nimait70
February 24th, 2013, 16:51
سلام دوستان خسته نباشید
من یه سایت دانلود فیلم و سریال دارم...که حدودا 900 کاربر VIP داره(از تمام امکانات به صورت نامحدود استفاده میکنند) که البته کاربران رایگان هم میتونن دانلود کنن اما سرعتشون محدوده(20 کیلوبایت بر ثانیه) و تعداد کانکشنشون هم حداکثر یکیه و همچنین قابلیت Resume هم ندارند...
در حال حاضر هم یه سرو دارم با مشخصات سخت افزاری زیر :
Processor : 1 x Intel Dual-Core E2180 2000 Mhz
RAM : 4GB DDR2
Hard disks : 2x2TB SATA2
Uplink Port Speed : 1 x 100Mbps Full-Duplex
Datacenter : Leaseweb, Netherlands
تو روز من تقریبا مشکل ندارم اما تو شب فوق العاده افت سرعت ایجاد میشه برای کاربر ها، به همین خاطر من تصمیم گرفتم که سرورم رو ارتقا بدم...اما هیچ نظری ندارم که چه سروی با چه مشخصاتی خرید کنم!!!
دوستان اگه میشه به این سوالاتم پاسخ بدید :
1 - به نظرتون یک سرور کافیه یا حتما میبایست چند سرور خریداری کنم؟
2 - مشخصات سخت افزاری سرور رو به چه صورت پیشنهاد میدید؟
3 - دیتاسنتر؟
دوستان قیمت و دیتاسنتر برام خیلی مهمه، نمیخوام با یه دیتاسنتری بعد ها به مشکل بر بخورم واسه فایل هام... ممنونم
من یه سایت دانلود فیلم و سریال دارم...که حدودا 900 کاربر VIP داره(از تمام امکانات به صورت نامحدود استفاده میکنند) که البته کاربران رایگان هم میتونن دانلود کنن اما سرعتشون محدوده(20 کیلوبایت بر ثانیه) و تعداد کانکشنشون هم حداکثر یکیه و همچنین قابلیت Resume هم ندارند...
در حال حاضر هم یه سرو دارم با مشخصات سخت افزاری زیر :
Processor : 1 x Intel Dual-Core E2180 2000 Mhz
RAM : 4GB DDR2
Hard disks : 2x2TB SATA2
Uplink Port Speed : 1 x 100Mbps Full-Duplex
Datacenter : Leaseweb, Netherlands
تو روز من تقریبا مشکل ندارم اما تو شب فوق العاده افت سرعت ایجاد میشه برای کاربر ها، به همین خاطر من تصمیم گرفتم که سرورم رو ارتقا بدم...اما هیچ نظری ندارم که چه سروی با چه مشخصاتی خرید کنم!!!
دوستان اگه میشه به این سوالاتم پاسخ بدید :
1 - به نظرتون یک سرور کافیه یا حتما میبایست چند سرور خریداری کنم؟
2 - مشخصات سخت افزاری سرور رو به چه صورت پیشنهاد میدید؟
3 - دیتاسنتر؟
دوستان قیمت و دیتاسنتر برام خیلی مهمه، نمیخوام با یه دیتاسنتری بعد ها به مشکل بر بخورم واسه فایل هام... ممنونم