توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل سرور برای دانلود
peyman0742
February 23rd, 2013, 06:27
عزیزان من یک مشکل اساسی برام پیش اومده
سایت دانلود فیلم و .... دارم. وقتی فایلی توی وی پی اس برای دانلود میزارم هیچکس نمیتونه از سایت دانلود داشته باشه کاملا به Fu...k میره
دیشب گفتن به جای iis باید آپاچی نصب بشه که نصب کردن بازم درست . کسی میتونه کمک کنه ؟!
سلام
برای هر فایل دانلود لینک Generate میشه یا مستقیمه ؟
اگر مستقیم نیست به صورت مستقیم ( با آدرس IP ) دانلود کنید ببینید باز هم مشکل دارید ؟
peyman0742
February 23rd, 2013, 13:12
لینک مستقیم عزیز
هیچکس مثل اینکه نمی دونه ؟!
avahosting.in
February 23rd, 2013, 13:15
با من در ارتباط باشید
infoting@yahoo.com
akbar_syberia
February 23rd, 2013, 13:17
لینک مستقیم عزیز
من احتمال میدم تعداد دانلودتون زیاد میشه و رم یا پورت کم میاره !
برای راهنمای بیشتر حداقل به این اشاره کنید که چند کاربر دارید و کانفیگ vps چیه !؟
Sec
February 23rd, 2013, 13:21
مشکلُ واضحتر بگید
کلا دانلود نمیشه؟یا مشکل سرعت داره
compiler
February 23rd, 2013, 13:44
لینک مستقیم عزیز
میدونی حرفت مثل چیه؟؟
مثل اینه که یکی بیاد بگه آقا ماشین من خرابه روشن نمیشه چجوری درستش کنم؟؟
بعدشم میای اینجا میگی هیشکی نمیدونه!!!:d
avahosting.in
February 23rd, 2013, 13:51
میدونی حرفت مثل چیه؟؟
مثل اینه که یکی بیاد بگه آقا ماشین من خرابه روشن نمیشه چجوری درستش کنم؟؟
بعدشم میای اینجا میگی هیشکی نمیدونه!!!:d
کاملا صحیح
peyman0742
February 24th, 2013, 07:40
عزیز کاملا بالا توضیح دادم شما خوندی ؟!
عزیزان من یک مشکل اساسی برام پیش اومده
سایت دانلود فیلم و .... دارم. وقتی فایلی توی وی پی اس برای دانلود میزارم هیچکس نمیتونه از سایت دانلود داشته باشه کاملا به Fu...k میره
دیشب گفتن به جای iis باید آپاچی نصب بشه که نصب کردن بازم درست نشد . کسی میتونه کمک کنه ؟!
Windows 2003 32 Bit - Windows 2008 64 Bit هم نصب شد بازم مشکل داشت با آپاچی هم مشکل داره حجم فایل موقع دانلود نشون داده نمیشه
یکی میگه سرور اختصاصی بگیر یکی میگه از جای دیگه وی پی اس بگیر
iis هم نصب باشه توی وی پی اس فایل میزارم برا دانلود وقتی کاربرام دارن از سایت دانلود می کنند سرعتشون به 0 می رسه قفل میکنه دوباره شروع به دانلود میشه باز به 0 می رسه تا زمانی که دانلود من در وی پی اس تمام بشه
3 روزه از هر کس می پرسم جواب کلثوم ننه و از شکم سیری میده 50000 تومن پول هم دادم به یک بنده خدایی 2 روزه داره کار میکنه مشکل حل نمیشه می ترسم سرور اختصاصی هم بگیرم مشکلم حل نشه
اول باید بفهمم مشکل از چیه که دوباره بهش بر نخورم
یکی میگه وی پی اس رو تغییر بده درست میشه
یکی میگه سرور اختصاصی بگیر ردیفه ردیف میشه