PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاوره برای خرید سرور اختصاصی

nimait70
February 24th, 2013, 16:51
سلام دوستان خسته نباشید
من یه سایت دانلود فیلم و سریال دارم...که حدودا 900 کاربر VIP داره(از تمام امکانات به صورت نامحدود استفاده میکنند) که البته کاربران رایگان هم میتونن دانلود کنن اما سرعتشون محدوده(20 کیلوبایت بر ثانیه) و تعداد کانکشنشون هم حداکثر یکیه و همچنین قابلیت Resume هم ندارند...
در حال حاضر هم یه سرو دارم با مشخصات سخت افزاری زیر :

Processor : 1 x Intel Dual-Core E2180 2000 Mhz
RAM : 4GB DDR2
Hard disks : 2x2TB SATA2
Uplink Port Speed : 1 x 100Mbps Full-Duplex
Datacenter : Leaseweb, Netherlands

تو روز من تقریبا مشکل ندارم اما تو شب فوق العاده افت سرعت ایجاد میشه برای کاربر ها، به همین خاطر من تصمیم گرفتم که سرورم رو ارتقا بدم...اما هیچ نظری ندارم که چه سروی با چه مشخصاتی خرید کنم!!!
دوستان اگه میشه به این سوالاتم پاسخ بدید :
1 - به نظرتون یک سرور کافیه یا حتما میبایست چند سرور خریداری کنم؟
2 - مشخصات سخت افزاری سرور رو به چه صورت پیشنهاد میدید؟
3 - دیتاسنتر؟
دوستان قیمت و دیتاسنتر برام خیلی مهمه، نمیخوام با یه دیتاسنتری بعد ها به مشکل بر بخورم واسه فایل هام... ممنونم

safinoor
February 24th, 2013, 17:09
به نظر من یه سرور با رم 6 یا 8 بگیرید .
دیتاسنتر پیشنهادی و با کیفیت هم XlHost مناسب کارتونه .

اما قبلش بهتره خروجی دستور top رو در اوج مصرف سرور بگیرید ببینید میزان رم کم میارید یا سی پی یو ممکنه از سی پی یو باشه در اینصورت بهتره فقط تغیر سرور بدید وگرنه همون میزان رم کارسازه .

nimait70
February 24th, 2013, 17:25
به نظر من یه سرور با رم 6 یا 8 بگیرید .
دیتاسنتر پیشنهادی و با کیفیت هم XlHost مناسب کارتونه .

اما قبلش بهتره خروجی دستور top رو در اوج مصرف سرور بگیرید ببینید میزان رم کم میارید یا سی پی یو ممکنه از سی پی یو باشه در اینصورت بهتره فقط تغیر سرور بدید وگرنه همون میزان رم کارسازه .

چطوری بفهمم cpu کم میاره؟...ram که با free -m دیدم کم میاره...

safinoor
February 24th, 2013, 17:37
کانفیگ صحیح هم یکی از موارد کنترل فشار سروره ! ممکنه خوب کانفیگ نشده باشه . اصلا سرور رو کانفیگ کردید ؟

شما خروجی دستور top رو قرار بدید (به صورت اسکرین شات)

danitfk
February 24th, 2013, 18:08
طبق تجربه ای که در ضمینه میزبانی سایت و سرورهای دانلود داشتم ؛ سرعت هارد بسیار مهم هست ؛

شبها هم که اینترنت رایگان میشه ؛ تعداد و درخواست دانلود از سرور طبیعتا" بالاتر میره و باعث میشه سرور شما بسیار کند و سرعت هارد پایین بیاد.

پورت هم نقش دوم داره ؛ گراف بگیرید از مصرف پهنای باندتون و ببینید چقدر مصرف دارید.

نظر بنده این هست که شما یک سرور اختصاصی حداقل با رم 8 گیگابایت تهیه کنید.

اما با سیستم عاملی مثل VMware که بتونید مجازی سازی کنید و سرور دارای 2 یا چند هارد باشه که سرورهای دانلود

مختلف روی هارد های متمایز داشتبه باشید که از لحاظ سرعت هارد افت سرعت نداشته باشید.