توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش گام به گام اچ تی ام ال به تصویر
eskelet-sokhte
February 20th, 2013, 18:47
سلام عرض میکنم به تمامی دوستان.تصمیم گرفتم برای شما دوستان عزیز آموزش گام به گام html رو قرار بدم.امید وارم خوشتون بیاد و تشکر کنین.تا نیم ساعت دیگه اولین بخشو همینجا میفرستم.اول باید تایپش کنم.توجه کنین که اگه توجه نکنین و تشکر نکنین آموزش قطع میشه و دیگه آمزوش داده نمیشه!!تا نیم ساعت دیگه بای!؟!؟!؟
eskelet-sokhte
February 20th, 2013, 19:05
عذر میخوام که توی این آموزش اول عکس نذاشتم.نمیدونم نرم افزار عکس برداریم چش شده.غذر میخوام.به محض اینکه درست شد عکسارو میگیرمو میذارم
بخش اول
آشنایی با html
خوب است بدانید سازمانی به نام w3c که مسئولیت کنترل استاندارد های زبان های برنامه نویسی تحت وب را در دست دارد از ژانویه سال 2000 نسخه جدیدی ارائه داد به نام xhtml
Html یا اچ تی ام ال مخفف Hyper Text Markup Language میباشد که مادر تمامی زبانهای برنامه نویسی تحت وب میباشد.به طور مثال ; در صورتی که در برنامه نویسی هایی همچون php , ... از html استفاده نکنید مرورگر ها کد را نمیشناسند و آن را اجرا نمیکنند.در اچ تی ام ال برای نشانک گذاری یا بهتر بگم برای اجرای دستورات مختلف از تگ استفاده میشه که در دو علامت<>قرار میگیرد.هانند <BR> , <u>
در html هر بخش(هدر-عنوان-متون-تصویر-...)دارای تگ اختصاصی و خاص خود میباشند.
برای شروع برنامه نویسی ابتدا یک نرم افزار که جهت کد نویسی است را باز نمایید.همانند Dream Weaver یا نوت پد
این کد ها رو توش بنویسین:
پس از نوشتن این کد ها برنامه نویسی آغاز میشود.
هدر:برای قسمت بالایی سایت مانند هدر و عنوان و...
تایتل یا عنوان:همون طور که میبینین تگ عنوان درون تگ هدر میباشد.همونطور که در قسمت هدر گفتم عنوان جزئی از هدر است.
بادی یا بدنه:در قسمت بدنه تمامی کد های مربوط به بخوش مختلف سایت قرار میگیرد.مانند کد های مربوط به پست ها و...
تگ اچ تی ام ال همون طور که مشاهده میکنین هم در اول و هم در آخر میباشد.تگ اچ تی ام ال مهمترین تگ میباشد که در صورت نبودنش کد ها ناخوانا میشوند.برای بستن هر تگ به بتدای آن / اضافه میکنیم.
یک سند اچ تی ام ال دارای پسوند .htm یا .html میباشد که برای شناخت صفحات اچ تی ام ال از آن استفاده میشود.
در صورتی که تشکر شد آموزشو ادامه میدم.حد اقل 5 تشکر کافیه تا من آموزشو ادامه بدم
servervds.com
February 20th, 2013, 20:23
خوب هست
کمکی خواستین بگین
eskelet-sokhte
February 20th, 2013, 22:12
خوب هست
کمکی خواستین بگین
فعلا نه ممنون.ورودتونو هم به انجمن وب هاستینگ تاک تبریک میگم
eskelet-sokhte
February 20th, 2013, 22:14
ممنون میشم دوستان یه تشکر بکنن تا روحیه بگیرم
eskelet-sokhte
February 20th, 2013, 23:35
سلام به تمامی دوستان.با اینکه تشکر نکردینو بی محلی کردین ولی من آموزشو میذارم امید وارم لذت ببرید
بخش دوم
در این بخش میخوام شما رو با تغییر رنگ پس زمینه ، تغییر رنگ متون ، ساخت پاراگراف و تغییر اندازه متون آشنا کنم
برای اینکار در تگ بادی یک اسپیس بزنید سپس عبارت bgcolor رو وارد کنید سپس جلوش یه مساوی و دو کوتیشن "" بذارید.بین دو کوتیشنا رنگ مورد علاقتونو بنویسید.یا کد بدین و یا رنگو بنویسید.اینم رو مینویسم برای دوستانی که متوجه نشدن:
استفاده میکنیم.توجه داشته باشید که هرچه عدد کوچک تر باشد متون بزرگتر نمایش داده میشوند.
برای ساخت پاراگراف کافیه دستور پاراگراف رو به قسمت بادی بیفزایید.مثل این:
<html> <head> <title> </title> </head>
<body>
<p>
ali is boy
</p> </body> </html>
این جلسه هم تموم شد.بازم معذرت میخوام که عکس نذاشتم.تموم تلاشو کردم ولی نمیدونم این نرم افزار چش شده.تو رو خدا ببخشید سعی میکنم تا فردا شب حتما بذارم.به امید دیدار
eskelet-sokhte
February 21st, 2013, 21:45
هیچ کس ادامه نمیخواد ک تشکر نکردین؟
eskelet-sokhte
February 21st, 2013, 23:13
حمایتت میکنیم ادامه بده ممنون از زحماتت
چاکر شماییم!!
بخش سوم
در این قسمت:
نوشتن هر جمله در یک خط
راستچین و وسط چین کردن متن
برای نوشتن متنی در گاراگراف در خط بدی هر چقدر اینتر رو بزنین کار نمیکنه چون باید از تگ خاصی استفاده کنین که br نام داره.در این تگ به اندازه ی هر اینتر یک تگ <br> رو مینویسیم.برای مثال من میخوام بنویسم ali is a boy . but maryam is a girl
میخوام متن مریم ایز ا گرل بره 5 خط بعد.از تگ br استفاده میکنم.اینطوری:
<html>
<head>
<title>
</title>
</head>
<"body>
<p>
ali is a boy
<br><br><br><br><br>
but maryam is a girl
</p>
</body>
</html>
توجه داشته باشید که تگ <br>تگ پایانی ندارد و تگی به نام </br> وجود ندارد.
برای وسط چین کردن متن از تگ align استفاده میکنیم.این تگ در جلوی بادی و یا جلوی تگ پاراگراف قرار میگیرد.برای وسط چین کردن متن اول از
"align="center
و برای راست چین کرد متن دوم از این تگ استفاده میشود
"align="right
دمو:
<html> <head> <title> </title> </head> <body> <p"align="center>
ali is a boy
</p>
<"p align="right>
but maryam is a girl
</p>
</body> </html>
برای این جلسه کافیه!!!خوب بخونین.تشکر رو فراموش نکنین
amirhossein2015
February 21st, 2013, 23:16
من اولین نفر تشکر کردم
eskelet-sokhte
February 21st, 2013, 23:18
من اولین نفر تشکر کردم
دستتون درد نکنه.سعی میکنم بخش چهارم رو امشب بذارم
eskelet-sokhte
February 21st, 2013, 23:25
سلام دوستان.اگه شد بخش چهارمو امشب میذارم.یه سری عکس آوردمدرسته خیلی بزرگه و... ولی خوب بعض هیچ چیه
115341153511536
eskelet-sokhte
February 21st, 2013, 23:40
دوستان توی آموزش بخش چهارم که انواع لیست هارو آموزش میدیدین یه مشکلی پیش اومده.من نمیدونم چطوری باید آموزشش بدم.بلدم چطوری ولی نمیدونم چطوری آموزش بدم.از اساتید محترم عذر خواهی میکنم و از کاربران عزیز همانند servervds.com (http://www.webhostingtalk.ir/member/76163/) میخوام که بخش چهارم من که آموزش لیست ها هست رو بنویسن و واسم پ.خ کنن.واقعا معذرت میخوام.اصلا فکرشو نمیکردم نتونم اینجا رو آموزش بدم.دوستان به محض اینکه آموزش چهار آماده شد میذارم و میرم سریع سراغ آموزش های 5 و 6 .امید وارم دوستان منو ببخشن و اساتید منو کمک کنن.بازم معذرت
eskelet-sokhte
February 21st, 2013, 23:41
دوستان به خاطر اشتباهی که پیش اومد و نتونستم آموزش بخش چهارم رو درست تکمیل کنم تصمیم گرفتم جبرانش کنم.برای همین یه سایت میخوام بهتون معرفی کنم برای آموزش html
آزمون چهار گزینه ای شماره 1 - HTML (http://www.developer1.ir/HTML/Exam_A.aspx)
توی این سایت شما وقتی که اچ تی ام ال رو کامل یاد گرفتین میرین و امتحام دین و نمره میگیرین.20 سوال بیشتر نیست!موفق باشید
eskelet-sokhte
February 22nd, 2013, 00:02
بخش چهارم
در Html ، می توان انواع ليست های ترتيبی و نشانه ای را ساخت.
لیست های نشانه ای با تگ <ul>به نمایش در می آیند.
يک ليست نشانه ای یا همون بدون ترتیب ، مجموعه ای از موارد و آيتم های متفاوت در مورد يک موضوع خاص است که در ابتدای خط تعريف هر آيتم ، يک نشانه ( Bullet ) قرار می گيرد .
تگ ul مخفف کلمه Unordered List میباشد که به معنای لیست بدون ترتیب است.هر یک از آیتم های لیست توسط یک تگ به نام <li> در تگ <ol>معرفی و ساخته میشود.تگ <li>همان عنوان یا متن آن آیتم است.
لیست های ترتیبی با تگ <ol>نمایان میشوند.
يک ليست ترتيبی ، مجموعه ای از موارد و آيتم های متفاوت در مورد يک موضوع خاص است که در اوایل خط معرفی هر آيتم ، يک شماره يا حرف ( نماد نشانه گذاری ) قرار گرفته است.تگ <ol> مخفف کلمه Ordered List است.
لیست های معنی ، تگ < dd > و < dt > و < dl > :
برای ایجاد تگ های معنی از تگ <dl> استفاده میکنیم.هر یک از چیز هایی که توی لیست موجوده و میخوایم راجبش توضیحی بدیم از تگ <dt> استفاده میکنیم.
دوستان اینم یه سری عکس دیگه راجب این قسمت:
1153711538115391154011541
silan
March 18th, 2013, 21:29
ممنون دوست عزیز خسته نباشی
خیلی عالیه ادامه بد ه مباحث خاص و پیشرفته رو هم بذار
خیلی وقته دنبال ی آموزش خیلی کامل میگردم تا رو اچ تی ام ال مسلط شم.
انشالله آخرش ک تموم شد یه ایبوک ازش درست کن:)
eskelet-sokhte
March 19th, 2013, 11:11
ممنون دوست عزیز خسته نباشی
خیلی عالیه ادامه بد ه مباحث خاص و پیشرفته رو هم بذار
خیلی وقته دنبال ی آموزش خیلی کامل میگردم تا رو اچ تی ام ال مسلط شم.
انشالله آخرش ک تموم شد یه ایبوک ازش درست کن:)
سلام دوست عزیز.والا توی آموزشای دیگه نگاه میکردم دیدم مردم این همه تشکر زدن و من هیچی ندارم پشیمون شدم.فک میکردم خیلی بیشتر از اینا استقبال بشه که متاسفانه نشد.اگه تشکر رفت بالا خبرم کنین میام حتما اداش میدم.قربان شما علی
silan
March 19th, 2013, 13:54
والله این انجمن خیلی سوت و کوره
کسی جواب آدمو نمیده
فک می کردم خیلی شلوغ تر از اینا باشه
من میتونم مشکلات html م رو از شما بپرسم؟
یه چندتا مشکل دارم اعصاب نذاشته برام!:-?
Mr.Bijan SQL
March 19th, 2013, 13:59
درود
اطلاعات بسیار مفیدی بود خدا قوت
با تشکر بیژن کوه سرخ
التماس دعا
یا حق
eskelet-sokhte
March 19th, 2013, 15:12
سلام.خیر سوالات پاسخ داده نمیشه.عذر میخوام
silan
March 19th, 2013, 15:17
چرا آخه؟
حداقل یکی راهنماییم کنه که سوالامو از کجا بپرسم؟
eskelet-sokhte
March 19th, 2013, 15:28
سلام.خیر متاسفم.این تاپیک برای آموزشه.پاسخ.شرمنده!!!
silan
March 19th, 2013, 15:31
باشه لطفا بیاید اینجا و جواب بدید
http://www.webhostingtalk.ir/f151/75045/
ممنون