میشه اما در صورت اشتباه یک مهندس بیش از یک نفر تلفات خواهد داشت .... حداقل اخلاق مهندسی رو رعایت کنید .... اینو خیلی خوب میشه از برخوردا فهمید ... چون وقتی اخلاق مهم میشه اون وقت جنبه ی مالی قضیه توی ارزش کمتری قرار میگیره کاری که دیگران عکس شو انجام میدن . میگن کور از خدا چی میخواد دو چشم بینا ... باورتون نمیشه الان یه موضوع جدید رو دیدم سایت نماد اعتماد الكترونيكي - فروشگاه هاي داراي نماد اگر نگاه کنید لیست هاستایی که این نماد رو دارن نشون میده اما خیلی برام جالب بود هاست منم جزو ایناست اما پاسخ گویی نداره ... اگر سایتو بلوک نکرده بودم شاید پیگیر میشدم اما این فکر نکنم اون چیزی باشه که من مد نظرم هست و پایداری رو اثبات کنه روند ثبت رو نمیدونم اما فکر کنم تا چند وقت دیگه دوباره همین آش و همین کاسه بشه چرا که وقتی هاستی مثل هاست من جزوش باشه و این نماد رو داشته باشه .... بماند ... الان همین هاست من که نماد داره اصلا فرداش نیومده که هاست منو بهم بده یعنی 7-8 روز دانب بیخودی و بدون پاسخ دهی ... قربان همین هاست 20000 و نمایندگی که حداقل پیگیر هستن که مشکل رو حل کنن و پاسخ بدن ... یه نکته هم می خواستم بگم درسته که هرچی پول میدی آش میخوری اما این دلیل نمیشه که هاستای ارزون نباید پاسخ گو باشه ... مگه منِ کاربر بدهکارشونم که نباید پاسخ گو باشن ... دلیلش عدم نظارت هست و بس : و میشه این ضرب المثل رو گفت : " شهر که شلوغ میشه غورباقه هم هفتیر کش میشه . " و به قول دوستمون خشک و تر با هم میسوزن . بازم ممنون از همه ی دوستان .