ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی انگلستان (ردستشن) رم 1گیگ با پورت 10 گیگا ماهانه 14 هزار تومان

makh000f
February 27th, 2013, 23:21
سلام و درود

سروری که میخواهیم آفر بدهیم اخرین برند ردستشن هست با پورت 10 گیگا

سرور مجازی فقط رم 1گیگابایت ارائه میشه و ماهانه 14 هزار تومان ، برای سفارش هم اول در پرتال ما ثبت نام کرده بعد تیکتی با عنوان آفر ستاره دار باز کنید

ما سرویس را به پنلشون اضاف و فاکتور صادر میشه ، بعد پرداخت فاکتور ، سرورها آماده تحویل هستند و حداکثر تا 10 دقیقه تحویل داده میشود.

رم : 1گیگابایت
سی پیو : 2 هسته
هارد: 30 گیگا
پورت 10 گیگا
پهنا نامحدود

ثبت نام و تیکت و سفارش (http://clients.fahimhost.com)

*هارد و رم اضافه هم در صورت نیاز ارائه میشود.

mohsen12
February 27th, 2013, 23:34
هزینه برای ماه بعد چه قدر است ؟

makh000f
February 27th, 2013, 23:35
اگه دلار اذیت نکنه به همین منوال ادامه خواهیم داد ایشالله..

bl4ck
February 28th, 2013, 00:15
ایشون تایید میشه

همیشه دردسترس هستن +پشتیبانی خوب

saeidz
February 28th, 2013, 01:24
قیمت 100 گیگ هارد اضافه چقدر میشه ؟

4danlod
February 28th, 2013, 01:49
سرعت هارد چه قدره ؟؟

سرعت دانلود روی چند تضمین می شود؟؟

تضمینی برای اورسل دارید؟؟

چون به شخصه سایتی روی سرور مجازی بردم سرور میخوابید همون را روی سرور دیگه بردم مثل ساعت کار میکنه.

همه نوع سیستم عامل نصب می شود؟؟

makh000f
February 28th, 2013, 09:52
قیمت 100 گیگ هارد اضافه چقدر میشه ؟

30 هزار تومان

makh000f
February 28th, 2013, 09:54
سرعت هارد چه قدره ؟؟

سرعت دانلود روی چند تضمین می شود؟؟

تضمینی برای اورسل دارید؟؟

چون به شخصه سایتی روی سرور مجازی بردم سرور میخوابید همون را روی سرور دیگه بردم مثل ساعت کار میکنه.

همه نوع سیستم عامل نصب می شود؟؟
هارد sas و ssd هست
کیفیت سرور تضمین شده است
اورسل نداریم چون به حد کافی رم و سی پیو خالی داریم و آی پی
مشکلی نداره .

makh000f
February 28th, 2013, 10:03
دوستانی که سفارش داده بودند تحویل داده شد تقزیبا 5 نفر

se9en
February 28th, 2013, 10:30
من از ایشون سرویس گرفتم
پشتیبانی خوب
اخلاق و رفتار عالی
کیفیت هم بسیار مناسب
امیدوار به همین منوال پیش بره...
باتشکر

makh000f
February 28th, 2013, 11:32
2 تا دیگه تحویل داده شد

nihash
March 1st, 2013, 03:34
با سلام
من یکی سفارش دادم و سریعا تحویل گرفتم
تا الان که پشتیبانی خوب بوده حتی ساعت 3.5 صبح
فقط تنها موردی که الان هست مقدار هارد هست که حتما اونم ناخواسته بوده
شما فرمودید 30 گیگ هارد ولی اینی که الان گرفتم 20 گیگ هارد هست که الان اونم تیکت میزنم
موفق باشید

makh000f
March 1st, 2013, 19:19
با سلام
من یکی سفارش دادم و سریعا تحویل گرفتم
تا الان که پشتیبانی خوب بوده حتی ساعت 3.5 صبح
فقط تنها موردی که الان هست مقدار هارد هست که حتما اونم ناخواسته بوده
شما فرمودید 30 گیگ هارد ولی اینی که الان گرفتم 20 گیگ هارد هست که الان اونم تیکت میزنم
موفق باشید

با تشکر از شما
بله مشکلی نیست در درایوی جدا ما براتون هارد اضاف میکنیم لطفا با تیکت پیگیری کنید.

موفق باشید

makh000f
March 1st, 2013, 19:31
8تا جدید تحویل داده شد.دوستان داریم به اولویت تیکت ها رو با مشخصات ریپلای میکنیم پس از باز کردن چند تیکت مشابه خودداری کنید.
سپاسگزار

makh000f
March 1st, 2013, 23:00
2تا دیگه تحویل داده شد

makh000f
March 2nd, 2013, 01:11
3تا تحویل داده شد - دوستان عزیز لطفا سفارش ندهید بعد ثبت نام تیکت کنید تا ما خودمان سرویس رو به پنل شما اضافه کنیم و فاکتور صادر بشود.

سپاسگزار شما

Black_Team
March 2nd, 2013, 01:22
سلام خسته نباشید میخواستم بدونم این سرورا تا کی بفروش میرسه...
و اینکه برای چند ماه سرور اختصاصی دارین ؟
منظورم اینه که چون من میخوام تقریبا به عنوان هاست دانلود استفاده کنم میخواستم ببینم اینجوری نباشه یکدفعه بگین مثلا دیگه نمیفروشیما اینا
و این که همین مشخصات با هارد 50گیگ چقدر میشه؟(میشه وقتی سفارشو گرفتم مثلا 10روز گذشت هاردو افزایش داد؟)

makh000f
March 2nd, 2013, 01:40
سلام خسته نباشید میخواستم بدونم این سرورا تا کی بفروش میرسه...
و اینکه برای چند ماه سرور اختصاصی دارین ؟
منظورم اینه که چون من میخوام تقریبا به عنوان هاست دانلود استفاده کنم میخواستم ببینم اینجوری نباشه یکدفعه بگین مثلا دیگه نمیفروشیما اینا
و این که همین مشخصات با هارد 50گیگ چقدر میشه؟(میشه وقتی سفارشو گرفتم مثلا 10روز گذشت هاردو افزایش داد؟)
سلام و درود
فعلا فروشش باقی هست تا حدی که نیاز نباشه به فروش ! و ادامه داره فعلا فروش..!
ما این سرور رو خواهیم داشت برای ماههای آتی مشکلی در کنسلی نیست تا ما هستیم هست سرور.
مشکلی نداره هاست دانلود استفاده کنید 20 تومان هزینه داره با هارد 50 گیگ بله میتوانید هارد را افزایش دهید مشکلی در افزایش هارد نیست !!

موفق باشید

makh000f
March 3rd, 2013, 12:22
ادامه دارد..

makh000f
March 3rd, 2013, 13:43
از ساعت 12 امشب به بعد هرکی سفارش بده سفارش های جدید با مبلغ 20 هزار تومان خواهد بود آفر 14 هزار تومان تا 12 شب پابرجاست

متشکریم

makh000f
March 4th, 2013, 00:20
به علت اصرار برخی از کاربران برای خرید تا فردا شب تمدید شد با هزینه 14 هزار تومان.
دوستان لطفا همینجا اعلام کنید پیام خصوصی ندید

پیام خصوصی برای سایر پلان ها و .. هست تشکر

aminmo
March 4th, 2013, 00:38
دوست عزیز...
1. قیمت اعلام شده (14000 تومان) برای کسی که الان سفارش میده، برای تمدید ماههای بعد هم همین مقدار خواهد بود؟
2. سیستم عامل mikrotik $ Centos هم موجوده؟ منیج هست یا نه؟
3. دسترسی vsphere client هم داده می شه یا نه؟

با تشکر

lord.anathema
March 4th, 2013, 06:10
سلام
من به عنوان همکار دوست عزیزم Makhooof و تسریع در پاسخ دهی جواب دوستان را تا جایی که بتونم میدم
بله دوست من فعلا این آفر ستاره دار میباشد و ادامه دارد در ماه های آینده برای تمدید سرور
هر سیستم عاملی که شما مد نظرتون باشه و معقول کاربری باشه با کانفیگ اولیه ارائه میشه

از دوستانی که از ما سرویس خرید کردن از این انجمن لطف کنن و نظرشونو در همین جا اعلام کنند از هر لحاظی ( مطمئن باشید پیشنهاد ها و انتقاد های شما اعمال میشود )

بله در صورتی که دسترسی پنل لازم داشته باشید ارائه میشود و در آینده نزدیک از طریق پرتال کاربران قابلیت های مدیریت سرویس داده میشود

###########

جا داره در اینجا از دوستان و همکارانی که مارو یاری دادن تا به این سطح و کار برسیم تشکر کنم ( تیم فنی و پشتیبانی ، مدیریت ، کاربران و ..... )

به زودی در حال قیمت گذاری و امکانات سنجی برای ارائه هاست های با کیفیت بالا ( وب سرور های Apache ، Litespeed ، Nginx ) برای سایت ها و سرور های دانلود با ترافیک های بالا و پهنای باند نامحدود هستیم

دوستانی که تمایل به دریافت اینگونه سرویس ها دارن میتونن همین جا اعلام آمادگی کنن تا قیمت ها اعلام بشه در همینجا

به زودی تاپیک مجزایی زده میشه برای این موضوع

سرویس پیشنهادی :

ماهیانه 38 دلار
نرخ دلار امروز 4000 تومان

لینک سفارش :

سبد خرید - .::FahimHost::. سرورهای مجازی ، سرورهای اختصاصی ، هاست ، دامنه (http://clients.fahimhost.com/cart.php?gid=12)

مشخصات سرور :

CPU 2.6GHz E5-2670 ( 20M Cache ) , 4 Core - Dedicated
Ram 1024 DDR3 - Dedicated
HDD 100Gb - Optional
Unlimited Bandwidth
Port 10G - Share
Webserver : Litespeed ( 2 CPU ) Enterprise & Nginx

پشتیبانی سرویس داده شده کاملا با فهیم هاست میباشد از هر لحاظی ( آپدیت ها ، موارد امنیتی ، نصب افزونه ها و ... )

hpnn.wm
March 4th, 2013, 09:52
می شه نوع هارد سرور رو ذکر کنید ?
اگر از raid هم استفاده می کنید اون رو هم ذکر کنید

makh000f
March 4th, 2013, 10:03
دوست عزیز...
1. قیمت اعلام شده (14000 تومان) برای کسی که الان سفارش میده، برای تمدید ماههای بعد هم همین مقدار خواهد بود؟
2. سیستم عامل mikrotik $ Centos هم موجوده؟ منیج هست یا نه؟
3. دسترسی vsphere client هم داده می شه یا نه؟

با تشکر
باتوجه به اینکه همکار گرامی پاسخ دادند:
1. بله اگر دلار زیاد اذیت نکنه به همین منوال هست..!
2.بله موجود هست و بله منیج!.
3.درصورت درخواست کاربر بله داده میشه .

موفق باشید

makh000f
March 4th, 2013, 10:06
می شه نوع هارد سرور رو ذکر کنید ?
اگر از raid هم استفاده می کنید اون رو هم ذکر کنید

هارد sas 7,200 RPM هست و ssd هم موجود هست.

hpnn.wm
March 4th, 2013, 10:15
هارد sas 7,200 RPM هست و ssd هم موجود هست.

ببخشید از نوع H700 هست یا نه ? چون من تجربه کار با سرور از رد استیشن دارم اگه از نوع h700 نباشه بعد از افزایش سرور ها کندی سرعت هم از نظر پردازش و هم از نظر انتقال اطلاعت رو داره واسه همین می پرسم
با تشکر

makh000f
March 4th, 2013, 10:22
ببخشید از نوع H700 هست یا نه ? چون من تجربه کار با سرور از رد استیشن دارم اگه از نوع h700 نباشه بعد از افزایش سرور ها کندی سرعت هم از نظر پردازش و هم از نظر انتقال اطلاعت رو داره واسه همین می پرسم
با تشکر
بله اما باز مشکلی نیست یک هارد نیست که 6 تا هارد هست و مشکلی نداریم از نظر سرعت !

lord.anathema
March 4th, 2013, 10:48
با تشکر

ممنون از توجه شما دوست من

H710p هست سرور ما

Ahura
March 4th, 2013, 10:56
قیمت هارد اضافه چقدر می شه ؟

lord.anathema
March 4th, 2013, 11:01
قیمت هارد اضافه چقدر می شه ؟

چه میزان هارد ؟

Ahura
March 4th, 2013, 11:05
100 گیگ
و 200 گیگ

lord.anathema
March 4th, 2013, 11:17
100 گیگ
و 200 گیگ

برای کار خاصی لازم دارید ؟
اگر برای سرور دانلود نیاز دارید این بسته رو ما پیشنهاد میدیم ==> سبد خرید - .::FahimHost::. سرورهای مجازی ، سرورهای اختصاصی ، هاست ، دامنه (http://clients.fahimhost.com/cart.php?gid=12)

اگر برای مصارف معمولی میخوایین با هارد 100 و رم 1 تقدیمتون میکنیم : 15$ - دلار امروز هم 4000 هزارتومان
البته بگم که این سفارش دیگه ستاره دار نیست و با تخفیف 30% در ماه اول ارائه میشه

Anjoman
March 4th, 2013, 11:49
برای کار خاصی لازم دارید ؟
اگر برای سرور دانلود نیاز دارید این بسته رو ما پیشنهاد میدیم ==> سبد خرید - .::FahimHost::. سرورهای مجازی ، سرورهای اختصاصی ، هاست ، دامنه (http://clients.fahimhost.com/cart.php?gid=12)

اگر برای مصارف معمولی میخوایین با هارد 100 و رم 1 تقدیمتون میکنیم : 15$ - دلار امروز هم 4000 هزارتومان
البته بگم که این سفارش دیگه ستاره دار نیست و با تخفیف 30% در ماه اول ارائه میشه

دلار امروز صرافی ها 3400 هست عزیز

منبع قیمت: صرافی جلالی (http://sarafijalali.biz)

lord.anathema
March 4th, 2013, 11:55
دلار امروز صرافی ها 3400 هست عزیز

منبع قیمت: صرافی جلالی (http://sarafijalali.biz)

دوست من ما که با پیک اولا نمیفرستیم پولارو دیتاسنتر که از صرافی بریم بخریم اینقدر
باید الکترونیکی پرداخت بشه اونم میتونید اینجا چک کنید لحظه ای : https://payment24.us/
بعدشم پرداختی ما به پوند هست و تبدیل دلار به پوند و ...
از قیمت میتونید مطمئن باشید شما

makh000f
March 4th, 2013, 18:06
دوستان اولویت بندی شده شکیبا باشید..

iman2
June 12th, 2013, 15:43
دوست عزیز سئوال پرسیدند هزینه هارد اضافه چقدر میشه شما بهشون پکیج دیگری رو پیشنهاد میدید؟:-?(تو پست اول زدید هارد و رم اضافه موجود هست)8-|
هزینه هارد اضافه 100 و 200 و 500 چقدره؟

Filebegir.com
June 12th, 2013, 15:52
سلام
سرور مجازی برای سایت دانلود
با پورت یک گیگ کمترین فضا و قیمتی که می تونید بدین چقدره؟ من کلا 2 گیگ کفایتم می کنه یکی دو ماه اول
ممنونم

محسن24
June 14th, 2013, 02:52
سلام بنده یه سرور مجازی با 2 گیگ رم میخواستم با لاینسس دایرکت ادمین برای چت روم با سرعت و کیفیت بالا و بدون قطعی و بدون افت سرعت با پشتیبانی همیشه
در ضمن اطلاعات سروری که الان روش هستم رو رایگان میارید رو سرورتون یا خیر؟
و
لطفا اگه میشه هزینه این سرویس رو بهم اعلام کنین 2 گیگ رم با لاینسس دایرکت ادمین
با تشکر

schakalz
June 14th, 2013, 17:38
با سلام

بنده از چندین جا سرور داشتم کیفتشون در حدی بود که حتی دانلود تک لینک از سرور وب iss رو بالا kb100 نمیدادن شما تضمین میکنید که کیفیت خوب باشه و همچین مشکلاتی پیش نیاد ؟