توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای انتخاب هاست دانلود
ali137899
February 27th, 2013, 18:49
سلام
من میخوام هاست دانلود بگیرم .
چه معیار هایی از نظر شما برای انتخاب هاستینگ مهم هست و شما چه هاستینگی را پیشنهاد می کنید ؟
بعد از کمی جستجو ، فهمیدم که دیتاسنتر های xlhost از بقیه گرون تر هستند . میشه دلیلش رو بگید ؟ مزایای این دیتاسنتر چیست ؟
وب سرور لایت اسپید ، چقدر و چطور میتونه روی کیفیت و سرعت و ... تاثیر گذار باشه ؟
چرا اغلب هاستینگ هایی که خدمات هاست دانلود دارن ، دیتابیس ارائه نمیدن ؟ مگه چی میشه ؟
با تشکر .
RONA HOST
February 27th, 2013, 20:13
چه معیار هایی از نظر شما برای انتخاب هاستینگ مهم هست و شما چه هاستینگی را پیشنهاد می کنید ؟
= برای سیستم دانلود از سرور ویندوز استفاده کنید - IIS - و اینکه خودتون بهتر هست از VPS یا DED server استفاده کنید - البته بگم که اگه بصورت اشتراکی هست همون سررو اختصاصی با پورت 1 یا 10 خوب هست
بعد از کمی جستجو ، فهمیدم که دیتاسنتر های xlhost از بقیه گرون تر هستند . میشه دلیلش رو بگید ؟ مزایای این دیتاسنتر چیست ؟
این دیتا سنتر در زمینه ترافیک گرون هست - چو پورت 100 کاملا خوب و اختصاصی داره + پشتیبانی خوب - ولی ترافیک کم و گرون میده
وب سرور لایت اسپید ، چقدر و چطور میتونه روی کیفیت و سرعت و ... تاثیر گذار باشه ؟
برای هاست اشتراکی معمولی بسیار خوب هست ولی برای سرور دانلود nginx رو پیشنهاد میکنم
چرا اغلب هاستینگ هایی که خدمات هاست دانلود دارن ، دیتابیس ارائه نمیدن ؟ مگه چی میشه ؟
روی لود CPU تاثیر داره و ...
ali137899
February 27th, 2013, 21:36
خیلی ممنون . لطفا دوستان دیگر هم نظر خودشون رو بدن .
در ضمن چرا nginx ؟
pardishosting
February 27th, 2013, 22:02
اینجا هر کس نظر کارشناسی خودش رو داره من هم تا حد زیادی Nginx رو قبول دارم.
ولی روی هاست اشتراکی لایت اسپید واقعا یک چیز دیگه است.
دلایل مهم :
1. چون پایداری بالایی داره.
2. مصرف رم کمی داره .
3. پشتیبانی فنی درستی داره (برعکس nginx)
در هاست اشتراکی روی سرور کاربران زیادی هستند ونمی شه ریسک کرد و با ازمون و خطا nginx کار کرد.
در هر حال خود ما در لایت اسپید مزایایی دیدیم که هنوز با دلار 4000 تومانی می ریم از لایت اسپید استفاده می کنیم.