توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی با یک شرط !
novinvps.com
January 28th, 2010, 20:23
سلام
خیلی سریع میرم سر اصل مطلب
یه سرور اختصاصی/دیتاسنتر معرفی کنید دیتاسنتر بتونه هارد به هارد کنه و فایل هارو از طریق هارد به ایران بشه فرستاد !
LoveLife
January 28th, 2010, 20:33
خیلی سریع جواب بدم !
نمی شه ! اگه هم بشه خیلی هزینه داره و انجامش خیلی کنده
AfraWeb.net
January 28th, 2010, 20:39
تنها راهش اینه یه سرور تو دیتا سنتر های ایران کولو کنید و خودتون دسترسی بهش داشته باشید و میتونید هر موقع دوست داشتید هارد رو بردارید و هارد جدید بزارید ولی هزینه این کار هم زیاد هست . بهترین راه اینه فایل هاتون رو یک جا ذخیره کنید و افراد زیادی هستند که کار دانلود با حجم های بالا رو انجام میدن با هزینه ای مناسب فایل هاتون رو دانلود کنید و تحویل بگیرید برای این کار هم یک سرور مجازی تهیه نمایید راحت تر هست .
Arashdn
January 28th, 2010, 21:29
میتونی فایل ها رو بکشی یه جا بعد بدی به isp ها
با قیمت خیلی خوبی دی ال میکنن
Aria
January 28th, 2010, 22:43
سلام.
راه هایی هست برای این کار.
من دقیقاً مطلع نیستم که خواسته شما چی هست و قرار هست چه چیز هایی رو دانلود کنید ولی یکی از مشتریان ما که در حال انتقال سرورهاشون به سرور های ایران بودند، به دلیل مشکل کمبود سرعت شبکه های ایران، از ما خواستند که یک هارد 1 TB براشون به سرور وصل کنیم و ایشون تمام اطلاعات رو به صورت Backup منتقل کردند به اون هارد و بعد دیتاسنتر در کمتر از یک ساعت هارد دیسک رو به DHL تحویل دادند و به آدرس من در امارات متحده عربی ارسال کردند و من هم اینجا به DHL تحویل دادم و برای ایشون در ایران ارسال کردم و در مدت زمان 2 روز کاری، هارد دیسک به دست ایشون رسید و در کمتر از 1 ساعت downtime سایت های هاست شده توسط این شرکت به سرور ایران منتقل شدند.
نتیجه:
راه حل مشکل شما شخصی در خارج هست که به صورت واسطه این کار رو برای شما انجام بده.
نکته:
اگر موارد قانونی هست و قرار نیست فایل های خاص (منظور موارد سیاسی- محرمانه و ... هست) در این هارددیسک ذخیره بشه، من میتونم این کار رو برای شما انجام بدم و یک سرور در اختیارتون یزارم و هر موقع که عملیات ذخیره سازی تمام شد، میتونید از من بخواید که هارد دیسک رو از طریق مسافر و یا پست به دست شما برسونم.
با تشکر.
Arashdn
January 28th, 2010, 22:46
هزینه اینکار چقدره؟
Aria
January 28th, 2010, 22:50
هزینه اینکار چقدره؟
سلام.
عملاً 3 الی 4 مرحله هزینه داره:
1. خرید سرور (به مدت یک یا هر چند ماه که بهش نیاز دارید)
2. پرداخت هزینه هارد دیسک (یک هارد دیسک کاملاً New به سرور متصل میشه و همون برای شما ارسال میشه و هزینه خرید که واسه خودمون در اومده، برای شما محاسبه میشه)
3. هزینه پست از کشور آمریکا به امارات (با پست معمولی بیشتر از 25 دلار نمیشه ولی چند روزی طول می کشه)
هزینه اختیاری:
4. میتونم از اینجا براتون پست کنم با هزینه خودتون و یا اگر عجله نداشته باشید صبر می کنم تا یک مسافر از دوستان یا همکاران که میاد ایران براتون هارد دیسک رو بیاره.