pouyajabbarisani
February 16th, 2013, 23:04
با سلام دوستان من تا حالا با دایرکت ادمین و سی پنل کار کردم. و چند تا وبسایت داشتم حالا اومدم گفتم که یه سرور بخرم سایت رو منتقل کنم به اون رفتم پارس پک یه سرورمجازی لینوکس با سیستم عامل سنت او اس 5 گرفتم.(غیر ابری). الان شما فرض کنید که سایت من ادرس اش example.ir است این سایت من در حال کار است و دی ان اس های دامنه روی هاست فعلی ست شده. وقتی که سفارش می دادم نام هاست رو server1.example.ir و نام های دی ان اس رو به ترتیب ns1 و ns2 گذاشتم. الان این پارس پک یه ای پی داده یه رمز. تو مقالاتش خوندم که باید برای ارتباط با سرور باید پوتی رو نصب کنم من هم کردم. الان می خواهم بدونم که:
چه کار هایی رو باید انجام دهم تا دامنه بر روی سرور به طر کامل ست شود.
چگونه هاست ایجاد کنم؟ از طریق پوتی و کد نویسی و یا از طریق کنترل پنل (کنترل پنل رو kloxo گرفتم) توضیح بدید لطفا.
برنامه ی iis و کانفینگ سرور به چه دردی می خوره اگه اینها نباشه هاست نمیشه درست کرد؟!
و در اخر هر اموزشی که فکر می کنید برای راه اندازی و استفاده از سرور برای من نیاز هست رو بگید.
با تشکر فقط پاسخ ها رو با توضیح و ساده بنویسید. با تشکر:x
چه کار هایی رو باید انجام دهم تا دامنه بر روی سرور به طر کامل ست شود.
چگونه هاست ایجاد کنم؟ از طریق پوتی و کد نویسی و یا از طریق کنترل پنل (کنترل پنل رو kloxo گرفتم) توضیح بدید لطفا.
برنامه ی iis و کانفینگ سرور به چه دردی می خوره اگه اینها نباشه هاست نمیشه درست کرد؟!
و در اخر هر اموزشی که فکر می کنید برای راه اندازی و استفاده از سرور برای من نیاز هست رو بگید.
با تشکر فقط پاسخ ها رو با توضیح و ساده بنویسید. با تشکر:x