توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرشين هويز چطوره؟
فال
February 27th, 2013, 23:09
سلام
شرکت گذرگاه جهانی محلات با نام پرشين هويز رو چطور ارزیابی می کنید؟
گرچه این سایت از یکی از سایت های دانلود خیلی قدرتمند پشتیبانی میکنه ولی درباره ی اینکه برای سایت و انجمن مناسب هست یا نه و کلا پشتیبانی و ... اطلاع دقیقی ندارم
ممنون میشم اگر دوستان کمک کنند
سرویس های هاستینگ ویژه سایت های پر بازدید (cPanel) و هاست ویژه دانلود (HostDL) 1 اون مدنظر بنده هست.
February 27th, 2013, 23:19
افتضاح *100000=پرشین هویز
پشتیبانی یک سایت دلیل بر خدمات خوب بودن نیست مهم این که:
تیکت پشتیبانی بزنی بعد دو روز یک خانم بیاد بگه چی شده من کجام شما کی هستین.
قیمت این ماه تمدید کردی 9 تومان ماه بعد نیاد بشه 15 تومان.
دو مورد گفتم یکمی هم جستجو کنید به نتایج جالبی دست پیدا می کنید.
par30webhost
February 27th, 2013, 23:20
پیشنهاد بنده خواندن تاپیک های زیر است.
http://www.webhostingtalk.ir/f41/71301/
http://www.webhostingtalk.ir/f41/68473/
arashost
March 31st, 2013, 15:30
واقعا یعنی اینطور شرکت هایی هم هستند؟!
لطفا جا های دیگه هم اطلاع رسانی کنید!
besthosti.com
March 31st, 2013, 15:33
شرکت گذرگاه از نظر پشتیبانی و کیفیت خوب هستش .
اگر این تاپیک ها را می بینید به خاطر مشکلات سرور مشتریان این شرکت بود که کلیه سرور هایی که در پنل این شرکت بود به مشکل خورد
اگر خوب نبودند در عرض یکی دو روز تاپیک این شرکت اینقدر بزرک نمیشد
mizbanplus
March 31st, 2013, 18:31
ضمن احترام به نظر کلیه دوستان ، من یک مقدار با این صفر و یکی قضاوت کردن در مورد افراد و شرکت ها سخت ارتباط برقرار می کنم. آخه خداییش خودتون قضاوت کنید ، یکی میاد حسابی تک و تعریف میکنه و یکی دیگه میاد تا جایی که میتونه نظر منفی میده ، به نظرم این یعنی یه جای کار میلنگه.
این رو بگم که من تا حالا نه خودم و نه هیچ کدوم از دوستانم از این شرکت سرویس نداشتیم ، رو همین حساب قضاوتی در مورد خدمات این شرکت ندارم ، ولی میدونم که به صرف پیش آمدن یک سری مشکلات تو یک بازه زمانی و یا اتفاقی که برای یک یا چند کاربر میافته اصلا دلیل خوبی برای ضعیف بودن اون شرکت نیست ، به نظرم یه مقدار باید منصفانه تر قضاوت کرد
GoldenHost
March 31st, 2013, 18:43
ببینید شرکت بدی نیستند
شرکت با سابقه و یوزر و سرور بسیار زیادی هستند
شما حساب کن یک هاستینگ با 200 یوزر 20 تا پست شکایت داره
گذرگاه با 3000+ یوزر 2 پست شکایت پس خوبه
ولی پشتیبانیشون اخیرا بدتر شده
سرویس ها
هاست نامحدود قبلا خوب بود الان افتضاح
هاست پر بازدید تازه راه اندازی شده مشکلات زیادی داره کم کم مرتفع دارن می کنن و ... ولی فعلا استیبل نیست .
ولی از محاسن این شرکت باید بگم نسبت به اطلاعات و دیتا های مشتری (ریسلر . یوزر . و سروردارا ) مسئول هستند برخلاف بسیاری از شرکت ها ...!!!
delta
March 31st, 2013, 18:55
سلام
شرکت گذرگاه جهانی محلات با نام پرشين هويز رو چطور ارزیابی می کنید؟
گرچه این سایت از یکی از سایت های دانلود خیلی قدرتمند پشتیبانی میکنه ولی درباره ی اینکه برای سایت و انجمن مناسب هست یا نه و کلا پشتیبانی و ... اطلاع دقیقی ندارم
ممنون میشم اگر دوستان کمک کنند
سرویس های هاستینگ ویژه سایت های پر بازدید (cPanel) و هاست ویژه دانلود (HostDL) 1 اون مدنظر بنده هست.
منظورت از سایت دانلود قدرتمند سافت ... رو میگی؟ به نظرت بستن آی پی خارجی ها و اینکه فقط آی پی رو برای ایرانی ها با آن سرعت ذغالی باز گزاشتن نیاز به سرور قدرتمند میخواد؟ یک سرور مجازی 40 هزار تومانی هم کار رو راه میندازه دوست عزیز... اگر میبینی داره پشتیبانی میکنه چون سافت کلا به پول علاقه خاصی داره و هر کی رایگان بهش سرور مجازی و هاست بده مینویسه پشتیبانی توسط فلان فلان..
شما بهتره معیارتون برای انتخاب یک هاست چیز دیگری باشه..در ضمن همین شرکت کلی سر ما شیره مالید که تو همون تاپیکهایی که دوستان گفتند گفتم چه بلایی سر ما آورد...
parsa7
March 31st, 2013, 20:58
بهترین نظر رو ارشیو سایت میتونه به شما بده. https://encrypted.google.com/search?q=%D9%BE%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%86+%D9%87%D9% 88%DB%8C%D8%B2&sitesearch=webhostingtalk.ir
m2n
March 31st, 2013, 21:52
ضمن احترام به نظر کلیه دوستان ، من یک مقدار با این صفر و یکی قضاوت کردن در مورد افراد و شرکت ها سخت ارتباط برقرار می کنم. آخه خداییش خودتون قضاوت کنید ، یکی میاد حسابی تک و تعریف میکنه و یکی دیگه میاد تا جایی که میتونه نظر منفی میده ، به نظرم این یعنی یه جای کار میلنگه.
این رو بگم که من تا حالا نه خودم و نه هیچ کدوم از دوستانم از این شرکت سرویس نداشتیم ، رو همین حساب قضاوتی در مورد خدمات این شرکت ندارم ، ولی میدونم که به صرف پیش آمدن یک سری مشکلات تو یک بازه زمانی و یا اتفاقی که برای یک یا چند کاربر میافته اصلا دلیل خوبی برای ضعیف بودن اون شرکت نیست ، به نظرم یه مقدار باید منصفانه تر قضاوت کرد
شرمنده ها شما نه استفاده کردین نه می کنید نه تجربه سرویس های این شرکت رو دارین پس نظر دادن شما بر صلاحیت یا رد این موضوع به نظر من ارزشی نداره لااقل بزارید اونایی که برا یک ماه تست کردن نظر بدن شما هم استفاده کنید.
rominait
March 31st, 2013, 22:43
شرمنده ها شما نه استفاده کردین نه می کنید نه تجربه سرویس های این شرکت رو دارین پس نظر دادن شما بر صلاحیت یا رد این موضوع به نظر من ارزشی نداره لااقل بزارید اونایی که برا یک ماه تست کردن نظر بدن شما هم استفاده کنید.
شما كه كلا صلاحيت داري
هر جا نظر بدي.
دوستان هيچگاه نميشه همه رو راضي نگه داشت .
هر مجموعه اي نقاط قوت و ضعف داره .
گروهي راضي و گروهي ناراضي.
parsianweb
March 31st, 2013, 22:51
به هیچ عنوان پیشنهاد نمی شن
کافیه یکم جستجو کنید در گوگل
اینم آخریش:
شکایت از شرکت گذرگاه جهانی - persianwhois.com (http://forum.persiantools.com/t372485.html)
wave2011
April 1st, 2013, 18:16
بنده یه هاست اشتراکی 2 ماهه دارم میگیرم .
.
فقط یک بار مشکل داشته که اونم بهشون گفتم بعد 1 ساعت درست شد .
جواب تیکت ها هم حدودا بخوای حساب کنی 5 یا 6 ساعته جواب میدهند .(زیر 5 ساعت فقط یک بار بود که عرض 15 دقیقه بود )
ولی الان سایتشون باز نمیکنه .
سایت خودمم باز نمیکنه .
الان در دوماه بار دومه قطع میشه .
بار قبل 3 الی 4 ساعت بعد درست شد
اما در کل بخوای حساب کنی . بد نیست
delta
April 2nd, 2013, 00:29
بنده یه هاست اشتراکی 2 ماهه دارم میگیرم .
.
فقط یک بار مشکل داشته که اونم بهشون گفتم بعد 1 ساعت درست شد .
جواب تیکت ها هم حدودا بخوای حساب کنی 5 یا 6 ساعته جواب میدهند .(زیر 5 ساعت فقط یک بار بود که عرض 15 دقیقه بود )
ولی الان سایتشون باز نمیکنه .
سایت خودمم باز نمیکنه .
الان در دوماه بار دومه قطع میشه .
بار قبل 3 الی 4 ساعت بعد درست شد
اما در کل بخوای حساب کنی . بد نیست
3 - 4 ساعت قطعی داشه بدک نیست؟یا سایتتون تازه شروع کرده.. یا سایتتون تجاری نیست و منبع درامدی ندارید.. یا سایتتون شخصی هست و آمار براتون مهم نیست!! وگرنه دوست عزیز قطعی سایت حتی چند دقیقه در ماه یعنی فاجعه!!
فال
April 11th, 2013, 01:00
از همه ی دوستانی که نظر دادند ممنونم خیلی خوبه که تجربه های همدیگر رو به اشتراک میزاریم
از مدیران سایت هم تشکر میکنم که چنین سایت مفیدی طراحی کردند
New-Man
April 11th, 2013, 22:04
س
مانیکس
April 17th, 2013, 08:18
ولی از محاسن این شرکت باید بگم نسبت به اطلاعات و دیتا های مشتری (ریسلر . یوزر . و سروردارا ) مسئول هستند برخلاف بسیاری از شرکت ها ...!!!
حداقل در این مورد خاص حرفتون درست نیست. من سروری تهیه کرده بودم که کل اطلاعات پرید و پاسخشان این بود که سرور و VPS باید خودتان بک آپ می گرفتید.
هر روز یک قیمتی ارایه می کنند. هر روز هم یه مشکل عجیب و غریب بوجود میاد مثل این (http://www.webhostingtalk.ir/f9/77528/)
need4down
April 17th, 2013, 08:59
من با این شرکت کار کردم دارم کار می کنم . تو پشتیبانیشون یکی دوروز اول جوابگو هستند . بعد از دو روز تیکت ها را بعد از 24 ساعت جواب نمیدن . حی حالا خواهش کن . بابا واسه هر روز این سرور دارم بهت پول میدن کار مارو راه بنداز انگار نه انگار .
تا زمانی که یاسرحیدری پشتیبانشون بود . انصافا خوب عمل می کردن هم سرعت عملش هم توانایی بالایی داشتن ولی بعد از جدا شدن یاسر همه چی دگرگون شد . پشتیبانی ضعیف سرعت فوق العاده پایین .
می گن وی پی اس رایگان کانفیگ می کنیم . کانفیگ می کنند . ولی جوری از سر وتهش می زنند . باید بری بدی یک کارشناس دیگه دوباره کانفیگش کنه . من که خودم به دلیل مشکلات عدیده . سر کانفیگ اشتباه . هزینه کردم . تا برطرف شد.
پرشین اسکریپت بزرگترین سایتی بود که میزبانی میکردن . بخش عظیمی از مشتریاشونم ماله تبلیغات اون بود .
ولی الانم پرشین اسکریپت را به دلیل سرعت افتضاح سرور و .... به پارس پک منتقل کردند .
اگر می خوای فقط هاست بخری . به نظر من آبتین وب مناسب ترین گزینه باری هاست و پشتیبانی قدرتمند و احترام به کاربره . ولی برای وی پی اس نه .
GEO
April 17th, 2013, 11:27
سیاست این شرکت اونطور که از انتخاب دیتاسنترهاشون مشخصه روی سرورهای اختصاصی ارزان هست
و کلا به کیفیت انگار زیاد بها داده نمیشه و قصد کره گرفتن از آب رو دارند
البته اینهایی که عرض کردم قضاوت نیست ، یک حساب دو دوتا هست که با دیدن آفرها و ... هر کسی که آشتایی با دیتاسنترها داشته باشه متوجه میشه
python
July 17th, 2013, 15:15
اصلا تایید نمیشه
الان سایت منو 3روزه بستن نه باز میکنن نه بک آپ میدن
TicTak
July 17th, 2013, 16:20
افتضاح!!!!!
webhosts
July 19th, 2013, 11:28
ببینید شرکت بدی نیستند
شرکت با سابقه و یوزر و سرور بسیار زیادی هستند
شما حساب کن یک هاستینگ با 200 یوزر 20 تا پست شکایت داره
گذرگاه با 3000+ یوزر 2 پست شکایت پس خوبه
ولی پشتیبانیشون اخیرا بدتر شده
سرویس ها
هاست نامحدود قبلا خوب بود الان افتضاح
هاست پر بازدید تازه راه اندازی شده مشکلات زیادی داره کم کم مرتفع دارن می کنن و ... ولی فعلا استیبل نیست .
دقیقاً برعکس این چیزی هست که شما میگید!
اول اینکه همه یوزرهاشون که در این انجمن نیستند بیان پست بدند. اصلاً هم در برابر اطلاعات مشتریان مسئول نیستند. لطفاً http://www.webhostingtalk.ir/f129/75090/#post736994 را بخوانید. خودم پست دادم. کامل متوجه همه چیز میشوید. واقعاً شرکت افتضاحی هست.
Maysam.M
July 19th, 2013, 16:09
گذرگاه بدترین ساپورت و پشتیبانی رو داره و معمولا بعد از هر 24 ساعت جواب تیکت ها رو میده
توی ایام عید بکاپ بنده رو گرو گرفتن و به خاطر 130 هزار تومان از من پول زور گرفتن
توی این انجمن و پرشین تولز تاپیک زده بودم که ظاهرا مدیران این شرکت با اعمال نفوذ تونستن اون تاپیک ها رو ببندند (تاپیک شکایت + مدارک بود)
irnahost.ir
July 19th, 2013, 17:40
اگر معایب و محاسن را در 2 کفه ترازو بگذارید کفه محاسن میرود بالا
liveserver
July 25th, 2013, 20:39
افتضاح *100000=پرشین هویز
پشتیبانی یک سایت دلیل بر خدمات خوب بودن نیست مهم این که:
تیکت پشتیبانی بزنی بعد دو روز یک خانم بیاد بگه چی شده من کجام شما کی هستین.
قیمت این ماه تمدید کردی 9 تومان ماه بعد نیاد بشه 15 تومان.
دو مورد گفتم یکمی هم جستجو کنید به نتایج جالبی دست پیدا می کنید.
بسیار پوزش میخوام ازتون.. ولی برای انتقاد کردن مدرک لازم است و رو هوا نمیشه به کسی تهمت زد.
irnahost.ir
July 25th, 2013, 23:56
بسیار پوزش میخوام ازتون.. ولی برای انتقاد کردن مدرک لازم است و رو هوا نمیشه به کسی تهمت زد.
دوست عزیز کافی یک مقدار سرچ کنید توی همین انجمن پارسال دیماه بود چند ده تا سرور که مال هتزنر بود و تو پنل این شرکت بود خاموش شدند و 1هفته تمام خیلی ازبچه های همین انجمن از جمله خود من اشکاشون درآمده بود .هیچ کس هم پاسخگو نبود .حتی دریغ از یک اطلاع رسانی-بعدهم سرورها باز شدند و ما مجبور به جابجایی شدیم .
البته از مبلغ نزدیک به 300000 پرداختی من 150000 تومان را عودت دادند و اون هم بعد از کلی تلفن-پول ستاپ سرور هم که به فنا رفت
حالا کی خسارت این 1هفته را باید می داد؟
پس ندانسته نفرمایید رو هوا تهمت نزنید.مطمئن باشید تامشکلی نباشه کسی حاضر نمیشه با آبروی کسی بازی کنه
Maysam.M
July 26th, 2013, 18:17
من یه تاپیکی زده بودم به عنوان "شکایت از شرکت گذرگاه" و مدارک هم قرار داده بودم که نمیدونم چرا مدیران حذفش کردند.
ما یه سرور مجازی داشتیم ازشون که گفتیم بهشون بکاپ بدید اینقدر طولش دادند که وقت سرور ما تموم شد و برای گرفتن بکاپ 115000 تومان از بنده گرفتند!
در ضمن پشتیبانی اش واقعا اتفضاحه و هر 24 ساعت به زور یه جواب از خودش در میکنه! اینو من نمیگم کافیه یه سرچ توی گوگل کنید.
خواستید مدارکش هم موجوده
parsianweb
July 26th, 2013, 19:14
منم یک تاپیک نارضایتی زدم ولی پاک شد!
احتمال داره این تاپیک هم پاک بشه!
[E2]
July 26th, 2013, 23:38
4 سال دارم با این شرکت کار میکنم خلاصه بگم سرویس ها و قیمت ها خوب است اما باید بگم کیفیت پاسخگویی و پشتیبانی در تمامی موارد بسیار افتضاح می باشد.
اگر شما هم روزی به خاطر عدم پشتیبانی کلی از کاربرا و اعتبارتون به فاک رفت خاستید برید شرکتشون و مدیر عامل رو مچاله کنید 11 ساعتی باید رانندگی کنید و به یه شرکت کوچیک توی یک شهرستان محلات برسید تازه میفهمید که نباید با هر شرکتی کار کنید چیزی بود که من اون موقع فهمیدم ادم با یه جا کار کنه اگه مشکل بر خورد روش بشه بره دفترشون بهشون شاکی بشه
وبلاگ داشته باشی شگش شرف داره بری سایت یا سرور آپدیت بزنی و از اینها بخای سرویس بگیری
و من الله توفیق
irnahost.ir
July 27th, 2013, 01:38
مدیران تاپیک قبول زحمت کنند و تاپیک را مسدود کنند اگه زیاد ادامه پیدا کند باید اسم شرکت را تغییر دهند به گذرگاه محلات-
بعد دوست عزیز که از قیمت ها ایراد گرفته اید خوب اینها چه تقصیری دارند خبر کاهش نرخ دلار هنوز به گذرگاه محلات نرسیده خوب
D-Ex5 59 euro
با یوروی 4600 هم حساب کنید میشود 271400 با نرخ ارز گذرگاه جهانیییییی میشود تومان 358,400 (http://gozargah.co.ir/cp/cart.php?a=add&pid=138)
unforgiven747
July 27th, 2013, 10:30
اکیدا توصیه میشه ازشون هاست خریداری نشه ,حالا Domain و چیزای دیگه رو نمیدونم .
من سال 86 ازشون هاست گرفتم پیرم دراومد . کسی برای پاسخگویی نبود . خود آقای یار محمدی که موبایلشون رو جواب نمیدادن - یه خانم که ظاهرا منشی بود و از چیزی سر در نمیاورد جواب میداد و مثلا وصل میکرد به شماره یارمحمدی و بعد از 10 تا بوق خود به خود قطع میشد .
ای کاش حداقل جواب میدادند و مثلا میگفتن سرور داون شده یا یه مشکل دیگه براش پیش اومده تا آدم تکلیفش رو می دونست . اصلا در یک کلام مشتری مداری تعطیل .
فکر می کردم اون موقع تجربشون کم بوده و شانس ما بوده ولی تا الان که باز دارن همون راه کج رو ادامه میدن .
بهر حال تجربه تلخی بود که باید می گفتم و مشتری با چشم باز شرکت مورد نظرش رو انتخاب کنه و گرنه قصدم به هیچوجه خراب کردن این شرکت یا شرکت های مشابه نیست .
نه عزیز سافت 98 روی سرورهای هاست دی ال بزرگه
زمانی هم که روی سرورهای پرشین هویز بود بسیار ناراضی بود و فقط به خاطر مشکلات انتقال سرور مونده بود
alis12
December 4th, 2013, 18:12
این هاست دی ال چه کرده که هر چی سایت بزرگ هست اونجاست؟
Maysam.M
December 4th, 2013, 18:23
پشتیبانی فوق العاده ، کیفیت بالای سرورها، آپتایم عالی و .... چیزی که توی ایران تقریبا تکه
alis12
December 4th, 2013, 18:35
خب برا سایت های کمتر از یک گیگ چی؟
delta
December 4th, 2013, 18:43
دانش فنی بسیار بالایی برخوردار هستند و تو تیمشون برای هر مشکل و اروری کاربلد دارند.حتی سایتتون هر سی ام اسی باشه و مشکل پیدا کنه رایگان براتون رفعش میکنند.آپتایم 99.9 درصد واقعی با سرعت بالا و همیشه در دسترس و اینکه خیالتون همیشه راحته سایتتون آپ هست و همینطور مانیتورینگ 24 ساعته سایتها خیال یک وبمستر رو همیشه راحت میکنه..
Maysam.M
December 4th, 2013, 18:45
سایتهای زیادی هستند اما این سوالت بستگی به خیلی آیتم ها داره.
باید ببینی سایتت چند تا بازدید داره و چقدر برات مهمه و چقدر روش حساب میکنی.
من آبتین وب رو پیشنهاد میکنم هم قیمت پایینی داره و هم کیفیت و پشتیبانی بالایی داره.
delta
ربطی به حجم سایت شما نداره.استانداردهاشون رو برای حفظ کیفیت سرورها نگه میدارند.مثلا یک سرور رو به 20 سایت تقسیم میکنند.به بیشتر از 20 سایت سرویس نمیدند.حالا میخواین حجم سایتتون 100 مگ باشه یا 10 گیگ! قیمتشون هم استاندارد نگه میدارند برای همین برای سایتهای تازه تاسیس و بازدید کم بر اساس قیمتشون پیشنهاد نمیشه.
alis12
alis12
December 4th, 2013, 18:46
ربطی به حجم سایت شما نداره.استانداردهاشون رو برای حفظ کیفیت سرورها نگه میدارند.مثلا یک سرور رو به 20 سایت تقسیم میکنند.به بیشتر از 20 سایت سرویس نمیدند.حالا میخواین حجم سایتتون 100 مگ باشه یا 10 گیگ! قیمتشون هم استاندارد نگه میدارند برای همین برای سایتهای تازه تاسیس و بازدید کم بر اساس قیمتشون پیشنهاد نمیشه.
منظورم اینه که نمیارزه. قیمتش بالا هست
delta
December 4th, 2013, 19:24
منظورم اینه که نمیارزه. قیمتش بالا هست
برای شما نمی ارزه دوست عزیز.. واسه انی که سایتش براش خیلی مهمه و نمیخواد قطعی داشته باشه و مشکلات بیشتر از این قیمت هم می ارزه! برای همین سایتهای بزرگ که درامد دارند و براشون قطعی و کیفیت خیلی مهمه ازش استفاده میکنند..سایت خود ما هم رو سرور هاست دل هست.
spooky021
December 4th, 2013, 20:20
قیمت بالاست و کیفیت پشتیبانی هم بالا
alis12
December 4th, 2013, 20:31
برای شما نمی ارزه دوست عزیز.. واسه انی که سایتش براش خیلی مهمه و نمیخواد قطعی داشته باشه و مشکلات بیشتر از این قیمت هم می ارزه! برای همین سایتهای بزرگ که درامد دارند و براشون قطعی و کیفیت خیلی مهمه ازش استفاده میکنند..سایت خود ما هم رو سرور هاست دل هست.
متوجهم دوست عزیز
اما برای سایت ها کوچیک چی پیشنهاد میکنید؟
glxx
December 4th, 2013, 20:51
پشتیبانی عالی هست بیشتر دوستان در این تالار از ایشون تعریف کرده اند
delta
December 4th, 2013, 21:13
متوجهم دوست عزیز
اما برای سایت ها کوچیک چی پیشنهاد میکنید؟
آنموقع که یک مدتی هاست دل سرویس دهی نکرد نت افراز مشتری پروپاقرصی داشت..انصافا هم سرویسشون عالی بود و بعد هاست دل جوابگو بود.. دهمین شرکت برتر هاستینگ ایران هم هستند..
بازم ارزونتر بخواین باید تاپیک بزنید دوستان زیادی سرویسهای خوبی دارند.برای سایتهای کم حجم و کم بازدید آفر خوب زیاد هست.برای سایتهای بزرگ و پربازدید پشتیبانی کمی سخت و کمیاب هست!
mortezafox
December 12th, 2014, 01:13
اخبار سیاسی اجتماعی فرهنگی و ورزشی - کلاهبرداری پرشین هویز (http://newsgo.blogfa.com/tag/%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D 8%B1%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D9%86-%D9%87%D9%88%DB%8C%D8%B2)