یک وی پی اس می خواهم فقط برای کارکردن با مرورگر آن
یعنی با ریموت به آن وصل می شوم و با مرورگر آن کار می کنم چون کار زیادی دارم می خواهم بتوانم با تقریبا بتوانم با سرعت مرورگر ویندوزم کار کنم البته تقریبا
از کدام کشور بگیرم که سرعت کار با آن بیشتر باشد نسبت به ایران (سرعت اینترنت خودم نسبتا بالاست)
سوال دوم
اینترنتم 512 است (هم ارسال هم دریافت) بین سرور آمریکا و انگلستان خیلی سرعت تفاوت می کند؟
bronze
February 21st, 2013, 13:11
آلمان یا آمریکا. البته باید vps هم کیفیت خوبی داشته باشه (مثلا رم 512 و همچنین کیفیت خود vps)
با سرور مجازی انگلیس کار نکرده ام.
RoobinaServer
February 21st, 2013, 13:14
یک وی پی اس می خواهم فقط برای کارکردن با مرورگر آن
یعنی با ریموت به آن وصل می شوم و با مرورگر آن کار می کنم چون کار زیادی دارم می خواهم بتوانم با تقریبا بتوانم با سرعت مرورگر ویندوزم کار کنم البته تقریبا
از کدام کشور بگیرم که سرعت کار با آن بیشتر باشد نسبت به ایران (سرعت اینترنت خودم نسبتا بالاست)
سوال دوم
اینترنتم 512 است (هم ارسال هم دریافت) بین سرور آمریکا و انگلستان خیلی سرعت تفاوت می کند؟
سلام
اگر مبنای کارتون باز کردن سایت های فیل ---تر نیست سرور از ایران تهیه کنید.
یا حق
jahan654
February 21st, 2013, 20:54
سلام
اگر مبنای کارتون باز کردن سایت های فیل ---تر نیست سرور از ایران تهیه کنید.
یا حق
نه سایت فیل تر نیست فقط نباید با آی پی ایران بروم
دو سوال می شه روی وی پی اس ایران وی پی ان نصب کرد؟
سرعت وی پی اس ایران به حدی هست که بتوان با آن مثل مرورگر خود ویندوز کامپیوتر با آن کار کرد ( البته با سرعت اینترنت 512 )
nader12
February 21st, 2013, 21:08
به نظرم شما از المان یا امریکا بگیرین . امریکا x lhost پیشنهاد میشه و المان hetzener
و حتی ovh هم بد نیست
نمیدونم
NarvanData
February 22nd, 2013, 02:53
نه سایت فیل تر نیست فقط نباید با آی پی ایران بروم
دو سوال می شه روی وی پی اس ایران وی پی ان نصب کرد؟
سرعت وی پی اس ایران به حدی هست که بتوان با آن مثل مرورگر خود ویندوز کامپیوتر با آن کار کرد ( البته با سرعت اینترنت 512 )
روی سرور ایران هم میشه اما شما از آی.پی ایزانی دوباره به آی.پی ابرانی دیگه تعریف شده در سرور تغییر میکنین
اگه جهت امنیت هست،خوبه ولی برای دور زدن چیلترینگ،خیر ! چون آی.پی شما همچنان ایرانی هستش.
سرعت سرور ایران نسبتا خوب هستش
اما بنده xlhost امریکا رو پیشنهاد می کنم
sibwebhost
February 22nd, 2013, 04:55
همانطور که دوستان عرض کرند و پیرو تایید بنده نیز سرور Xlhost رو برای کارتون پیشنهاد میکنم.
jahan654
February 22nd, 2013, 10:41
روی سرور ایران هم میشه اما شما از آی.پی ایزانی دوباره به آی.پی ابرانی دیگه تعریف شده در سرور تغییر میکنین
اگه جهت امنیت هست،خوبه ولی برای دور زدن چیلترینگ،خیر ! چون آی.پی شما همچنان ایرانی هستش.
سرعت سرور ایران نسبتا خوب هستش
اما بنده xlhost امریکا رو پیشنهاد می کنم
بنده منظورم این است که روی سرور ایران وی پی ان نصب کنم که آی پی به آمریکا تغییر کند
با این حال شما سرور آمریکا را پیشنهاد می کنید یا سرور ایران را
همانطور که دوستان عرض کرند و پیرو تایید بنده نیز سرور Xlhost رو برای کارتون پیشنهاد میکنم.
به چه دلیل شما و دوستان xlhost را پیشنهاد می کنید؟
از نظر سرعت؟
سرعت کار با وی پی اس های این دیتا سنتر نسبت به ایران با این فاصله چطور است؟
redbull
February 22nd, 2013, 10:52
ببینید شما وقتی و ی پ ی ان نصب. میکنید روی سرور آمریکا وقتی میخواهید به و ی پ ی ان وصل بشید به اون کشوری وصل میشید که و ی پ ی ان روشنصب هست.حالا اگراون کشور ایران باشه شما فقط از یه سرور ایرانی (شرکتی که ازش اینترنت گرفتید) به سرورایرانی دیگری وصل میشید.
به نظر من از انگلستان استفاده کنید بهتره.چون نزدیک بودن کشور هم مهم هست.البته اولین درجه کیفیت سخت افزاری سرور میباشد
servervds.com
February 22nd, 2013, 11:05
سلام
بهترین حالت گرفتن وی پی اس از خارج کشور هست
المان نسب به همه جا پینگ بهتری داره با توجه به تزدیکی کشور پینگ بالا پاین میشود
کشورهای همسایه هم باشه باز خوب هست
خیلی عوامل موثر هست در باز کردن سایت در وی پی اس
سرعت هارد
سرعت پورت
سی پی یو
اینها مهم هستن
اما مهم تر سرعت پورت که لیمیت شده باشه یا نه ؟ و از کدوم بروزر استفادی کنید من با کروم تقریبا مثل خانه استفاده میکنم سرعت ای دی اس ال 6 مگ هست
compiler
February 22nd, 2013, 11:20
شما باید وی پی اس با کیفیت بخری....همین
هم اروپا داره هم آمریکا و کانادا....
دنبال اسم کشور نباشید و یکی از بهترین ها رو انتخاب کنید
تمام کشور ها سرویس های خوب و بد زیاد دارن نمیشه گفت از فلان کشور تهیه کنی 100% خوبه یا بده
موفق باشید
alireza9549
February 22nd, 2013, 11:58
برای کار کردن در محیط سرور ایران را پیشنهاد میکنیم داخلی هست و سرعت خیلی بالا .
اگر میخواهید مشکل ف .ی .ل.ت.ر نباشه . از هر کجا که باشه کیفیت اول بعد کشور.