PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمای در مورد خرید هاست وردپرس برای سایت شخصی

fafa12
February 22nd, 2013, 00:18
سلام .

من یک سایت با دامنه ir دارم که با وردپرس ساختمش پدرمو در اورده تا جایی که پشیمون شدم با وردپرس سایت ساختم بیش از 250 تا پست دارم 5000 تا یی دیدگاه ... هر بلایی برای بهینه کردنش نیاز بوده انجام دادم تنها کاری که نکردم استفاده از VPS , هاست اختصاصی هست . الان روی سرور اشتراکیی یعنی تا الان روی 3 تا سرور بوده ...

حجم چندانی نداره 50- 60 مگ بیشترنیست وتازه فقط 1 تا پلاگین کپچا فعال داره اما همیشه مشکل منابع رو داشتم . به نظرتون چارهی کار استفاده از سرو اختصاصیه هیچ راه دیگه ای ندارم ...

تا اونجایی که من دیدم سرور های خارجی همشون پلان های حجیم میدن من که سایتم کلا 50 مگ هم نمیشه چون پوشه ی فایلان روی یه هاست دیگه دالوند سواره اون هیچ وقت مشکل نداشته و مشکا این سایت اصلی بوده ...

شاید بگید سرو داخلی بگیرم اما سرورهای داخلی هزینه ی شرکتشونم به پلانا اضاف میکنن من میخوام یه اپتیموم هزینه داشته باشم . اما سطح شناختم صفر چون مهندسی مکانیک میخونم ولی عاشق کامپوترم از نظر زبان مشکلی ندارم اما نحوه ی پرداخت چرا چون تا اونجایی که من پست های این انجمن رو خوندم مشکلات زیر توی انتخاب هاست هست :

تحریم ایران
تحریم سی پنل دامنه ir
عدم اعتبار برخی هاستا
مشکل با ایران
قطعی و دان بودن ...

هاستای اشتراکیی که من تا الان استفاده کردم دیتاسنتراشون یکی هتزلر بود و رداستیشن .

اگر ممکنه شما که شناخت دارید راهنماییم کنید که از چه هاستی بگیرم .

bepad
February 22nd, 2013, 00:21
سلام

رد استیشن دیتاسنتر خوبی است
یک vps با رم 1 گیگ تهیه کنید کلکسو هم نصب کنید استفاده کنید مشکلتون حل میشه
جسارتا حجم دیتابس چقدر است؟اگر زیر 100 مگ هست فشار سایتتون چند علت به نظرم دارد اول قابلتون بهینه نیست دوم هم دی داس میخورید

موفق باشید

DATAFARM.IR
February 22nd, 2013, 00:39
اگر دانش فنی ندارید من توصیه میکنم، یک نگاه به اینجا کنید: Business Hosting (http://byethost.com/paid-hosting/business-hosting)

اگر دارید، یک سرور 1گیگ(سنتو6) با پنل zpanel استفاده کنید.

clickchat
February 22nd, 2013, 01:33
دوست گرامی

یک سرور بگیر بعد برو تو سایت وردپرس انگلیسی ببین نحوه کانفیگش به چه صورتی بعد آپاچی و دیتابیس رو بر اون اساس کانفیگ کن

البته دیتابیس خیلی مهم چون تمامی پست ، دیدگاه در اون ذخیره میشه و اگر کانفیگ نشه روی جداول نمی تونه کلیک کنه و بعد هنگ

پنل کلکسو نصب کنی رو سرور خوبه چون حجم کمی از رمتو میگیره

موفق باشید

shivahost
February 22nd, 2013, 01:37
سلام .

من یک سایت با دامنه ir دارم که با وردپرس ساختمش پدرمو در اورده تا جایی که پشیمون شدم با وردپرس سایت ساختم بیش از 250 تا پست دارم 5000 تا یی دیدگاه ... هر بلایی برای بهینه کردنش نیاز بوده انجام دادم تنها کاری که نکردم استفاده از VPS , هاست اختصاصی هست . الان روی سرور اشتراکیی یعنی تا الان روی 3 تا سرور بوده ...

حجم چندانی نداره 50- 60 مگ بیشترنیست وتازه فقط 1 تا پلاگین کپچا فعال داره اما همیشه مشکل منابع رو داشتم . به نظرتون چارهی کار استفاده از سرو اختصاصیه هیچ راه دیگه ای ندارم ...

تا اونجایی که من دیدم سرور های خارجی همشون پلان های حجیم میدن من که سایتم کلا 50 مگ هم نمیشه چون پوشه ی فایلان روی یه هاست دیگه دالوند سواره اون هیچ وقت مشکل نداشته و مشکا این سایت اصلی بوده ...

شاید بگید سرو داخلی بگیرم اما سرورهای داخلی هزینه ی شرکتشونم به پلانا اضاف میکنن من میخوام یه اپتیموم هزینه داشته باشم . اما سطح شناختم صفر چون مهندسی مکانیک میخونم ولی عاشق کامپوترم از نظر زبان مشکلی ندارم اما نحوه ی پرداخت چرا چون تا اونجایی که من پست های این انجمن رو خوندم مشکلات زیر توی انتخاب هاست هست :

تحریم ایران
تحریم سی پنل دامنه ir
عدم اعتبار برخی هاستا
مشکل با ایران
قطعی و دان بودن ...

هاستای اشتراکیی که من تا الان استفاده کردم دیتاسنتراشون یکی هتزلر بود و رداستیشن .

اگر ممکنه شما که شناخت دارید راهنماییم کنید که از چه هاستی بگیرم .

میزان بازدید و مصرف پهنای باند و همچنین تعداد نفرات همزمان که آنلاین هستند در سایتتون چقدره؟

clickchat
February 22nd, 2013, 01:42
میزان بازدید و مصرف پهنای باند و همچنین تعداد نفرات همزمان که آنلاین هستند در سایتتون چقدره؟

حتما کم که هنگ میکرد

sibwebhost
February 22nd, 2013, 04:40
عزیز سرور مجازی از جای مطمئن بگیرید رم به نظر بنده دوگیگ و منابع اختصاصصی حال به خودتون ربط داره با کدام سیستم راحت تر هستید ..direct admin/koloxo /zpanel نصب فرموده و دیگر مشکلی پیش نخواهد امد.

fafa12
February 22nd, 2013, 09:36
با تشکر

دیتابیسم 12 مگ هست و innodb

بازدید هم 300- 500 نفر در روز

5 قالب مختلف رو توی 6 ماه تستکردم حتی دیفالت وردپرس اما جواب نداد

پلاگین هم که فقط کپچا

الان گذاشتمش روی cloudflare

حتی یک اسپمر هم ندارم