PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : من با سرور اختصاصی بلد نیستم کار کنم چی کنم؟؟؟

ali.latifi13
February 21st, 2013, 19:43
سلام راستش من قصد ساخت سایت دانلود فیلم وسریال دارم حالا میخواستم ببینم اگه من بخوام سرور اختصاصی بگیرم من که نحوه مدیریتش رو بلد نیستم چی کنم؟؟؟
از جایی که میخرم میتونه برام خودش مدیریتش کنه
خواهشا خواهشا کسی اگه میدونه راهنمایی کنه

nader12
February 21st, 2013, 19:53
شما به بخش سرور مجازی- اختصاصی- مجازی ساز ها-vmware برین اونجا اموزشها رو ببینید.

سوالی هم بود بنده در خدمتتونم nader120

barfhost
February 21st, 2013, 19:55
آموزش قدم به قدم مدیریت سرور (http://www.webhostingtalk.ir/f10/9545)

بله

ali.latifi13
February 21st, 2013, 19:56
من یه سوال دیگه هم دارم میخواستم ببینم که تمام دانلود کردن ها و آپلود کردن ها همه و همه در سرور اختصاصی انجام مشه؟؟؟

iman00
February 21st, 2013, 19:58
اگر سوالی دارید در خدمت هستم. i_lok@yahoo.com
چون سایتم قبلا روی سرور اختصاصی بود می تونم کمکتون کنم

hostfire
February 21st, 2013, 20:03
بله همه در سرور اختصاصی انجام میشه
هزینه ی سرور اختصاصی خیلی بالاس براتون با لایسنس ویندوز !
شما میتونید یه سرور مجازی با دو گیگ رم بخرید، iis نصب کنید یه هاست سی پنل بخرید سایتتون رو رو هاست بکشید بالا یه ساب دامین بسازید و ساب دامین رو رکورد آی پی بزنید رو آی پی سرور ، به نوعی از سرورتون به عنوان هاست دانلود استفاده میکنید!

2 راه دیگه هم وجود داره! نصب لوکال و یا نصب php و my sql و .....
که این راهی که من توضیح دادم خیلی به صرفه تره!
چون مدیریت سرور اختصاصی یاد گرفتنش زمان میبره 2 شبه و یا 2 هفته ای نمیشه یادش گرفت بر حسب تجربس!

nader12
February 21st, 2013, 20:06
بله حرف دوستمون hostfire (http://www.webhostingtalk.ir/member/63987/)

درسته شما میتونین با ایدی بنده در تماس باشید.nader120

sibwebhost
February 22nd, 2013, 04:48
سلام راستش من قصد ساخت سایت دانلود فیلم وسریال دارم حالا میخواستم ببینم اگه من بخوام سرور اختصاصی بگیرم من که نحوه مدیریتش رو بلد نیستم چی کنم؟؟؟
از جایی که میخرم میتونه برام خودش مدیریتش کنه
خواهشا خواهشا کسی اگه میدونه راهنمایی کنه

عزیز بهتون پیشنهاد میکنم اگه مدیریت سرور بلد نیستید هرگز سرور اختصاصی نگیرید چون تجربشو دارم...اگر برای سایت فیلمتون میخواید میتونید سرور مجازی با منابع اختصاصی تهیه کنید ...بعد اگر اطلاعات لازم برای مدیریت سرور روکسب کردبد اقدام به خرید کنید.

hosinaa
February 22nd, 2013, 05:43
پسش بده #-o:d

یک نفر پیدا کن هزنیه بهش بده ساپورت کنه کارات انجام بده ( با تعهد کاری ، معتمد ، و تضمین برای عدم هر گونه مشکل از این شخص )
شما این سایت می زنید غیر جاز هست فردا واستون شاخ نشه شکایت میکنم و...! پس ازش یه اتو هم بگیرید :d
و در روال کاری که پیش میره هر کاری انجام یده کم کم ازش یاد بگیر
3-4ماه خودت همه رو یاد گرفتی و با یه خداحافظی خوشحالش کن :103::55: