PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : که با این دیتا سنتر کار کرده DataShack

tak~vps
February 17th, 2013, 23:48
سلام به همه دوستان وب هاستینگ تالک
که با این دیتا سنتر کار کرد کیفیت سرور ها ان خوبه از نظر پشتبانی چی به اسپم هم گیر میده

dedserver
February 17th, 2013, 23:50
دیتاسنتر خوبی است نسبت به قیمتی که داره .انلاین سرور و ولت سرور از این دیتاسنتر سرور ارایه میدهند

DATAFARM.IR
February 17th, 2013, 23:55
بنده هم با این دیتاسنتر کار کردم، اگر دنبال شروع هستید، گزینه مناسبی است، ولی قابل اتکا نیست، چون دو سال هست هنوز نتوانستند ipmi رو ست بکنند، هنوز گراف شبکه و.... رو ندارند...
سرورها هم عموماً(ارزان مانند 5420 و 5440) حدود 2 تا 4سال کار کردند و کارایی روز اول رو ندارند.

sibwebhost
February 18th, 2013, 05:21
الان 3 ماه میشه دارم کار میکنم باش تا الان که مشکل خاصی نداشته و همه جیز در حد ایده ال بوده.

tak~vps
February 20th, 2013, 14:35
قیمت ها ای پی چطور هست ای پی ها محدود هست یا نه

danitfk
February 20th, 2013, 16:19
قیمت آی پی تقریبا 75 سنت هست.

در مورد اسپم حساس هستند.

اگر ریپورت از UCE Protect ارسال بشه (‌تا 3 بار) نتورک سرور Drop میشه ؛ تا زمانی که رسیدگی کنید.

سرورها هم از نوع DELL CS24-SC یا DELL CS24-TY هستند که جزو بهترین Chassis ها برای پر کردن رک هستند :71:

اکثرا هم از پردازند های Xeon Series 5000 استفاده می کنند که Cache , Clock Rate بالایی دارند .

همچنین کیفیت پورت نسبت به هزینه ای که پرداخت می کنید بسیار مناسب هست.

اما باید در مورد کنترل پورت ها و کاربران دقت کنید به هر حال سرورها داخل ایالات متحده هستند.

سرورهای Opteron و Xeon و Core i7 کیفیت خوبی دارند ؛ اما برای مجازی سازی Phenom و FX-Black اصلا پیشنهاد نمیشه.

DATAFARM.IR
February 20th, 2013, 16:35
توی تلفن هم بهتون گفتم، اصلاً این دیتاسنتر رو پیشنهاد نمی‌کنم...

Iran Web Host
February 20th, 2013, 16:48
نسبت به قیمت کیفیت بسیار خوبی داره
خصوصا در رابطه با سی پی یو و پورت
ولی خوب در مورد دست دوم بودنش حرفی نیست و در مورد هارد هم نمیشه ازش دفاع کرد !

VpsParse
February 20th, 2013, 16:59
الان 3 ماهی میشه با این دیتاسنتر کار میکنم . اگه واسه شروع کار میخاهید پیشنهاد خوبی هست

tehvps
February 20th, 2013, 17:04
حدود 3 ماه است کار میکنیم و بیش از 15 سرور در این دیتاسنتر داریم، تا به حال آپتایم 100% بوده و پورت اشتراکی قابل قبولی نسبت به قیمتش داره

Amir.Mansoury
March 15th, 2013, 16:00
تا جایی دیدم عمده review هایی که از این دیتاسنتر هست ناراضی بودن. به خاطر قیمت سراغش میرن