PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میشه این بلاهارو سر دامین آورد؟

oha
February 28th, 2013, 12:28
با یاد خدا
با سلام خدمت دوستان
دامین ir دارم الان میخوام بدونم میتونم بدون اینکه هزینه ای برام داشته باشه اون رو به وبلاگم متصل کنم
و اینکه مثلا هفته ای چند بار عوض کنم و یه بار متصل کنم به بلاگفا یه بار به وبلاگ های میهن بلاگ یه بار به هاست خودم
کلا میخوام بدونم الان که دامین رو دارم میتونم چقدر باهاش مانور بدم و اون قضیه هزینه انتقال دامنه و اینا چیه؟

shivahost
February 28th, 2013, 12:31
اینکه هر دفعه به چی لینک بشه شدنی هست و باید تنظیمات آن را برای هر کدام از وبلاگ دهنده ها از خودشان بگیرید.

هر با هم تغییر دهید ممکنه تا 24 ساعت طول بکشه تا تنظیم جدید اعمال بشه.

این کار ها هزینه ای نداره.

اما مشکلی که هست محتوای دامین شما مرتب از نظر گوگل و ... تغییر خواهد کرد و سایت شما درست و حسابی در موتورهای جستجو ایندکس نخواهد شد.

sadegh.nikaein
February 28th, 2013, 12:32
اگر خودتان پنل دارید بله میتوانید هر چند بار خواستید تغییر ایجاد کنید
اما اگر در کنترل پنل شرکتی هاستینگ یا فردی برای شما ثبت کرده باشد بستگی به سیاست ان فرد یا شرکت دارد که در قبال ان هزینه دریافت بکند یا خیر

mehrabrajabi
February 28th, 2013, 12:33
سلام
میتونی تا دلت بخواد دامینتو به هرجایی که بخوای متصل کنی.هزینه انتقال دامنه برابر به ثبت همون دامنه.برای وصل کردنش به سایت جدید دیگه باید دی ان اس هاتو عوض کنی که تا دلت میخواد عوض میتونی کنی.

oha
February 28th, 2013, 20:00
منظورتون از کنترل پنل چیه
من دامنه رو از nic.ir خریدم و اونجا شناسه دارم
حالا برای اتصال به وبلاگ یا سایتی باید چه اطلاعاتی داشته باشیم و به چه صورت اقدام کنیم