PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد یک شبکه داخلی برای کاربران یک سرور

networkgostar
March 1st, 2013, 11:40
سلام

دوستان مدتی هست که میخوام یکی سیستمی راه بندازم مثل این شرکت های ای اس پی که اینترنت کاربراشون تموم میشه میرن تو ناحیه کاربری و اخطار میده که اینترنتتون تموم شده من میخوام کاربرایی که رو سرورم دارم این کار رو انجام بدم منتها اکانتینگ من ای بی اس هست....

ممنون میشم کمکم کنید.

fanous_m
March 1st, 2013, 11:50
ibs باید نسخه اصلی باشه تا پهنای باند و سرعت را مدیریت کنه
اگه بخوای از ورژن رایگان استفاده کنی باید از میکروتیک برای کنترل پهنای باندش استفاده کنی و با ibsng کنترل کنی

networkgostar
March 1st, 2013, 11:59
دوست عزیز منظورم رو بد متوجه شدید...

من میخوام کاربرم ماهش تموم شه مستقیم به صفحه خرید بره

skskarimi
March 1st, 2013, 12:05
اسکریپت های php هستند که این کارو انجام میدن با ریداک کردن هم راحت میشه این کارو انجام داد.

fanous_m
March 1st, 2013, 12:07
الان برای کاربرای چیز بی ان میخواین؟

router
March 1st, 2013, 12:25
یک گروه expire در IBSng بسازید و یک رنج مثلا ۱۹۲.۱۶۸.۹.۰/۲۴ به انها اختصاص بدید تا از این رنج ادرس بگیرند.اگر ibsng مجانی هست که باید دستی این کار انجام بدید ولی نسخه تجاری این امکان داره که بعد از پایان اعتبار یا کردیت عضو گروه خاصی مثل expire شود

در ip firewall nat رول ها dnat ایجاد کنید

ابتدا dnat با ادرس مبدا ۱۹۲.۱۶۸.۹.۰/۲۴ و آدرس مقصد سایتی که میخواید باز بشه , dns و سایت خودتون و جاهای دیگه که نیاز دارید accept کنید

سپس همه ip ها با مبدا ۱۹۲.۱۶۸.۹.۰/۲۴ و مقصد هر جایی dnat کنید به ip وب سرورتون که صفحه را نشان می دهد

در اخر هم یک masquerade برای رنج ۱۹۲.۱۶۸.۹.۰/۲۴ ایجاد کنید