خسته نباشید خدمت برادران
ما یه سایتی داشتیم که مرتب دیداس میشد روی سرور ، اومدم یه سرور اختصاصی واسش تهیه کردیم (با رم 16) و لایت ساپید و کلودلینوکس هم روش نصب کردیم و فکر میکنم به خوبی کانفیگ شد....سایت این بنده خدا رو منتقل کردیم روش و الان با دیداس مشکل حادی نداشت منتها از پورت شبکه سرور رو میزنه و سرور بعد از نیم ساعت فکر کنم بلاک شد .
این بود که گفتم سایت رو منتقل کنیم به اینترانت . به نظرم این مشکل حل میشه . اما اینه خارج از ایران دسترسی ندارند بزرگترین مشکله.آیا میشه روی بستر اینترانت باشه سایت و هم اینترنت جهانی نیز به سایت دسترسی داشته باشند؟
فایروال سخت افزاری مناسبتره؟ هزینه ها چه طوره؟
fr0nk
February 26th, 2013, 16:04
تو یاهو در ارتباط باشید چک بشه سرور و گراف و میزان حملات
بعد بهتر میشه نظر داد که اصلا نیاز هست یا نه
om!d-D
February 26th, 2013, 18:59
تشكر با شما تماس خواهم گرفت
فكر میکنم نياز هست و دوستان لطف كنند در مورد سوالاتم اگر موضوعی هست خاطرنشان کنند :)
secure_host
February 26th, 2013, 23:24
آیا میشه روی بستر اینترانت باشه سایت و هم اینترنت جهانی نیز به سایت دسترسی داشته باشند؟
فایروال سخت افزاری مناسبتره؟ هزینه ها چه طوره؟
با سلام
وقتی می فرمایید در بستر اینترانت یعنی محیطی کاملا ایزوله شده از اینترنت خارج از کشور و به هیچ عنوان در اینترانت امکان دسترسی از خارج از کشور وجود ندارد.
شما می توانید هزینه فایروال های سخت افزاری را از دیتا سنتر خود بگیرید زیرا به نظر می رسد در صورت تهیه از DC هزینه کمتری متحمل شوید.
برای جلوگیری از حملات DDOS همان طوری که قبلا گفتم . شما باید ابتدا Attack Rate را مشخص نمایید و سپس اقدام به تهیه سرویس مناسب برای جلوگیری از حملات باشید.
حداکثر سقف مالی خود را تهیه نمایید تا بتوان Solution مربوطه بهتون ارایه شود.
با تشکر
om!d-D
February 26th, 2013, 23:48
با سلام
وقتی می فرمایید در بستر اینترانت یعنی محیطی کاملا ایزوله شده از اینترنت خارج از کشور و به هیچ عنوان در اینترانت امکان دسترسی از خارج از کشور وجود ندارد.
شما می توانید هزینه فایروال های سخت افزاری را از دیتا سنتر خود بگیرید زیرا به نظر می رسد در صورت تهیه از DC هزینه کمتری متحمل شوید.
برای جلوگیری از حملات DDOS همان طوری که قبلا گفتم . شما باید ابتدا Attack Rate را مشخص نمایید و سپس اقدام به تهیه سرویس مناسب برای جلوگیری از حملات باشید.
حداکثر سقف مالی خود را تهیه نمایید تا بتوان Solution مربوطه بهتون ارایه شود.
با تشکر
ممنون . من با شما صحبت کردم و ای کاش زودتر همون موقع با ما همکاری کرده بودید .
هزینه مشکلی نداره..چون من با قیمت آشنا نیستم.اونقدر فضایی نباشه قیمتها اما رنج قیمتها رو نمیدونم چقدره...در این مورد قیمت داریدکه معمولا در چه بازه ای هست قیمت ها؟
به نظر فایروال بهتر از اینترانت است
secure_host
February 27th, 2013, 00:05
با سلام
متاسفانه تماس شما مقارن با مسافرت بنده بود که متاسفانه دسترسی محدودی به اینترنت داشتم.
شما Attack Rate را بفرمایید تا هزینه بر اساس آن اعلام گردد.
با تشکر
om!d-D
February 28th, 2013, 14:45
دائم در حل زدن ست.از شبکه هم میزنه . هتزنر هم سوال کردم مثل اینکه فایروال نداره
سقف هزینه تا یک تومان مشکلی نیست میتونه هزینه کنه.فقط میخوام جلوی این محلات گرفته بشه.آی پی هاشم زیاده.از المان و هلند و انگلیس میزنه . سرور المانه
بلاک شده آی پی ها تا اونجایی که میشد با فایروال نرمافزاری
قیمت بدید و اگر موردی هست بگین قطعا استقابل میکنم
pardishosting
February 28th, 2013, 15:15
سلام
من قبلا در دیتاسنتری همین مشکل رو داشتم و با فایروال حل شد. اما الان نمی دونم چرا هت زنر دبه کرده و فایروال نمی ده.
داریم با همون دیتاسنتر صحبت می کنیم تا مشکل رو سریع حل کنیم.