ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آفر ویژه.نمایندگی هاست نامحدود 5000 تومان ماهانه

eskelet-sokhte
February 25th, 2013, 14:20
سلام عرض میکنم به تمامی دوستان.آفر ویژه شب عید واستون آوردم.نمایندگی هاست نامحدود دایرکت ادمین با دی ان اس اختصاصی 5000 تومان ماهانه.آفر به شرح زیر است:

فضا نامحدود
پهنای باند نامحدود
بک آپ ندارد
سرور از انگلیس
دی ان اس اختصاصی
ساخت اکانت برای کاربران نامحدود
کنترل پنل دایرکت ادمین
پشتیبانی تلفنی 24 * 7 *365 09130657865
پشتیبانی تیکت و یاهو چهار شنبه ، پنجشنبه ، جمعه ali_es@ymail.com

قیمت ماهانه 5000 تومان

برای سفارش به وبسایت اینترنتی ما :
tu-se.ir
مراجعه نمایید.
توجه برای ساخت سریعتر اکانت با موبایل بنده تماس حاصل نمایید.

طوبی سرور همواره با شماست

avahosting.in
February 25th, 2013, 14:54
5000 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

eskelet-sokhte
February 25th, 2013, 15:01
5000 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با جازتون!

informer
February 26th, 2013, 16:26
سر کاریه ؟؟؟؟ 5000 تومان ؟

eskelet-sokhte
February 26th, 2013, 16:28
سلام.خیر دوست عزیز.بخرید امتحان کنید

mkh8586
February 26th, 2013, 18:37
سایتتون بالا نمیاد http://www.tu-se.ir/ :71:

eskelet-sokhte
February 26th, 2013, 18:40
در حال انتقال سرور هستیم

alef1
February 26th, 2013, 19:22
سلام
ارزوی توفیق شدیدا روز افزون دارم براتون
خیلی

eskelet-sokhte
February 26th, 2013, 19:24
سلام.دوستان دیگه سفارش ندید.سفارش دیگه قبول نمیکنیم.610 نمایندگی ساختیم تا الان.دیگه آفر تموم شد

Shayanzez
February 27th, 2013, 20:29
سلام عرض میکنم به تمامی دوستان.آفر ویژه شب عید واستون آوردم.نمایندگی هاست نامحدود دایرکت ادمین با دی ان اس اختصاصی 5000 تومان ماهانه.آفر به شرح زیر است:

فضا نامحدود
پهنای باند نامحدود
بک آپ ندارد
سرور از انگلیس
دی ان اس اختصاصی
ساخت اکانت برای کاربران نامحدود
کنترل پنل دایرکت ادمین
پشتیبانی تلفنی 24 * 7 *365 09130657865
پشتیبانی تیکت و یاهو چهار شنبه ، پنجشنبه ، جمعه ali_es@ymail.com

قیمت ماهانه 5000 تومان

برای سفارش به وبسایت اینترنتی ما :
tu-se.ir
مراجعه نمایید.
توجه برای ساخت سریعتر اکانت با موبایل بنده تماس حاصل نمایید.

طوبی سرور همواره با شماست
عزیز پس کی سرورتون درست میشه؟

eskelet-sokhte
February 27th, 2013, 20:34
عزیز پس کی سرورتون درست میشه؟

دوست عزیز سلام.شما دیگه نیای نیست مهاجرت کنی به یه جای دیگه.سرور جدیدی از انگلستان با رم 32 خریداری شده که اگه خدا بخواد تا امشب وصل میشه.دوستان بنده از بعد از ظهر پنجشنبه تا شب دو شنبه برای خرید سرور خارج از کشورم.لطفا سفارش ندید.برای سفارش از صبح 3 شنبه آفر ها دوباره باز میشوندو نمایندگی هاست میزبانی دایرکت ادمین با 5000 تومان راه اندازی میشود.موفق باشید

Shayanzez
February 27th, 2013, 20:38
تشکر از تلاش های بی دریقتون :)

saeedtahami
March 4th, 2013, 12:36
دوست عزیز ممنون میشیم اگه آفرتون دوباره باز شد خبرمون کنید
eskelet-sokhte
March 4th, 2013, 20:28
فروش آغاز شد
!!!!!!!!!!!!!!!

sawash
March 4th, 2013, 21:00
كيفيت افتضاح، سرور فوق العاده نا امن ، اصلاً پيش نهاد نميشه سرويس ايشون :-) فوق العاده نا امنه

eskelet-sokhte
March 5th, 2013, 00:06
كيفيت افتضاح، سرور فوق العاده نا امن ، اصلاً پيش نهاد نميشه سرويس ايشون :-) فوق العاده نا امنه

سلام.روی چه حسابی میگین نا امنه؟

eskelet-sokhte
March 5th, 2013, 00:08
دوستان بهتره بدونین;الان سایت ما روی یه هاسته.هاست ها و نمایندگی هایی ک خریداری میشن روی یه سرور اختصاصی قرار میگیرن که آدرسشو هیچ کس نداره.(برای امنیت)

eskelet-sokhte
March 5th, 2013, 00:31
دوستان بنده دارم از این شرکت میرم.لطفا دیگه به من پی ام ندید.به موبایلم هم زنگ نزنین.فقط توی سایت تیکت بدین من دیگه هیچ کاره ام توی سایت.موفق باشید.

sawash
March 5th, 2013, 10:35
رو این حساب که انقدر امنیت ضعیفه که من به پرتال whmcs شما دسترسی دارم :)) چرا دروغ میگین ؟‌شما کجا سرور اختصاصی دارین ؟‌منظورتون همون مستر ریسلریه که دارید ؟‌کدوم سفر خارجی برای خرید سرور :))‌؟
تازه شما میخواید پنل ایرانی هم بنویسییید ؟‌:))))))

eskelet-sokhte
March 6th, 2013, 18:09
رو این حساب که انقدر امنیت ضعیفه که من به پرتال whmcs شما دسترسی دارم :)) چرا دروغ میگین ؟‌شما کجا سرور اختصاصی دارین ؟‌منظورتون همون مستر ریسلریه که دارید ؟‌کدوم سفر خارجی برای خرید سرور :))‌؟
تازه شما میخواید پنل ایرانی هم بنویسییید ؟‌:))))))

سلام دوست عزیز.کدوم مستر ریسلر!درگیریا؟!نمایندگی ها رو اگه میتونی پاک کن.گفتم سایت کلا روی یه هاسته.پنل مینویسم تا پشم شما در بیاد.وعده همینجا.وقتی راه افتاد بهتون میگم.من دیگه کارمند اونجا نیستم.هرکاری میخوای بکن.ولی مطمئنم نمیتونی نمایندگی هارو پاک کنی

morteza.pr
March 6th, 2013, 18:49
سلام

آي پي سرور شما ؟

eskelet-sokhte
March 6th, 2013, 18:51
سلام.دیگه اطلاعاتی ندارم.من دیگه توی اون سایت و اون شرکت نیستم...

sawash
March 6th, 2013, 19:51
سلام دوست عزیز.کدوم مستر ریسلر!درگیریا؟!نمایندگی ها رو اگه میتونی پاک کن.گفتم سایت کلا روی یه هاسته.پنل مینویسم تا پشم شما در بیاد.وعده همینجا.وقتی راه افتاد بهتون میگم.من دیگه کارمند اونجا نیستم.هرکاری میخوای بکن.ولی مطمئنم نمیتونی نمایندگی هارو پاک کنی

ببين بچه جون حرف زدم با بزرگ ترتو اول از همه چي ياد بگير بد بيا قد قد كن ؛)
شما ارين صفايي نميشناسي نه؟ شما از irbesthost ريسلر نداري نه؟ بچه من اندازه سن تو تو كار هاستينگ بودم ؛) پس سعي كن بري اين دروغارو واسه يكي ديگه بگي ؛)

eskelet-sokhte
March 7th, 2013, 11:19
ببين بچه جون حرف زدم با بزرگ ترتو اول از همه چي ياد بگير بد بيا قد قد كن ؛)
شما ارين صفايي نميشناسي نه؟ شما از irbesthost ريسلر نداري نه؟ بچه من اندازه سن تو تو كار هاستينگ بودم ؛) پس سعي كن بري اين دروغارو واسه يكي ديگه بگي ؛)

دوست گلم جو گیر شده.من یه دقیقه برای انجام یه کاری آنتی ویروس و آنتی هک و هرچی که داشتمو غیر فعال کردم فک کرده هک کرده!!!!!!درباره هاستینگ برتر ایرانیان هم باید خدمتتون عرض کنم که در ابتدا باهم شریک بودیم یعنی irbest یا همون هاستینگ برتر ایرانیان هاست میزبانی میداد و ما نمایندگی هاست که بعد از اینکه بنده شخصا رفتم سرور خریدم همکاری تموم شد و هرکدوم راه خودمونو رفتیم.خواهشا دیگه توی این تاپیک پست نده(وقت اضافی واسه بیکارایی مث تو رو ندارم!!!!!!!!!!!!):103:

eskelet-sokhte
March 7th, 2013, 11:20
دوستان شاید دوباره به اون شرکت برگشتم.مدیریت دوباره درخواست استخدام از من کرده!!!!اگه برگردم آفر دوباره شروع میشه