توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل با whmcs و ارور عجيب غريب
vahab00
February 24th, 2013, 11:36
سلام دوستان
من با استفاده از كنترل پنل سايبر به لينك زير ك دوستان خوبمون طراحي كردن whmcs نصب كردم
دانلود كنترل پنل سايبر نسخه آزمايشي ( كنترل پنل داخلي = مبارزه با تحريم ) (http://www.webhostingtalk.ir/f188/71616)
بعد از نصب اين ارور رو ميده
The file C:\cpanel\hostdata\Cpanel_public_html\whmcs\admin\ index.php is corrupted.
آدرس هر فايل ديگه هم ميدم همين ارور رو ميده
كسي ميدونه مشكل از چيه ؟
با تشكر
Cpt.Price
February 24th, 2013, 11:41
مشکل از اسکریپتتون هست یا دسترسی که برای نوشتن تعریف نشده شاید !
ابتدا یک بک اپ از اسکریپتی که دوست دارید بگیرید پوشه رو به 1folder تغیر نام بدید و پوشه جدیدی با نام فولدر بسازید و یک قالب تست شده نصب بفرمایید.
اسکریپت که تست شده و مشکلی نداره توسط بنده رو میتونید از نالرز ای آر یا ادمین وب ای آر تهیه فرمایید برای امتحان.
vahab00
February 24th, 2013, 11:42
سلام دوست من
قالب هيچ مشكلي نداره ها
كلا whmcs خام هست نصب كردم
ادمين اين ارور رو ميده
قالب ها هم قالب هاي ديفالت انگليسي هستن
مشكل از جاي ديگه باس باشه
Cpt.Price
February 24th, 2013, 11:49
درود بر شما
خب چرا نمیخواهید با حذف گزینه های محتمل به خطا نزدیک بشید به مشکل
ابتدا در مسیری دیگر اسکریپت کاملی که عرض کردم رو نصب کنید
سرویسی سفارش بدید در صورت موفقیت آمیز بودن ایمیلی بفرستید و تیکتی باز کنید و هر چی که مد نظرتونه
در صورتی که خواستید میتونم براتون نصب کنم که صد البته خودتون بلدید.
ircpanel
June 4th, 2013, 11:53
سلام
مشکل از پنل ما هست ک در آپدیت بعد انتخابات حل میشه ( مشکل از کدینگ پنل هست ک با آیونکیوب تداخل پیدا کرده - میتونید داخل فایل php.ini خطی ک لودر cyber.dll را لود کرده برداربد با این کار مشکل حل میشه ولی پنل بالا نمیاد )