PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالات مبتدی در مورد vps

saman_mt
February 19th, 2013, 03:03
با عرض پوزش من یه مبتدی هستم و تا اونجا که تونستم تایپیک های دیگه رو دیدم ولی به جوابم نرسیدم.
1- چجوری میشه vps رو از روی خود ویندوز کنترل کرد.من شنیدم حتما باید windows server 2003 روی pc نصب باشه .درسته؟
2- آیا روی vps میشه نرم افزار هایی که روی ویندوز نصب میشه، نصب کرد؟مثلا آنتی ویروس یا مثلا idm
3- ایا روی Vps ویندوز میشه cfs نیوک نصب بکنیم؟

aligoli
February 19th, 2013, 03:26
با سلام

به وب هاستینگ خوش آمدید .

1. خیر دوست عزیز ، در سیستم شما ، قسمتی هست به نام Remote Desktop Conection که آی.پی سروری که به شما می فروشند رو میگیرید اونجا می زنید و ریموت میشید به سروری که خریداری کردید .
2. بله ، سرور دقیقا یک سیستم کامپیوتر است منتهی در خارج از کشور و سرعت اینترنتش بسیار زیاد است به طول معمول 100 مگابایت ! (البته این مورد به پرت سرور اختصاصی و شرکتی که ازشون تهیه میکنید مربوط است)
3. برای میزبانی سایت شخصا سرور لینوکس رو پیشنهاد میدم، اما روی ویندوز هم با کمک نرم افزار wamp یا iis هم می توانید میزبانی سایت با هر سیستم مدیریت محتوا را داشته باشید : مثال : جوملا، وردپرس، دروپال، نیوک و ...

موفق باشید.

sibwebhost
February 20th, 2013, 06:07
عزیز واقعا معذرت میخوام ازتون ولی با کمی جستجو خیلی راحت به نتیجه میرسیدید.
پیشنهاد میکنم مطالب این انجمن رو به دقت مطالعه کنید.