PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مناسب برای مجازی سازی و کریت وی پی اس

mahdi2009
January 27th, 2010, 01:48
سلام.

خسته نباشید میگم به همه دوستان من چند پست این قسمت رو خوندم ولی چند سوال برام مطرح شد همراه با سروری که دنبالش بودم اینجا مطرح میکنم:

اولش که من یه سرور نیاز دارم برای کار کریت وی پی اس صرف فقط و نه چیز دیگه:

1.ایا سیستم و سخت افزار دیتاسنترها در مجازی سازی تفاوتی میکنه چون مقایسه هزینه ها یکمی من رو به شک انداخته.

2.ایا در مورد وی پی اسها هم باید قانون کپی رایت رعایت بشه و امکانش هست که ویندوز کرک نصب کرد برای وی پی اس؟

سرور مورد نیاز من دو هسته ایی حداقل 2 یا 3 گیگ رم و پهنای نامحدود(یا بیشتر از 5 ترا) و اینکه پشتیبانی واقعا خوبی داشته باشه برای منیج اولیه سرور.

هزینه ایی هم که در نظر دارم حدود 100 هزار تومن هست.

با تشکر از دوستان.

Woshka
January 27th, 2010, 01:57
درسته سخت افزار رو باید بررسی کنی
در مورد سی پی یو باید ببینی آیا virtualization v رو ساپورت می کنه یا نه
رم هم 4 گیگ خبه 8 گیگ عالی

AfraWeb.net
January 27th, 2010, 02:05
سلام.

خسته نباشید میگم به همه دوستان من چند پست این قسمت رو خوندم ولی چند سوال برام مطرح شد همراه با سروری که دنبالش بودم اینجا مطرح میکنم:

اولش که من یه سرور نیاز دارم برای کار کریت وی پی اس صرف فقط و نه چیز دیگه:

1.ایا سیستم و سخت افزار دیتاسنترها در مجازی سازی تفاوتی میکنه چون مقایسه هزینه ها یکمی من رو به شک انداخته.

2.ایا در مورد وی پی اسها هم باید قانون کپی رایت رعایت بشه و امکانش هست که ویندوز کرک نصب کرد برای وی پی اس؟

سرور مورد نیاز من دو هسته ایی حداقل 2 یا 3 گیگ رم و پهنای نامحدود(یا بیشتر از 5 ترا) و اینکه پشتیبانی واقعا خوبی داشته باشه برای منیج اولیه سرور.

هزینه ایی هم که در نظر دارم حدود 100 هزار تومن هست.

با تشکر از دوستان.

با این قیمت نمیتونید سرور با این مشخصات پیدا کنید برای مجازی سازی باید سرور قوی داشته باشید
و اینکه برای منیج باید هزینه ای جدا پرداخت نمایید و ...

Woshka
January 27th, 2010, 02:20
ققیمت رو من ندیدمبرای اینکه یه سرور رو بشه مجازی سازی کرد باید دسته کم 150 تومن بدید
منیجش هم بزیا رایگان می کنن
در غیر این صورت سرورتون مدام هنگ خواهد کرد

P-CO
January 27th, 2010, 11:51
با سلام، میتونم بهتون پیشنهادای خوبی بدم. (از 4دیتاسنتر معتبر)

برای اطلاعات بیشتر، پ.خ بزنید تا بیشتر صحبت کنیم.

موفق باشید.

Arashdn
January 27th, 2010, 14:03
من خودم سرور اختصاصی نمیدم
اما بره خرید مشاوره رایگان میدم و کمکت میکنم
مشخصات تماس تو امضمامه

mahdi2009
February 2nd, 2010, 23:57
من خودم سرور اختصاصی نمیدم
اما بره خرید مشاوره رایگان میدم و کمکت میکنم
مشخصات تماس تو امضمامه

سلام.