ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کمک و همفکری از وبمسترهای عزیز

AHMD222
February 18th, 2013, 19:31
با سلام
یه سایت تفریحی دارم که بازدیدش بالا بود اما متاسفانه امروز شرکت ارائه کننده هاستینگ ( نت افزار ) برام ایمیل فرستاده که پیرو دستور "دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه " طی نامه به شماره .............. مبنی بر غیر فعال کردن اکانت شما، متاسفانه مجبور به غیر فعال کردن اکانت شما شدیم
از دوستان عزیز راهنمایی می خواستم که حالا باید چکار کنم
البته درخواست رفع رو به کارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه - Internet.ir (http://rafefilter.internet.ir/) فرستادم اما فکر نکنم فایده ای داشته باشه
به نظر شما با توجه به آمار زیاد بازدید روزانه سایت پیگیر رفع ***** و مسدودیت سایت باشم بهتره یا یه دامین جدید ثبت کنم و همچنین یه VPSبگیرم و سایت رو روی اون انتقال بدم؟ چون این دامین تا حالا اخطار نگرفته
ممنون میشم راهنمایی کنید که دیگه این مشکلات رو نداشته باشم

amirfateh
February 18th, 2013, 19:51
باسلام،
محتوای وب سایت شما چیست؟

nader12
February 18th, 2013, 20:04
با سلام اگر دامنه جدید بگیرین 70% زحماتتون به فنا میره و مثل اونموقع سایتتون رتبه خوبی نداره و ایندکس های گوگلتون از بین میره. به نظرم

برین پیگیری کنید چون سایت های تفریحی چیز خواصی واسه بسته شدن ندارن. موفق باشید

AHMD222
February 18th, 2013, 20:08
با تشکر از شما دوستان عزیز
محتوای سایتم چیز خاصی نیست ( اهنگ و کلیپ فیلم و سریال ترکی)

aligoli
February 18th, 2013, 20:08
با سلام

سایت رو با دامین اصلی که ف شده روی سرور مجازی یا هاست میزبانی که از شرکت دیگری تهیه میکنید، بالا بیاورید، سپس یک دامنه پارک کنید ، دامینی که پارک کردید قابل استفاده می باشد .

دامینی که پارک شده است رو به بازدید کنندگان دهید، و از طرفی دامین اصلی هم پیگیری کنید . امیدوارم مشکلتون حل شود . شاد باشید.

AHMD222
February 18th, 2013, 20:09
ببخشید غیر از اون درخواستی که دادم کجا باید پیگیری کنم؟

AHMD222
February 19th, 2013, 02:15
دوستان به نظر شما برای میزبانی سایت vps ویندوز بگیرم یا لینوکس؟ و vps با چه مشخصاتی بگیرم که فردا بازدید سایت تا پنجاه هزارتا بازدید بالا رفت کم نیاره؟

aligoli
February 19th, 2013, 03:20
ببخشید غیر از اون درخواستی که دادم کجا باید پیگیری کنم؟

یک شماره تماس بود من قبلا به یکی دادم تماس گرفت مشکلش حل شد ... یعنی سایتش رفع ***** شد ... باید ببینم چه شماره ای بوده .

دوستان به نظر شما برای میزبانی سایت vps ویندوز بگیرم یا لینوکس؟ و vps با چه مشخصاتی بگیرم که فردا بازدید سایت تا پنجاه هزارتا بازدید بالا رفت کم نیاره؟

شماره باید سرور لینوکس centos تهیه کنید و یک کنترل پنل روی سرور نصب کنید که این ها توسط شرکتی که سرور تهیه میکنید انجام میشه .

شما باید نوع کنترل پنل رو مشخص کنید مثل سی پنل هزینه لایسنس ماهانش 66 هزار تومان هست در حال حاضر و دایرکت ادمین هم ماهانه 23 هزار تومان ، سپس سرور رو به شما ارایه می دهند و شما باید بدهید شخصی براتون کانفیگ کنه، البته بعضی شرکت ها کانفیگ رو هم رایگان براتون انجام می دهند .

بعد اطلاعات رو انتقال بدید به سرور جدید ! که اون هم بعضی شرکت ها اگر سرشون خلوت باشه براتون انجام می دهند.

نکته : هر شرکتی بنا بر اینکه سرور اختصاصی که دارند ممکن است سرورهای مجازی که تعریف کرده باشد منابع اختصاصی یا اشتراکی باشد، می تواند پاسخ نیاز شما را بدهد یا ندهد، بهتر است قبل از خرید تحقیق کنید و شرط کنید که کانفیگ دقیق چیست .

مثلا پردازنده چند مگاهتزر به سرور شما اختصاص داده می شود و عوامل دیگه مثل نوع هارد و ... پرت سرور .. مدل پردازنده ... پشتیبانی !

امیدوارم موفق باشید .

AHMD222
February 19th, 2013, 11:08
یک شماره تماس بود من قبلا به یکی دادم تماس گرفت مشکلش حل شد ... یعنی سایتش رفع ***** شد ... باید ببینم چه شماره ای بوده .

شماره باید سرور لینوکس centos تهیه کنید و یک کنترل پنل روی سرور نصب کنید که این ها توسط شرکتی که سرور تهیه میکنید انجام میشه .

شما باید نوع کنترل پنل رو مشخص کنید مثل سی پنل هزینه لایسنس ماهانش 66 هزار تومان هست در حال حاضر و دایرکت ادمین هم ماهانه 23 هزار تومان ، سپس سرور رو به شما ارایه می دهند و شما باید بدهید شخصی براتون کانفیگ کنه، البته بعضی شرکت ها کانفیگ رو هم رایگان براتون انجام می دهند .

بعد اطلاعات رو انتقال بدید به سرور جدید ! که اون هم بعضی شرکت ها اگر سرشون خلوت باشه براتون انجام می دهند.

نکته : هر شرکتی بنا بر اینکه سرور اختصاصی که دارند ممکن است سرورهای مجازی که تعریف کرده باشد منابع اختصاصی یا اشتراکی باشد، می تواند پاسخ نیاز شما را بدهد یا ندهد، بهتر است قبل از خرید تحقیق کنید و شرط کنید که کانفیگ دقیق چیست .

مثلا پردازنده چند مگاهتزر به سرور شما اختصاص داده می شود و عوامل دیگه مثل نوع هارد و ... پرت سرور .. مدل پردازنده ... پشتیبانی !

امیدوارم موفق باشید .
سلام دوست عزیز
واقعا از راهنمایی شما ممنونم
ولی اگه لطف کنید و همون شماره ای که گفتید رو پیدا کنید و برام بفرستید ممنوم میشم باشون تماس بگیرم شاید رفع ف کردند که دیگه این دردسرها رو نداشته باشم
ممنون

AHMD222
February 19th, 2013, 11:35
دوستان یه آفر خوب هم پیشنهاد بدن که در صورت رفع نشدن مشکل نهایتا تا فردا خریداری بشه

aligoli
February 19th, 2013, 13:19
دوستان یه آفر خوب هم پیشنهاد بدن که در صورت رفع نشدن مشکل نهایتا تا فردا خریداری بشه

در بخش آموزشی نمی توان آفر داد، باید در بخش درخواست سرور مجازی تایپک جدیدی ارسال کنید .

sibwebhost
February 20th, 2013, 06:04
اگه محتوا مشکلی نداشته باشه عزیز حتما پیگیر قضیه باشید و کوتاه نیاید.