ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال هایی از tmg

PerSianSerVerS
February 24th, 2013, 19:20
درود

از دوستان گرامی اگر کسی آشنا به TMG هست لطفا به سوالات من پاسخ بده.
سوالات در قالب عکس در لینک زیر دیده میشه.

http://uploadtak.com/images/n887_TMG.zip

amirfateh
February 24th, 2013, 19:31
از چه نسخه ای استفاده می کنید؟
2010؟
تصاویر رو دیدم مشکلتون چی هست
چه کار می خواهید انجام بدین با tmg?

PerSianSerVerS
February 24th, 2013, 19:54
از چه نسخه ای استفاده می کنید؟
2010؟
تصاویر رو دیدم مشکلتون چی هست
چه کار می خواهید انجام بدین با tmg?
بله 2010.
جواب تست هارو میخوام.

amirfateh
February 24th, 2013, 22:22
اوکی،
فکر کردم می خواهید کانفیگ کنید

ehsanyeganeh
January 9th, 2015, 16:49
با سلام. من میخوام 2010 tmg رو بر روی vps مبتنی بر ویندوز سرور 2008 نصب کنم. از سایت وطن دانلود دانلودش کردم و برطبق آموزشهایی که از اینترنت پیدا کردم نصبش کردم ولی ارتباط با اینترنت قطع شد! فکر میکنم مشکل در کانفیگ بود که موقع نصب تو مرحله ای که رنج آی پی میخواست من آداپتور داخلی رو بهش دادم. لازم بذکر ه که من برای اکانتینگ میخوام از این سرویس استفاده کنم. ممنون میشم از اساتید کسی اگه میدونه کمکم کنه. ممنون

Zagrio.com
January 9th, 2015, 16:53
با سلام. من میخوام 2010 tmg رو بر روی vps مبتنی بر ویندوز سرور 2008 نصب کنم. از سایت وطن دانلود دانلودش کردم و برطبق آموزشهایی که از اینترنت پیدا کردم نصبش کردم ولی ارتباط با اینترنت قطع شد! فکر میکنم مشکل در کانفیگ بود که موقع نصب تو مرحله ای که رنج آی پی میخواست من آداپتور داخلی رو بهش دادم. لازم بذکر ه که من برای اکانتینگ میخوام از این سرویس استفاده کنم. ممنون میشم از اساتید کسی اگه میدونه کمکم کنه. ممنون

سلام

1- لطفا برای سوال خود یک تاپیک جدید ایجاد کنید.
2- بصورت پیشفرض تمامی دسترسی ها در TMG توسط Default Rule بسته خواهد شد. لازم هست جهت دسترسی در Firewall Rule برای دسترسی به اینترنت یک Rule جداگانه تعریف کنید.

با سپاس