ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب وردپرس روی سرور ویندوز

eskelet-sokhte
February 26th, 2013, 16:32
سلام به تمامی دوستان.میخواستم بدونم میشه روی سرور مجازی ویندوز وردپرس نصب کرد یا نه و اگه میشه از کجا؟ممنون

eskelet-sokhte
February 26th, 2013, 17:04
یعنی هیچ کس نیست به من بد بخت کمک کنه!؟

hades_54
February 26th, 2013, 17:44
باید اول iis یا یه کنترل پنل نصب کنی...
پیشنهاد میکنم کنترل پنل websitepanel نصب کنی که هم رایگانه هم راحته
توی انجمن سرچ کنی اموزش نصب با فیلمش موجوده...

eskelet-sokhte
February 26th, 2013, 17:45
سلام.یعنی روی ویندوز کنترل پنل websitepanel نصب کنم؟

NikMizban.Com
February 26th, 2013, 18:08
بهترین کار نصب ampps یا WAMPP هست ...

موفق باشید

hades_54
February 26th, 2013, 18:10
سلام.یعنی روی ویندوز کنترل پنل websitepanel نصب کنم؟
با IIS هم میشه,ولی websitepanel راحت تره
در ضمن میتونید کنترل پنل سایبر رو که به تازگی دوستان ساختن استفاده کنید که خیلی خوبه
از این لینک میتونید دانلود کنید(مشکلی هم داشتید یا به ایجاد کننده تاپیکش پیغام بدید و یا توی سایتشون تاپیک بزنید)
http://www.webhostingtalk.ir/f83/71772/

eskelet-sokhte
February 26th, 2013, 18:19
با IIS هم میشه,ولی websitepanel راحت تره
در ضمن میتونید کنترل پنل سایبر رو که به تازگی دوستان ساختن استفاده کنید که خیلی خوبه
از این لینک میتونید دانلود کنید(مشکلی هم داشتید یا به ایجاد کننده تاپیکش پیغام بدید و یا توی سایتشون تاپیک بزنید)
http://www.webhostingtalk.ir/f83/71772/

سلام.نصب وبسایت پنل روی سرور مجازی ویندوز 2008 سرچ کردم چیزی پیدا نکردم.میشه کمک کنین؟

mh_suport
February 26th, 2013, 19:10
برای اطلاعات بیشتر با ای دی یاهو من در تماس باشد :
yahoo ID: *********

hades_54
February 26th, 2013, 19:11
سلام.نصب وبسایت پنل روی سرور مجازی ویندوز 2008 سرچ کردم چیزی پیدا نکردم.میشه کمک کنین؟
اینجا آموزشش هست
http://www.webhostingtalk.ir/f89/19835/
قبل از نصبش حتما باید IIS رو نصب کنید...
چون کار با iis یکم سخته گفتم وبسایت پنل رو نصب کنید که مدیریت براتون راحت تر باشه
نصب iis هم توی سایت جستجو کنید پیدا میکنید,خیلی هم ساده هستش
(در ضمن کنترل پنل سایبری نسخه خارجی کپی شده نیست و کد نویسیش تغیر کرده,فقط شکلشه که مثل کنترل پنل دیگست...)

m2sali
February 19th, 2017, 16:25
راه اندازی یک وب سرور جهت نصب وردپرس ، جوملا ، فیوژن و یا هر سیستم مدیریت محتوای دیگر:
بنده خودم با این مشکل مواجه شدم و کلی فروم ها و سایت ها رو گشتم ولی نتیجه نگرفتم ، آخر سر با فروم های خارجی و .... تونستم موفق بشم.
الزامات:
ویندوز ؛ هر نسخه ای
نرم افزار php manager
دانلود آخرین نسخه php
دانلود phpmyadmin
روش کار:
خیلی راحت تر از اونیه که تو خیلی سایتا توضیح دادن و آخرش هم به نتیجه نمیرسن هیشکدوم:
1- ابتدا در ویندوز IIS روفعال میکنیم ( جزئیات هر بخش رو میتونید از اینترنت بگیرید که زیاد سخت نیست) موقع نصب iis حتما گزینه CGI رو پیدا کنید و تیک بزنید.
2- نرم افزار php Manager رو دانلود کنید و نصب کنید تو سیستم تون
3- از سایت php آخرین نسخه رو دانلود کنید و تو یه پوشه به اسم php در درایو C بریزید.
4- از طریقControl Panel\Administrative Tools\iis manager وارد php manager بشید و php رو نصب کنید.
5- phpmyAdmin رو دانلود کنید و در پوشه C:\inetpub\wwwroot بریزید.
کار تمومه.
الان شما میتونید مثلا وردپرس رو دانلود کنید و تو یه پوشه تو C:\inetpub\wwwroot بریزید و از مرورگر فقط آدرس localhost/wordpress رو بزنید. به راحتی میاد بالا و نصبش میکنید. واسه تنظیمات دیتاب بیس هم آدرس localhost/phpmyadmin رو بزنید شاید واسه اولین بار بخواد که پسورد تعریف کنید.
چند وقت پیش انجام دادم ، جزییات کاملش یادم نیس ولی خیلی خوب یادمه که اصلا جاییش به مشکل بر نخوردم. البته اینم بگم که من زیاد حرفه ای نیستم و تمام کارام رو با سرچ از اینترنت انجام میدم.
امیدوارم به دردتون بخوره/

hadizr
February 22nd, 2017, 02:50
راه اندازی یک وب سرور جهت نصب وردپرس ، جوملا ، فیوژن و یا هر سیستم مدیریت محتوای دیگر:
بنده خودم با این مشکل مواجه شدم و کلی فروم ها و سایت ها رو گشتم ولی نتیجه نگرفتم ، آخر سر با فروم های خارجی و .... تونستم موفق بشم.
الزامات:
ویندوز ؛ هر نسخه ای
نرم افزار php manager
دانلود آخرین نسخه php
دانلود phpmyadmin
روش کار:
خیلی راحت تر از اونیه که تو خیلی سایتا توضیح دادن و آخرش هم به نتیجه نمیرسن هیشکدوم:
1- ابتدا در ویندوز IIS روفعال میکنیم ( جزئیات هر بخش رو میتونید از اینترنت بگیرید که زیاد سخت نیست) موقع نصب iis حتما گزینه CGI رو پیدا کنید و تیک بزنید.
2- نرم افزار php Manager رو دانلود کنید و نصب کنید تو سیستم تون
3- از سایت php آخرین نسخه رو دانلود کنید و تو یه پوشه به اسم php در درایو C بریزید.
4- از طریقControl Panel\Administrative Tools\iis manager وارد php manager بشید و php رو نصب کنید.
5- phpmyAdmin رو دانلود کنید و در پوشه C:\inetpub\wwwroot بریزید.
کار تمومه.
الان شما میتونید مثلا وردپرس رو دانلود کنید و تو یه پوشه تو C:\inetpub\wwwroot بریزید و از مرورگر فقط آدرس localhost/wordpress رو بزنید. به راحتی میاد بالا و نصبش میکنید. واسه تنظیمات دیتاب بیس هم آدرس localhost/phpmyadmin رو بزنید شاید واسه اولین بار بخواد که پسورد تعریف کنید.
چند وقت پیش انجام دادم ، جزییات کاملش یادم نیس ولی خیلی خوب یادمه که اصلا جاییش به مشکل بر نخوردم. البته اینم بگم که من زیاد حرفه ای نیستم و تمام کارام رو با سرچ از اینترنت انجام میدم.
امیدوارم به دردتون بخوره/

این دوستمون تقریبا همه چیزو گفتن البته نیازی به phpmanager نیست هر چند تلاش کردم رو IIS8 نصب کنم هر کاری کردم نشد .
اگر مشکلتون حل نشد به شماره زیر تو تلگرام پیام بدین تا کامل براتون توضیح بدم - خواستین رایگان براتون انجام میدم

9367192403