توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی 8ترابایت هارد فوری
نکته:سرعت دانلود در سرور مجازی به صورت ثابت در 24ساعت شبانه روز برروی 10مگابیت هست و اصلا هیچ فشاری روی پورت سرور نیست
نکته:سرور جهت بکاپ گیری استفاده میشود و فقط هارد مهم هست که هارد هم فشار نمیاد فایل دریافت میشه فقط
لطفا از اروپا یا امریکا قیمت بدین با کم ترین قیمت میخوام از سرور اختصاصی ارزان تر باشه چون من هیچ فشاری به سرور و منابع ان نمیارم و فقط برای کار شخصی هست
mariean
February 25th, 2013, 14:37
با سلام
یک سرور ایکسی4 با پورت 1 موجود میباشد
هارد هم که اطلاع دارید
و 2 عدد ای پی
با توجه به همکار بودن اطلاعت دیگ اطلاع دارید نمیگم
در تماس باشید
با تشکر
حسینی
kingserver
February 26th, 2013, 00:59
خیلی جالب هست تو این انجمن کسی نیست سرویس که من میخواهم ارائه بده
منتظر پیشنهاد سرور مجازی از همکاران دیگر هستم
danitfk
February 26th, 2013, 01:24
خیلی جالب هست تو این انجمن کسی نیست سرویس که من میخواهم ارائه بده
منتظر پیشنهاد سرور مجازی از همکاران دیگر هستم
این سرور فقط همکارانی میتوند ارائه بدند که سرورهای مثل رداستیشن با کانفیگ 12 تا 24 هارد دارند میتونند با قیمت مناسب خدممتون ارائه بدند !
kingserver
February 26th, 2013, 01:43
این سرور فقط همکارانی میتوند ارائه بدند که سرورهای مثل رداستیشن با کانفیگ 12 تا 24 هارد دارند میتونند با قیمت مناسب خدممتون ارائه بدند !
سلام
بله این هم هست من منتظرم ببینم کسی هست که همچین مشخصات بتونه بده
delta
February 26th, 2013, 02:07
فقط رداستیشن به دردتون میخوره.. به جای انتظار به این آلماهاست پیغام بده ... یا این پسره vpsfars بگو احتمال زیاد باید داشته باشه.کیلویی هارد خیرات میکردند :71:
kingserver
February 26th, 2013, 02:23
فقط رداستیشن به دردتون میخوره.. به جای انتظار به این آلماهاست پیغام بده ... یا این پسره vpsfars بگو احتمال زیاد باید داشته باشه.کیلویی هارد خیرات میکردند
بله این دو همکار خوب هستن ولی فکر نکنم همچین پیشنهاد رو با قیمتن پایین قبول کنند
با تشکر از راهنمایی شما همکار ارجمند
dertgtr
February 26th, 2013, 13:23
سلام
در مورد هزینه هارد اضافه لطفا در پورتال کاربران (http://portal.rasanegar.com) ثبت نام نمائید و کانفیگ مورد نظر را به صورت کامل برای بخش فروش ارسال نمائید
سرور اختصاصی مجازی آمریکا از رسانگار
DataCenter : XlHost
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=25
موفق باشید
mobinhost.david@gmail.com
February 26th, 2013, 16:58
من میتونم با کیفیت مناسب براتون این سرویس رو اماده کنم ولی میشه بگی تا چقدر بودجه داربد تا ببینم چه افری باید بتون بدم
kingserver
February 26th, 2013, 17:31
به ایدی من در یاهو پیغام بدین:vgig@rocketmail.com
mariean
February 26th, 2013, 19:41
پیغام میدم انگار وجود خارجی نداره ممنون میشم در تماس باشید
افر خوبی پیدا شده