توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایندگی هاست چت روم میخوام
rezarezaee
February 22nd, 2013, 12:05
سلام به همه دوستان ببخشید که در بخش اموزش پست داده بودم..
من یه نمایندگی هاست چت روم میخوام که قطعیش کم باشه خیلی.کچل شدم با این ادمای خیلی خیی محترم که حتی نمیدونن سیپنلشون مشکلش چیه.
کسی هست که نمایندگی ارائه بده با هزینه کم؟فقط نگید برو وی پی اس بگیر چون داشتم و میدونم که چطوره.
10 گیگ فضا.خودتونم میدونید که چت روم مصرفش زیاده
RoobinaServer
February 22nd, 2013, 12:31
من یه نمایندگی هاست چت روم میخوام که قطعیش کم باشه خیلی.کچل شدم با این ادمای خیلی خیی محترم که حتی نمیدونن سیپنلشون مشکلش چیه.
کسی هست که نمایندگی ارائه بده با هزینه کم؟فقط نگید برو وی پی اس بگیر چون داشتم و میدونم که چطوره.
چت روم هاتون چه قدر بازدید آنلاین داره که هاست اشتراکی به عنوان نمایندگی میخواهید بدید بابتش ؟
compiler
February 22nd, 2013, 13:08
سلام
اگر شما خودتون توسعه دهنده و طراح چت روم ها هستید باید اعلام کنید به مدیر سرور چه لایرری ها و سرویس هایی نیاز داره تا براتون نصب کنند رو سرور
من زیاد دیدم نیاز به PDO دارن که رو whm/cpanel به صورت پیشفرض نصب نیست
اگر cPanel بخواید نمایندگی WHM نمیدم بهتون ولی ADDON دامنه رو نا محدود میزارم و هزینه ها بر اساس میزان مصرفتون محاسبه و اخذ میشه . سرور OVH کانادا
رو سرور رد استیسش انگلستان با پنل ویرتوال مین بهتون نمایندگی میدم با قابلیت ساخت هاست جدید .
در صورت تمایل با تلفن ما یا یاهو آیدی تماس بگیرید
موفق باشید
dertgtr
February 23rd, 2013, 11:33
سلام
لطفا در پورتال کاربران (http://portal.rasanegar.com) ثبت نام نمائید و کانفیگ مورد نظر را به صورت کامل برای بخش فروش ارسال نمائید نمایندگی سی پانل از انگلیس در اختیار شما قرار داده میشه دقیقا با مشخصات درخواستی شما
نمونه پلن های هاست پربازدید و مشخصاتش رو میزارم :
پکیج های زیر از رسانگار مخصوص سایت های پربازدید هست با هارد SSD
ارائه شده توسط تکنولوژی پردازش ابری روی سرورهای با توان پردازشی بالا و هارد دیسک های های فوق سریع SSD
ویژه میزبانی وب سایت های پر بازدید و با تعداد زیاد درخواست صفحات و پایگاه داده
شركت برگ هاست اصفهان - صفحه اصلی (http://barghost.ir/)
MehrganWeb
March 12th, 2013, 16:36
سلام
میزان بازدید هر یک از چت روم ها چقدره؟
مصرف رو و پردازنده در چه حدیه؟
چه پلاگین ها و ابزاری برای این موارد نیاز دارید؟
مثل pdo و ...
میزان هزینه مورد نظرتون ؟
ما 10 گیگ مخصوص چت روم میدیم به قیمت 38 تومان
میتونید تیکت بدید یا با پشتیبانی آنلاین وارد گفتگو شوید
آدرس در امضاء
موفق باشید
jenatmilad
March 12th, 2013, 17:16
سلام دوست عزیز. شما با همون 10 گیگابایت و امکانات نامحدود میتونید روی سرور ما حداقل 100 چت روم و وضعیت آنلاین حداقل 100تا رو روی نمایندگیتون داشته باشید.
برای اطلاعات بیشتر پ.خ کنید.
MehrganWeb
March 12th, 2013, 18:07
سلام دوست عزیز. شما با همون 10 گیگابایت و امکانات نامحدود میتونید روی سرور ما حداقل 100 چت روم و وضعیت آنلاین حداقل 100تا رو روی نمایندگیتون داشته باشید.
برای اطلاعات بیشتر پ.خ کنید.
سلام
شما نماینده شرکت هاستینه هستید؟
پس ببینید نمی تونید 100 چت روم رو میزبانی کنید به دوتا نرسیده ساسپند میکننتون
چون نماینده هستید
موفق باشید intoDNS: safeup.ir - check DNS server and mail server health (http://www.intodns.com/safeup.ir)
jenatmilad
March 13th, 2013, 11:03
سلام
شما نماینده شرکت هاستینه هستید؟
پس ببینید نمی تونید 100 چت روم رو میزبانی کنید به دوتا نرسیده ساسپند میکننتون
چون نماینده هستید
موفق باشید intoDNS: safeup.ir - check DNS server and mail server health (http://www.intodns.com/safeup.ir)
سلام.اولا که سایت ما روی سرور ایشون هستش.ما خودمون سرور اختصاصی داریم.میتونید از خودشون بپرسید.مستندات هم موجود هستش.خواستید میتونم پنل سرور رو هم بهتون نشون بدم. تا شنبه اماده هستش.دفعه بعد که خواستید زیر آب کسی رو بزنید لطف کنید اطلاعات کامل رو کسب کنید بعد حرف در بیارید.