توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به توضیح مختصر در مرحله ساخت پکیج
Energy
February 23rd, 2013, 09:41
سلام ، هنگامی که داخل سی پنل داریم پکیج هاست ( سی پنل ) میسازیم ، یک قسمت به نام : Settings داره که شامل این گزینه هاست :
Dedicated IP
Shell Access
Frontpage Extensions
CGI Access
Digest Authentication at account creation
------------------------ 2 سوال در مورد whmcs -----------------------
+ داخل whmcs وقتی میخواییم این پکیچ هارو ست کنیم تو قسمت : WHM Package Name باید حتما نام پکیج مطابق پکیجی باشه که داخل سی پنل ساختیم ؟
+ اگر بخواهیم مثلا Max Parked Domains را داخل whmcs نامحدود بگذاریم باید چه کار انجام داد ؟
Energy
February 23rd, 2013, 10:43
up
...............
=D>
avahosting.in
February 23rd, 2013, 10:59
uppp
Energy
February 23rd, 2013, 12:17
حالا اگه بگیم dedicated تا 1 میل میتونیم هزینه کنیم من خدا قسم این تاپیک تا صفحه 23 ادامه پیدا میکرد ..
safinoor
February 23rd, 2013, 13:02
درود .
Dedicated IP : به شما این اجازه رو میده برای اون اکانت آی پی اختصاصی تعریف کنید (قبلش باید توی پنل مدیریت WHM آی پی رو Add کرده باشید - توضیح در این زمینه خواستید بگید بدم)
Shell Access : بهتره فعال نکنید به خاطر امنیت / دسترسی برای اجرای دستورات لینوکسی رو به کاربر میده تا جایی که اطلاع دارم .
Frontpage Extensions : پیش فرض باید فعال باشه . مزیتی که داره اینه که بعضی از اسکریپت ها احتیاج به یه سری اکستنشن هایی دارن که با زدن این تیک شما مجوز استفاده رو بهشون میدید .
CGI Access : توصیه میشه فعالش نکنید : دسترسی اجرای فایل های perl رو میده ممکنه هاستی داخلش شل هایی چون CGI-Telnet آپلود کنند با اینکار میتونن مستقیما روی سرور دستور اجرا کنند و ....!
Digest Authentication at account creation : فکر کنم : با فعال بدن این تیک اون کاربر وقتی بخواد مثلا با آدرس ip:2082 وارد سی پنل بشه کادری براش باز میشه که یوزرنیم و پسورد هاست رو توی اون کادر وارد می کنه و دیگه لازم نیست تو صفحه لوگین سی پنل وارد کنه .