توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شریک برای هاستینگ
p2m
February 22nd, 2013, 12:41
سلام
درنظر داریم با بهره جویی از بهترین امکانات و دانش ممکن و سابورت عالی از روز اول یک هاستینگ با قدرت و امکانات کافی راه اندازی کنیم در این بین از برترین همکاران نیز بهره مند خواهیم شد در حال حاضر تمامی کارها و نیازها براورد شده و تقریبا اماده ی استارت زدن هستیم در این میان برای کارامد کردن سیستم و کسب موفقیت های بیشتر نیاز به یک شریک داریم لطفا دوستانی که تمایل به شراکت دارند از طریق بیغام
خصوصی با من در ارتباط باشند.
اضافه میکنم قرارهستش به زودی هم در همین راستا شرکت نیز ثبت گردد و این هاستینگ زیر نظر بهترین نفرات تیمهای امنیتی ایرانی خواهد بود
Yousefi.
February 22nd, 2013, 19:15
سلام
درنظر داریم با بهره جویی از بهترین امکانات و دانش ممکن و سابورت عالی از روز اول یک هاستینگ با قدرت و امکانات کافی راه اندازی کنیم در این بین از برترین همکاران نیز بهره مند خواهیم شد در حال حاضر تمامی
کارها و نیازها براورد شده و تقریبا اماده ی استارت زدن هستیم در این میان برای کارامد کردن سیستم و کسب موفقیت های بیشتر نیاز به یک شریک داریم لطفا دوستانی که تمایل به شراکت دارند از طریق بیغام
اضافه میکنم قرارهستش به زودی هم در همین راستا شرکت نیز ثبت گردد و این هاستینگ زیر نظر بهترین نفرات تیمهای امنیتی ایرانی خواهد بود
اطلاعات بیشتری بدین شاید شریک شدیم ...
مزان هزینه شراکت .... ؟
شراکت به چه صورت تضمین می شه ....؟
و .... ؟
p2m
February 22nd, 2013, 19:49
اطلاعات بیشتری بدین شاید شریک شدیم ...
مزان هزینه شراکت .... ؟
شراکت به چه صورت تضمین می شه ....؟
و .... ؟
اطلاعات براتون ارسال شد.
p2m
February 23rd, 2013, 11:31
دوستان دیگه هم اگر مایل هستند اعلام کنند
alione
February 23rd, 2013, 12:46
دوستان دیگه هم اگر مایل هستند اعلام کنند
شریاط را برام پ.خ کنید با تشکر
Behrouz50Amir
February 23rd, 2013, 12:50
سلام شرایط رو واسه من هم ارسال کنید. سپاس:53:
hostorder
February 23rd, 2013, 12:55
سلام
درنظر داریم با بهره جویی از بهترین امکانات و دانش ممکن و سابورت عالی از روز اول یک هاستینگ با قدرت و امکانات کافی راه اندازی کنیم در این بین از برترین همکاران نیز بهره مند خواهیم شد در حال حاضر تمامی کارها و نیازها براورد شده و تقریبا اماده ی استارت زدن هستیم در این میان برای کارامد کردن سیستم و کسب موفقیت های بیشتر نیاز به یک شریک داریم لطفا دوستانی که تمایل به شراکت دارند از طریق بیغام
شرايط را برام پ.خ کنید با تشکر
clickchat
February 23rd, 2013, 12:56
سلام
ما برای شریک شدن فرم قراردادنامه داریم دوست داشتین بگم پیام خصوصی کنم
safinoor
February 23rd, 2013, 13:16
لطفا همینجا شرایط و میزان شراکت رو اعلام کنید !
در چه زمینه ای نیاز به شراکت دارید ؟ مالی / ساپورت سرور / فروش / ؟
p2m
February 23rd, 2013, 13:30
دوستان تمام کارها انجام شده در حال حاضر نیاز به یک سرمایه گزار به عنوان شریک داریم دوستانی که تمایل داشتن اعلام کنن
bestirani2
March 7th, 2013, 22:27
اطلاعات بیشتر رو برای منم بفرستید
mailgenral
March 8th, 2013, 16:02
سلام دوست من شرایط رو برای منم ارسال نمایید.با سپاس