توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظر شما در مورد cloudflare.com
asrhosting
February 18th, 2013, 19:50
سلام .
چند ماهی هست که cloudflare.com فعالیت خودش رو آغاز کرده .
دوستانی که استفاده کردن راضی بودن ؟ قطعی یا مشکل تحریم و یا .... وجود نداشته ؟
ممنون میشم دوستان تجربیاتشون رو در اختیارمون بزارن.
m-batista
February 19th, 2013, 16:05
سلام. سایت خوبی هست. بخصوص برای جلوگیری ddos در ضمن dns ها عوض میشند و پیداکردن شرکت هاست کننده سختتر میشود. یک هفته هست به توصیه یکی از دوستان استفاده میکنم فعلا مشکل خاصی نداشتم قبلا 1 تا 18 مگابیت ddos میشدم ولی الان نه
ppro
February 19th, 2013, 18:23
سلام .
چند ماهی هست که cloudflare.com فعالیت خودش رو آغاز کرده .
دوستانی که استفاده کردن راضی بودن ؟ قطعی یا مشکل تحریم و یا .... وجود نداشته ؟
ممنون میشم دوستان تجربیاتشون رو در اختیارمون بزارن.
بیش از 2 سال هست که بصورت جدی کار میکنند.
https://www.cloudflare.com/our-story
بدون این سرویس من هیچ سایتی رو اصلا راه نمیندازم... مخصوصا الان با وضعیت دلاری
mehranshirazi
February 19th, 2013, 18:52
خوب یک کم در مورد این سایت بنویسید
کارش
نحوه عضویت
diges
February 19th, 2013, 22:04
اگه برای مخفی کردن میزبان هست راحت می شه پیدا کرد !
آی پی اصلی می شه به دست آورد از اونجا میزبان هم مشخص کرد .:71:
napster
February 20th, 2013, 00:20
از هر نظر عالی هست حتما استفاده کنید
نحوه کار:
1-عضویت
2-اضافه کردن آدرس سایت
3-(با کلود فلر هست)اسکن DNS های شما و دادن 2 NS Name جدید
4-ست کردن DNS های کلود و تمام
سرعت لود + امنیت را تا حده قابل قبولی بالا میبره
mehranshirazi
February 20th, 2013, 00:26
با ایران مشکل داره؟
رایگان یا پولی
hat3f
February 20th, 2013, 00:56
آموزش جامع Cloudflare - سایت شما در همه دنیا و همیشه در دسترس. امنیت و سرعت بالا
آموزش جامع Cloudflare - سایت شما در همه دنیا و همیشه در دسترس. امنیت و سرعت بالا (http://www.vbiran.ir/thread10782.html)
3245
February 20th, 2013, 00:57
اگه برای مخفی کردن میزبان هست راحت می شه پیدا کرد !
آی پی اصلی می شه به دست آورد از اونجا میزبان هم مشخص کرد .:71:
اصلا ممکن نیست
بنده تست کردم
چطور میشه ایپی میزبان رو بدست بیارید وقتی دی ان اس های مال cloadflar هست؟ اگر بشه بدست اورد که فعالیت این سایت حدودا بی معنی ست.
پی نوشت: یکی از گزینه های خوب این سایت اینه که وقتی down میشید، این کش رو میاره بالا و عین سایت رو کاربر میتونه ببینه. برای رنک و تاثیر گوگل هم خوب هست
asrhosting
February 20th, 2013, 08:33
میخواییم روی سرور دایرکت ادمین اجراش کنیم فقط چند سوال دیگه :
برا هر سایت باید یه فرم پر بشه ؟ یا خود کش فلای سایت های روی دایرکت ادمین رو میشناسه ؟
تا حالا دیدین این سایت دان بشه ؟
با دامنه های ir مشکلی نداره ؟
napster
February 20th, 2013, 09:17
میخواییم روی سرور دایرکت ادمین اجراش کنیم فقط چند سوال دیگه :
برا هر سایت باید یه فرم پر بشه ؟ یا خود کش فلای سایت های روی دایرکت ادمین رو میشناسه ؟
تا حالا دیدین این سایت دان بشه ؟
با دامنه های ir مشکلی نداره ؟
پست منو خوندی عزیز؟ نههه با ایران مشکلی نداره،ربطی نداره شما دایرکت آدمین هستین یا کلوکسو یا ........
یه فرم پر میکنی و dns آپدیت میکنی و تمام
هر دامنه یک فرم جدید باید پر شود.
بله چرا دان نشه ؟ فکر کردی اینا کین ؟ من داشتم سایت و هزاربار دیدم که دان میشه(اگه از free استفاده کنی که هیچی اما اگه پولی باشه یه نسخه کش شده نشون می ده)
compiler
February 20th, 2013, 09:33
اصلا ممکن نیست
بنده تست کردم
چطور میشه ایپی میزبان رو بدست بیارید وقتی دی ان اس های مال cloadflar هست؟ اگر بشه بدست اورد که فعالیت این سایت حدودا بی معنی ست.
پی نوشت: یکی از گزینه های خوب این سایت اینه که وقتی down میشید، این کش رو میاره بالا و عین سایت رو کاربر میتونه ببینه. برای رنک و تاثیر گوگل هم خوب هست
سلام
اینجور که شما نوشتید کار تخصصی Cloudflare پنهان کرده دی ان اس و آی پی سرور هست که اشتباهه . هم راه های برای پیدا کردن دی ان اس هست و هم اینکه اصلا کار اصلی این سیستم پنهان کردن دی ان اس نیست . کار اصلیش خیلی واضحه...ترافیک اول میره رو سرور های cloudflare و ترافیک سالم از اونجا ترنسفر میشه روی سرور شما . نتیجش میشه استفاده بهینه از پنهای باند ، کم شدن اتک ها و حمله و ترافیک کثیف ، کش شدن دیتا و سریع تر شدن وب سایت و .... نسخه رایگانش عملا در برابر ddos کاری ازش ساخته نیست ولی Dos رو خیلی راحت کنترل میکنه . یک فایروال رایگانه خیلی خوبه و تنها ایرادی که داره Expire شدن session ها مخصوصا در انجمن ها و پرستاشاپ و ... هست .
پست منو خوندی عزیز؟ نههه با ایران مشکلی نداره،ربطی نداره شما دایرکت آدمین هستین یا کلوکسو یا ........
یه فرم پر میکنی و dns آپدیت میکنی و تمام
هر دامنه یک فرم جدید باید پر شود.
بله چرا دان نشه ؟ فکر کردی اینا کین ؟ من داشتم سایت و هزاربار دیدم که دان میشه(اگه از free استفاده کنی که هیچی اما اگه پولی باشه یه نسخه کش شده نشون می ده)
1000 بار دان شدنشون رو شما دیدید؟!
شما سایت خودت دان میشده عزیز دل ربطی به کلاود فلیر نداشته
قرار نیست 100% آپتایم داشته باشن ولی اینجوری که شما میگی هر کی ندونه فکر میکنه یه سیستم داغونه...
napster
February 20th, 2013, 10:13
سلام
اینجور که شما نوشتید کار تخصصی cloudflare پنهان کرده دی ان اس و آی پی سرور هست که اشتباهه . هم راه های برای پیدا کردن دی ان اس هست و هم اینکه اصلا کار اصلی این سیستم پنهان کردن دی ان اس نیست . کار اصلیش خیلی واضحه...ترافیک اول میره رو سرور های cloudflare و ترافیک سالم از اونجا ترنسفر میشه روی سرور شما . نتیجش میشه استفاده بهینه از پنهای باند ، کم شدن اتک ها و حمله و ترافیک کثیف ، کش شدن دیتا و سریع تر شدن وب سایت و .... نسخه رایگانش عملا در برابر ddos کاری ازش ساخته نیست ولی dos رو خیلی راحت کنترل میکنه . یک فایروال رایگانه خیلی خوبه و تنها ایرادی که داره expire شدن session ها مخصوصا در انجمن ها و پرستاشاپ و ... هست .
1000 بار دان شدنشون رو شما دیدید؟!
شما سایت خودت دان میشده عزیز دل ربطی به کلاود فلیر نداشته
قرار نیست 100% آپتایم داشته باشن ولی اینجوری که شما میگی هر کی ندونه فکر میکنه یه سیستم داغونه...
فدات شم من کار ما سایت ها و فروم های هکینگ هست،یه اتک بات نتی درست حسابی بیخوره کلا چیزی لود نمیشه از کلود،تیکت میزنیم و میگن جلوی این نوع اتک رو نمیتونن بگیرن
منظوره منم اینه که با ddos دان میشه نه اینکه سرور من مشکل داره گلم
جمع بندی ؟ سیستم داغونیه اگه به پست یک متخصص بخوره اما برای سایت های معمولی خوبه
napster
February 20th, 2013, 10:16
اصلا ممکن نیست
بنده تست کردم
کاره 1 ثانیه هست فقط احتیاج به مقداره کمی هوش دارد :71:اگه خواستی بزن زنگو تا بهت بگویم :61:
diges
February 20th, 2013, 10:19
اصلا ممکن نیست
بنده تست کردم
شما یک سایت روش دارید بدید من آی پی اصلی میزبانی بدم شما خودتون ببنید ! :71:
felfel
February 20th, 2013, 10:25
دوستان اگر راهی بهتر برای شناخته نشدن دامنه هست بگید
diges
February 20th, 2013, 10:36
دوستان اگر راهی بهتر برای شناخته نشدن دامنه هست بگید
تنها راهش این هست آیپی اختصاصی با dns اختصاصی داشته باشید آی پی هم میزبان شما در ساماندهی ثبت نکرده باشه .
3245
February 20th, 2013, 16:40
سلام
روی اصل سرور اصلا جالب نیست که بخواید انجام بدید (نظر بنده است)
دلیلش هم اینه که این قابلیت گزینه های بدی هم دارد، صد در صد عالی نیست
بهتر هست برای هر سایت جدا نصب شود
saeed_slow
March 3rd, 2013, 13:48
لطفا اگر کسی چند تا سرویس مثل cloudflare میشناسه نام ببیره ظاهرا cloudflare هم از رده خارج شد من ازش راضی بودم تا امروز ولی سایتم داون شد سایت cloudflare هم باز نمیشه شاید با ای اس پی من مشکل داره.
ppro
March 3rd, 2013, 21:35
امروز 30 دقیه دان بود
3245
March 18th, 2013, 00:44
لطفا اگر کسی چند تا سرویس مثل cloudflare میشناسه نام ببیره ظاهرا cloudflare هم از رده خارج شد من ازش راضی بودم تا امروز ولی سایتم داون شد سایت cloudflare هم باز نمیشه شاید با ای اس پی من مشکل داره.
کسی نمیشناسه؟/؟؟؟
yassale
March 18th, 2013, 01:01
Private DNS Cluster - Maximize your reseller uniqueness (http://www.resellerspanel.com/reseller-hosting/private-label/private-dns-cluster)
سالیانه 20 دلار در صورتیکه مایل به هزینه هستید.
barfhost
March 18th, 2013, 01:14
از دوستان کسی میدونه این دی ان اس از کجاست
webs279851.mercury.orderbox-dns.com
nimafire
March 18th, 2013, 01:43
از دوستان کسی میدونه این دی ان اس از کجاست
webs279851.mercury.orderbox-dns.com
مربوط به سرویس های resellerclub هست
uper
March 18th, 2013, 01:54
دوست من Home | CloudFlare | The web performance & security company (http://www.cloudflare.com) که up هست فعلان هم مشکلی نداره شما تیکت بزنید پشتیبانی تا مشکلتون برطرف بشه. احتمالا مشکلی بوده .
موفق باشید.
barfhost
March 18th, 2013, 02:10
مربوط به سرویس های resellerclub هست
اگه امکانش هست لینک بدین
چه جوری باید فعالش کرد؟
Ramin
March 18th, 2013, 02:39
این سایت سب نمایش پیغام خطای آفلاین برای سایت های پر بازدید در دوره های زمانی نامشخص می شود. بنده بر روی چند سایت تست کردم . (پر بازدید ! )
Mr_Parham
March 18th, 2013, 02:46
این سایت سب نمایش پیغام خطای آفلاین برای سایت های پر بازدید در دوره های زمانی نامشخص می شود. بنده بر روی چند سایت تست کردم . (پر بازدید ! )
این مورد تایید میشه، من سرویس پولی استفاده می کردم ولی بعضی موقع ها پیغام آفلاین میداد برداشتیم درست شد :یی
compiler
March 18th, 2013, 08:32
بعضی وقتا خطای آفلاین میده ولی در برابر حملات داس خیلی میتونه مفید باشه
بزرگ ترین ایرادش Expire شدنی پی در پی Session ها است . تو وردپرس سیستم کاملا فرق داره و هیچ وقت Logout نمیشه یوزر ولی در اسکریپت هایی مثل ویبولتین و پرستا شاپ شما با هر برا ریفرش از سایت بیرون میفتید و باید مجددا لاگین کنید . یا اینگه موقع لاگین تیک ذخیره کنید رو حتما بزنید که مثلا پرستا شاپ نداره این گزینه رو!
دلیلش هم اینه که تمام ترافیک یوزر ها با هر آی پی که هست میره تو سرور های Cloudflare از اونور با آی پی های خود Cloudflare وارد سایت میشه . رنج آی پی هاش هم خیلی محدوده . به همین دلیل تو سایت های پر بازدید 100 نفر آنلاین با 10 تا آی پی دارن میچرخن و این آی پی ها در لحظه به افراد مختلف اختصاص داده میشه . نتیجش میشه Expire شدن Session کاربر قبلی و اختصاص آی پی با Session جدید به کاربر بعدی
راهش هم نصب پلاگین مخصوص آپاچی هست که خود کلاود فلیر تو سایتش پیشنهاد کرده
ما که واقعا خیلی استفاده کردیم از این سرویس . اگر خواستید پیام بدید نمونه سایت هایی که الان پشت کلاود هستند رو ارسال کنم
هم سرعت بسیار بالا میره هم ترافیک هرز و کثیف وارد سرور نمیشه و جلوی اتک های نسبتا بزرگ رو هم میشه تا حدودی باهاش گرفت
موفق باشید
Amid
June 9th, 2013, 13:52
برای من فقط کمی سرعت رو بالاتر برد، اونم واسه کش بود فکر کنم!