ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با فونت ( یونیکد)

1Mizban
January 28th, 2010, 13:57
سلام دوستان

متاسفانه یه مشکل جدید پیدا کردم که نمیدونم برای چیه
خیلی از سایت ها مشکل فونت پیدا کردند و همه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میزند
نیوک و فروشگاه ساز و ... همه چیز قاطی شده
ممنون میشم کمک کنید .

---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------

من احتمال میدم مشکل برای این موارد باشه ،

یکی اینکه php4 رو فعال کردم ، چون تا فعال شد یه سایت رو چک کردم ؟؟؟؟؟؟؟؟ شده بود ،
الان چه جوری پاکش کنم ، از EasyApache که میرم تیکش رو بر میدادم ، http دون میشه تا کارش تموم شه ، بعد دوباره که می ام میزنه You currently have PHP 4 and 5 installed.

یکی هم شاید به خاطر Mod_Rewrite باشه که دوستان میکند فعاله ، یکی آموزش فعال کردندش رو فارسی بگه تو 100 تا سایت دیدم 100 تا روش مختلف داده برای من هیچ کدوم نشد

abbas_majan
January 28th, 2010, 18:15
مگه سرورتون utf-8 رو ساپورت نمی کنه ؟

1Mizban
January 28th, 2010, 18:34
مگه سرورتون utf-8 رو ساپورت نمی کنه ؟

به سرور ربط نداره که ساپورت کنه یا نه ، مشکلی نداشته php4 رو نصب کردم اینجوری شده فکر کنم ، همه سایت ها نیست فقط بعضی هاشه ، باز کل سایت نیست فقط یه قسمتشه
الان php4 رو پاک کردم درست شده خیلی هاش ولی بعضی فروشگاه ها گیر داره

Woshka
January 28th, 2010, 19:06
Mod_Rewrite is installed and enabled by default with WHM
Mod_Rewrite چه ربطی داره اصلا
الان مشکلت حب شد php4 رو پاک کردی؟

1Mizban
January 28th, 2010, 19:13
mod_rewrite is installed and enabled by default with whm
mod_rewrite چه ربطی داره اصلا
الان مشکلت حب شد php4 رو پاک کردی؟

نمی دونم ولی ربط داره
پاکش کردم سایت های نیوک درست شد ، چند تایی فروشگاه موند تونم دستی درستش کردم .

IFACO.Net
January 28th, 2010, 19:16
در قسمت

Main >> Service Configuration >> Apache Configuration >> PHP and SuExec Configuration

ببنید Default PHP Version (.php files) 5 فعال هست یا نه ؟ اگر 4 بود به 5 تغییرش بدید.

1Mizban
January 28th, 2010, 19:24
در قسمت

Main >> Service Configuration >> Apache Configuration >> PHP and SuExec Configuration

ببنید Default PHP Version (.php files) 5 فعال هست یا نه ؟ اگر 4 بود به 5 تغییرش بدید.

5 هستش

IFACO.Net
January 28th, 2010, 19:29
توصیه می کنم که php و آپاچی رو از اول کامپایل کنید و تیک php4 رو بردارید و بعد از اتمام کامپایل ، حتما و حتما سرور رو بصورت کامل ریبوت کنید