توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرتان در مورد (پار30 وب هاست ) چیست ؟ فوری
loveload
February 26th, 2013, 21:12
با سلام ؛
دوستان نمایندگی میخواهم ..
قبلا پست دادم در این موضوع از بین بقیه یکی رو انتخاب کردیم ..
این سایت : پارسی وب هاست
par30webhost.org
میخواهم ببینم نظرتان چیست ؟ ( اگه از مشتری هاش هستین چه بهتر ) اگرم از هاستینگ ها هستین در مورد مشخصات سرور و کیفیت هاستش بگید ...
مشخصات :
1. سرورش انگلستان است
2. هزینه هاش 50 گیگ ماهیانه 18 هزار تومان و سالانه 144 هزار تومان
3. تضمین کتبی هم میدن بابت سرعت و نداشتن قعطی هاست و ..
لطفا مشتری ها بگن از لحاظ پشتیبانی آقای زمانی چطور هستن ؟
February 26th, 2013, 22:43
اول بگو یک کپی از مدرک تحصیلیش رو بهت ارایه بده لااقل اگر دیدی دانشجو است
سرویس بگیر ازش
درمورد ایشو ن در تاپیک افرهای خنده دارشون و اینکه نمیدونستن هارد سرورشون چیه ساتا یا اس اس دی دوستان براشون توضیح ددادن و روشنشون کردن
در مورد مشکلی هم که یکی از دوستان ما با ایشون داشته در اخر تاپیک صحبت شده
آفر ویژه : رم 4 - 300 گیگ هارد اس اس دی - پورت - 39000 تومان (http://www.webhostingtalk.ir/f15/71112)
واقعا دیگه خودتون می دونید پشتیبانیش تو حلقم واقعا سوادش هم نیز
:71:
اگر نگاهم کنی هنوز عنوان تاپیکشم اصلاح نکرده واقعا چه صیغه ایست همه تا موقعی پول واریز نشده دم به دقیقه فوری جواب میدن یکساعت نشده بعد همه عنوان مشغولی میزنن و جواب واقعا بی جواب
99.9درصد افرا اینجا اینجوری ان غیراز دوسه نفری
shivahost
February 26th, 2013, 23:40
یک سوال! آیا ایشون با شرکتی در کانادا همکاری دارند؟ ( جواب این سوال و اثباتش خیلی برام مهمه )
پاشنه طلا
February 27th, 2013, 01:13
مهم سطح سوادش می باشد که معلو شده با تاپیک بالا نداره
و سنش می باشد که معلوم نیست واقعا چندسالشه!
حالا فوقش نمایندگی هم داشته باشه از کانادا
خودش بگید بیاد به این شبه ها پاسخ بده دیگه شاید امتحان شیمی چیزی داره و نمی رسه و یاداره واسه مشتری ها خالی می بنده
توی تاپیک فروشش توی همین سایت قیمت هاش با قیمت ها درج شده توس سایتش هم فرق داره
goldisweb
February 27th, 2013, 01:37
اول بگو یک کپی از مدرک تحصیلیش رو بهت ارایه بده لااقل اگر دیدی دانشجو است
سرویس بگیر ازش
درمورد ایشو ن در تاپیک افرهای خنده دارشون و اینکه نمیدونستن هارد سرورشون چیه ساتا یا اس اس دی دوستان براشون توضیح ددادن و روشنشون کردن
در مورد مشکلی هم که یکی از دوستان ما با ایشون داشته در اخر تاپیک صحبت شده
آفر ویژه : رم 4 - 300 گیگ هارد اس اس دی - پورت - 39000 تومان (http://www.webhostingtalk.ir/f15/71112)
واقعا دیگه خودتون می دونید پشتیبانیش تو حلقم واقعا سوادش هم نیز
:71:
اگر نگاهم کنی هنوز عنوان تاپیکشم اصلاح نکرده واقعا چه صیغه ایست همه تا موقعی پول واریز نشده دم به دقیقه فوری جواب میدن یکساعت نشده بعد همه عنوان مشغولی میزنن و جواب واقعا بی جواب
99.9درصد افرا اینجا اینجوری ان غیراز دوسه نفری
خوندم و بررسی کردم
چقدر جالبه 8-|
morteza.pr
February 27th, 2013, 03:39
سلام و عرض ادب
من تنها 40 درصد اين سايت رو تاييد ميكنم . و اگه من جاي استارتر بودم از جاي ديگه خريد ميكردم
دلايل هم دارم كه اگه براي استارتر مهم بود پ . خ بدن
loveload
February 27th, 2013, 15:08
سلام و عرض ادب
من تنها 40 درصد اين سايت رو تاييد ميكنم . و اگه من جاي استارتر بودم از جاي ديگه خريد ميكردم
دلايل هم دارم كه اگه براي استارتر مهم بود پ . خ بدن
ممنون میشم برام بفرستین ..
و دوستان کاش بجای تحقیر و کوچک بودن سن و ... یکم در مورد هاست و کیفیتش میگفتین ...
لطفا اگه مقدروه براتون در مورد مشخصات هاست و کیفیت و پشتیبانیش برام بگید ... من به یک نمایندگی فوری نیاز دارم .
میخواهم از لحاظ کیفیت هاست و سرعت و پشتیبانیش بهترین باشه .. ممنون میشم یکی از بهترین ها رو بهم معرفی کنید ( ثبت شرکتی داشته باشه و یا تعهد کتبی با ذکر اصل مشخصاتش ) .
بنده برای فروش در خارج از کشور ایران میخواهم کار کنم . به همین خاطر برام مهم است کیفیت هاست و سرعت و مخصوصا پشتیبانی ..
morteza.pr
February 27th, 2013, 15:19
ممنون میشم برام بفرستین ..
سلام و عرض ادب
پ.خ شد و در مورد موارد ذكر شده هم توضيحاتي ارائه شد
موفق باشيد - يا علي
x170
February 28th, 2013, 10:01
ببخشید ایشون که فکر نکنم حتی سرور هم داشته باشه :|
چون چند روز پیش ساس پند شده بود سایت خودش :|
خودتون دیگه نصمیم بگیرید من جای شما بودم همچین کاری نمیکردم.