سلام خدمت اساتید گرامی.
قبلا به این صورت بود که وقتی کاربر افزایش وجه میزد یا محصولی میخرید مستقیما بعدش به درگاه متصل میشد و پرداخت میکرد.
الان بعد از ایجاد صورتحساب کاربر به یه صفحه خیلی ساده میره که فقط میگه صورتحساب ایجاد شد و حتی لینکی هم به صورتحساب نداره !
توی تنظیمات هم گزینه
Auto Redirect on Checkou رو گذاشتم روی Automatically forward the user to the payment gateway اما متاسفانه باز هم همون شکله .
کسی نمی دونه مشکل چیه ؟
avahosting.in
February 26th, 2013, 12:04
تو سایتی که ازش در گاه گرفتید آدرس بل اینک رو رو سایت خورتون قرار بدین
alireza013
February 26th, 2013, 12:13
تو سایتی که ازش در گاه گرفتید آدرس بل اینک رو رو سایت خورتون قرار بدین
ببنید خود درگاه و پرداخت مشکلی نداره. میشه رفت به بخش صورتحساب ها و صورتحساب ایجاد شده رو پرداخت کرد.
مشکل اینه که وقتی یوزر خریدی رو ثبت می کنه به یه صفحه میره که میگه صورتحساب ایجاد شد اما نه لینکی نه چیزی ! قبلا مستقیم به درگاه ریدایرکت میشد
mohsenjim
February 26th, 2013, 12:50
منم دقیقا این مشکل رو پیدا کردم. ورژن whmcs قبلیم درست بود اما الان آپ کردم به 5.1.3 که اینطوری شد...
دیلیل آپ کردنم کران جاپم بود. دقیقا همین قضیه موقع کران جاپ هم اتفاق میوفته و من مجبورم هر شب دستی کران کنم.
یعنی وقتی آدرس کران رو میزنم توی مرورگر همین صفحه ساده صورتحساب که هیچ تم و لینکی نداره رو نشون می ده و انقدر باید لینک رو ریفرش کنم تا تمام صورتحسابهای جدید رو بهم نشون بده بعد تازه شروع می کنه به کران کردن.
دلیل آپگرید من این بود که مشکل کرانم حل بشه که حالا یه مشکلم اضافه شده.
ممنون میشم راهنمایی کنید. در ضمن نسخه نال شده هست. کسی وقت داره پ.خ بده بهش آدرس بدم ببینه