توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در لود بالای سرور
irit
February 19th, 2013, 23:35
با سلام دوستان من دوتا دیتابیس دارم و سایتم هم نیوک هست و حجم هر کدام از دیتابیس ها 1 گیگ هست یعنی جمعا دو گیگ ... خیلی فشار می آورد سایت من به سرور ... دوستان چیکار باید بکنم ؟ ماله دیتابیس ها هست؟ میشه آموزش کانفیگ این دیتابیس هارو بدید و یا بهینه سازیشون؟باتشکر
m-mehdipoor
February 20th, 2013, 01:48
سلام
قبل از هر چیز نتیجه ی top -c را بزارید.
sibwebhost
February 20th, 2013, 06:18
مطمن هستید مشکل از دیتا بیس هست؟
compiler
February 20th, 2013, 06:24
با سلام دوستان من دوتا دیتابیس دارم و سایتم هم نیوک هست و حجم هر کدام از دیتابیس ها 1 گیگ هست یعنی جمعا دو گیگ ... خیلی فشار می آورد سایت من به سرور ... دوستان چیکار باید بکنم ؟ ماله دیتابیس ها هست؟ میشه آموزش کانفیگ این دیتابیس هارو بدید و یا بهینه سازیشون؟باتشکر
اگر روی هاست اشترااکی هستید و مدیر سرور بهتون گفته فشار میاره (با فرض تیون بودن mysql و کانفیگ صحیح وب سرور در سرور اصلی ) شما باید اسکریپت رو بهینه کنید . به هر حال یک اسکریپت با 2 دیتابیس بزرگ فشار میاره به سرور ولی میزان مصرف باید با تعداد بازدید و ترافیک شما هماهنگی داشته باشه و اگر ایرادی در اسکریپت یا دیتابیس وجود داشته باشه فشار بسیار بیشتر خواهد شد . باید همه چیز بررسی بشه . در اولین قدم اسکریپت رو بهینه کنید و از کش استفاده کنید . کوئری های دیتابیس رو حتما کش کنید و در صورت امکان از یک Opcod کش هم استفاده کنید . مثلا APC یا Xcache یا هر چیزی که سرورتون ساپورت میکنه
موفق باشید
irit
February 20th, 2013, 13:40
سلام
قبل از هر چیز نتیجه ی top -c را بزارید.
با سلام دستوری که شما فرمودید رو زدم دیدم نتیحه این هست
در اولین ردیف mysql وجود دارد وزیر آن کاربران ....
توی قمست %CPU برای مای اسکیوال 257 هست بعضی وقت ها هم 70
وبرای کاربران دیگر %CPU مثلا 10 و اینا هست
فکر می کنم مشکل از دیتابیس هست...
m-mehdipoor
February 20th, 2013, 14:02
سلام
نتیجه ی دستور زیر را قرار دهید
nano /etc/my.cnf
irit
February 20th, 2013, 14:15
سلام
نتیجه ی دستور زیر را قرار دهید
nano /etc/my.cnf
دیتابیستون رو باید کسی اپتیمایز کنه.
در صورت تمایل مشخصاتتون رو برام ارسال کنید یه نگاهی بهش بندازم.
ertebat7
February 20th, 2013, 14:50
همانطور که دوست عزیزمان m-mehdipoor (http://www.webhostingtalk.ir/member/10565/) شما نیاز به کانفیگ و بهینه سازی سرورتون دارید مخصوصا mysql
در صورتی که مشکلتون حل نشد با ایدی ertebat2002 در تماس باشید