PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کسی میدونه چی به سر http://systemnic.ir اومده

dicaprio_4244
February 24th, 2013, 16:09
من 3تا دامنه تو این سایت داشتم حالا ظاهرا" کلا" اکانت ها رو بستن و میگن واسه نماینده هاست معلوم نیست تکلیف ما چیه

shazo
February 24th, 2013, 17:09
سلام.. تماس گرفتین باهاشون ؟

dicaprio_4244
February 24th, 2013, 17:24
بله باهاشون تماس گرفتم خیلی غیر مودبانه جواب دادن و گفتن هرکاری با دامنه ها دارید برید از nic.ir انجام بدید، من بهشون گفتم از سایت شما خرید کردم نه نیک.آی آر ولی کو گوش شنوا... حال من اطلاعات نیکم رو گم کردم دامنه م هم غیر فعال شده معلوم نیست چطور باید مدیریتش کنم

cacodemon
February 24th, 2013, 17:27
به نیک ای ار نامه بدید و مراحل تکمیل اطلاعات و در یافت اطلاعات جدید و طی کنید

Sent from my iPad using Tapatalk HD

هاست 97
February 24th, 2013, 17:30
درست میگن
شما با شناسه خودتون ثبت کردید و در هر کجا که خرید کرده باشید آخر باید به nic.ir مراجعه کنید

فراسو به عنوان نمابنده و رابط مالی هست

compiler
February 24th, 2013, 17:36
بله باهاشون تماس گرفتم خیلی غیر مودبانه جواب دادن و گفتن هرکاری با دامنه ها دارید برید از nic.ir انجام بدید، من بهشون گفتم از سایت شما خرید کردم نه نیک.آی آر ولی کو گوش شنوا... حال من اطلاعات نیکم رو گم کردم دامنه م هم غیر فعال شده معلوم نیست چطور باید مدیریتش کنم

عزیز شما اطلاعات نیک رو گم کردی به اون سایت چه ربطی داره؟!!
دامین تو پنل شماست و شما اطلاعات پنل رو گم کردی درسته؟! دیگه چرا گردن این و اون میندازی! اونا برات یه بار ثبت کردن تموم شده رفته!

dicaprio_4244
February 24th, 2013, 17:36
ولی من هرجا دامنه خریدم پنل در اختیارم قرار دادن، بدون پنل که نمیشه، حالا این دامنه های بدون پنلم رو چطور تمدید کنم؟؟؟ وقتی پنل داشتم از پنلم تمدید می کردم و قبل از اتمام تاریخ ایمیل واسم میومد ولی حالا یکباره سایتم قطع شده هیچ کاری هم از دستم بر نمیاد و نمیدونم چطور تمدیدش کنم... من با دیتاارقام و پارس درایو هم کار کردم همه و همه پنل دارن...

MOHAMMAD MOHSEN
February 24th, 2013, 18:03
ولی من هرجا دامنه خریدم پنل در اختیارم قرار دادن، بدون پنل که نمیشه، حالا این دامنه های بدون پنلم رو چطور تمدید کنم؟؟؟ وقتی پنل داشتم از پنلم تمدید می کردم و قبل از اتمام تاریخ ایمیل واسم میومد ولی حالا یکباره سایتم قطع شده هیچ کاری هم از دستم بر نمیاد و نمیدونم چطور تمدیدش کنم... من با دیتاارقام و پارس درایو هم کار کردم همه و همه پنل دارن...

رابط مالی دامین ها رو چی هست؟ اگر رو نیک هندل خودتون باشه که نمیشه کاری کرد مگر اینکه دسترسی به هندل داشته باشید. اگر خواستید دامین ها رو برام پیام خصوصی کنید یا با یاهو پی ام بدین

mohsen1600
February 24th, 2013, 18:11
دوستان درست میگن وقتی دامین در پنل ایرنیک شما ثبت شده باشه دیگه مهم نیست که کی براتون ثبت کرده راحت میتونید تمدیدش کنید و میتونید با ایرنیک ارتباط برقرار کنید در خصوص این مشکل احتمال مدارک شناسایی از شما در خواست میکنند و ایمیلی که با اون تو ایرنیک عضو شدید رو که داشته باشید کافیه و میتونید یادآوری رمز رو بزنید و یا شناستون رو بدید و یا همین ایمیل و راه دوم هم که بالاتر گفتم همون ارسال مدارک شناسایی هست جهت احراز هویت

ToooPDL
February 24th, 2013, 18:16
خودشون اعلام کردن که
systemnic.ir شده برای نمایندگان
کاربران عادی هم باید به faraso.org برن و وارد حسابشون بشند . ( تمام اطلاعاتی که توی systemnic داشتید منتقل شده به اونجا . برای من که اینطور بوده )

dicaprio_4244
February 24th, 2013, 18:19
دوستان درست میگن وقتی دامین در پنل ایرنیک شما ثبت شده باشه دیگه مهم نیست که کی براتون ثبت کرده راحت میتونید تمدیدش کنید و میتونید با ایرنیک ارتباط برقرار کنید در خصوص این مشکل احتمال مدارک شناسایی از شما در خواست میکنند و ایمیلی که با اون تو ایرنیک عضو شدید رو که داشته باشید کافیه و میتونید یادآوری رمز رو بزنید و یا شناستون رو بدید و یا همین ایمیل و راه دوم هم که بالاتر گفتم همون ارسال مدارک شناسایی هست جهت احراز هویت
تا جایی که میدونم تو nic.ir دامنه گرون تره من از نماینده ها میخرم 3600 و تو همون whmcs اونا تمدید میکنم، 3ساله با همین systemnic.ir هم همینطوری کار میکنم ولی نمیدونم چطور یهو اکانتم حذف شده، مشکلم با nic هم اینه که پاسخ محرمانه رو گم کردم پرسش محرمانه به صورت عددیه که اصلا" نمیدونم اون موقع چطور عدد ازم پرسیده و مفهوم این عدد چیه

dicaprio_4244
February 24th, 2013, 18:20
خودشون اعلام کردن که
systemnic.ir شده برای نمایندگان
کاربران عادی هم باید به faraso.org برن و وارد حسابشون بشند . ( تمام اطلاعاتی که توی systemnic داشتید منتقل شده به اونجا . برای من که اینطور بوده )
برای من که منتقل نشده و هیچکدوم از 3 دامنه م روی فراسو نیست :(

dicaprio_4244
February 24th, 2013, 18:29
رابط مالی دامین ها رو چی هست؟ اگر رو نیک هندل خودتون باشه که نمیشه کاری کرد مگر اینکه دسترسی به هندل داشته باشید. اگر خواستید دامین ها رو برام پیام خصوصی کنید یا با یاهو پی ام بدین
خیلی ممنون دوست عزیز پ.خ شد، رو نماینده که هست بینم چه میکنی

go23user
February 24th, 2013, 20:59
من 3تا دامنه تو این سایت داشتم حالا ظاهرا" کلا" اکانت ها رو بستن و میگن واسه نماینده هاست معلوم نیست تکلیف ما چیه

دوست عزیز اکانت قبلی کاملا بسته شده و دیگه تو این سایت نمیشه بهش دسترسی پیدا کرد .
خیلی خوب اکانت ها رو فرستادن هوا .
از سایت نیک که بهشون دسترسی داری ؟
برو یه سایت توپ پیدا کن برا سال بعد از ائنجا راحت تمدیدشون کن .
دی ان اس هاشون رو هم فعلا می تونی از داخل سایت nic.ir عوض کنی .

بعضی از سایت ها واقعا فقط تو فکر منافع خودشونن .

j4b3r
February 24th, 2013, 22:25
سلام
می تونید نمایندگی تون رو دوباره فعال کنید.
ماهانه 8.000 تومان هزینه داره.

MOHAMMAD MOHSEN
February 24th, 2013, 22:26
خیلی ممنون دوست عزیز پ.خ شد، رو نماینده که هست بینم چه میکنی

دامین ایشون تمدید شد!

go23user
February 24th, 2013, 22:34
سلام
می تونید نمایندگی تون رو دوباره فعال کنید.
ماهانه 8.000 تومان هزینه داره.

خوب خودت قضاوت کن ماهیانه 8000 تومن بدی که چی ؟ اینا تو فکر منافع خودشونن دیگه چرا از اولش ماهیانه نبود ؟
الانم سایت کم نیست که با قیمت 3600 ثبت بدن یا شاید کمتر .
فقط تو گوگل سرچ کن دوست من سایت های معتبر کم نیستن

dicaprio_4244
February 25th, 2013, 15:06
به nic.ir ایمیل دادم پاسخ زیر رو فرستادن حالا یادم اومد که اصلا" خودشون واسم شناسه ایجاد کردن خدا لعنتت کنه systemnic.ir

سلام
شناسه‌هایی که توسط نمایندگان مرکز ثبت دامنه در سایت ایجاد می‌شوند در حالت عادی قابلیت ورود به سامانه را ندارند و همچنین فاقد رمز عبور، پرسش و پاسخ محرمانه هستند. :(

go23user
February 25th, 2013, 15:15
به nic.ir ایمیل دادم پاسخ زیر رو فرستادن حالا یادم اومد که اصلا" خودشون واسم شناسه ایجاد کردن خدا لعنتت کنه systemnic.ir

سلام
شناسه‌هایی که توسط نمایندگان مرکز ثبت دامنه در سایت ایجاد می‌شوند در حالت عادی قابلیت ورود به سامانه را ندارند و همچنین فاقد رمز عبور، پرسش و پاسخ محرمانه هستند. :(

دوست من این مورد رو حتما با خودشون یعنی سایت systemnic.ir در میون بزار .
البته اگه جواب درستی بدن .
اگر جواب ندادن 1000 تومن بزار تو پیامت بفرست بره شاید خواستن 1000 تومن رو بردارن پیامتم دیدن .

MOHAMMAD MOHSEN
February 25th, 2013, 15:16

سلام

برای این شناسه ها براحتی میشه هم رمز محرمانه گرفت هم پسورد! به فراسو تیکت بدین