PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت مستقیم دامنه در پنل ریسلرکلاب

navid_22
February 27th, 2013, 15:58
با سلام خدمت دوستان ،

دیروز اکانت ریسلر کلابم رو برای اولین بار شارژ کردم و امروز فعال شد. حالا میخوام نام دامنه خود سایتم رو که قرار توش خدمات ثبت دامنه ارائه بدم رو ثبت کنم.
برای این کار ظاهرا باید از قسمت سوپرسایت اقدام کنم. ولی چند تا سوال داشتم.

1- اول اینکه موقع ثبت وقتی به سبد خرید اضافه می کنم میگه حالا یه یوزرنیم وارد کن. تو این قسمت چی رو باید وارد کنم؟
2- میخوام اطلاعاتم تو هوایز نمایش داده نشه. کجا باید privacy protect رو هنگام ثبت اعمال کنم؟
3- مورد دیگه اینکه تو supersite قیمت ها رو به ریال ایران نشون میده که قیمت ها هم یه مقدار عجیبه. رفتم تو پنلم از طریق general settings ، کارنسیم رو به US dollar تغییر دادم ولی همچنان درست نمیشه. چجوری باید درستش کنم؟
4- تو هوایز بالای هر دامنه میگه ک registrar چه شرکتی بوده . این رو چجوری باید تنظیم کنم که اسم شرکت خودم بیاد؟

خیلی ممنونم میشم دوستانی که در این زمینه کار کردن زودتر جواب این سوالات من رو بدن. ببینم بالاخره میتونم یه دامنه از این پنلم برای خودم ثبت کنم یا نه!

منتظرم

navid_22
February 27th, 2013, 22:12
کسی از دوستان نیست که پاسخ بده ؟ یه مقدار حیاتیه

mailgenral
February 27th, 2013, 22:19
دوست من متاسفانه این انجمن فرقی با بازار سیاه نداره!
اینجا هر کس منافع خودشو میخواد!انتظار نداشته باش تو مواردی که به نفعشون نیست تحویلت بگیرند!!!

هاست 97
February 28th, 2013, 09:30
مشکل شما عدم اطلاع از زبان تخصصی این کار هست. کمی انگلیسی بدانید سوالی براتون پیش نمیاد

1- وقتی سرچ میکنید و در سبد خرید اضافه میکنید باید مشخصات یک کاستومر بدهید و اگر ندارید یکی بسازید
2- بعد از ثبت در پنل دامنه اعمال میکنید
3- موقعی که ثبت میکردید باید دلار انتخاب میکردید که اهمیتی هم ندارد
4- مشخصا اسمش تنظیم هست و در قسمت تنظیمات پنل کاربری موجود هست

shivahost
February 28th, 2013, 09:40
4- فکر کنم این خاصیت را دیگر برداشته.

3- در پنل ریسلر کلاب در منوی tools گزینه reload supersite cache و سپس all settings را انتخاب کنید. هر تغییری در تنظیمات سوپر سایت می دهید باید از اینجا اعمال کنید.

2- همانطور که گفتند بعد از ثبت دامین در پنل خود دامین باید این را تنظیم کنید.

MR-Vazin
February 28th, 2013, 09:56
دوست من متاسفانه این انجمن فرقی با بازار سیاه نداره!
اینجا هر کس منافع خودشو میخواد!انتظار نداشته باش تو مواردی که به نفعشون نیست تحویلت بگیرند!!!

این توهین بزرگیه به اساتید... فکر نکنم کسی که وقت و دانش این کار رو داشته باشه کوچیکترین کوتاهی رو بکنه....
جناب محسنی نمونه یک انسان بزرگ هستند.. :53:

Nik0TiN
February 28th, 2013, 10:57
دوست عزیز از نماینده های ایرانی استفاده کنید !
تماس بگیرید راهنماییتون میکنم
09174267604

navid_22
February 28th, 2013, 13:13
دیشب بالاخره صبرم سر اومد و به صورت خودکفا انقدر باهاش ور رفتم تا پیداشون کردم !
از پاسخ های دوستان هم خیلی ممنونم.