PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معلق (ساسپند) شدن هاست به دلیل اسپم !

EleRam
February 18th, 2013, 20:55
سلام

من از هاست ایران یه هاست داشتم ولی هاست ایران ادعا کرده که از هاست ما ایمیل گروهی ارسال میشه و آخرین بار به حدی بوده که سرور داون شده !

من از وردپرس استفاده می کنم و پلاگین مشکل داری نصب نکردم. فقط توی قالبی که خودم طراحی کردم تعریف کردم که برای تایید ثبت نام و پیام خوش آمد گویی به کاربر ایمیل بزنه...

هاست ایران درست جواب نمیده که مشکل از کجاست... فقط هاستم رو بست...

ممکنه راهنماییم کنید تا بفهمم مشکل از کجاست؟ واقعا دیگه موندم ! چون اسکریپت هاو پلاگین ها رو چک کردم مشکلی وجود نداشت...

Saati
February 18th, 2013, 21:18
عضویت تو سایتتون چجوریه؟ ممکنه اسپمرها عضو شده باشن به سرعت که اونم احتمالش زیاد نیست ..

beniii
February 18th, 2013, 21:54
با سلام
ممکن اسکریپت مخرب با شل آپلود شده باشه روی هاستتون.
log ایمیل های ارسالی رو بگیر ازشون ممکنه یک چیزایی دستت بیاد

EleRam
February 19th, 2013, 21:43
عضویت تو سایتتون چجوریه؟ ممکنه اسپمرها عضو شده باشن به سرعت که اونم احتمالش زیاد نیست ..

عضویت تایید ایمیلی میخواد، یعنی بعد از تکمیل فرم یک لینک فعال سازی فرستاده میشه و بعد از فعال سازی یک ایمیل خوش آمدگویی هم فرستاده میشه...

EleRam
February 19th, 2013, 21:44
با سلام
ممکن اسکریپت مخرب با شل آپلود شده باشه روی هاستتون.
log ایمیل های ارسالی رو بگیر ازشون ممکنه یک چیزایی دستت بیاد

اکانت رو ساسپند کرده به لاگ هم فعلا دسترسی ندارم...
اسکریپت یا شل آپلود شده روی هاست رو چطوری میشه فهمید که انجام شده؟ یعنی برای اون هم لاگی چیزی هست؟

mehrshad.ho
February 19th, 2013, 22:47
سرور هتزنر آلمان هست ؟

samiraabd
February 20th, 2013, 08:54
بله آلمان هست

سؤال من اینه ، یه مشتری دارم که فقط از وب میل استفاده می کنه و چند روزیه از اون اسپم های زیادی

ارسال میشه ، کسی میدونه که چه کار کنم دیگه از میلش اسپم ارسال نشه ؟ کنترل پنلشم پلسکه .

ممنون

compiler
February 20th, 2013, 09:25
بله آلمان هست

سؤال من اینه ، یه مشتری دارم که فقط از وب میل استفاده می کنه و چند روزیه از اون اسپم های زیادی

ارسال میشه ، کسی میدونه که چه کار کنم دیگه از میلش اسپم ارسال نشه ؟ کنترل پنلشم پلسکه .

ممنون

شما ریسلر هستی یا فقط یک هاست داری؟!

به هر حال مدیر سرور و حتی ریسلر به سادگی میتونه هر یوزر رو مثلا رو ساعتی 20 ایمیل ببنده....

ارسال ایمیل انبوه چه عمدی و چه ناخواسته باشه خلاف قوانین اغلب هاستینگ ها هست و ساسپند میکنند . بنا بر این باید مواظب مشتری باشید . بهترین کار پیشگیریه....باید موقع کانفیگ سرور یا ریسلر قبل از فروش به فکر این قسمت ها باشید تا بعدا مشکلی پیش نیاد

موفق باشید

avahosting.in
February 20th, 2013, 12:29
بدیهی است که هاست ایرانی در صورت کوچکتری مشکل یا .... ساسپند میکنه
چند مورد اینطوری به من گفته شده
شما بهتره اتقال بدید هاست را به یک دیتا سنتر دیگه

samiraabd
February 20th, 2013, 13:04
سلام

بله من یه رسلر هستم وبرخی از مشتریام از وب میلشون اسپم ارسال میشه .
حالا می خواستم ببینم بعد از ساسپند هاستی که اسپم ارسال میکنه چه کار کنم که
باز این مورد تکرار نشه . آیا تنطیماتی باید انجام بدم ، اگه میشه بصورت دقیق بگید در
پلسک باید چه کار کنم ؟

با تشکر

avahosting.in
February 20th, 2013, 13:08
سلام

باز این مورد تکرار نشه . آیا تنطیماتی باید انجام بدم ، اگه میشه بصورت دقیق بگید در
پلسک باید چه کار کنم ؟

با تشکر

میتونید هشدار بدید تا این عمل تکرار نشه
بابت تنظیماتش باید هزینه کنید
ب

TARIMEHR
February 20th, 2013, 13:08
روی سایتتون خبرنامه از طریق ایمیل دارین؟

MehrganWeb
February 20th, 2013, 14:20
سلام
شرمنده شاید این سوال یکمی ابتدایی باشه
آیا برای قسمت ثبت نام قیلدی تعریف کردید که از عضویت ربات ها جلوگیری کنه؟
مثلا کد تصویری یا سوال ریاضی ؟

هاست 97
February 20th, 2013, 16:20
مشکلی که در برخی وردپرس ها هست, به راحتی هک میشوند و هکر پیغامی قرار نمیده و فقط فایلی در سایتتان اجرا میکنه که مدام در حال ارسال ایمیل تبلیغاتی هست.
به نظر من وردپرس را کامل حذف کنید و فایلهای سالم را جایزگزین کنید
سپس قالبی که از سلامت آن مطمئن هستید را آپلود کنید

این مشکل را بارها دیده ام

EleRam
February 20th, 2013, 16:45
مشکلی که در برخی وردپرس ها هست, به راحتی هک میشوند و هکر پیغامی قرار نمیده و فقط فایلی در سایتتان اجرا میکنه که مدام در حال ارسال ایمیل تبلیغاتی هست.
به نظر من وردپرس را کامل حذف کنید و فایلهای سالم را جایزگزین کنید
سپس قالبی که از سلامت آن مطمئن هستید را آپلود کنید

این مشکل را بارها دیده ام

میشه در مورد این هک بیشتر توضیح بدید؟ حفره شناخته شده هستش؟ اسمی نشونی چیزی داره من سراغشو بگیرم؟

mehrshad.ho
February 20th, 2013, 16:50
یه گروه هکر عربی هستند که به سایت های ایرانی ها حمله کردند و یا نمایش هک می زارند و یا طبق گفته هاست 97 روی هاست چیزی میریزند که اسپم می فرسته
ما این هفته حدود 20 تا ابیوز این چنینی داشتیم

برای رفع مشکل بهتره از مدیر سرور بخواهید بک آپ 7 روز قبل شما رو ریستور کنه (البته اگه سایتی دارید که پست روی اون میزارید از دیتابیستون بک آپ بگیرید)
بعد ار این کار هم بهتره پسورد های سخت قرار بدید

هاست 97
February 20th, 2013, 16:55
میشه در مورد این هک بیشتر توضیح بدید؟ حفره شناخته شده هستش؟ اسمی نشونی چیزی داره من سراغشو بگیرم؟باگ وردپرس پابلیک هست و نمیتونم مطرح کنم چون سوء استفاده کننده زیاده

بهترین کار حذف فایلهای سایت و اپلود نسخه سالم هست
اگر اشتباه نکنم روی قالب ادیت انجام میده و هم روی پلاگینها

compiler
February 21st, 2013, 06:42
سلام

پلسک باید چه کار کنم ؟

با تشکر

خود whm قسمتی داره که میتونی یوزر رو محدود کنی رو ارسال ایمیل خیلی سادست!!

هاست 97
February 21st, 2013, 07:20
خود whm قسمتی داره که میتونی یوزر رو محدود کنی رو ارسال ایمیل خیلی سادست!!
و ساده تر از اون هست اگر جلوی اسپم را نگیری ابیوزهایی میاد که باید اون سرور رو تعطیل کنی