kingserver
March 1st, 2013, 04:22
سلامم علیکم
در جال راه اندازی پروژه ای هستیم مرتبط با سرویس دهنده میزبانی و کنترل پنل قدرتمند سی پنل
نیاز به یک نفر ادم مجرب و متعهد و با سابقه با دسترسی 24ساعته به این فرد در هر موقع زمانی که دچار مشکل میشم هم راهنمایی کنن و اموزش بدن
یکسری از اماکانت که مد نظرم هست که نیاز دارم را مینوسم بقیه به صورت خصوصی به همکار گفته خواهد شد
تغییرات در کنترل پنل سی پنل
1- تغییرات در منو ها حذف شدن منو ها
2-تغغیرات در قالب کنترل پنل و شخصی سازی ان
نصب و کانفیگ سی پنل
1-نصب لایت اسپید(حرفه ای)
2-کانفیگ سی پنل(حرفه ای)
3- در صورت فشار به سرور مشکل را حل کنند مثلا:لود سایت ها پایین بیاد یا .............
این یکسری از خواسته های بنده بود که به صورت پاپلیک در تاپیک قرارداده شد بقیه درخواست ها به صورت خصوصی گفته خواهد شد
لطفا همکار عزیز اطلاعات ذیل را در تاپیک یا پیغام خصوصی به من بدند
1-ایدی یاهو
2-شماره تماس
3-ادرس سایت
در جال راه اندازی پروژه ای هستیم مرتبط با سرویس دهنده میزبانی و کنترل پنل قدرتمند سی پنل
نیاز به یک نفر ادم مجرب و متعهد و با سابقه با دسترسی 24ساعته به این فرد در هر موقع زمانی که دچار مشکل میشم هم راهنمایی کنن و اموزش بدن
یکسری از اماکانت که مد نظرم هست که نیاز دارم را مینوسم بقیه به صورت خصوصی به همکار گفته خواهد شد
تغییرات در کنترل پنل سی پنل
1- تغییرات در منو ها حذف شدن منو ها
2-تغغیرات در قالب کنترل پنل و شخصی سازی ان
نصب و کانفیگ سی پنل
1-نصب لایت اسپید(حرفه ای)
2-کانفیگ سی پنل(حرفه ای)
3- در صورت فشار به سرور مشکل را حل کنند مثلا:لود سایت ها پایین بیاد یا .............
این یکسری از خواسته های بنده بود که به صورت پاپلیک در تاپیک قرارداده شد بقیه درخواست ها به صورت خصوصی گفته خواهد شد
لطفا همکار عزیز اطلاعات ذیل را در تاپیک یا پیغام خصوصی به من بدند
1-ایدی یاهو
2-شماره تماس
3-ادرس سایت