PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرتون در مورد leaseweb چیه؟

lkmew
January 28th, 2010, 21:24
در مورد دیتاسنتر leaseweb اطلاعاتی دارید؟
اینکه کیفیت سرورهاش و پشتیبانیش چطوره؟
تو ایران نماینده فروش دارن؟
کسی مشتریشون بوده تا حالا؟

Arashdn
January 28th, 2010, 21:28
کیفیتشون بد نیست
ساپرتشون اصلا چنگی به دل نمیزنه
ولی خب تو بین وارز ها انتخاب خوبیه
نماینده ندارن
......

irlogo
January 28th, 2010, 21:32
توی هلند می بایست بهترین باشه؛ نه؟

Arashdn
January 28th, 2010, 21:36
فک کنم ..
هر چی باشه از ورلداستریم بهتره

jafarjeni
January 28th, 2010, 23:12
LeaseWeb هم محدودیتهایی از نظر Copyright داره ، اگر ببینند که هاست شما داره دردسر میشه ( یعنی کار به دادگاه و اینها میکشه ) از شما میخوان که جای دیگه برید .. ( این اتفاق برای دوست من افتاد ، شکایات زیادی در مورد سایت اش دریافت کرده بودند و گفتند ما دیگه این سایت رو نمیتونیم هاست کنیم ).

delta
January 28th, 2010, 23:15
تو سرورها عالیه.برای یک سایت واقعا عالیه اما برای هاست دانلود مناسب نیست. قطعی یک ثانیه ای داره و برای همین لایت اسپید میزارن معمولا. اما تو سرعت واقعا سرتره. خود من سایت اصلیم رو لس وب هست اما فایلهام رو سرور آمریکا!

lkmew
January 28th, 2010, 23:36
نه من برا وارز نمی خوام.
برای یه سرور هاستینگ می خوام.
برا این توجهمو جلب کرد که قیمتاش مناسبه و از رنج پایین شروع میشه.

delta
January 29th, 2010, 00:08
برای سرور هاستینگ خوب نیست اینو از من که 1 سال ازش هاست دارم بپرس.مثال: یک لینک دانلود میزاری شب تا صبح مثلا 6 ساعت دانلود بشه. چند بار وسطهاش قطع میشه.هر بار مثلا 2 یا 3 ثانیه.
اما سرور کارو از آمریکا: 10 ساعت میزاری مستقیم دانلود بشه مستقیم میشه بدون قطعی!
حالا برعکس: سرور لس وب سایتت رو بسیار پرسرعت بالا میاره و این قطعی های 2 ثانیه ای در یک یا دو ساعت توش گم میشه و فکر میکنی از اینترنتت هست و... ولی برای سایت بالا آوردن واقعا حریفی نداره تو سرورها.
اما آمریکا سایتت رو بسیار کندتر از این سرور بالا میاره و بعضی وقتها اعصابت خورد میشه!
نتیجه: برای هاستینگ دانلود مناسب نیست لس وب و فقط برای بالا آوردن سایت روش خوبه.

lkmew
January 29th, 2010, 00:58
برای سرور هاستینگ خوب نیست اینو از من که 1 سال ازش هاست دارم بپرس.مثال: یک لینک دانلود میزاری شب تا صبح مثلا 6 ساعت دانلود بشه. چند بار وسطهاش قطع میشه.هر بار مثلا 2 یا 3 ثانیه.
اما سرور کارو از آمریکا: 10 ساعت میزاری مستقیم دانلود بشه مستقیم میشه بدون قطعی!
حالا برعکس: سرور لس وب سایتت رو بسیار پرسرعت بالا میاره و این قطعی های 2 ثانیه ای در یک یا دو ساعت توش گم میشه و فکر میکنی از اینترنتت هست و... ولی برای سایت بالا آوردن واقعا حریفی نداره تو سرورها.
اما آمریکا سایتت رو بسیار کندتر از این سرور بالا میاره و بعضی وقتها اعصابت خورد میشه!
نتیجه: برای هاستینگ دانلود مناسب نیست لس وب و فقط برای بالا آوردن سایت روش خوبه.

خب دلتا جان با این حساب چرا برای سرور هاستینگ خوب نیست؟
تو سرور هاستینگ سرعت لود سایتهای بنظر من خیلی مهمتر از قطعی چند ثانیه ایه لینک دانلوده.
غیر از این مشکلی که گفتید مشکل دیگه ای به عنوان سرور هاستینگ نداره؟

baghebahar
January 29th, 2010, 01:19

چرا hostdl از همین leaseweb بعضی سرورهای دانلودش و تهیه کرده .وچرا لایت اسپد میزارن.صرفا جهت لود بالا و کانفیگ های امنیتی ؟؟؟

delta
January 29th, 2010, 01:26
خب دلتا جان با این حساب چرا برای سرور هاستینگ خوب نیست؟
تو سرور هاستینگ سرعت لود سایتهای بنظر من خیلی مهمتر از قطعی چند ثانیه ایه لینک دانلوده.
غیر از این مشکلی که گفتید مشکل دیگه ای به عنوان سرور هاستینگ نداره؟

ببین سرعت بارگزاری یک صفحه با سرعت دانلود تو سرور فرق داره.این لس وب سرعت بارگزاری اولیش زیاده. دقیقا مثال یک ماشین پورشه که سرعتش تا 300 کیلومتر هست و یک فراری که سرعتش 500 کیلومتر هست.پورشه ممکنه اولش مثلا تا 20 ثانیه اول سرعت رو رد کنه و از فراری جلو بزنه اما بعد این 300 کیلومتر فراری هست که بهش میرسه و جلو میزنه!!
سرورهای لایت اسپید در واقع سرعت اولیشون بالاست. مثلا یک صفحه وب شما ممکنه 1 مگابایت باشه! خوب این 1 مگابایت رو لایت اسپید و سرور لس وب با سرعت چند ثانیه ای باز میکنه و شما میگید عجب سرعتی داشت! اما تو همین سرور یک فایل 300 مگابایتی بزارید برای دانلود.شروعش با سرعت بالاست اما چند مگابایت رو رد کنه میبینی سرعتش داره کم میشه! چیزی که بازدید کننده سایت میخواد باز شدن سریع سایت هست و این کار رو لایت اسپید انجام میده اما برای دانلود پایداری و قدرت لازمه که اینکارو سرورهای آمریکا واقعا توش مهارت دارند.
شما مثلا شب میخوای تا صبح بزاری یک فایل دانلود بشه 500 مگابایتی و بگیری بخوابی. رو سرور لس وب بزاری یک ساعت بعد همون قطعی چند ثانیه ای باعث میشه فایلت دانلود نشه اما مثلا آمریکا رو بزاری صبح پا میشی میبینی دانلود تمام شده تا تهش! پایداری و قدرت که میگن سرورهای آمریکا داره همینه.
اینا تجربیاتی هست که من تو 1 سال از دو سرور آمریکا و لس وب بدست آوردم دارم بهتون میگم. برای همین حتی یک هاست معمولی از لسوب گرفتم و سایت اصلیمو بردم روش و یک هاست دیگه از آمریکا و فایلهامو بردم روش!

AfraWeb.net
January 29th, 2010, 01:51
چقدر هزینه میخواهید بکنید و دنبال چه نوع سروری هستید ؟

goldstar
January 29th, 2010, 01:53
اگر بخوام leaseweb رو در یک جمله بگم میشه گفت که xlhost اروپا هستند!

AfraWeb.net
January 29th, 2010, 03:15
اگر بخوام leaseweb رو در یک جمله بگم میشه گفت که xlhost اروپا هستند!

این دو شرکت در پشتیبانی در حد بسیار ضعیفی هستند ولی قیمت و کیفیت مناسبی در سرور ها دارند .
باید خریدار تصمیم بگیره که پشتیبانی مهمتر هست یا اینکه قیمت پایین تر .

Arashdn
January 29th, 2010, 07:24
اگر بخوام leaseweb رو در یک جمله بگم میشه گفت که xlhost اروپا هستند! بابا ایکس ال هاست پورتش خیلی بهتر از لیز وبه

mehdi24
January 29th, 2010, 09:30
کیفیتشون بد نیست
ساپرتشون اصلا چنگی به دل نمیزنه
ولی خب تو بین وارز ها انتخاب خوبیه
نماینده ندارن
......

نماینده نداره؟
ParsiNIC :: ј : Persian E-Commerce Center (http://www.parsinic.com/serverlist.htm)

Arashdn
January 29th, 2010, 09:53
نماینده رسمی نیست که
فقط سرور هارو میفروشه

delta
January 29th, 2010, 12:44
hostdl .com سرورهاش لسوب هست.

Amir.Mansoury
March 29th, 2010, 18:38
leaswweb بصورت defult چه امکاناتی را روی سرورهاش میده؟
چون من تصمیم گرفتم ازش بگیرم.همه جوره آنالیزش کردم.

goldstar
March 29th, 2010, 18:58
من فقط ریموت ریبوت رو خبر دارم.
ecatel هم به نظر میرسه کیفیت پشتیبانی اش رو بالا برده

AfraWeb.net
March 29th, 2010, 19:10
leaswweb بصورت defult چه امکاناتی را روی سرورهاش میده؟
چون من تصمیم گرفتم ازش بگیرم.همه جوره آنالیزش کردم.

میشه بفرمایید چه انالیز هایی انجام دادید ؟
تا اونجایی که اطلاع داریم باید سرور ها را بصورت چند ماه خریداری نمایید و اینکه از ساپورت مناسبی برخوردار نیستند ولی از محاسن این دیتا سنتر شبکه قوی و سرعت بالا هست . رو هم رفته نمیشه به عنوان یه سرور وارز 100 درصد در نظر گرفت چون همانطور که گفته شد اگر شکایتی وجود داشته باشه مشکل پیش خواهد امد .

Aria
March 29th, 2010, 20:20
سلام.

ببینید، افرادی که به دلیل قیمت پایین میخوان از leaseweb خرید کنند، باید توجه داشته باشند که این شرکت بی دلیل قیمت هاش ارزون نیست:

ما از leaseweb برای streaming سرور داریم با 25 ترابایت پهنای باند و یک سرور customize شده که ماهیانه 950 دلار در ماه برامون درومد در صورتی که دیتاسنتر خودمون که از نظر خیلی ها گرون فروش هست، همین سرور رو حدوداً نصف قیمت میده !

توجه داشته باشید که سرور های leaseweb به دلیل اروپایی بودن و warez بودن و همینطور سرعت بسیار عالی و شبکه قوی و stable مورد استفاده سرور های دانلود قرار میگیرده و معمولاً هاد دیسک هاشون کهنه و ضعیف شدند و به همین دلیل سروری که ما و خیلی شرکت ها و اشخاص دیگه تهیه کردند، دارای RAID هست که تضمین از دست ندادن اطلاعات در هنگام سوختن هارد دیسک هست.

پس به قیمت ارزان نگاه نکنید و برای:

1. پول خودتون
2. آبروی خودتون
3. مشتری خودتون

ارزش قاعل باشید و با وجدان کار کنید که نفرین و .... مردم پشت سرتون نباشه !

با تشکر.

irlogo
March 29th, 2010, 21:50
درود

پاسخ حرفه ای دادید

اما در هارد دیسک آکبند هم ریسک وجود دارد، من این گونه مواقع توصیه می کنم هزینه بیشتر بابت دیتاسنتر گرون جون تر رو بزاریم روی سرور بک آپ
البته گاهی اوقات بعضی از هزینه های بیشتر می صرفه، اولین تجربه من با theplanet بود و هنوز هم هیچ مشکلی باهاش نداشتم، ولی دیتاسنتر هایی که ارزونتر می دن هم مورد توجه هستند

delta
March 29th, 2010, 22:42
سلام.

ببینید، افرادی که به دلیل قیمت پایین میخوان از leaseweb خرید کنند، باید توجه داشته باشند که این شرکت بی دلیل قیمت هاش ارزون نیست:

ما از leaseweb برای streaming سرور داریم با 25 ترابایت پهنای باند و یک سرور customize شده که ماهیانه 950 دلار در ماه برامون درومد در صورتی که دیتاسنتر خودمون که از نظر خیلی ها گرون فروش هست، همین سرور رو حدوداً نصف قیمت میده !

توجه داشته باشید که سرور های leaseweb به دلیل اروپایی بودن و warez بودن و همینطور سرعت بسیار عالی و شبکه قوی و stable مورد استفاده سرور های دانلود قرار میگیرده و معمولاً هاد دیسک هاشون کهنه و ضعیف شدند و به همین دلیل سروری که ما و خیلی شرکت ها و اشخاص دیگه تهیه کردند، دارای RAID هست که تضمین از دست ندادن اطلاعات در هنگام سوختن هارد دیسک هست.

پس به قیمت ارزان نگاه نکنید و برای:

1. پول خودتون
2. آبروی خودتون
3. مشتری خودتون

ارزش قاعل باشید و با وجدان کار کنید که نفرین و .... مردم پشت سرتون نباشه !

با تشکر.

ببخشید جناب آریا میشه بگید hostdl که سرورهاش leasweb هست چه طور چندین ساله داره سایتهای بزرگ رو که خیلی ها آرزوشو دارند فقط یکی از آنها رو پشتیبانی کنند داره با هاردهای کهنه ساپورت میکنه؟ میشه بگید چرا قیمتهای leasweb با آن ارزونیش رو با قیمتهای خیلی گرون میده؟
الان این 2 تا از سرورهای hostdl که رو لسوب هست الان به نظرتون این سرورها ضعیفه؟
» Server: HP ProLiant DL180 - G5
» CPU: Dual Xeon L5410 (8 core)
» RAM: 16G FBDIMM DDR2
» HDD: SAS 15K rpm RAID 1+0
» Speed: 1Gbit/s Full duplex
-----------------------------------------------
» Server: HP ProLiant DL180 - G6
» CPU: Dual Xeon E5504 (Nehalem, 8 core)
» RAM: 8G DDR3
» HDD: SAS 15K rpm RAID 0
» Speed: 1Gbit/s Full duplex
این فقط 2تا از سرورهاش بود که leasweb هست.یک سر به سایتشون بزنید ببینید قدرتهای سرورهاشو. هاستهای معمولیش قدرتش از vps هم بالاتره. اگر میشه توضیح بدید دوستان بفهمن چطور leasweb یا این سرور ضعیفه؟

goldstar
March 29th, 2010, 23:09
دلتا جان این سروری که لیست کردی ارزون نیست. منظور آریا سرورهای زیر 100 یورو بود....
هاردش که sas هست. raid هم داره. دقت کن که آریا گفت بدون raid خوب نیست!
سی پی یو هم قوی. رم هم بالا. پورت 1000 . کسی این سرورها رو ارزون و بد خطاب نکرد!
leaseweb چون سایت دانلود زیاد داره به خاطر فشاری که به هارد ها وارد میشه باید raid و هارد بک آپ گرفت چون احتمال فیلینگ زیاده

AfraWeb.net
March 29th, 2010, 23:38
دلتا جان این سروری که لیست کردی ارزون نیست. منظور آریا سرورهای زیر 100 یورو بود....
هاردش که sas هست. raid هم داره. دقت کن که آریا گفت بدون raid خوب نیست!
سی پی یو هم قوی. رم هم بالا. پورت 1000 . کسی این سرورها رو ارزون و بد خطاب نکرد!
leaseweb چون سایت دانلود زیاد داره به خاطر فشاری که به هارد ها وارد میشه باید raid و هارد بک آپ گرفت چون احتمال فیلینگ زیاده

اینجا کسی حرفی از قدرت پایین سرور ها و شبکه نزد . ما مدت زیادی با این دیتا سنتر در ارتباط بودیم برای گرفتن نمایندگی چون میدونیم شبکه بسیار قوی دارند و سرعت بالایی بر روی سرور های خود ارائه میدهند . بالاخره هر جایی ضعف ها و حسن هایی داره . حالا شاید هارد مشکل پیدا کنه که اونم با raid حل میشه و با هزینه کمی میشه این مسله رو حل کرد ولی شبکه بسیار قوی دارند . اصلا کسی که کار حرفه ای میکنه همیشه باید یک سرور بک اپ در یک دیتا سنتر دیگه داشته باشه تا اگر مشکلات اینطوری پیش بیاد اطلاعاتش از بین نره . پس واقعا نمیشه بر این دلیل نظر داد چون از هارد استفاده زیادی میشه و احتمال سوختن هارد وجود دارد پس دیتا سنتر خوب نیست . اون دیتا سنتری که ما باهاش کار میکنیم خوب هست و در حد عالی هست . یک توضیحی از این دیتا سنتر برای ماارسال کردند که دیدنش خالی از لطف نیست

We will be happy to provide you our services and build a partnership.
Iran is a large market and i believe in good business with a good
partner. I will be happy to hear more about Afraweb , your services,
customer portfolio and for what services you would like to utilize our
servers. Below i will briefly introduce you Leaseweb:

Leaseweb is a global top20 hosting infrastructure provider located out
of Amsterdam. We provide unmanaged hosting services, mainly dedicated
servers and collocation. Leaseweb network capacity is currently about
950 gbps and our customers are using over 500 gbps of the capacity; thus
we own the largest network in Europe and we are very well connected to
USA as well. Leaseweb currently hosts over 25.000 servers currently in 4
data centers at Amsterdam area; one is our sister company Evoswitch
which is a %100 green data center with a 9000m2 available server area
currently. Therefore our economies of scale allow us to offer great
pricing.
Currently we have over 10.000 customers from 177 countries and from
various businesses. Our product range is quite flexible thanks to our
long term and good relations with class A brands like HP, Dell,
Microsoft, Sun, Cisco and VMware

Aria
March 30th, 2010, 00:02
سلام.

دلتا جان، چه صحبتی هست شما می کنید !

اگر درست خونده باشید، عرض شده که ما خودمون یک سرور بسیار قوی از این دیتاسنتر داریم *** ولی *** سرور ها مجهز به Hardware RAID هستند و هیمنطور سخت افزاری که داریم سفارشی هست (Dell Enterprise Hardware) و بسیار هم راضی هستیم و این دیتاسنتر یکی از بهترین های Netherlands هست.

همینطور باید اضافه کنم که من تنها *** در مورد سرور های ارزون *** این شرکت صحبت کردم !

در نهایت در مورد سرور های HostDL باید اضافه کنم که من با تیم IranProud و مسئول مالی این شرکت در آمریکا و همینطور دوست عزیزم موسی جان از سال 2004 آشنا هستم و در سایت IranProud هم از زمانی که از LayeredTech سرور داشتن عضو هستم و دوستان لطف کردند من رو Premium User کردند در سایت و اتفاقاً چند هفته پیش با موسی (مسئول فنی سرور های لینوکس تیم IranProud - HostDL) در مورد سرور های جدید Hyper-V شون مزاکراتی داشتم و کاملاً از روابط ایشان با شرکت Leaseweb و توافق هایی که با این شرکت داشتند، آگاه هستم.

با تشکر.

delta
March 30th, 2010, 00:08
شرمنده آریا جان. متوجه منظورتون نبودم که با سرورهای ارزان قیمت بودید. ممنون افرا جان.حرفای جالبی بود.برعکس دیتاسنترهای آمریکایی این leasweb علیه ایران موضع گیری نکرد..واقعا قدرت زیادی داره این سرورهاش و مشخصه چرا قیمتهاش نجومی هست.اینجا بازم همون مساله هر چی بیشتر پول بدی آش میخوری هست و مشخصه وقتی پول زیادی بدی سرورهایی بهت میدن که واقعا لذت بخشه.فقط حیف که به این راحتی نمایندگی نمیدن.به هر حال نظر شخصی من قدرت و سرعت این دیتاسنتر رو واقعا تحسین میکنم.

AfraWeb.net
March 30th, 2010, 00:44
شرمنده آریا جان. متوجه منظورتون نبودم که با سرورهای ارزان قیمت بودید. ممنون افرا جان.حرفای جالبی بود.برعکس دیتاسنترهای آمریکایی این leasweb علیه ایران موضع گیری نکرد..واقعا قدرت زیادی داره این سرورهاش و مشخصه چرا قیمتهاش نجومی هست.اینجا بازم همون مساله هر چی بیشتر پول بدی آش میخوری هست و مشخصه وقتی پول زیادی بدی سرورهایی بهت میدن که واقعا لذت بخشه.فقط حیف که به این راحتی نمایندگی نمیدن.به هر حال نظر شخصی من قدرت و سرعت این دیتاسنتر رو واقعا تحسین میکنم.

اینا خیلی دوست دارند در ایران فعالیت کنند و فروش داشته باشند . ما صحبت های زیادی باهاشون داشتیم ولی به توافق نهایی نرسیدیم . یه کمی شرایطشون سخت هست و چیزی به عنوان نماینده رسمی ندارند و فقط اگر شما به فروش ایمیل بزنید اون هم اون فرد خاص میگن که برید از شرکت ایرانی خرید کنید . ما تو اروپا این دیتا سنتر رو قبول داریم و میدونیم بر عکس دیتا سنتر های دیگر که فقط اسم دارند از سرعت و گیفیت بالایی برخوردار هستند و با یک دیتا سنتر کانادایی دیگه که باهاشون همکاری داریم کلا جایی که برای مشتریان ایرانی ارزش قائل بشن قابل احترام هستند .

Amir.Mansoury
March 30th, 2010, 11:13
Dear Mr. Mansoury,

Thank you for your request for information. In answer to your questions:
- Warez sites are not allowed in our network
- Torrents sites are not allowed in our network
- Null scripting is not allowed in our network.

Please look on the following URL for our TOS and AUP:
Dedicated Server Hosting | VPS | Domains | Webhosting | Private Racks by LeaseWeb > Legal (http://www.leaseweb.com/article/legal)

Kind regards,

Gerben Sloot
LeaseWeb - Sales

irlogo
March 30th, 2010, 11:20
اگه این جوری نگن به مشکل میخورن

Amir.Mansoury
March 30th, 2010, 11:42
به هرحال من جستجو زیاد کردم و به این نتیجه رسیدم برای ما ایرانی ها Leaseweb انتخاب خوبی است.انتخابی است معقول.اما در مورد سرور هاستینگ و هاردها:
من هیچ وقت و تحت هیچ شرایطی به خودم اجازه نمیدم جنس بد و بی کیفیت استفاده کنم.کلا شخصیت من اینه که یا چیزی را نمیگریم،یا اگه بگیرم میرم سراغ بهترین.(البته توی این تفکر خیلی ضرر دادم ولی اعتقادم است)
اما آیا بهتر نیست وب سایتهای دولتی و ارگانهای مهم در ایران و بقیه در leaseweb میزبانی بشوند؟ امنیتش بیشتر نیست؟

AfraWeb.net
March 30th, 2010, 13:24
اما آیا بهتر نیست وب سایتهای دولتی و ارگانهای مهم در ایران و بقیه در leaseweb میزبانی بشوند؟ امنیتش بیشتر نیست؟

طبق قانون تمام سایت های دولتی باید از دامنه ملی استفاده کنند و در ایران میزبانی بشند . مطمعن باشید نه ایران نه هیچ دولت دیگری حاضر نیست اطلاعات خودش را در یک کشور دیگر قرار بده . درباره امنیت هم leaseweb سرور هایی که ارائه میکند unmanage هستند و اگر منظورتون از این لحاظ هست امنیتی وجود ندارد و اگر منظورتون از دیتا سنتر هست تمامی دیتا سنتر ها دارای امنتیت خوبی هستند و از سیکیوریتی گارد و دوربین های امنیتی در دیتا سنتر استفاده میکنند .

Amir.Mansoury
March 30th, 2010, 15:57
طبق قانون تمام سایت های دولتی باید از دامنه ملی استفاده کنند و در ایران میزبانی بشند . مطمعن باشید نه ایران نه هیچ دولت دیگری حاضر نیست اطلاعات خودش را در یک کشور دیگر قرار بده . درباره امنیت هم leaseweb سرور هایی که ارائه میکند unmanage هستند و اگر منظورتون از این لحاظ هست امنیتی وجود ندارد و اگر منظورتون از دیتا سنتر هست تمامی دیتا سنتر ها دارای امنتیت خوبی هستند و از سیکیوریتی گارد و دوربین های امنیتی در دیتا سنتر استفاده میکنند .

نه منظورم امنیت اطلاعات و .... . به هر حال وقتی یک ارگان میگه سایت میخوام بهش اطمنان میدم هاستش ایرانه و اگر مشکلی پیش بیاد به سرور دسترسی داریم و ... . از این لحاظ میگم.بیشتر فرمالیته است والا دیتاسنترهای ایران اصلا قابل مقایسه با دیتاسنترهای کشورهای دیگه نیستند.

AfraWeb.net
March 30th, 2010, 16:07
نه منظورم امنیت اطلاعات و .... . به هر حال وقتی یک ارگان میگه سایت میخوام بهش اطمنان میدم هاستش ایرانه و اگر مشکلی پیش بیاد به سرور دسترسی داریم و ... . از این لحاظ میگم.بیشتر فرمالیته است والا دیتاسنترهای ایران اصلا قابل مقایسه با دیتاسنترهای کشورهای دیگه نیستند.

متوجه نمیشم یعنی میخواهید به اسم ایران هاست ارائه کنید در حالی که سرور جای دیگری هست . ارگان های دولتی اکثرا سرور های اختصاصی برای خودشون دارند یا در دیتا سنتر ها دولتی یا معتبر ایرانی میزبانی میشن . درباره مقایسه هم بله سرور همون سرور هست شاید در ایران قیمت سرور پایین تر باشد البته منظورم ( سرور داخل دیتا سنتر نیست ) ولی مشکل اصلی پهنای باند و سرعت اینترنت هست و برای سازمان ها اپ تایم و سرعت بالا و رنک گوگل و الکسا اصلا مهم نیست . مطمعن هم باشید بیشتر سرور ها از امنیت بالایی در ایران برخوردار هستند و توسط تیم های امنیتی قوی ساپورت میشن چون برای یه سازمان اینطور هزینه ها اصلا مهم نیست .