توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کنترل پنل ایرانی!!!!
eskelet-sokhte
February 27th, 2013, 19:24
سلام به تمامی دوستان.شرکت های بزرگی همچون ماکروسافت و گوگل و... از افراد ایرانی استفاده میکنند.به طوری که بسیاری از ایرانی ها رزون این شرکت ها کار میکنند.قصد دارم گروهی تشکیل بدم برای جذب ایرانیان تا ایرانیان برای خودمون کار کنن و نه خارجی ها.میخوام با گروهی که تشکیل میدم یک کنترل پنل تحت وب همانند دایرکت ادمین و سی پنل و خدا بیامرز کلوکسو طراحی کنیم.دوستان هر کمکی اعم از گرافیک و برنامه نویسی و مالی و... میتونن بکنن بیانو اینجا بگن.به امید خداوند متعال شعار مرگ بر سی پنل و مرگ بر دایرکت ادمینو بالای تمامی سایتای ایرانی مینویسیم.دوستان هر کمکی میتونین بکنین حتی خیلی کوچیک بیاین اینجا بگین.تا جایی که توانم باشه پشتیبانی مالی میکنم.البته زیاد در توانم نیست ولی تاجایی که بتونم کمک میکنم.دوستان برنامه نویس و.. بیان...
حقوق نداریم.وقتی که کنترل پنل ارائه شد ماهانه مبلغ اندکی میگیریم و بین گروه تقسیم میکنیم که به امید خدا بین سی پنل و دایرکت ادمین جا باز میکنیم و حتی از اون هم بالا میزنیم.آستینا رو بزنین بالا و بیاین کمک...!!!!!!!!!!
msnasiri
February 27th, 2013, 19:29
سلام
من نمونه اولیه رو واسه پروژه کارشناسی نوشتم
اون غولی هم که فکر می کنید نیست!!!
یکی از مهمترین سوالاتی که اعضای این تیم مرگ بر سی پنل می پرسن وضعیت ارائه سرویس هست
رایگان یا پولی؟
eskelet-sokhte
February 27th, 2013, 19:37
سلام
من نمونه اولیه رو واسه پروژه کارشناسی نوشتم
اون غولی هم که فکر می کنید نیست!!!
یکی از مهمترین سوالاتی که اعضای این تیم مرگ بر سی پنل می پرسن وضعیت ارائه سرویس هست
رایگان یا پولی؟
سلام.ممنون از پاسختون.از وضعین ارائه سرویس منظورتون متوجه نشدم؟!منظورتون اینی هست که میخوایم طراحی کنیم؟خوب این با مبلغ اندکی ارائه میشه که باید دربارش تصمیم گرفت.راستی ، پروژه کارشناسیتون تکمیل شده؟اگه تکمیله قصد فروششو دارین؟میتونیم روش کار کنیم و اونو به عنوان کنترل پنل ایرانیان ارائه بدیم..یه دمو ازش بذارین(در حد عکس)
tizparvaz
February 27th, 2013, 19:40
100% پولی باید باشه چیزی که رایگان باشه یه روزی دیگه نه کسی حوصله آپدیت کردنشرو داه و نه باگهاش رفع میشه
با یک برامه نویس حرفه ای صحبت میکردم اون هم مثل این دوستمون میگفت کار زیاد سختی نیست و میشه به راحتی پنلی ایجا کرد ولی در آینده رفع باگها و آپدیتها مهمه
اما کاملا موافقم که اینکار انجام بشه حداقل کسایی که رور ایران دارن میتونن اطمینان داشته باشن که پس فردا پنلی که استفاده میکنن تحریم نمیشه
برای تست کردن پنل من سرورش رو میدم با پنل که ر زمان خواستید او اس ریلود کنید
msnasiri
February 27th, 2013, 19:41
مربوط به چند سال پیشه
باید بگردم پیداش کنم
امکاناتش مدیریت سرور: مدیریت کاربران بود
امکانات کاربر معمولی: مدیریت فایل، FTP، MySql
(به شکلی که برای ارائه یه کاربر ساختم، لاگین کردم، با FTP آپلود کردم، با پنل Extract کردم، پایگاه داده رو ساختم و در آخر هم نصب نیوک و کار کردن با اون)
اون زمان شاید بحثی که یه کم طول کشید مدیریت اطلاعات بود (با فایل چون نباید از دیتابیس استفاده کرد) و وب سرور بود که این دو دیگه الان خیلی خیلی راحتتر می تونم انجام بدم.
eskelet-sokhte
February 27th, 2013, 19:42
عالیه.اگه دوستان همین جوری بیانو پشتیبانی بکنن خوب میشه
msnasiri
February 27th, 2013, 19:42
من با این پروژه هیچ مشکلی ندارم به جز دو مورد (مابقی موارد رو خودم می تونم انجام بدم)
1. دیزاین :d
2. وقت
eskelet-sokhte
February 27th, 2013, 19:43
مربوط به چند سال پیشه
باید بگردم پیداش کنم
امکاناتش مدیریت سرور: مدیریت کاربران بود
امکانات کاربر معمولی: مدیریت فایل، FTP، MySql
(به شکلی که برای ارائه یه کاربر ساختم، لاگین کردم، با FTP آپلود کردم، با پنل Extract کردم، پایگاه داده رو ساختم و در آخر هم نصب نیوک و کار کردن با اون)
اون زمان شاید بحثی که یه کم طول کشید مدیریت اطلاعات بود (با فایل چون نباید از دیتابیس استفاده کرد) و وب سرور بود که این دو دیگه الان خیلی خیلی راحتتر می تونم انجام بدم.
ممنون میشم پیداش کنین.میشه از همین ساده ها سی پنلها ساخت(ضرب المثل از خودم:51:)
eskelet-sokhte
February 27th, 2013, 19:45
من با این پروژه هیچ مشکلی ندارم به جز دو مورد (مابقی موارد رو خودم می تونم انجام بدم)
2. وقت
والا دومیشو نمیدونم ولی اولیش میتونم خودم با کمی خرج بدم یکی درستش کنه.دوستان گرافیک کار کسی اینجا نیست؟!؟!؟!دومی رو هم خودتون انشالله جفت و جورش میکنین
ASPAD.IR
February 27th, 2013, 19:52
UI رو خودم در خدمتتون هستم :d
شما هسته رو بنویسید فعلا ...!
eskelet-sokhte
February 27th, 2013, 19:59
2. وقت
یعنی شما فقط دیزاین و وقت میخوای؟بقیش پای شما؟حله پس دکمه استارت رو بزن.به زودی یه گرافیست میارم کمکتون.مشکلی که ندارین؟اد کنین کامل تر صحبت کنیم:
ali_es@ymail.com
09130657865
eskelet-sokhte
February 27th, 2013, 20:02
UI رو خودم در خدمتتون هستم :d
شما هسته رو بنویسید فعلا ...!
سلام.اگه میشه شما مسنجرو آن شو.من یه پی ام دادم.کمی صحبت کنیم.همین الان!
ariansafaei
February 27th, 2013, 20:21
فکر خیلی خوبیه
چون با این گرون شدن ارز لایسنس سی پنل و دایرکت هر ماه گرون تر از ماه قبله
شخصا میگم حتی اگه کنترل پنل خیلی کاملیم نباشه اولین مشتریتون خودمم چون حد اقل کم کمش دیگه نیاز به اموزش برای یوزرا نیست چون کنترل پنل فارسیه (همچنین پشتیبانیش)
از نظر دیزاین واقعا سی پنل و دایرکت ادمین ضعیف هستن دلیلشم این میتونه باشه که کنترل پنل سبک باشه و همه نوع نتی بتونه بهش وصل بشه
ولی باز میتونید با پرداخت کمی پول بیشتر قالبتونو کاملا سبک و کاربر پسند کنید
از نظر سرورم اگه کنترل پنل طراحی شد سروری که لایسنس ها روش قرار میگیره از من (رم 8 یا 16)
eskelet-sokhte
February 27th, 2013, 20:26
فکر خیلی خوبیه
چون با این گرون شدن ارز لایسنس سی پنل و دایرکت هر ماه گرون تر از ماه قبله
شخصا میگم حتی اگه کنترل پنل خیلی کاملیم نباشه اولین مشتریتون خودمم چون حد اقل کم کمش دیگه نیاز به اموزش برای یوزرا نیست چون کنترل پنل فارسیه (همچنین پشتیبانیش)
از نظر دیزاین واقعا سی پنل و دایرکت ادمین ضعیف هستن دلیلشم این میتونه باشه که کنترل پنل سبک باشه و همه نوع نتی بتونه بهش وصل بشه
ولی باز میتونید با پرداخت کمی پول بیشتر قالبتونو کاملا سبک و کاربر پسند کنید
از نظر سرورم اگه کنترل پنل طراحی شد سروری که لایسنس ها روش قرار میگیره از من (رم 8 یا 16)
سلام.ممنون از نظرتون.به امید خدا و با یاری دوستان سعی میکنیم بهترین کنترل پنلو ارائه بدیم.سعی میکنیم از گرافیک بسیار بالای و کد نویسی قوی توش استفاده کنیم تا به جز کارایی بالا ، کاربران رو به خودش جذب کنه.
avalhost
February 27th, 2013, 20:30
وقت بخیر
متاسفانه تا به حال هیچ تیمی بصورت مستمر دنبال این قضیه نرفته و هرچند وقت یک بار بحثـش شده ولی دوباره از یادها رفته امیدوارم ایندفعه دوستان پیگیر باشند تا به نتیجه مشخصی برسند
میتونید تاپیک پایین رو هم نگاه کنید.
http://www.webhostingtalk.ir/f83/470/
eskelet-sokhte
February 27th, 2013, 20:35
وقت بخیر
متاسفانه تا به حال هیچ تیمی بصورت مستمر دنبال این قضیه نرفته و هرچند وقت یک بار بحثـش شده ولی دوباره از یادها رفته امیدوارم ایندفعه دوستان پیگیر باشند تا به نتیجه مشخصی برسند
میتونید تاپیک پایین رو هم نگاه کنید.
سلام.اگه دوستان کمک کنن و زیرش نزنن حتما افتتاحش خواهیم کرد.نمیگم به عنوان عیدی سال 92 میدیم به همه ولی خوب یه جوریایی سعی میکنیم عیدی باشه!!!!!دوستان نیازمند شدید کمک های مالیتون هستیم
eskelet-sokhte
February 27th, 2013, 23:52
سلام.جناب msnasiri (http://www.webhostingtalk.ir/member/178/) اگه میشه یه تک بدید یا اس بدید تلفنتوو داشته باشم.تا هم بیشتر آشنا بشیم و هم ...
09130657865
eskelet-sokhte
February 27th, 2013, 23:56
آقایونی که قرار نیست همراهی کنن و ... خواهشا به همون خدایی که میپرستن از همین الان بگن ما نیستیم تا هم بهتر بتونیم کار کنیم و هم اگه نیرویی قادر به کار کردن نیست جاش یکیو بیاریم.البته به جز ایشون msnasiri (http://www.webhostingtalk.ir/member/178/) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!چون ایشون کنترل پنل ساده رو دارن.
راستی جناب msnasiri (http://www.webhostingtalk.ir/member/178/) دمو واسمون نفرستادیا!!!
MehrganWeb
February 28th, 2013, 00:19
طراحی گرافیکی کنترل پنل بامن
:x
اگه بخواین چوری براتون دیزاین میکنم سی پنل بیاد لونگ بندازه
i-whost
February 28th, 2013, 00:20
در حد نظر
ببخشید این میگم ولی به احتمال شکت خورده هست این پروژه چون نه سرمایه گذاری شده و نه تیمی تشکیل شده
با یک نفر یا دو نفر کاری شروع نمیشه انهم از اینترنت 8-|
بهتر هست این بحث در شهرستان خودتان مطرح کنید و برنامه نویس ها دور هم جمع کنین و سرمایه بریزید وقتی نهایی شد اینجا اعلام کنین تا از کنترل پنل استفاده بشه
خیلی عجله دارید!
موفق باشین
eskelet-sokhte
February 28th, 2013, 00:24
در حد نظر
ببخشید این میگم ولی به احتمال شکت خورده هست این پروژه چون نه سرمایه گذاری شده و نه تیمی تشکیل شده
با یک نفر یا دو نفر کاری شروع نمیشه انهم از اینترنت 8-|
بهتر هست این بحث در شهرستان خودتان مطرح کنید و برنامه نویس ها دور هم جمع کنین و سرمایه بریزید وقتی نهایی شد اینجا اعلام کنین تا از کنترل پنل استفاده بشه
خیلی عجله دارید!
موفق باشین
سلام دوست عزیز.ممنون از نظرتون.نظرتون قابل احترامه ولی باید گروه از جاهای مختلف ایران باشنوگرافیک کارمون هم جور شد این دوست عزیزمون گفتن انجام میدن MehrganWeb (http://www.webhostingtalk.ir/member/74260/) . کد نویسیش هم که یکی از دوستان که اولین نفر بود که پست داد بعد از پست من اون قرار شد انجام بده که پروژه کارشناسیش بوده.فقط میمونه آب دیت و برزرسانیش و امن کردنش که اونم پای خودم.باید هزینه بذارم چشمم کور میذارم پاش تا یه چیز خوب در بیاد.در هر صورت ممنون از نظرتون
eskelet-sokhte
February 28th, 2013, 00:25
طراحی گرافیکی کنترل پنل بامن
:x
اگه بخواین چوری براتون دیزاین میکنم سی پنل بیاد لونگ بندازه
سلام عزیز.میشه اد کنی صحبت کنیم:
ali_es@ymail.com
MehrganWeb
February 28th, 2013, 00:26
سلام دوست عزیز.ممنون از نظرتون.نظرتون قابل احترامه ولی باید گروه از جاهای مختلف ایران باشنوگرافیک کارمون هم جور شد این دوست عزیزمون گفتن انجام میدن MehrganWeb (http://www.webhostingtalk.ir/member/74260/) . کد نویسیش هم که یکی از دوستان که اولین نفر بود که پست داد بعد از پست من اون قرار شد انجام بده که پروژه کارشناسیش بوده.فقط میمونه آب دیت و برزرسانیش و امن کردنش که اونم پای خودم.باید هزینه بذارم چشمم کور میذارم پاش تا یه چیز خوب در بیاد.در هر صورت ممنون از نظرتون
بانظر دوستمون
I-Whost موافقم
بهتره یه جا جمع شیم یه جلسه بزاریم صحبت کنیم
ببینیم به کجامیرسیم هر جا باشه من فردا اونجام
eskelet-sokhte
February 28th, 2013, 00:41
سلام.دوستان فردا ساعت 3.5 پرواز دارم ، دارم میرم خارج از کشور.اگه سوالی کردین تا 2 شنبه نت ندارم.2 شنبه بر میگردم.بر که گشتم جواب میدم.شب خوش.خدانگهدار
TARIMEHR
February 28th, 2013, 02:34
بهتره برید سراغ دانشجویان برنامه نویسی ترم بالایی
اگر سرمایه ی بالا موجود باشه خیلی راحت میشه برترین های برنامه نویسی در هر زبانی رو از بهترین دانشگاه های ایران توی یه مجتمع جمع کرد
وقتی از لحاظ مادی تامین باشن کار خوب پیش میره چون میدونین اعضای تیم رو دارین از بهترین دانشگاه ها انتخاب میکنین
برنامه نویس ماهر تا دلتون بخواد میشه گیر اورد چیزی که مهمه سرمایه ی میلیونی برای تشکیل تیم قوی هست که تشکیل شده از حداقل 20 مغز فعال باشه
اگه بار علمی تیم قوی باشه ، و سرمایه موجود باشه قطعا به نتیجه میرسه
متاسفانه این عادت هم بین ماها جا افتاده که اول دولت استارت بزنه و اگه خوب بود و ضرری توش نبود به بخش خصوصی منتقل بشه
!@$#)_+%^"<*&%^$
February 28th, 2013, 02:36
حرفاتون خنده داره و از نوع رژیم آخوندیه که فکر کرده هر چی تو دنیا ساخته شده و باید از نوع خودش هم یک دور بسازه
باور کنید هر پنلی بزنید و هر سایتی باش بالا بعد واسه من یکی که خیلی هم بی سوادم زدن سرورش کار ۱ سوته :51:
CityKala.net
February 28th, 2013, 08:13
حرفاتون خنده داره و از نوع رژیم آخوندیه که فکر کرده هر چی تو دنیا ساخته شده و باید از نوع خودش هم یک دور بسازه
باور کنید هر پنلی بزنید و هر سایتی باش بالا بعد واسه من یکی که خیلی هم بی سوادم زدن سرورش کار ۱ سوته :51:
تو ایران برنامه نویس خوب کم نداریم
اما با هم همکاری نمیکنند!
-
هر کی دوست داره همکاری کنه درست کنه (جدی باشه حرفش فقط حرف نباشه)
چرا که نه میشه درست کرد
MehrganWeb
February 28th, 2013, 10:32
سلام من دیشب با استارتر صحبت کردم از طریق چت و متن گفتگو رو میزارم بینید :
ali_es@ymail.com: کارتون رایگانه یا هزینه ای در مقابلش میخواین؟
12:28:19 AM mehrganweb: ببینید کارمون رایگان انجام میدیم اما تا 5 عید سفارش 19 طراحی سایت داریم ما خودمون یه گروه 4 نفره هستیم
12:28:32 AM mehrganweb: یه پیشنهاد دارم
12:28:46 AM mehrganweb: بهتر همه رو جمع کنید به یک جلسه بزرگ
12:29:02 AM mehrganweb: از همه مقامات (مربوطه) باشن بعد در مورد مشکلات
12:29:13 AM mehrganweb: سپس در مورد راهکار ها صحبت کنیم
12:29:20 AM mehrganweb: ببخشیدا اینو میگم
12:29:33 AM mehrganweb: ولی تا اینکه کسی از ته دل نخواد کار کنه
12:29:42 AM mehrganweb: شما اصلا 100 تا تاپیک بزن
12:29:47 AM mehrganweb: کی جمع نمیشه
12:29:55 AM mehrganweb: کسی جمع نمیشه
12:30:07 AM mehrganweb: الان فرضا شما
12:30:20 AM mehrganweb: کنترل پنل رو گرفتید
12:30:36 AM mehrganweb: باید کلیه پیج ها بررسی بشه
12:30:42 AM mehrganweb: و برای هر قسمت یه
12:30:47 AM mehrganweb: برنامه کامل
12:30:56 AM mehrganweb: گرافیکی بریزیم
12:31:03 AM mehrganweb: اونم بصورت اینترنتی نمیشه
12:31:12 AM mehrganweb: باید همه باهم یکجا جمع بشیم
12:31:20 AM mehrganweb: می فهمید چی میگم شرمنده
12:31:26 AM ali_es@ymail.com: بله بله
12:31:35 AM ali_es@ymail.com: اما دوست عزیز
12:31:39 AM ali_es@ymail.com: یکی مال یزده
12:31:42 AM ali_es@ymail.com: یکی مال تهرانه
12:31:45 AMali_es@ymail.com: یکی مال ...
12:31:51 AM ali_es@ymail.com: نمیشه همه رو یه جا جمع کرد
12:32:00 AM ali_es@ymail.com: میشه همه رو توی یه سایت اینترنتی اختصاصی بیاریم
12:32:04 AM ali_es@ymail.com: همه باهم چت کنیم
12:32:16 AM mehrganweb: ببینید اینطور که داره پیش میره اگه بخوایم برای هر ماه یه مبلغ تایین کنیم برای لایسنس
12:32:27 AM mehrganweb: دیگه هزینه گروه تکمیل میشه
12:32:29 AM mehrganweb: درسته
12:32:34 AM ali_es@ymail.com: بله
12:32:43 AM mehrganweb: الانم برای رسیدن به تهران از هر نقطه از کشور
12:33:06 AM mehrganweb: با هزینه ای حدود : 30 تا 60 تومان میشه اوکی شد
12:33:15 AM mehrganweb: اما باید بررسی کنیم
12:33:19 AM ali_es@ymail.com: صبر کنین
12:33:21 AM ali_es@ymail.com: صبر کنین
12:33:23 AM mehrganweb: ببینم طرف رو قولش میمونه یا نه
12:33:36 AM mehrganweb: باید کار رو رسمی کرد
12:34:02 AM mehrganweb: همه با قرار داد شروع به کار کنن
12:34:11 AM mehrganweb: برای هر بخش مدیر تایین بشه و ...
12:34:42 AM
.................................. و
ali_es@ymail.com: ببینین من الان شرایط اومدن به جایی رو ندارم.خیلی سختمه از جایی به جایی برم.من یزدیم.حتی توی همین یزد هم اینقدر سرم شلوغه نمیتونم جایی برم.از فردا بعد از ظهر هم تا دو شنبه خارج از کشورم برای خرید سرور.کامل گرفتارم
12:34:48 AM ali_es@ymail.com: ببخشید من تا 1 کلاس دارم
12:34:51 AM ali_es@ymail.com: 1 آن میشم
12:34:54 AM ali_es@ymail.com: ok
12:35:00 AM ali_es@ymail.com: 1 منتظرتونم
12:35:03 AM mehrganweb: ولی یه توصیه میکنیم
12:35:09 AM mehrganweb: به شما
12:35:45 AM mehrganweb: که اول کار رو رسمی و کامل درست پیش برید ،
شل بگیرید سنگ رو سنگ بند نمیشه
12:35:55 AM mehrganweb: اینکه شما
IM Feb 28, 2013 12:40:19 AM
12:36:01 AM mehrganweb: مطرح میکنید
12:36:04 AM mehrganweb: عیدی
12:36:31 AM mehrganweb: همین ممکنه یه روز براتون دردسر ایجاد شه فقط کافیه از 13 روز تعطیلات بگذره
12:36:42 AM mehrganweb: بعد ببینید سر تاپیک چه بلایی میارن
12:37:13 AM ali_es@ymail.com: نه نه ببینین دوست عزیز.دارن واسمون کارو رایگان انجام میدن.نمیشه گفت شما باید فلان روزی تموم کنی
12:37:15 AM mehrganweb: دوست من ، من هر کاری از دستم بر میاد انجام میدم اما به شرطی که همه چیز کاملا قانونی باشه
12:37:27 AM ali_es@ymail.com: از روی محبتشه که داره پروژشو در اختیار ما میذاره
12:37:31 AM ali_es@ymail.com: باید ممنونش باشیم
12:37:35 AM ali_es@ymail.com: درسته باید رسمی باشه
12:37:48 AM mehrganweb: ببینید این شکلی نمیشه
12:37:52 AM ali_es@ymail.com: ولی خوب رسمی بودن ملاکه
------------------------------
دیگه وقت نشد گفتگو کنیم یه سری مطالب رو من اضافه میکنم بصورت تکمیلی
استارتر تاپیک که زیاد هم باهاشون آشنا نیستم قصد داران یه کنترل پنل بسازن که برابر و حتی بیشتر از سی پنل کارایی و ... داشته باشه
اینارو یادم رفت بش بگم
شرکت عظیم سی پنل یه مجتمع بزرگی با یه دیتاسنتر خصوصی و کاملا تخصصی که تمامی اطلاعات مربوط به اون اونجا نگهداری میکنن
100 ها کارمند و برنامه نویس و طراح اونجا حضور دارن که هر روز دارن در مورد خطرات احتمالی و مشکلات بحث میکنن و هر چند وقت ورژن جدید ارائه میدن که از ورژن قبلی بهتر هست
حالا شما میخواین حدود 5 نفر آدم که شرمنده این حرف رو میزنم واقعا شرمنده ، که شاید حتی برنامه نویسی رو بصورت تخصصی یاد نگرفتن و من طراح که از سال 86 یک کلمه کتاب ددر مورد این موضوع نخوندم دور هم جمع بشیم اونم نه حضوری اینترنتی بعد شروع به یک پروژه عظیم بکنیم
بنظرتون منطقی میاد !!
ببینید بهترین راه اینه که ابتدا بریم با نهاد های مربوطه صحبت بکنیم و در مورد مشکلات احتمالی بحث کنیم
الانم دولت داره دم از اینترنت ملی میزنه که فکر کنم این بهترین ایده باشه براشون که هم ارتقاء و به قول خودشون خود کفایی داره توی این تحریم ها
و هم ارز از کشور خارج نمیشه
و به احتمال 60 درصد از این طرح حمایت کنن
حالا مشکل اینجاست که فقط طرح به اونا واگذار باشه دیگه من و شما بای بای اونا خودشون ابر برنامه نویس دارن که ما کشک میشیم و طرح به اسم دولت جهانی میشه
پس کسی وقعا از ته دل بخواد یه کاری رو شروع کنه باید فکر همه جاشو بکنه
یعنی اینکه از نظر مالی تامین باشه و هیچ موقع اینترنتی این طرح پیش نمیره و وسط راه شکست میخوره
خوب ببینید موارد مورد نیاز که برای تشکیل یک گروه نیاز داره
1- حداقل 10 میلیون تومان پوله نقد میخواد
2- یه خونه یا یه اتاق 3*4 که توی یه شهر که همه بش دسترسی داشته باشن قرار بگیره (پایتخت یا مشهد)
3- دوستان باید تجهیز باشن که دیگه هر نفر یه لپ تاپ با خودش داشته باشه
4- اینترنت پر سرعت نیاز داریم که حداقل سرعت 2 مگ
5- سرور اختصاصی (( اختصاصی )) نیاز داریم که حداقل رمش 8 و پردازنده 8 هسته زئون اینتل داشته باشه
--- که بشه هر تابعی رو روش کنترل ، عیب یابی و ویرایش کرد
6- مواد غذایی که دیگه اون زیاد مشکلی نیست
7- کاملا رسمی باشه و برای هر بخش مدیر گذاشته بشه
8- کاملا باید محفوظ بمونه برای همین میگم رسمی باشه که خدایی نکرد خدایی نکرده من یا هر کسه دیگه طرح رو بر نداریم بریم و به اسم خودمون ثبتش کنیم
--- رسمی باشه که جایه شکایت و پیگیری باشه
9- وقت تعیین کنیم برای هر بخش یعنی اینکه فلانی نقی تقی حسین من طرح رو تا 15 روز دیگه میخوام نمیتونی بریم سراغ کسه دیگه ای
10- باید جلسات مکرری برگزار بشه و با قدیمی های بازار گفتگو کنیم بگیم از نظر اونا مشتریانشو چه انتظاراتی از یک کنترل پنل دارن
و ....
که به ذهنم نمیرسه الان
ما هستیم تا تهش پولم نمی خوایم و هزینه ام نمی گیریم از شما فقط و فقط هر ما که ملت لایسنس میگیرن برای هر بخش درصدی تعیین میکنیم که دیگه کسی ناراضی نه باشه
دیگه از ما گفتن بود
موفق باشید
MR-Vazin
February 28th, 2013, 11:21
عزیزان اگر از شرکتهای هاستینگ ماهیانه بسته به کیفیت و طبقه بندی امکانات هزینه بگیریم فکر میکنم مشکلی پیش نیاد.. هزینه و البته کیفیت باید مناسب باشه...
MehrganWeb
February 28th, 2013, 11:23
عزیزان اگر از شرکتهای هاستینگ ماهیانه بسته به کیفیت و طبقه بندی امکانات هزینه بگیریم فکر میکنم مشکلی پیش نیاد.. هزینه و البته کیفیت باید مناسب باشه...
دوست گرامی برای استارت نباید هزینه باشه؟
منطقی حرف بزنید
eskelet-sokhte
February 28th, 2013, 12:59
-
چرا که نه میشه درست کرد
سلام.ممنونم از تمامی دوستان به خاطر نظراتشون.اگه 5 تایی مثل شما دوست عزیز باشن و روحیه بدن بهمون به شرطی ایرانیا برن بالا.واسه چی 70-80 نفر ایرانی توی ماکروسافت دارن کار میکنن؟(تقریبی گفتم)اگه ایرانیا با هم بشن و فکر و ذکرشونو ندن به خارجیا ، یه شرکت میزنیم در حد گوگل و ماکروسافت و... .
eskelet-sokhte
February 28th, 2013, 13:08
سلام من دیشب با استارتر صحبت کردم از طریق چت و متن گفتگو رو میزارم بینید :
ali_es@ymail.com: کارتون رایگانه یا هزینه ای در مقابلش میخواین؟
12:28:19 AM mehrganweb: ببینید کارمون رایگان انجام میدیم اما تا 5 عید سفارش 19 طراحی سایت داریم ما خودمون یه گروه 4 نفره هستیم
12:28:32 AM mehrganweb: یه پیشنهاد دارم
12:28:46 AM mehrganweb: بهتر همه رو جمع کنید به یک جلسه بزرگ
12:29:02 AM mehrganweb: از همه مقامات (مربوطه) باشن بعد در مورد مشکلات
12:29:13 AM mehrganweb: سپس در مورد راهکار ها صحبت کنیم
12:29:20 AM mehrganweb: ببخشیدا اینو میگم
12:29:33 AM mehrganweb: ولی تا اینکه کسی از ته دل نخواد کار کنه
12:29:42 AM mehrganweb: شما اصلا 100 تا تاپیک بزن
12:29:47 AM mehrganweb: کی جمع نمیشه
12:29:55 AM mehrganweb: کسی جمع نمیشه
12:30:07 AM mehrganweb: الان فرضا شما
12:30:20 AM mehrganweb: کنترل پنل رو گرفتید
12:30:36 AM mehrganweb: باید کلیه پیج ها بررسی بشه
12:30:42 AM mehrganweb: و برای هر قسمت یه
12:30:47 AM mehrganweb: برنامه کامل
12:30:56 AM mehrganweb: گرافیکی بریزیم
12:31:03 AM mehrganweb: اونم بصورت اینترنتی نمیشه
12:31:12 AM mehrganweb: باید همه باهم یکجا جمع بشیم
12:31:20 AM mehrganweb: می فهمید چی میگم شرمنده
12:31:26 AM ali_es@ymail.com: بله بله
12:31:35 AM ali_es@ymail.com: اما دوست عزیز
12:31:39 AM ali_es@ymail.com: یکی مال یزده
12:31:42 AM ali_es@ymail.com: یکی مال تهرانه
12:31:45 AMali_es@ymail.com: یکی مال ...
12:31:51 AM ali_es@ymail.com: نمیشه همه رو یه جا جمع کرد
12:32:00 AM ali_es@ymail.com: میشه همه رو توی یه سایت اینترنتی اختصاصی بیاریم
12:32:04 AM ali_es@ymail.com: همه باهم چت کنیم
12:32:16 AM mehrganweb: ببینید اینطور که داره پیش میره اگه بخوایم برای هر ماه یه مبلغ تایین کنیم برای لایسنس
12:32:27 AM mehrganweb: دیگه هزینه گروه تکمیل میشه
12:32:29 AM mehrganweb: درسته
12:32:34 AM ali_es@ymail.com: بله
12:32:43 AM mehrganweb: الانم برای رسیدن به تهران از هر نقطه از کشور
12:33:06 AM mehrganweb: با هزینه ای حدود : 30 تا 60 تومان میشه اوکی شد
12:33:15 AM mehrganweb: اما باید بررسی کنیم
12:33:19 AM ali_es@ymail.com: صبر کنین
12:33:21 AM ali_es@ymail.com: صبر کنین
12:33:23 AM mehrganweb: ببینم طرف رو قولش میمونه یا نه
12:33:36 AM mehrganweb: باید کار رو رسمی کرد
12:34:02 AM mehrganweb: همه با قرار داد شروع به کار کنن
12:34:11 AM mehrganweb: برای هر بخش مدیر تایین بشه و ...
12:34:42 AM
.................................. و
ali_es@ymail.com: ببینین من الان شرایط اومدن به جایی رو ندارم.خیلی سختمه از جایی به جایی برم.من یزدیم.حتی توی همین یزد هم اینقدر سرم شلوغه نمیتونم جایی برم.از فردا بعد از ظهر هم تا دو شنبه خارج از کشورم برای خرید سرور.کامل گرفتارم
12:34:48 AM ali_es@ymail.com: ببخشید من تا 1 کلاس دارم
12:34:51 AM ali_es@ymail.com: 1 آن میشم
12:34:54 AM ali_es@ymail.com: ok
12:35:00 AM ali_es@ymail.com: 1 منتظرتونم
12:35:03 AM mehrganweb: ولی یه توصیه میکنیم
12:35:09 AM mehrganweb: به شما
12:35:45 AM mehrganweb: که اول کار رو رسمی و کامل درست پیش برید ،
شل بگیرید سنگ رو سنگ بند نمیشه
12:35:55 AM mehrganweb: اینکه شما
IM Feb 28, 2013 12:40:19 AM
12:36:01 AM mehrganweb: مطرح میکنید
12:36:04 AM mehrganweb: عیدی
12:36:31 AM mehrganweb: همین ممکنه یه روز براتون دردسر ایجاد شه فقط کافیه از 13 روز تعطیلات بگذره
12:36:42 AM mehrganweb: بعد ببینید سر تاپیک چه بلایی میارن
12:37:13 AM ali_es@ymail.com: نه نه ببینین دوست عزیز.دارن واسمون کارو رایگان انجام میدن.نمیشه گفت شما باید فلان روزی تموم کنی
12:37:15 AM mehrganweb: دوست من ، من هر کاری از دستم بر میاد انجام میدم اما به شرطی که همه چیز کاملا قانونی باشه
12:37:27 AM ali_es@ymail.com: از روی محبتشه که داره پروژشو در اختیار ما میذاره
12:37:31 AM ali_es@ymail.com: باید ممنونش باشیم
12:37:35 AM ali_es@ymail.com: درسته باید رسمی باشه
12:37:48 AM mehrganweb: ببینید این شکلی نمیشه
12:37:52 AM ali_es@ymail.com: ولی خوب رسمی بودن ملاکه
------------------------------
دیگه وقت نشد گفتگو کنیم یه سری مطالب رو من اضافه میکنم بصورت تکمیلی
استارتر تاپیک که زیاد هم باهاشون آشنا نیستم قصد داران یه کنترل پنل بسازن که برابر و حتی بیشتر از سی پنل کارایی و ... داشته باشه
اینارو یادم رفت بش بگم
شرکت عظیم سی پنل یه مجتمع بزرگی با یه دیتاسنتر خصوصی و کاملا تخصصی که تمامی اطلاعات مربوط به اون اونجا نگهداری میکنن
100 ها کارمند و برنامه نویس و طراح اونجا حضور دارن که هر روز دارن در مورد خطرات احتمالی و مشکلات بحث میکنن و هر چند وقت ورژن جدید ارائه میدن که از ورژن قبلی بهتر هست
حالا شما میخواین حدود 5 نفر آدم که شرمنده این حرف رو میزنم واقعا شرمنده ، که شاید حتی برنامه نویسی رو بصورت تخصصی یاد نگرفتن و من طراح که از سال 86 یک کلمه کتاب ددر مورد این موضوع نخوندم دور هم جمع بشیم اونم نه حضوری اینترنتی بعد شروع به یک پروژه عظیم بکنیم
بنظرتون منطقی میاد !!
ببینید بهترین راه اینه که ابتدا بریم با نهاد های مربوطه صحبت بکنیم و در مورد مشکلات احتمالی بحث کنیم
الانم دولت داره دم از اینترنت ملی میزنه که فکر کنم این بهترین ایده باشه براشون که هم ارتقاء و به قول خودشون خود کفایی داره توی این تحریم ها
و هم ارز از کشور خارج نمیشه
و به احتمال 60 درصد از این طرح حمایت کنن
حالا مشکل اینجاست که فقط طرح به اونا واگذار باشه دیگه من و شما بای بای اونا خودشون ابر برنامه نویس دارن که ما کشک میشیم و طرح به اسم دولت جهانی میشه
پس کسی وقعا از ته دل بخواد یه کاری رو شروع کنه باید فکر همه جاشو بکنه
یعنی اینکه از نظر مالی تامین باشه و هیچ موقع اینترنتی این طرح پیش نمیره و وسط راه شکست میخوره
خوب ببینید موارد مورد نیاز که برای تشکیل یک گروه نیاز داره
1- حداقل 10 میلیون تومان پوله نقد میخواد
2- یه خونه یا یه اتاق 3*4 که توی یه شهر که همه بش دسترسی داشته باشن قرار بگیره (پایتخت یا مشهد)
3- دوستان باید تجهیز باشن که دیگه هر نفر یه لپ تاپ با خودش داشته باشه
4- اینترنت پر سرعت نیاز داریم که حداقل سرعت 2 مگ
5- سرور اختصاصی (( اختصاصی )) نیاز داریم که حداقل رمش 8 و پردازنده 8 هسته زئون اینتل داشته باشه
--- که بشه هر تابعی رو روش کنترل ، عیب یابی و ویرایش کرد
6- مواد غذایی که دیگه اون زیاد مشکلی نیست
7- کاملا رسمی باشه و برای هر بخش مدیر گذاشته بشه
8- کاملا باید محفوظ بمونه برای همین میگم رسمی باشه که خدایی نکرد خدایی نکرده من یا هر کسه دیگه طرح رو بر نداریم بریم و به اسم خودمون ثبتش کنیم
--- رسمی باشه که جایه شکایت و پیگیری باشه
9- وقت تعیین کنیم برای هر بخش یعنی اینکه فلانی نقی تقی حسین من طرح رو تا 15 روز دیگه میخوام نمیتونی بریم سراغ کسه دیگه ای
10- باید جلسات مکرری برگزار بشه و با قدیمی های بازار گفتگو کنیم بگیم از نظر اونا مشتریانشو چه انتظاراتی از یک کنترل پنل دارن
و ....
که به ذهنم نمیرسه الان
ما هستیم تا تهش پولم نمی خوایم و هزینه ام نمی گیریم از شما فقط و فقط هر ما که ملت لایسنس میگیرن برای هر بخش درصدی تعیین میکنیم که دیگه کسی ناراضی نه باشه
دیگه از ما گفتن بود
موفق باشید
سلام دوست عزیز و گرامی.خدمت شما عرض کنم که درسته نیاز به کمک های مالی و.. داریم و به امید خدا جور میشه.و اما در مورد سی پنل.دوست گرامی سی پنل از همون اولش 100 تا برنامه نویس در حد حرفه ای حرفه ای و گرافیست در حد حرفه ای حرفه ای و... نداشته.اول کار 2 تا برنامه نویس داشته و 1 گرافیست.حالا شدن 100 تا که مطمئنن از 100 تا هم خیلی خیلی خیلی خیلی بیشترن.من نگفتن در حد سی پنل میخوام بسازیم.گفتم یه چیزی میسازیم که با پیشرفت و ترقیش بتونیم به حد سی پنل برسونیم.اون کاربر کد نویس عزیزمون که گفتن کد نویسی رو انجام میدن(طبق پروژه دانشگاهشون)گرافیست هم که شما میگین انجام میدین.میمونه سرمایه که برای شروع فعلا نیازی نداریم.یعنی نیازی داریم ولی نه اون 10 میلیونی که شما گفتین.یه چیزی که پس از ارائه نسخه آزمایشیش بتونیم نسخه قویترش رو ارائه بدیم.باید هر ماه هزینه بشه که کنترل پنل آپدیت و بروزرسانی بشه و از لحاظ امنیت کاملا با ویروس های جدید و... آشنا بشه.خوب این کارا نیاز به سرمایه داره.حالا این سرمایه از کجا میاد؟1-اگه 50 تا سایت و شرکت هاستینگ این کنترل پنلو نصب کنن ببین خوبه میانو مبلغی رو کمک میکنن و اسپانسر مالی ما میشن2-وقتی دولت دید کارا داره طبق روالش پیش مره و میبینه خیلی کار عالی شده میاد کمک میکنه(100 درصد مطمئن باشید چون توی ایران تا حالا این کار انجام نشده و اگه بشه و به نفع ایران باشه ، دوست خیلی کمک میکنه)موفق باشید
eskelet-sokhte
February 28th, 2013, 13:11
منطقی حرف بزنید
برادر من.شروع کار هزینه ای نیاز نداره.ولی باید سعی کنیم که پس از ارائه نسخه آزمایشی سریع یه نسخه بروزرسانی شدش و کاملش رو ارائه بدیم.از لحاظ هزینه که درسته میخواد ولی خوب سعی میکنیم کارا رو با کمترین هزینه انجام بدیم.سرمایه گذار هم انشالله به زودی پیدا میشه...
!@$#)_+%^"<*&%^$
February 28th, 2013, 13:14
سلام.ممنونم از تمامی دوستان به خاطر نظراتشون.اگه 5 تایی مثل شما دوست عزیز باشن و روحیه بدن بهمون به شرطی ایرانیا برن بالا.واسه چی 70-80 نفر ایرانی توی ماکروسافت دارن کار میکنن؟(تقریبی گفتم)اگه ایرانیا با هم بشن و فکر و ذکرشونو ندن به خارجیا ، یه شرکت میزنیم در حد گوگل و ماکروسافت و... .
احتمالا سال اول دانشگاهی جو گرفتت عمو
همه ایرانی ها با هم جمع شن یکی از سرویس های گوگل رو هم نمیتونن بزنن چه برسه به کلش :))
ایرانی هایی که ایران موندن اکثرا بی سوادن و از راه دله دز دی دارن پول در میارن
eskelet-sokhte
February 28th, 2013, 13:19
احتمالا سال اول دانشگاهی جو گرفتت عمو
همه ایرانی ها با هم جمع شن یکی از سرویس های گوگل رو هم نمیتونن بزنن چه برسه به کلش :))
ایرانی هایی که ایران موندن اکثرا بی سوادن و از راه دله دز دی دارن پول در میارن
سلام.1-دوست عزیز مواظب حرف زدنت باش من خیلی برای ایرانیا ارزش قائلم2-دارم میگم ایرانیا توی گوگل و... هستن3-وقتی کنترل پنل راه اندازی شد و ایران رفت بالا اونوقت میخوام ببینم بازم این حرفارو میزنی یا نه4-حرف الکی نزن اینجا.میخوای کمک کنی فقط پست بده چون اینکار خیلی جدیه و شخصا دارم بسیار پیگیریش میکنم
MR-Vazin
February 28th, 2013, 13:22
منطقی حرف بزنید
درست میفرمایید بنده پنل آماده شده رو گفتم که به مرحله آخر رسیده... برای پابرجا ماندن و آپدیت...
برای استارت باید هزینه ای باشه ولی شرایط داخل ایران طوری نیست که بشه به کسی خیلی اتکا کرد....
بنده یه سیستم خارجی رو دارم ترجمه میکنم و الان حدود دو سال شده تنهام.... کسی همکاری نمیکنه سیستم خاصیه... همه کسانی که مرجع سیستم های خارجی ترجمه شده هستند فکر میکنم میتونند کمکتون کنند.. زیرا که اوضاع مالی مناسب دارند.
eskelet-sokhte
February 28th, 2013, 13:25
درست میفرمایید بنده پنل آماده شده رو گفتم که به مرحله آخر رسیده... برای پابرجا ماندن و آپدیت...
برای استارت باید هزینه ای باشه ولی شرایط داخل ایران طوری نیست که بشه به کسی خیلی اتکا کرد....
بنده یه سیستم خارجی رو دارم ترجمه میکنم و الان حدود دو سال شده تنهام.... کسی همکاری نمیکنه سیستم خاصیه... همه کسانی که مرجع سیستم های خارجی ترجمه شده هستند فکر میکنم میتونند کمکتون کنند.. زیرا که اوضاع مالی مناسب دارند.
سلام.ممنون از نظرتون.شما کسی رو برای سرمایه گذاری روی این پروژه سراغ دارید؟
eskelet-sokhte
February 28th, 2013, 13:31
دوستانی که دانشگاه میرنو این زمینه روی رشتشون هست.اگه کنترل پنل کامل و تکمیلی دارن یه عکس از چندتا صفحش بذارن تا مشاهده کنم اگه مناسب بود ازشون با بهترین قیمت میخرم!!!
MR-Vazin
February 28th, 2013, 13:33
سلام.ممنون از نظرتون.شما کسی رو برای سرماگذاری روی این پروژه داره
وی بی ایران به علی جان و حسین عزیز اطلاع بدهید همچنین آقای محسنی هاست 97 و مدیران پی اچ پی نیوک که فکر کنم الان به خاطر ترجمه نسخه جدید وقت نداشته باشند ولی ضرری نداره بنده هم فعلاً شرایط خوبی ندارم... اما به دوستانی که اشاره کردم بگید.. در زمینه خود پنل و کارهاش تا بتونم کمکتون میکنم بسته به زمانی که دارم...
بهتره توی انجمن های تخصصی بگید به همه... توی مراجع این تایپیک رو بزنید قطعاً کابرانشون که مدیر سایت هستند میتونند نظر و پیشنهاد و حتی پشتیبانی مالی بکنند...
پاینده باشید و + بمانید.. :53:
MR-Vazin
February 28th, 2013, 13:46
دوستانی که دانشگاه میرنو این زمینه روی رشتشون هست.اگه کنترل پنل کامل و تکمیلی دارن یه عکس از چندتا صفحش بذارن تا مشاهده کنم اگه مناسب بود ازشون با بهترین قیمت میخرم!!!
اگر شما بتونید هزینه کنید بهتره یه سایت راه اندازی کنید به عنوان پروژه پنل
بعد روش کار کنید که تبلیغات و.. باشه
برنامه نویسان رو میشه دور هم جمع کرد...
پنل رایگان میشه ترجمه کرد
ولی من نمیدونم شما از صفر میخواید شروع کنید
و یا ترجمه میکنید
و یا امتیاز پنل آماده میخرید؟
eskelet-sokhte
February 28th, 2013, 13:58
اگر شما بتونید هزینه کنید بهتره یه سایت راه اندازی کنید به عنوان پروژه پنل
بعد روش کار کنید که تبلیغات و.. باشه
برنامه نویسان رو میشه دور هم جمع کرد...
پنل رایگان میشه ترجمه کرد
ولی من نمیدونم شما از صفر میخواید شروع کنید
و یا ترجمه میکنید
و یا امتیاز پنل آماده میخرید؟
سلام.اگه توجه کرده باشین من نوشتم پروژه دانشگهای میخرم.پروژه دانشگاهی هم نه امتیازی داره و نه قراره ترجمه بشه.پس صفره.پروژه رو بر میداریم کاملش میکنیم ارائه میدیم.
دوستان اگه سوالی دارین بپرسین ولی من تا 3 شنبه نمیتونم پاسخ بدم چون خارج از کشورم.الانم دارم میرم به پروازم برسم.امید وارم دوستان زیادی همراهی کنن و پروژه ایرانی رو ببریمش بالا.خداییش اگه قرار جا بزنین یا هزینه ای دریافت کنین از همین الان پس تنزنین.هزینه بهتون میدیم ولی باید صبر کنین فروش بره لاینسساش بعد پولی که این طریق به دست میادو قسیم میکنیم.تا 3 شنبه یا 4 شنبه خدانگهدار...
MehrganWeb
February 28th, 2013, 15:37
ببنید دکتر نعمتی از دوستان خوب من هستن که مدیر شرکت طراحان سیستم آرمان هستن به نشانیه : http://www.tsa-co.ir/
کارش انجام پروژه های دولتیه و...
باش تلفنی صحبت کردم در این مورد ایشون میگن گروه رو جمع کنیم ببریم پیشش حضوری بشینیم صحبت کنیم در موردش بعد ایشون طرح رو می بره وزارت کشور
تا بررسی نهایی انجام بشه
و ...
در ضمن دوست گرامی من استارتر محترم
اومدیم بچه ها اوکی شدن شما که این حرف رو میزنید باید به این کار هم فکر کنید که اگه یه روزی من یا هر کسه دیگه ای وسط پروژه ول کردو رفت و بعدش باقی گروه رو مشوق شد که خارچ شن شما اون موقع بدون قرار داد و تایم چطور میخوای خسارت بقیه رو که کلی وقت گذاشتن پروژه رو اوکی کنن بدی
این کار زمانی شدنیه که دست از تنبلی بردارید و همه یه گوشه جمع شیم حرف بزنیم ببینیم چی میشه
می فهمید !!
MR-Vazin
February 28th, 2013, 17:28
ببنید دکتر نعمتی از دوستان خوب من هستن که مدیر شرکت طراحان سیستم آرمان هستن به نشانیه : http://www.tsa-co.ir/
کارش انجام پروژه های دولتیه و...
باش تلفنی صحبت کردم در این مورد ایشون میگن گروه رو جمع کنیم ببریم پیشش حضوری بشینیم صحبت کنیم در موردش بعد ایشون طرح رو می بره وزارت کشور
تا بررسی نهایی انجام بشه
و ...
در ضمن دوست گرامی من استارتر محترم
اومدیم بچه ها اوکی شدن شما که این حرف رو میزنید باید به این کار هم فکر کنید که اگه یه روزی من یا هر کسه دیگه ای وسط پروژه ول کردو رفت و بعدش باقی گروه رو مشوق شد که خارچ شن شما اون موقع بدون قرار داد و تایم چطور میخوای خسارت بقیه رو که کلی وقت گذاشتن پروژه رو اوکی کنن بدی
این کار زمانی شدنیه که دست از تنبلی بردارید و همه یه گوشه جمع شیم حرف بزنیم ببینیم چی میشه
می فهمید !!
با برخی از نظراتتون موافقم
اما ببینید اگر جمع بشند هم باید قراردادی در میان باشه... ما هیچ وقت نمیتونیم که اوراق مشارکت مثلاً بفروشیم... باید یا استخدام بشند و حقوقشون رو در انتها محاسبه کرد و یا اینکه کارشون رو سنجید و به همون مقدار قیمت گذاشت و آخر کار که مثلاً شش برابر بقیه کار کرده بودند 6 برابر دستمزد عایدشون بشه... :53:
mem2in
February 28th, 2013, 19:13
این کار رو صرفا با مطرح کردن در یک انجمن نمی توانید انجام بدهید
برای این کار باید طرح را با یک تیم خوب و بطور کامل با جزییات، مزایا، معایب، توجیهات اقتصادی و ... روی کاغذ ثبت کنید و پیش بینی مالی انجام بدید. بعد با توجه به هزینه ها دنبال سرمایه گذار بگردید بعد تیم برنامه نویسی تشکیل بدید و شروع بکار کنید و ...
eskelet-sokhte
March 4th, 2013, 20:36
سلام به تمامی دوستان.من برگشتم!!!!دوستان با نظر همه شما موافقم.باید جمع بشیم و قراردادی ببندیم و... .ولی این کار اگر به قرار داد های قانونی برسه مطمئن باشید با شکست مواجه میشه.دولت وقتی دید شما تا ورژن مثلا 5 ارائه دادی بعد کارت حرف نداره و داری جلومیری میزنه وسط کارت و یا پروژه رو ازت میخره یا میره همه جا تبلیغ میکنه و میگه این کار دولته و... .قرارداد باید بین خودمون بسته بشه و اگه کسی زد زیرش ، نسبت به قراردادی که داریم میریم شکایت میکنیم.در ضمن دوستان من قبلا هم گفتم.نمیتونم جایی حضور پیدا کنم به دلیل مشغله کاریم(5 کار یک زمان دارم انجام میدم)خوب امید وارم پاسخ همهتونو داده باشم.ولی اینم بگم دوستانی که سرمایه دارن و اینجا اعلام نمیکنن خیلی میمعرفتن.خداییش!!!
MR-Vazin
March 4th, 2013, 21:20
سلام به تمامی دوستان.من برگشتم!!!!دوستان با نظر همه شما موافقم.باید جمع بشیم و قراردادی ببندیم و... .ولی این کار اگر به قرار داد های قانونی برسه مطمئن باشید با شکست مواجه میشه.دولت وقتی دید شما تا ورژن مثلا 5 ارائه دادی بعد کارت حرف نداره و داری جلومیری میزنه وسط کارت و یا پروژه رو ازت میخره یا میره همه جا تبلیغ میکنه و میگه این کار دولته و... .قرارداد باید بین خودمون بسته بشه و اگه کسی زد زیرش ، نسبت به قراردادی که داریم میریم شکایت میکنیم.در ضمن دوستان من قبلا هم گفتم.نمیتونم جایی حضور پیدا کنم به دلیل مشغله کاریم(5 کار یک زمان دارم انجام میدم)خوب امید وارم پاسخ همهتونو داده باشم.ولی اینم بگم دوستانی که سرمایه دارن و اینجا اعلام نمیکنن خیلی میمعرفتن.خداییش!!!
عزیزم اینجوری حل نمیشه... به فکر جمع آموری تیم و...انجام تست ورودیو.. باشید...
من میتونم این کار رو بکنم
البته بهتر مشاوره باشه چون که مدتی نیستم.
حدود 4 ماه احتمال داره از ایران خارج شم و یا ........ برم که دسترسی ندارم البته در حد هاستینگ و ساپورت...!
ircpanel
March 5th, 2013, 11:30
سلام
من روي يه كنترل پنل كار كردم
چون اگه بخوايم از صفر خودمون بنويسيم مطمئنا باگ بسيار داره و اگه اول كار شكست بخوري ديگه فايده نداره
اينم لينك :
دانلود كنترل پنل سايبر نسخه آزمايشي ( كنترل پنل داخلي = مبارزه با تحريم ) (http://www.webhostingtalk.ir/f83/71772)
شما اگه مايل هستيد بياييد باهم تكميلش كنيد
من چنتا ماژول هاش را تغيير دادم و چنتا ماژول هم براش آماده كردم تا حالا 172 دانلود داشته
فقط طراح مناسب پيدا نكردم ( يكي بود ولي ميگفت 1 ميليون ك براي اول كار من خيلي زياد بود )
در خدمتيم
Reza.exe
March 5th, 2013, 12:21
دوست عزیز این کاری نیست که بشه به صورت remote انجام داد !
kamkar
March 5th, 2013, 23:32
درود؛
دوست عزیز، این پروژه (به این صورت) به طور قطعی از همین الان شکست خورده!
این موضوع در یک تاپیک مطرح شده و یه عده اعلام همکاری کردند که معلوم نیست شکل بگیره.
شما هیچ برنامه ریزی مالی برای این کار انجام ندادی!
باشه، قبول دارم که نیاز به سرمایه گذاری عظیم نیست، اما بلاخره زندگی خرج داره، باید پول در اورد، در ایران همه یا کار میکنند یا درس میخونند (آدمهایی که قابلیت همکاری دارند رو میگم)
کسانی که روی پروژه وقت میزارن چه جوری پول در بیارن؟
شما حتی یک برنامه زمانی تعریف نکردید، کار کی استارت میخوره؟ چه چیزهایی نیاز دارید؟ باید اطلاعات جامع داشته باشید و بعد بشینید روی کاغذ برنامه بریزید که برای هر قسمت از این پروژه چقدر وقت لازم دارید.
بعد هم میگید نمی تونند جلسه حضوری بزارند چون هرکس یک جا زندگی میکنه، نمیگم در یک مکان شروع به کار کنید، حداقل هر دو هفته یک جا جمع بشید، هر یک ماه حضوری جمع بشید، غیر منطقیه؟
آخه این چه استدلالیه که شما میکنید، این که 50 نفر تو ناسا کار میکنند، 50 نفر تو مایکروسافت و گوگل و........ دلیل بر انجام موفقیت آمیز این کار میشه؟
از این دید به این قضیه نگاه کنید:
جمعیت ایران در حال حاضر: 76 میلیون نفر
چند نفر در شرکت های خارجی معتبر کار میکنند؟ 500 نفر؟ 1000 نفر؟ 2000 نفر؟ من فرض میکنم 1 میلیون نفر در گوگل و مایکروسافت و ناسا کار کنند. امکان نداره بیشتر از این باشه.
حالا حساب کنید چند درصد از مردم ایران در مراکز معتبر جهان کار میکنند؟ یک میلیون رو تقسیم بر 76 میلیون میکنیم و میشه: 1.31%
این عدد با فرض این که یک میلیون ایرانی مشغول کار در ناسا و گوگل هستند به دست آمده!!!! اگر بخوایم درصد ایرانی هایی که در جوبِ آب زندگی میکنند رو حساب کنیم بیشتر از این میشه!
چه تضمینی هست که تمام افراد گروه تا انتها با هم باشند؟
خودِ شما چقدر وقت داری؟ خودتون گفتید 5 جا مشغول کار هستید و حتی بعضی اوقات وقت نمیکنید تاپیک رو جواب بدید!
به نظر من این پروژه، یک کاری هست که از روی احساس وطن دوستی و این حرف ها داره شکل میگیره، این طوری نتیجه نمیده!
با تمام این حرف ها، اصلا نمیگم که ایرانی ها نمیتونند، حداقل این که باید سعی کنند. به پای cpanel نمیرسه، به دایرکت ادمین هم نمیرسه، دیگه از کلوکسو و webmin که بدتر نمیشه!!! این ها رو گفتم که بدونید اینجوری نتیجه نمیگیرید و باید پروژه کنترل پنل ایرانی رو جور دیگه ای کلید بزنید.
خب، برای شروع عرض میکنم:
تا الان چندین نفر خواستند این کار رو انجام بدن، مطمئنا کسانی هم هستند که تو فکرش هستند و توانایی ندارند. تاپیک بقیه رو (نه فقط در این انجمن) ببینید. تو انجمن های تخصصی دیگه تاپیک بزارید، تو مجیدآنلاین در زمینه گرافیک کمک بخواید.
تو سایت برنامه نویس در بخش برنامه نویسی
و همین طور به صورت تخصصی برید جلو....
برای متقاعد کردن دیگران برای همکاری یا حتی سرمایه گذاری باید یک پروپوزال درست بنویسید. این طرح های آب دوغ خیاری فقط با مخالفت مواجه میشه.
باید در مورد بخش مالی شفاف تر صحبت بشه، همین طور باید واقع گرایانه برخورد بشه. هرکاری هزینه میخواد، نباید انتظار داشته باشید همه در راه خدا کمک کنند. زندگی با پول میچرخه و این انکار ناپذیره.
باید جذب سرمایه گذار، حتی سرمایه گذاری های خیلی خیلی کوچولو باید فکر کنید. چطور بازگشت هزینه رو تضمین میکنید؟ چقدر سود میاد روش؟ اگر شکست خورد چی میشه؟ اگر موفق شد چه طوری جبران میشه؟
سرمایه گذار حتما لازم نیست نقدی باشه، یک سرور برای تست کنترل پنل لازم دارید.
با چه زبانی نوشته میشه؟ بالاخره برنامه نویسی که میخواد همکاری کنه باید ببینه بلده یا نه!!!!
برای بخش امنیت نیاز به کمک دارید، سایت آشیانه جای خوبی برای کمک گرفتنه.
اصلا برای طراحی و ساخت کنترل پنل به چه چیزهایی نیازه؟ چه بخش هایی باید طراحی بشه؟ اولویت با کدومه؟ حتما با کسانی که تلاش کردند یا میکنند همکاری کنید.
جلسه حضوری حتما باید برگزار بشه، هر دو هفته یک بار، هر سه هفته یک بار، اگر حتی نتونید این کارو انجام بدید فاتحه این پروژه رو بخونیم همین جا!
چقدر طول مبکشه این کار؟
و......
به نظرم نیاز به یک مشاور و مدیر پروژه دارید.
MehrganWeb
March 6th, 2013, 08:46
درود؛
دوست عزیز، این پروژه (به این صورت) به طور قطعی از همین الان شکست خورده!
این موضوع در یک تاپیک مطرح شده و یه عده اعلام همکاری کردند که معلوم نیست شکل بگیره.
شما هیچ برنامه ریزی مالی برای این کار انجام ندادی!
باشه، قبول دارم که نیاز به سرمایه گذاری عظیم نیست، اما بلاخره زندگی خرج داره، باید پول در اورد، در ایران همه یا کار میکنند یا درس میخونند (آدمهایی که قابلیت همکاری دارند رو میگم)
کسانی که روی پروژه وقت میزارن چه جوری پول در بیارن؟
شما حتی یک برنامه زمانی تعریف نکردید، کار کی استارت میخوره؟ چه چیزهایی نیاز دارید؟ باید اطلاعات جامع داشته باشید و بعد بشینید روی کاغذ برنامه بریزید که برای هر قسمت از این پروژه چقدر وقت لازم دارید.
بعد هم میگید نمی تونند جلسه حضوری بزارند چون هرکس یک جا زندگی میکنه، نمیگم در یک مکان شروع به کار کنید، حداقل هر دو هفته یک جا جمع بشید، هر یک ماه حضوری جمع بشید، غیر منطقیه؟
آخه این چه استدلالیه که شما میکنید، این که 50 نفر تو ناسا کار میکنند، 50 نفر تو مایکروسافت و گوگل و........ دلیل بر انجام موفقیت آمیز این کار میشه؟
از این دید به این قضیه نگاه کنید:
جمعیت ایران در حال حاضر: 76 میلیون نفر
چند نفر در شرکت های خارجی معتبر کار میکنند؟ 500 نفر؟ 1000 نفر؟ 2000 نفر؟ من فرض میکنم 1 میلیون نفر در گوگل و مایکروسافت و ناسا کار کنند. امکان نداره بیشتر از این باشه.
حالا حساب کنید چند درصد از مردم ایران در مراکز معتبر جهان کار میکنند؟ یک میلیون رو تقسیم بر 76 میلیون میکنیم و میشه: 1.31%
این عدد با فرض این که یک میلیون ایرانی مشغول کار در ناسا و گوگل هستند به دست آمده!!!! اگر بخوایم درصد ایرانی هایی که در جوبِ آب زندگی میکنند رو حساب کنیم بیشتر از این میشه!
چه تضمینی هست که تمام افراد گروه تا انتها با هم باشند؟
خودِ شما چقدر وقت داری؟ خودتون گفتید 5 جا مشغول کار هستید و حتی بعضی اوقات وقت نمیکنید تاپیک رو جواب بدید!
به نظر من این پروژه، یک کاری هست که از روی احساس وطن دوستی و این حرف ها داره شکل میگیره، این طوری نتیجه نمیده!
با تمام این حرف ها، اصلا نمیگم که ایرانی ها نمیتونند، حداقل این که باید سعی کنند. به پای cpanel نمیرسه، به دایرکت ادمین هم نمیرسه، دیگه از کلوکسو و webmin که بدتر نمیشه!!! این ها رو گفتم که بدونید اینجوری نتیجه نمیگیرید و باید پروژه کنترل پنل ایرانی رو جور دیگه ای کلید بزنید.
خب، برای شروع عرض میکنم:
تا الان چندین نفر خواستند این کار رو انجام بدن، مطمئنا کسانی هم هستند که تو فکرش هستند و توانایی ندارند. تاپیک بقیه رو (نه فقط در این انجمن) ببینید. تو انجمن های تخصصی دیگه تاپیک بزارید، تو مجیدآنلاین در زمینه گرافیک کمک بخواید.
تو سایت برنامه نویس در بخش برنامه نویسی
و همین طور به صورت تخصصی برید جلو....
برای متقاعد کردن دیگران برای همکاری یا حتی سرمایه گذاری باید یک پروپوزال درست بنویسید. این طرح های آب دوغ خیاری فقط با مخالفت مواجه میشه.
باید در مورد بخش مالی شفاف تر صحبت بشه، همین طور باید واقع گرایانه برخورد بشه. هرکاری هزینه میخواد، نباید انتظار داشته باشید همه در راه خدا کمک کنند. زندگی با پول میچرخه و این انکار ناپذیره.
باید جذب سرمایه گذار، حتی سرمایه گذاری های خیلی خیلی کوچولو باید فکر کنید. چطور بازگشت هزینه رو تضمین میکنید؟ چقدر سود میاد روش؟ اگر شکست خورد چی میشه؟ اگر موفق شد چه طوری جبران میشه؟
سرمایه گذار حتما لازم نیست نقدی باشه، یک سرور برای تست کنترل پنل لازم دارید.
با چه زبانی نوشته میشه؟ بالاخره برنامه نویسی که میخواد همکاری کنه باید ببینه بلده یا نه!!!!
برای بخش امنیت نیاز به کمک دارید، سایت آشیانه جای خوبی برای کمک گرفتنه.
اصلا برای طراحی و ساخت کنترل پنل به چه چیزهایی نیازه؟ چه بخش هایی باید طراحی بشه؟ اولویت با کدومه؟ حتما با کسانی که تلاش کردند یا میکنند همکاری کنید.
جلسه حضوری حتما باید برگزار بشه، هر دو هفته یک بار، هر سه هفته یک بار، اگر حتی نتونید این کارو انجام بدید فاتحه این پروژه رو بخونیم همین جا!
چقدر طول مبکشه این کار؟
و......
به نظرم نیاز به یک مشاور و مدیر پروژه دارید.
مرسی از شما
خدا امواتتو بیامرزه منم دارم همینو بش میگم
توی مسنجر کلی باش حرف زدم دراین مورد اما به کتش نمی ره
ایشون فکر میکنند که ساخت کنترل پنل مثل بازی کانتر استریک می مونه که هرکسی یه لن داشته باشه بشینه بازی کنه
نه عزیز من
اولین راه دور هم جمع شدنه
یعنی چی ؟
یعنی اینکه اول باید یه جلسه حضوری برگزار بشه تصمیمات نهایی گرفته بشه بعد دنبال سرمایه گذار باشیم
من خودم یه سرمایه گذار حتی میتونم به تضمین خودم 2 3 نفر دیگه هم وارد اینکار کنم
اما من حاضر نیستم 2 میلیون سرمایه رو همین طوری به شما به دم
اول میبرمت محضر ( مدیر پروژه رو) امضاء ازت میگیرم که اگه فردا روزی پروژه به هم خورد نگی به سلامت باید تمامی هزینه هایی که کردم بر گردونی
بعدش هزینه هایی که میکنی رو باید با فاکتور پرونده سازی کنی
از همین اول میگم :
1- طراح کنترل پنل هستم اما به شرط قرداد
2- مشاور حقوقی (وکیل) پدرم هستش که هیچ در خواستی هم نداره
3- مشاوره در امر برنامه نویسی دوست خوبم دکتر نعمتی نماینده وزارت کشور در مسابقات برنامه نویسی کشوری در تهران
4- سرمایه گذاری هستم من و 2 نفر دیگه
5- مکان توی تهران دارم که یه خونه با زیر بنای 120 متر هستش
6- مشکل ارتباط شبکه دارید هستم
9- سرور بخواین توی خونه راه بندازید هستم - اختصاصی از افرانت خواستید میگیریم
10- مشکل کامپیوتر داشتید 2 تا در اختیارتون میزارم
دیگه تا همینجا یادم میاد
اما پروژه رو کاملا رسمی میکنم
یعنی وقتی پروژه استارت خورد گفتم نقی ؛ تقی ؛ اکبر پروژه بخش شما باید و باید تا هفته دیگه تموم بشه باید بخش اونا کامل بشه
پس اگه فکر میکنید با یه سری قوانینی که من امشب ترتیب میدم اوکی هستید بعد از عید کار رو کیلید میزنیم
در زمینه امنیت هم 2 نفر از دوستان در ایران هک مشغول هستن اونا با من
دیگه چی میخواین ...
موفق باشید
eskelet-sokhte
March 6th, 2013, 18:13
سلام
من روي يه كنترل پنل كار كردم
چون اگه بخوايم از صفر خودمون بنويسيم مطمئنا باگ بسيار داره و اگه اول كار شكست بخوري ديگه فايده نداره
اينم لينك :
دانلود كنترل پنل سايبر نسخه آزمايشي ( كنترل پنل داخلي = مبارزه با تحريم ) (http://www.webhostingtalk.ir/f83/71772)
شما اگه مايل هستيد بياييد باهم تكميلش كنيد
من چنتا ماژول هاش را تغيير دادم و چنتا ماژول هم براش آماده كردم تا حالا 172 دانلود داشته
فقط طراح مناسب پيدا نكردم ( يكي بود ولي ميگفت 1 ميليون ك براي اول كار من خيلي زياد بود )
در خدمتيم
دوست عزیز سلام.متاسفانه کنترل پنلی که شما طراحی کردی کامل شبیه کنترل پنلهای خارجیه.من در نظر دارم یه چیزی ازخودمون باشه.نه اینکه کپی خارجی بکنیم.ممنون از نظرت و امید وارم موفق بشی
eskelet-sokhte
March 6th, 2013, 18:20
از تمامی دوستان ممنونم.دوست عزیز kamkar خیلی حرفات کمک کرد.یه گروه برنامه نویسی صحبت شده باهاشون که گفتن انجامش میدن.گرافیست هم به زودی میگیرم.ممنون از تمامی دوستان
viasky
March 6th, 2013, 18:44
آماده بشه 100% بنده اولین نفری هستم که استقبال خواهم کرد
ممنون
eskelet-sokhte
March 6th, 2013, 18:47
خواهش
vessal
March 20th, 2013, 20:08
حالا اسمشو چی میخواین بزارین؟
راستی میتونید سیستمتون رو بر حسب سیستم عامل زمین که اونم ایرانی هست برنامه نویسی بکنید.
که هم سیستم عامل سرور و هم کنترل پنل هاستتون ایرانی باشه
موفق باشید .
eskelet-sokhte
March 20th, 2013, 20:10
سلام دوست عزیز.ممنون از نظر و راهنماییتون.پروژه فعلا نگه داشته شده.1/4 انجام شده ولی خوب به دلیل اینکه از لحاظ مالی کم آوردیم فعلا دست نگه میداریم تا یکی از دوستان بیارو کمک کنه.موفق باشید
eskelet-sokhte
March 20th, 2013, 20:14
حالا اسمشو چی میخواین بزارین؟
راستی میتونید سیستمتون رو بر حسب سیستم عامل زمین که اونم ایرانی هست برنامه نویسی بکنید.
که هم سیستم عامل سرور و هم کنترل پنل هاستتون ایرانی باشه
موفق باشید .
سلام.اگه میشه اد کنین کارتون دارم:
ali_es@ymail.com
Dr.Oxygen
March 21st, 2013, 13:39
با سلام بنده در بخش امنیت می تونم کمکتون کنم
eskelet-sokhte
March 21st, 2013, 13:48
سلام.دوستان گرافیک که کامل شد.دوست عزیزمون کاربر saeedshahi (http://www.webhostingtalk.ir/member/69911/) حاضر شدند کلیه امور گرافیکی رو بر عهده بگیرن و همچنین کاربر عزیز دیگر Dr.Oxygen (http://www.webhostingtalk.ir/member/78095/) حاضر شدند امنیت رو در دست بگیرند.یکی از دوستان هم گفته که میتونه یا توی برنامه نویسی یا توی پشتیبانی مالی کمک بکنه که حتمی نیست و 15 فروردین خبر کاملشو بهمون میده.تاکنون 4 نفر اعلام آمادگی کردند که 1 نفر گرافیست ، 1 نفر امنیت ، 2 نفر هم کد نویس که هر چهار نفر در سطح بسیار عالی هستند.موفق باشید
eskelet-sokhte
March 21st, 2013, 18:48
سلام دوست گرامی.یاهو اگه میشه آن بشین.پی ام دادم.موفق باشید
eskelet-sokhte
March 22nd, 2013, 11:11
سلام.کاربر عزیز msnasiri (http://www.webhostingtalk.ir/member/178/) قرار بود واسمون این پروژه دانشگاتو پیدا کنیا!!!چیشد؟!
adib239
March 22nd, 2013, 19:41
من برای گرافیک ساپورت کاملتون میکنم ما چی از خارجیا کم داریم:39:
eskelet-sokhte
March 22nd, 2013, 19:45
من برای گرافیک ساپورت کاملتون میکنم ما چی از خارجیا کم داریم:39:
سلام.ممنون از نظرتون.اگه بتونین توی کد نویسی و یا سرمایه گذاری کمک بکنین خیلی بهتره نسبت به گرافیک.ممنون
eskelet-sokhte
March 23rd, 2013, 22:55
سلام به تمامی دوستان.بالاخره تصمیممو گرفتم.تصمیم گرفتم که یه کترل پنل ناشناخته رو بردارم و ویرایشش کنمو ....خوب دوستان الان یکی پیدا کردم.انگلیسیه.نیاز به یکی دارم که خوب بتونه ترجمش کنه.بنده خودم توی امنیتش یه کارایی کردم.دوستان دیگه بقیه کارای امنیتی و گرافیکشو زحمت میکشن.فقط خواهشا یکی که زبان انگلیسی توی خونشه پی ام بده بهم جهت فارسی سازیش و هکچنین کار با کنترل پنلهارو هم بلد باشه.چون من فقط کنترل پنلو میدم دستش.کجاش باید فارسی بشه ئو ایناچیه ئو اینا نداریم.موفق باشید
bamba
March 24th, 2013, 03:18
مرسی از شما
خدا امواتتو بیامرزه منم دارم همینو بش میگم
توی مسنجر کلی باش حرف زدم دراین مورد اما به کتش نمی ره
ایشون فکر میکنند که ساخت کنترل پنل مثل بازی کانتر استریک می مونه که هرکسی یه لن داشته باشه بشینه بازی کنه
نه عزیز من
اولین راه دور هم جمع شدنه
یعنی چی ؟
یعنی اینکه اول باید یه جلسه حضوری برگزار بشه تصمیمات نهایی گرفته بشه بعد دنبال سرمایه گذار باشیم
من خودم یه سرمایه گذار حتی میتونم به تضمین خودم 2 3 نفر دیگه هم وارد اینکار کنم
اما من حاضر نیستم 2 میلیون سرمایه رو همین طوری به شما به دم
اول میبرمت محضر ( مدیر پروژه رو) امضاء ازت میگیرم که اگه فردا روزی پروژه به هم خورد نگی به سلامت باید تمامی هزینه هایی که کردم بر گردونی
بعدش هزینه هایی که میکنی رو باید با فاکتور پرونده سازی کنی
از همین اول میگم :
1- طراح کنترل پنل هستم اما به شرط قرداد
2- مشاور حقوقی (وکیل) پدرم هستش که هیچ در خواستی هم نداره
3- مشاوره در امر برنامه نویسی دوست خوبم دکتر نعمتی نماینده وزارت کشور در مسابقات برنامه نویسی کشوری در تهران
4- سرمایه گذاری هستم من و 2 نفر دیگه
5- مکان توی تهران دارم که یه خونه با زیر بنای 120 متر هستش
6- مشکل ارتباط شبکه دارید هستم
9- سرور بخواین توی خونه راه بندازید هستم - اختصاصی از افرانت خواستید میگیریم
10- مشکل کامپیوتر داشتید 2 تا در اختیارتون میزارم
دیگه تا همینجا یادم میاد
اما پروژه رو کاملا رسمی میکنم
یعنی وقتی پروژه استارت خورد گفتم نقی ؛ تقی ؛ اکبر پروژه بخش شما باید و باید تا هفته دیگه تموم بشه باید بخش اونا کامل بشه
پس اگه فکر میکنید با یه سری قوانینی که من امشب ترتیب میدم اوکی هستید بعد از عید کار رو کیلید میزنیم
در زمینه امنیت هم 2 نفر از دوستان در ایران هک مشغول هستن اونا با من
دیگه چی میخواین ...
موفق باشید
شروع یک کار بدون داشتن پروپوزال و برنامه ریزی استراتژیک و شفاف نبودن در بسیاری از جنبه های کار از جمله مسائل مالی خیلی زود شکست میخوره
حتی یک الگوریتم هم برای مشاهده ی اسکلت بندی یک کنترل پنل در دست نداریم که حداقل یک ذهنیت و تصویر اولیه از شالوده ی این سیستمها داشته باشیم
و نکته ی مهمتر اینکه شرکتهای ثروتمندی در سزتاسر جهان هستند که مدیران بسیار باهوشی دارند و مطمئنن به بازار وب هم نگاهی دارند چرا اونها شروع نمی کنند؟
هندی ها و چینی ها در برنامه نویسی و اجرای چنین پروژه هایی نسبت به ما هم برتری دارند و هم تجربه ی کاری بیشتر چرا اونها این کارو انجام نمیدن؟
طراحی ، ساخت و اجرا یه همچین پروژه ای برای شروع خیلی بیشتر از 20 متخصص میخواد چون با فرض اینکه این کار با 20 نفر متخصص حرفه ای هم قابل اجرا باشه خیلی زمانبر خواهد شد شاید سالها طول بکشه و وقتی کار تموم شد ما کجاییم و شرکتهایی مثل سی پنل و دایرکت ادمین کجا هستند اصلا اینترنت این شکلی که الان هست باقی میمونه یا مثل خیلی چیزهای دیگه که در همین سالهای اخیر تغییر کردند یا از دور خارج شدند، در آینده شرایط اینترنت و دیتاسنتر ها هم تغییرات بنیادی رو به خودش میبینه اونوقت تمام این کارا میشه هزینه و فرصت از دست رفته، چون اونهایی که زودتر از ما شروع کردند پشتوانه و زمینه ی قویتری برای قبول و همراهی با این تغییراتو دارند ولی ما نه
من نمی گم نمیشه از نظر من این کار شدنیه ولی قبلش باید تمام جوانب کار رو بررسی کرد مثل چیزهایی که در بالا توضیح دادم اونوقت امکان سنجی بشه ببینیم اصلا به صرف هست
اینکه یه پروژه شدنی باشه دلیل بر به صرفه بودنش از نظر وقت و هزینه نیست خیلی کارا انجام پذیره ولی فقط هزینه بی حساب کتاب و وقت تلف کردنه
تمام این فکرها فقط تا زمانی که تحریم هستیم و قیمت دلار ثبات نداره بوجود میاد فردا که دلار روی 2500 تومن هم که ثابت بشه دیگه هیچکس نه کمک میکنه نه حاضر یه سیستم تست شده و مطمئن رو ول کنه بیاد با کنترل پنلی کار کنه که هنوز امتحانشو پس نداده
این کار در حد یه پروژه ی دانشجویی میتونه کار عالی و جالبی باشه ولی برای خیلی ها که در این صنف درآمدهاشون، هزینه هاشونو کامل پوشش میده و تهش کلی هم براشون میمونه اصلا جالب نیست چون مثل تلف کردن بیهوده ی انرژی میمونه وگرنه شرکتهایی مثل پارس آنلاین، شاتل، افرانت، ******، میهن وب هاست، مجید آنلاین، انستیتو ایزایران هم به اندازه ی کافی متخصص در این زمینه دارند و هم سرمایه ی کافی پس از خودتون بپرسید چرا این غولهای بازار ایران سمت این کار نمیرن؟ جواب این چرا میتونه پروپوزال شما باشه
iranian-portal
March 24th, 2013, 05:30
سلام به تمامی دوستان.بالاخره تصمیممو گرفتم.تصمیم گرفتم که یه کترل پنل ناشناخته رو بردارم و ویرایشش کنمو ....خوب دوستان الان یکی پیدا کردم.انگلیسیه.نیاز به یکی دارم که خوب بتونه ترجمش کنه.بنده خودم توی امنیتش یه کارایی کردم.دوستان دیگه بقیه کارای امنیتی و گرافیکشو زحمت میکشن.فقط خواهشا یکی که زبان انگلیسی توی خونشه پی ام بده بهم جهت فارسی سازیش و هکچنین کار با کنترل پنلهارو هم بلد باشه.چون من فقط کنترل پنلو میدم دستش.کجاش باید فارسی بشه ئو ایناچیه ئو اینا نداریم.موفق باشید
پنل رو بفرستید بررسی کنم در صورتی که ارزشمند باشه در زمینه ترجمه همکاری می کنم
viasky
March 24th, 2013, 06:32
فقط تروخدا zpanel نباشه
eskelet-sokhte
March 24th, 2013, 09:41
فقط تروخدا zpanel نباشه
سلام.خیر نیست.موفق باشید
tezar0241
March 24th, 2013, 12:42
دوست عزیز اگه بخوای یه همچین کاری بکنی تا حضوری دربارش بحث نشه مطمئن باش با شکست مواجه میشی.!!!
در ضمن یه همچین کاری باید تمام جوانب روش بحث بشه که اگه تا اواسط پیش رفتی بعد اون پروژه نخوابه.
یا حق
mizbanplus
March 25th, 2013, 00:45
دوست ندارم ناامیدتون کنم ، دلیلی هم وجود نداره چون اگه کار اصولی انجام بشه خیلی هم خوبه . ولی خیلی کوتاه چند تا توصیه دارم براتون :
1- ابتدا حتما طرح ، برنامه ریزی و چارچوب حرکت کارتون رو به صورت مشخص و مکتوب تهیه کنید (شامل اهداف ، سرمایه ، بیزینس پلن) هرچند که نباید خیلی هم وسواس تو این زمینه به خرج داده بشه
2- اگه توان مالیش رو ندارید حتما سرمایه گذار جدی پیدا کنید ، چون این جور کارا علی رغم ظاهرشون برای موفقیت هزینه های نسبتا زیادی لازم دارن (هر چی کار میره جلوتر بیشتر این موضوع مشخص میشه)
3- یه جوری کار رو شروع کنید که اعضای تیم نتونن وسطش بپیچونن ، مثلا شاید ساده ترین راه این باشه که هرکس حتما همون اول یه مبلغی رو (هر چند ناچیز) بذاره تا همین موضوع نگهش داره تو پروژه
از مورد سوم غفلت نشه!
eskelet-sokhte
March 26th, 2013, 15:38
سلام.یعنی هیچ کس نیست که این کنترل پنلو واسمون ترجمه کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!هیچ کس توی این انجمن به این بزرگی زبان بلد نیست...!!!:-?
iranian-portal
March 26th, 2013, 20:19
سلام.یعنی هیچ کس نیست که این کنترل پنلو واسمون ترجمه کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!هیچ کس توی این انجمن به این بزرگی زبان بلد نیست...!!!:-?
دوست عزیزم پنلی که ارسال کرده بودید دست کم یک تیم 2 نفره برای ترجمه لازم داره
تنهایی نمیتونم کل این پنل رو به صورت مطلوب فارسی سازی و راست چین کنم
اگر بخوام تنها کار کنم یک کار ابتدایی و بی کیفیت درمیاد
برای ترجمه این پنل یک تیم 2 یا 3 نفره لازم هست تا کیفیت اصیل باشه
اگر قراره کنترل پنل ایرانی اصیل باشه نیابد ترجمه سر سری و ساده باشه
در ضمن این رو هم اضافه کنم که از لحاظ آشنایی با انگلیسی نیست که میگم کیفیت تنهایی مطلوب نمیشه
چون حجم کار زیاد هست اگر یک نفره بخوام این کار رو تنها انجام بدم
چون وقت گیر هست برای ترجمه شیوا و کامل وقت نمیزارم
اما وقتی تقسیم کار بشه بدون شک بخشی که مربوط به خودم هست رو به نحو احسن ترجمه می کنم
shahriyar3
March 26th, 2013, 20:36
آقا چرا پروژه یا ایده رو توی استارت آپ ویکند مطرح نمیکنید؟ اونجا همه چی هست , هم برنامه نویس هست هم گرافیست هست هم سرمایه گذار هست فقط پروژه رو اینجوری نمیتونید مطرح کنید حتما باید آنالیز دقیقی روش ششده باشه خودتون داخل سایت و مطالعه کنید توضیح داده برای ارائه به چه چیزی نیاز هست
mizbanplus
March 29th, 2013, 13:21
آقا چرا پروژه یا ایده رو توی استارت آپ ویکند مطرح نمیکنید؟ اونجا همه چی هست , هم برنامه نویس هست هم گرافیست هست هم سرمایه گذار هست فقط پروژه رو اینجوری نمیتونید مطرح کنید حتما باید آنالیز دقیقی روش ششده باشه خودتون داخل سایت و مطالعه کنید توضیح داده برای ارائه به چه چیزی نیاز هست
استارتاپ ویکند ؟!
اولا کو تا دوره بعدش برگزار بشه،
دوما معمولا برنامه نویس های شاخص و توانمند تو این رویداد شرکت نمیکنن ، البته تو دوره اول و تا حدی هم دوره دوم افرادی بودن ، ولی هر چی گذشت تمایل ها کمتر شد
در حال حاضر خیلی بهایی به این رویداد و حتی رویدادهای مشابه در کشومون داده نمیشه
معمولا برگزاری این رویدادها در ایران به این صورته که دوره اول با تبلیغات فراوان برگزار میشه ، تعدادی شرکت میکنن ولی بعد متوجه میشن خبری نبوده و دیگه از مد میفته!
msnasiri
March 29th, 2013, 13:23
استارتاپ ویکند ؟!
اولا کو تا دوره بعدش برگزار بشه،
دوما معمولا برنامه نویس های شاخص و توانمند تو این رویداد شرکت نمیکنن ، البته تو دوره اول و تا حدی هم دوره دوم افرادی بودن ، ولی هر چی گذشت تمایل ها کمتر شد
در حال حاضر خیلی بهایی به این رویداد و حتی رویدادهای مشابه در کشومون داده نمیشه
معمولا برگزاری این رویدادها در ایران به این صورته که دوره اول با تبلیغات فراوان برگزار میشه ، تعدادی شرکت میکنن ولی بعد متوجه میشن خبری نبوده و دیگه از مد میفته!
اصلا این استارتاپ ویکند که می گید چه هست؟ :d
mizbanplus
March 29th, 2013, 14:02
اصلا این استارتاپ ویکند که می گید چه هست؟ :d
والا اگه خیلی خلاصه بخوام بگم ، در حال حاضر یه بازیه برای چاپیدن پول از جوون هایی (معمولا دانشجو) که دنبال رسیدن به موفقیت هستن!
اگه خیلی خلاصه بود بگو تا کاملتر بگم :دی
seofa
March 29th, 2013, 15:00
تمام تاپیک رو خوندم جال بود نظر دوستان
با نظر بعضی ها موافق ام
باید این پروژه رو جند نفر بشینن کنارهم انجام بدن
در هر صورت اگر کمکی در ضمینه php بود خوشحال میشم کمکی کنم بهتون
Woshka
March 29th, 2013, 15:40
شروع یک کار بدون داشتن پروپوزال و برنامه ریزی استراتژیک و شفاف نبودن در بسیاری از جنبه های کار از جمله مسائل مالی خیلی زود شکست میخوره
حتی یک الگوریتم هم برای مشاهده ی اسکلت بندی یک کنترل پنل در دست نداریم که حداقل یک ذهنیت و تصویر اولیه از شالوده ی این سیستمها داشته باشیم
و نکته ی مهمتر اینکه شرکتهای ثروتمندی در سزتاسر جهان هستند که مدیران بسیار باهوشی دارند و مطمئنن به بازار وب هم نگاهی دارند چرا اونها شروع نمی کنند؟
هندی ها و چینی ها در برنامه نویسی و اجرای چنین پروژه هایی نسبت به ما هم برتری دارند و هم تجربه ی کاری بیشتر چرا اونها این کارو انجام نمیدن؟
طراحی ، ساخت و اجرا یه همچین پروژه ای برای شروع خیلی بیشتر از 20 متخصص میخواد چون با فرض اینکه این کار با 20 نفر متخصص حرفه ای هم قابل اجرا باشه خیلی زمانبر خواهد شد شاید سالها طول بکشه و وقتی کار تموم شد ما کجاییم و شرکتهایی مثل سی پنل و دایرکت ادمین کجا هستند اصلا اینترنت این شکلی که الان هست باقی میمونه یا مثل خیلی چیزهای دیگه که در همین سالهای اخیر تغییر کردند یا از دور خارج شدند، در آینده شرایط اینترنت و دیتاسنتر ها هم تغییرات بنیادی رو به خودش میبینه اونوقت تمام این کارا میشه هزینه و فرصت از دست رفته، چون اونهایی که زودتر از ما شروع کردند پشتوانه و زمینه ی قویتری برای قبول و همراهی با این تغییراتو دارند ولی ما نه
من نمی گم نمیشه از نظر من این کار شدنیه ولی قبلش باید تمام جوانب کار رو بررسی کرد مثل چیزهایی که در بالا توضیح دادم اونوقت امکان سنجی بشه ببینیم اصلا به صرف هست
اینکه یه پروژه شدنی باشه دلیل بر به صرفه بودنش از نظر وقت و هزینه نیست خیلی کارا انجام پذیره ولی فقط هزینه بی حساب کتاب و وقت تلف کردنه
تمام این فکرها فقط تا زمانی که تحریم هستیم و قیمت دلار ثبات نداره بوجود میاد فردا که دلار روی 2500 تومن هم که ثابت بشه دیگه هیچکس نه کمک میکنه نه حاضر یه سیستم تست شده و مطمئن رو ول کنه بیاد با کنترل پنلی کار کنه که هنوز امتحانشو پس نداده
این کار در حد یه پروژه ی دانشجویی میتونه کار عالی و جالبی باشه ولی برای خیلی ها که در این صنف درآمدهاشون، هزینه هاشونو کامل پوشش میده و تهش کلی هم براشون میمونه اصلا جالب نیست چون مثل تلف کردن بیهوده ی انرژی میمونه وگرنه شرکتهایی مثل پارس آنلاین، شاتل، افرانت، ******، میهن وب هاست، مجید آنلاین، انستیتو ایزایران هم به اندازه ی کافی متخصص در این زمینه دارند و هم سرمایه ی کافی پس از خودتون بپرسید چرا این غولهای بازار ایران سمت این کار نمیرن؟ جواب این چرا میتونه پروپوزال شما باشه
مجید آنلاین از کی تا حالا شرکت شده ؟
در کل با شما موافقم
نیاز به حداقل 50 نفر برنامه نویس perl,c++,php ,shell هست که در کل اصلا نمی ارزه
اگر این کار را 12 سال پیش شروع کرده بودیم ارزش داشت ولی حالا که سی پنل بازار را گرفته
سی پنل یک جورایی توی پروژه اش از ایالت تگزاس کمک مالی میشده یا خود دولت مستقیما(احساسم میگه)
چنین پروژه های بزرگی فقط با کمک مالی دولتی می تونه شکل بگیره
اگر از دولتمون کمک مالی بشه میشه یک کنترل پنل مانند سی پنل ساخت
فارسی کردن یک کنترل پنل دیگه هم کار بزرگی نیست
shahriyar3
March 29th, 2013, 16:13
استارتاپ ویکند ؟! اولا کو تا دوره بعدش برگزار بشه، دوما معمولا برنامه نویس های شاخص و توانمند تو این رویداد شرکت نمیکنن ، البته تو دوره اول و تا حدی هم دوره دوم افرادی بودن ، ولی هر چی گذشت تمایل ها کمتر شد در حال حاضر خیلی بهایی به این رویداد و حتی رویدادهای مشابه در کشومون داده نمیشه معمولا برگزاری این رویدادها در ایران به این صورته که دوره اول با تبلیغات فراوان برگزار میشه ، تعدادی شرکت میکنن ولی بعد متوجه میشن خبری نبوده و دیگه از مد میفته! من نمیدونم شما رو چه حسابی اینقدر مطمئن صحبت میکنید؟!! اولا که توی 2 روز پروژه نه برنامه نویسی میشه نه میشه براش گرافیک خاصی در نظر گرفت ولی تمام مزیت این کار به اینه که پروژه شما مشخص میشه در چه وضعیتی هست ضمن اینکه میتونید براش سرمایه گذار پیدا کنید. این یکی که هست الان ایشون حتی نمیدونن پروژه چی هست نیاز هاش چی هست چجوری باید ارائه بدن پروژه رو و تحلیلی از بازار ندارن . همینجوری فقط میخوان دیمی یه کاری کرده باشن واسه همین استارت آپ ویکند بهترین گزینه برای ایشون هست اگر هم برنامه نویس و گرافیست های خوبی پیدا نکنند اونجا میتونند بیان بیرون از اون محیط دنبال تیم بگردند
shahriyar3
March 29th, 2013, 16:16
مجید آنلاین از کی تا حالا شرکت شده ؟ سایت مجید آنلاین دفترش توی خیابان کارگر شمالی هست در تهران تحت عنوان شرکت آبشار فعالیت میکنه.
mizbanplus
March 29th, 2013, 16:49
من نمیدونم شما رو چه حسابی اینقدر مطمئن صحبت میکنید؟!! اولا که توی 2 روز پروژه نه برنامه نویسی میشه نه میشه براش گرافیک خاصی در نظر گرفت ولی تمام مزیت این کار به اینه که پروژه شما مشخص میشه در چه وضعیتی هست ضمن اینکه میتونید براش سرمایه گذار پیدا کنید. این یکی که هست الان ایشون حتی نمیدونن پروژه چی هست نیاز هاش چی هست چجوری باید ارائه بدن پروژه رو و تحلیلی از بازار ندارن . همینجوری فقط میخوان دیمی یه کاری کرده باشن واسه همین استارت آپ ویکند بهترین گزینه برای ایشون هست اگر هم برنامه نویس و گرافیست های خوبی پیدا نکنند اونجا میتونند بیان بیرون از اون محیط دنبال تیم بگردند
به خاطر اینکه در جریان کامل برگزاری دوره های پیشش بودم و تعدادی از دوستان نزدیکم هم در این دوره ها شرکت کردن و طبیعتا نظرات اون ها رو هم شنیدم،
من که خودم موافق برنامه ریزی و تشکیل تیم منسجم برای انجام یه همچین پروژه ای هستم (جهت اطلاع میتونید به پست اول من در صفحه قبل مراجعه کنید) ،
منتهی در مورد اون رویداد خاص گفتم که معمولا به چه صورته و روی اون نباید حساب باز کرد ، این همه برنامه نویس و برنامه ریز کاربلد تو این کشور داریم (شاید دانشجوها بهترین گزینه باشن) ، نباید برای برنامه ریزی و تشکیل تیم برای کار به این بزرگی که آدم خودش رو معطل یه رویداد 2 روزه بکنه که معلوم نیست کی بخواد برگزار شه ، کی میخواد توش شرکت کنه و آیا اصلا فایده ای ازش حاصل میشه یا نه
shahriyar3
March 29th, 2013, 17:01
به خاطر اینکه در جریان کامل برگزاری دوره های پیشش بودم و تعدادی از دوستان نزدیکم هم در این دوره ها شرکت کردن و طبیعتا نظرات اون ها رو هم شنیدم، من که خودم موافق برنامه ریزی و تشکیل تیم منسجم برای انجام یه همچین پروژه ای هستم (جهت اطلاع میتونید به پست اول من در صفحه قبل مراجعه کنید) ، منتهی در مورد اون رویداد خاص گفتم که معمولا به چه صورته و روی اون نباید حساب باز کرد ، این همه برنامه نویس و برنامه ریز کاربلد تو این کشور داریم (شاید دانشجوها بهترین گزینه باشن) ، نباید برای برنامه ریزی و تشکیل تیم برای کار به این بزرگی که آدم خودش رو معطل یه رویداد 2 روزه بکنه که معلوم نیست کی بخواد برگزار شه ، کی میخواد توش شرکت کنه و آیا اصلا فایده ای ازش حاصل میشه یا نه تقریبا حرف من و شما یکی هست ولی من منظورم اول برای استارت کننده تاپیک بود ایشون یه ایده خام آورده وسط میگه بیائین شروع کنم من که خودم برنامه نویس با این شرایط حاضر نیستم همکاری کنم چون تحلیلی نداره ازش و مسیری براش ترسیم نکرده خوبی استارت آپ ویکند اینه که مجبوره بره کلی روی ایده کار کنه رقبا رو در بیاره کیا هستن چه امکاناتی دارن چه باز هائی هست چه مدت پروژه طول میکشه بعد از چه مدتی هزینه ها برمیگرده بعد از چه مدت به سود دهی میرسه ضمن اینکه میتونه روی سرمایه گذار های توی اون رویداد هم حساب کنه یه خوبی دیگه هم این هست که کپی رایت ایده برای ایشون محفوظ میمونه وقتی اونجا مطرح میشه
AINALE
March 30th, 2013, 18:06
گراافیک کار حرفه ای من یکی رو سراغ دارم اگه لازم بود معرفیش میکنم
sepiddownload.com
April 1st, 2013, 13:11
خیلی طرح قشنگیه ! امیدوارم اگر زمانی به نتیجه رسید به خوبی مدیریت بشه و از حالت طبیعی خارج نشه(منظورم اینه که یه موقع سواستفاده شخصی نشه...) :d
پولی هم باشه بهتره ! وقتی رایگن بدید بیرون ارزش خودشو از دست میده !
eskelet-sokhte
April 4th, 2013, 01:09
مجید آنلاین از کی تا حالا شرکت شده ؟
در کل با شما موافقم
نیاز به حداقل 50 نفر برنامه نویس perl,c++,php ,shell هست که در کل اصلا نمی ارزه
اگر این کار را 12 سال پیش شروع کرده بودیم ارزش داشت ولی حالا که سی پنل بازار را گرفته
سی پنل یک جورایی توی پروژه اش از ایالت تگزاس کمک مالی میشده یا خود دولت مستقیما(احساسم میگه)
چنین پروژه های بزرگی فقط با کمک مالی دولتی می تونه شکل بگیره
اگر از دولتمون کمک مالی بشه میشه یک کنترل پنل مانند سی پنل ساخت
فارسی کردن یک کنترل پنل دیگه هم کار بزرگی نیست
سلام.با دولت یه صحبت هایی داشتم.میگن باید طرح تا یه جا هایی برسه یعنی مثلا نسخه 3-4 ارائه بشه بعد اگه کنترل پنل خوب بود و تصمیم به ادامه ارائه نسخه جدید داشتیم کمک مالی و حتی برنامه نویسی کامل پروژه رو نیز بر عهده میگیرن.دوستان همچنان منتظر مترجم هستم تا به دوستمون کمک کنه تا کامل ترجمه بشه کنترل پنل.موفق باشید
Azarin Web
April 4th, 2013, 02:04
سلام؛ اگر هنوز نیاز به مترجم خوب دارید به من پ.خ بزنید.
eskelet-sokhte
April 4th, 2013, 02:08
سلام؛ اگر هنوز نیاز به مترجم خوب دارید به من پ.خ بزنید.
سلام.لطفا اد کنین
ali_es@ymail.com
Azarin Web
April 4th, 2013, 02:25
ادد شدید؛
برای برنامه نویسی و حمایت تبلیغاتی هم میتونم کمک کنم... خوشحال میشم کاری انجام داده باشم، فقط کافیه پ.خ کنید :101:
Woshka
April 4th, 2013, 02:41
سلام.با دولت یه صحبت هایی داشتم.میگن باید طرح تا یه جا هایی برسه یعنی مثلا نسخه 3-4 ارائه بشه بعد اگه کنترل پنل خوب بود و تصمیم به ادامه ارائه نسخه جدید داشتیم کمک مالی و حتی برنامه نویسی کامل پروژه رو نیز بر عهده میگیرن.دوستان همچنان منتظر مترجم هستم تا به دوستمون کمک کنه تا کامل ترجمه بشه کنترل پنل.موفق باشید
دولت خسته نباشند!
آمریکا فیس بوک گوگل یاهو را راه انداخت از اول حمایت های محرمانه داشتند
eskelet-sokhte
April 4th, 2013, 02:44
دولت خسته نباشند!
آمریکا فیس بوک گوگل یاهو را راه انداخت از اول حمایت های محرمانه داشتند
منم بهشون گفتم(البته گوگلو فیس بوکو اینا رو نه ولی سی پنل و دایرکت و کلوکسو رو گفتم)گفتن این کار نمیگیره.بهشون گفتم اگه تا ورژن 3 بتونیم ارائه بدیم دیگه نیازی به دولت نیست.گفتن شما دارین به ما تحمت میزنین!!!
Azarin Web
April 4th, 2013, 09:39
تحمت؟! :71:
آقای eskelet-sokhte (http://www.webhostingtalk.ir/member/61553/) ؛ اینا با این کار فقط میخوام بدونن که تصمیم ، هدف و کار شما جدی هست یا نه، شما باید اینارو اگه میتونی از راه دیگه ای متوجه کنی که کار جدی هست و ادامه داره...
یه سوال، امکان اینکه بشه به جای 3 - 4 نسخه ، مثلا فقط 2 نسخه ارائه داد نیست؟
Shayanzez
April 4th, 2013, 11:32
این شخص دولت دقیقا کی هستن ؟ =))
eskelet-sokhte
April 4th, 2013, 13:00
Up...
TARIMEHR
April 4th, 2013, 13:09
یادتون نره ما یه 50 الی 100 سالی از بقیه عقب هستیم
صبر کنین تا اون موقع پنل ایرانی هم ساخته میشه
وقت خودتون رو در این تاپیک دارین هدر میدین
کسی توان کمک کردن به شمارو نداره
eskelet-sokhte
April 4th, 2013, 13:13
یادتون نره ما یه 50 الی 100 سالی از بقیه عقب هستیم
صبر کنین تا اون موقع پنل ایرانی هم ساخته میشه
وقت خودتون رو در این تاپیک دارین هدر میدین
کسی توان کمک کردن به شمارو نداره
درسته که از همه عقب تریم ولی با یه واکنش میتونیم 20 سال خودمونو بندازیم جلو.ایران خیلی چیزی ساخته ولی مردمش متاسفانه بلد نیستن کار کنن.مثلا همین آمریکا.موقع انتخابات مردم با کامپلوتر و دستگاه های الکترونیک رای میدن ما میریم مینویسیم روی کاغذ!!!!مردم ایران دنبال اینجور چیزا نیستن.وگرنه ساخت یه دستگاه رای گیر که کاری نداره
در هر صورت.باید خودمون بریم دنبالش.ممنون از نظتون.موفق باشید
eskelet-sokhte
April 5th, 2013, 16:12
up
paradiseserver
April 5th, 2013, 16:23
درسته که از همه عقب تریم ولی با یه واکنش میتونیم 20 سال خودمونو بندازیم جلو.ایران خیلی چیزی ساخته ولی مردمش متاسفانه بلد نیستن کار کنن.مثلا همین آمریکا.موقع انتخابات مردم با کامپلوتر و دستگاه های الکترونیک رای میدن ما میریم مینویسیم روی کاغذ!!!!مردم ایران دنبال اینجور چیزا نیستن.وگرنه ساخت یه دستگاه رای گیر که کاری نداره
در هر صورت.باید خودمون بریم دنبالش.ممنون از نظتون.موفق باشید
اینطوری نمیشه که هر روز تاپیک بزنیم و بگیم
به نظر من باید یک جا جمع بشیم و با هم حرف بزنیم تا به نتیجه برسیم ;;)
eskelet-sokhte
April 5th, 2013, 16:26
اینطوری نمیشه که هر روز تاپیک بزنیم و بگیم
به نظر من باید یک جا جمع بشیم و با هم حرف بزنیم تا به نتیجه برسیم ;;)
راستیش نتیجه گرفتیم که نمیشه طراحیش کرد و باید فارسی سازی کرد و الان دنبال یکیم که مترجمو راهنمایی کنه که باید کجاشو فارسی کنه همین که هیچکس حاضر به انجام اینکار نیست
paradiseserver
April 5th, 2013, 16:29
راستیش نتیجه گرفتیم که نمیشه طراحیش کرد و باید فارسی سازی کرد و الان دنبال یکیم که مترجمو راهنمایی کنه که باید کجاشو فارسی کنه همین که هیچکس حاضر به انجام اینکار نیست
فارسی سازی ؟
به نظر من فارسی سازی cpanel کار اشتباهی هست ما باید خودمون یه کاری بکنیم
باید یه سرمایه گذار خوب پیدا کنید
eskelet-sokhte
April 5th, 2013, 16:45
فارسی سازی ؟
به نظر من فارسی سازی cpanel کار اشتباهی هست ما باید خودمون یه کاری بکنیم
باید یه سرمایه گذار خوب پیدا کنید
من کی گفتم فارسی سازی سی پنل؟یه کنترل پنل پیدا کردم که فک نکنم کسی استفاده کرده باشه.میتونم سرمایه گذار پیدا بکنم ولی خوب جواب دادنش خیلی سخته یعنی ممکنه کنترل پنل خیلی دیر بگیره و دیر پول سرمایه گذارو بتونیم پس بدیم.نمیدونم والا...!!!شما میتونین کمک بکنین؟
میخوام کمک بکنین که به مترجم بگین کدوم قسمت هارو باید فارسی بکنه یه موقع نره کدارو برداره دست کاری بکنه.مترجم دارم ولی کترجم میدونه کجاباید فارسی بشه.اگه دوستان برنامه نویس بتونن در این زمینه یعنی راهنمایی مترجم کمک بکنن ممنون میشم آمادگی خودشونو اعلام کنن
paradiseserver
April 5th, 2013, 17:12
من کی گفتم فارسی سازی سی پنل؟یه کنترل پنل پیدا کردم که فک نکنم کسی استفاده کرده باشه.میتونم سرمایه گذار پیدا بکنم ولی خوب جواب دادنش خیلی سخته یعنی ممکنه کنترل پنل خیلی دیر بگیره و دیر پول سرمایه گذارو بتونیم پس بدیم.نمیدونم والا...!!!شما میتونین کمک بکنین؟
میخوام کمک بکنین که به مترجم بگین کدوم قسمت هارو باید فارسی بکنه یه موقع نره کدارو برداره دست کاری بکنه.مترجم دارم ولی کترجم میدونه کجاباید فارسی بشه.اگه دوستان برنامه نویس بتونن در این زمینه یعنی راهنمایی مترجم کمک بکنن ممنون میشم آمادگی خودشونو اعلام کنن
انشالله که به نتایج خوبی برسید و میرسیم :d
موفق باشید
ارادتمند
علیرضا درودگری
eskelet-sokhte
April 5th, 2013, 19:10
انشالله که به نتایج خوبی برسید وبرسیم :d
موفق باشید
ارادتمند
علیرضا درودگری
انشالله به نتایج خوبی میرسیم
Cpt.Price
April 6th, 2013, 04:24
هنوز در حد طرح و ایده هست یا مثل ایران سی پنل دموی عکسی چیزی قابل مشاهده و تست هست؟ مشتاقانه پیگیر این موضوع هستم به شخصه.
amzaserver.ir
April 9th, 2013, 22:09
فکر نکم این کنترل پنل ساخته شود.@-)
فعلا که محروم شده.
eskelet-sokhte
July 7th, 2013, 15:31
سلام.دوستان عذر خواهی میکنم ک این تاپیک قدیمی رو میکشم بالا ولی باید اینکارو میکردم.دوستان پنل رو ک از یکی از پنل های خارجی استفاده کردم و گسترشش داد.تا حالا 800 هزار تومن هزینه کردم تا کامل باگ گیری کنم و موفق شدم خیلی از باگهاشو بگیرم ولی چون پولم تموم شد شروع کردم ک خودم باگ گیریش کنم و تونستم خیلی از باگ هاشو رفع کنم.الان اومدمو این تاپیکو بالا آوردم تا کمک بگیرم از دوستان در باگ گیری این پنل.توجه کنین ک هزینه ای بهتون نمیدم به جاش پنلو رو چندماهی رایگان میدم استفاده کنین.هرکی میتونه در باگ گیریش کمک کنه همین جا بگه یا آی دیمو اد کنه.موفق باشید
msnasiri
July 7th, 2013, 17:03
سلام
منظورتون کدوم پنل خارجی است؟
sgighost
July 7th, 2013, 19:02
گرافیکو در خدمتم
eskelet-sokhte
July 7th, 2013, 20:16
سلام
منظورتون کدوم پنل خارجی است؟
وقتی اومد همه میفهمن!!!
Passport
July 7th, 2013, 20:41
اگر یک درصد پنل zPanel هست که باید بیخیال بشید !
قبلا هم یک تیمی zPanel گسترس داد شبیه cPanel کرد (سایبر تو این مایه ها بود)
کلا zPanel ارزش نصب کردن هم نداره , چون حتی اگر PHP شما کار نکنه , پنل بالا نمیاد....
eskelet-sokhte
July 7th, 2013, 20:42
اگر یک درصد پنل zPanel هست که باید بیخیال بشید !
قبلا هم یک تیمی zPanel گسترس داد شبیه cPanel کرد (سایبر تو این مایه ها بود)
کلا zPanel ارزش نصب کردن هم نداره , چون حتی اگر PHP شما کار نکنه , پنل بالا نمیاد....
0.5 درصد هم زد پنل نیست:x
Web4
July 7th, 2013, 20:46
-
چرا که نه میشه درست کرد
در مورد همکاری نمیکنن رو خودم با چشم دیدم ..( ولی برخی برنامه نویس ها با هم همکاری میکنن )
در مورد کنترل پنل هم باید بگم سه چیز مهمه : 1- امنیت 2- کارایی 3- طراحی زیبا و کاربر پسند و استفاده اسان
البته به نظر من باید به تمام اسکریپت های معروفی مثل وردپرس - جوملا - مای بی بی و.. سازگار باشه و مشکلی برای اونا ایجاد نکنه .
eskelet-sokhte
July 7th, 2013, 21:01
یا امام حسین!!!!
رو دستگام پاک شد...!!!
بچه ها اگه لینک مینک نرم افزار برای بازیابی اطلاعات دارین ک خوب باشه بدین همینجا بدین همینجا.
eskelet-sokhte
July 7th, 2013, 21:04
msnasiri (http://www.webhostingtalk.ir/member/178/) جناب شما قرار بود دمو کنترل پنل بدی به ما چیشد؟
msnasiri
July 7th, 2013, 21:10
msnasiri (http://www.webhostingtalk.ir/member/178/) جناب شما قرار بود دمو کنترل پنل بدی به ما چیشد؟
فعلا گرفتار پایان نامه هستم
eskelet-sokhte
July 7th, 2013, 21:17
فعلا گرفتار پایان نامه هستم
یاهو پیام دادم اگه میشه آن شین
دوستان هیچ کس این نرم افزار بازیبی اطلاعات نداره؟!!؟!؟!؟!!؟؟؟!3 تا امتحان کردم همشون پکیده بودن!بابا یکی کمک کنه
SamaN DL
July 8th, 2013, 11:15
درود
بنده نظر شخصیم رو خواستم به عموم گفته باشم شاید کمی به خودتون بیاید ....
شما میخوایید برای ایرانی جماعت خوبی کنی ! چرا ؟! کی هست که تورو حمایت کنه !؟ آیا هیچ میدونی که حمایت رو دولت باید از جناب عالی بکنه برای همچین کاری؟! چرا فکر میکنی با هزینه نا چیزی میشه این کار رو کرد چرا فکر میکنی حمایت میشی چرا فکر میکنی میتونی با این کار یه کاری ربای کشورت کرده باشی؟! من اصلا دوست ندارم شما رو معیوس کنم ! زیرا بنده بسیار زیاد علاقه به این کار دارم و بسیار شدید !
بنده به شما یه چیزی رو میخوام بگم که فقط بدونید !
کشور ایران یه گوشی تولید کرده به اسم جی ال ایکس! اما به نظر شما این گوشی چه تفاوتی با گوشی چینی داره؟
بزارین یکم بیشتر توضیح بدم ! گوشی جی ال ایکس فرقش با گوشی چینی در این است که افرد متخصص و خبر ایرانی روش نشتن فکر کردن که این ایده رو بدیم و بزنیم تو کار چی شود ! شاید یه شرکتی باشه حدودا 500 یا بیشتر مهندس داشته باشه ! که فقط برای یه گوشی جی ال ایکس که کاملا کپی گرفته شده از گوشی های چینی هست در حال ساختش هستند!
بزارین در مورد گوشی های چینی بهتون بگم :......
این گوشی ها توست دانش آموزان 10 الی 14 ساله ساخته میشود و این دانش آ»وزان در این سن در این کار مشغول هستند امید وارم بحث رو گرفته باشید!
بنده هیچ علاقه ای به این ندارم که شما هارو نا امید به این کار کنم !
1: از دولت همایت نمیشید
2 : با گروه 3 یا 10 نفر نمیتونید این کار رو به انجام برسانید !
3 با کپی گرفتن مثل مثال بنده نمیتونید
4 : ............
غلط های املایی بنده رو ببخشید ! گفته های بند نا درست بود ببخشید ! و اگر استارتر بتونه جواب بنده رو منطقی بده امید وارم بتونه پیروز سر بلند بشه ! باز هم تاکید میکنم بنده به هیچ عنوان دوست ندارم با این مطلب کسی نا امید بشود .
eskelet-sokhte
July 8th, 2013, 11:25
درود
بنده نظر شخصیم رو خواستم به عموم گفته باشم شاید کمی به خودتون بیاید ....
شما میخوایید برای ایرانی جماعت خوبی کنی ! چرا ؟! کی هست که تورو حمایت کنه !؟ آیا هیچ میدونی که حمایت رو دولت باید از جناب عالی بکنه برای همچین کاری؟! چرا فکر میکنی با هزینه نا چیزی میشه این کار رو کرد چرا فکر میکنی حمایت میشی چرا فکر میکنی میتونی با این کار یه کاری ربای کشورت کرده باشی؟! من اصلا دوست ندارم شما رو معیوس کنم ! زیرا بنده بسیار زیاد علاقه به این کار دارم و بسیار شدید !
بنده به شما یه چیزی رو میخوام بگم که فقط بدونید !
کشور ایران یه گوشی تولید کرده به اسم جی ال ایکس! اما به نظر شما این گوشی چه تفاوتی با گوشی چینی داره؟
بزارین یکم بیشتر توضیح بدم ! گوشی جی ال ایکس فرقش با گوشی چینی در این است که افرد متخصص و خبر ایرانی روش نشتن فکر کردن که این ایده رو بدیم و بزنیم تو کار چی شود ! شاید یه شرکتی باشه حدودا 500 یا بیشتر مهندس داشته باشه ! که فقط برای یه گوشی جی ال ایکس که کاملا کپی گرفته شده از گوشی های چینی هست در حال ساختش هستند!
بزارین در مورد گوشی های چینی بهتون بگم :......
این گوشی ها توست دانش آموزان 10 الی 14 ساله ساخته میشود و این دانش آ»وزان در این سن در این کار مشغول هستند امید وارم بحث رو گرفته باشید!
بنده هیچ علاقه ای به این ندارم که شما هارو نا امید به این کار کنم !
1: از دولت همایت نمیشید
2 : با گروه 3 یا 10 نفر نمیتونید این کار رو به انجام برسانید !
3 با کپی گرفتن مثل مثال بنده نمیتونید
4 : ............
غلط های املایی بنده رو ببخشید ! گفته های بند نا درست بود ببخشید ! و اگر استارتر بتونه جواب بنده رو منطقی بده امید وارم بتونه پیروز سر بلند بشه ! باز هم تاکید میکنم بنده به هیچ عنوان دوست ندارم با این مطلب کسی نا امید بشود .
سلام دوست عزیز.ممنونم از گفته هات و راهنمایی هات.جواب قانع کننده ای نمیتونم به هیچ کس بدم.با دولت صحبت کردم گفتن شما تا ورژن 2-3 (البته اگه اشتباه نکنم چون خیلی وقت یشتر باهاشون صحبت کردم)ارائه بدین بعد توسط دولت پشتیبانی و حمایت میشین.من حمایت دولت رو نمیخوام.با همین سرمایه اندکم به قول شما یه کنترل پنلو ساختم.بیشماره باگ داشت ولی مهم این بود ک ساختمش والان هم دارم بازیابیش میکنم اطلاعاتمو بخشیش رو به دست آوردم ولی همچنان بخش های اصلیش گم شده.من نیاز به تبلیغات و همچنین استفاده دولت دارم.نمیگم برن روی سایت رئیس جمهور این کنترل پنل رو نصب کنن میگم استفادش کنن به هرنحوی شده بازدید کنن ازش.نمیگم توی نمایشگاه های بزرگ جهانی و بین المللی بذارن اینو توی نمایشگاه های کوچیک شهرستانی هم بذارن کار ما راه میوفته.بدی دولت ما ما اینه ک فقط به فکر جلو افتادن از آمریکاست ولی نمیدونه ک باید به فکر مردمش توجه کنه و به ایده هاشون احترام بذاره تا کشورش بره بالا.امید وارم منو ببخشید ک اینقدر چرتوپرت گفتم.موفق باشید