توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وی پی اس وارز
paypal
February 28th, 2013, 09:10
با سلام .
بنده به یک وی پی اس وارز نیاز دارم . دقت بفرمایید که اگر به هر دلیلی برای شما که به بنده سرویس میدید از طرف دیتاسنتر ایمیل اومد که این آی پی داره کار عجیب قریب می کنه به بنده اطلاع بدید تا دیتابیس رو بک آپ بگیرم همینطوری نبندینش .uptime 100% می خوام . رم هم 512 کفایت می کنه .
دوستان همکار هستم ارزون حساب کنید . از معتبر ترین کسی که آفر بده میگرم .
از alborzgostar به هیچ وج خرید نمی کنم خواهشن در این قسمت که حریم من هستش پست نزنید شما .
با تشکر
danitfk
February 28th, 2013, 09:12
سلام دوست عزیز :)
درخواست سرویس وارز در انجمن برخلاف قوانین و ممنوع هست که باعث Ban شدن شما میشه ;)
aligoli
February 28th, 2013, 09:30
با سلام .
بنده به یک وی پی اس وارز نیاز دارم . دقت بفرمایید که اگر به هر دلیلی برای شما که به بنده سرویس میدید از طرف دیتاسنتر ایمیل اومد که این آی پی داره کار عجیب قریب می کنه به بنده اطلاع بدید تا دیتابیس رو بک آپ بگیرم همینطوری نبندینش .uptime 100% می خوام . رم هم 512 کفایت می کنه .
از alborzgostar به هیچ وج خرید نمی کنم خواهشن در این قسمت که حریم من هستش پست نزنید شما .
با تشکر
6- از ایجاد مباحث مربوط به وارز - نال (null) - کرک (crack) - هک - اتک (حمله) مربوطه خودداری کنید .
RoobinaServer
February 28th, 2013, 11:00
با سلام .
با تشکر
سلام
برام جالبه بدونم اون کار عجیب غریب دقیقا چیه و مصرفتون چیه ؟
یا حق
paypal
February 28th, 2013, 11:46
بنده پوزش می طلبم نمی دونستم چون دیده بودم همچین تاپیک هایی رو . خیلی دوست دارم بدونم بعد اینکه یک نفر گفت خلاف قوانین هستش دیگران چرا باز هم گفتند این جالبه برام . اما تشکر چیزی که میخواستم رو در پ.خ دریافت کردم