ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای انتخاب هاست دانلود

ali137899
February 27th, 2013, 18:49
سلام
من میخوام هاست دانلود بگیرم .
چه معیار هایی از نظر شما برای انتخاب هاستینگ مهم هست و شما چه هاستینگی را پیشنهاد می کنید ؟
بعد از کمی جستجو ، فهمیدم که دیتاسنتر های xlhost از بقیه گرون تر هستند . میشه دلیلش رو بگید ؟ مزایای این دیتاسنتر چیست ؟
وب سرور لایت اسپید ، چقدر و چطور میتونه روی کیفیت و سرعت و ... تاثیر گذار باشه ؟
چرا اغلب هاستینگ هایی که خدمات هاست دانلود دارن ، دیتابیس ارائه نمیدن ؟ مگه چی میشه ؟
با تشکر .

RONA HOST
February 27th, 2013, 20:13
چه معیار هایی از نظر شما برای انتخاب هاستینگ مهم هست و شما چه هاستینگی را پیشنهاد می کنید ؟
= برای سیستم دانلود از سرور ویندوز استفاده کنید - IIS - و اینکه خودتون بهتر هست از VPS یا DED server استفاده کنید - البته بگم که اگه بصورت اشتراکی هست همون سررو اختصاصی با پورت 1 یا 10 خوب هست

بعد از کمی جستجو ، فهمیدم که دیتاسنتر های xlhost از بقیه گرون تر هستند . میشه دلیلش رو بگید ؟ مزایای این دیتاسنتر چیست ؟
این دیتا سنتر در زمینه ترافیک گرون هست - چو پورت 100 کاملا خوب و اختصاصی داره + پشتیبانی خوب - ولی ترافیک کم و گرون میده

وب سرور لایت اسپید ، چقدر و چطور میتونه روی کیفیت و سرعت و ... تاثیر گذار باشه ؟
برای هاست اشتراکی معمولی بسیار خوب هست ولی برای سرور دانلود nginx رو پیشنهاد میکنم

چرا اغلب هاستینگ هایی که خدمات هاست دانلود دارن ، دیتابیس ارائه نمیدن ؟ مگه چی میشه ؟
روی لود CPU تاثیر داره و ...

ali137899
February 27th, 2013, 21:36
خیلی ممنون . لطفا دوستان دیگر هم نظر خودشون رو بدن .
در ضمن چرا nginx ؟

pardishosting
February 27th, 2013, 22:02
اینجا هر کس نظر کارشناسی خودش رو داره من هم تا حد زیادی Nginx رو قبول دارم.
ولی روی هاست اشتراکی لایت اسپید واقعا یک چیز دیگه است.
دلایل مهم :
1. چون پایداری بالایی داره.
2. مصرف رم کمی داره .
3. پشتیبانی فنی درستی داره (برعکس nginx)
در هاست اشتراکی روی سرور کاربران زیادی هستند ونمی شه ریسک کرد و با ازمون و خطا nginx کار کرد.
در هر حال خود ما در لایت اسپید مزایایی دیدیم که هنوز با دلار 4000 تومانی می ریم از لایت اسپید استفاده می کنیم.

HosteDL
December 6th, 2013, 18:41
سلام

با پشتیبای عالی در خدمت تمام عزیزان هستیم

کنترل پنل سی پنل