توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور اختصاصی ایمیل مارکتینگ ( ایمیل انبوه )
sms118
February 16th, 2013, 21:56
با سلام
من در زمینه ایمیل مارکتینگ کار میکنم البته به تازگی
درحال حاضر با vps کار میکنم ولی میخوام سرور اختصاصی بگیرم تا کیفیت بهتر بشه
با یک شرکتی صحبت کردم و ایشون یک سرور از هلند را با مشخصات زیر پیشنهاد داد
ram 8GB
cpu intel Core i7
port 100MB
ip 1
sub ip 24
به گفته مدیر این شرکت که البته خود ایشون هم در زمینه ایمیل مارکتینگ فعالیت دارند با این سرور میشه روزی 100 تا 150 میلیون ایمیل فرستاد
حالا از دوستان میخوام منو بیشتر راهنمایی کنند تا ناخواسته و ندانسته توی گرداب نیفتم
دوستان عزیز آیا گفته های این آقا را میتوان پذیرفت؟
در ضمن دوستان اگر پیشنهاد خاصی هم دارند بگن
من در روز ارسال ایمیل زیادی دارم چون کاربرای زیادی دارم
متشکرم
sellpad
February 16th, 2013, 22:40
کدوم دیتاسنتر؟
چه اسکریپتی؟
sms118
February 16th, 2013, 23:12
نمیدونم از کدوم دیتاسنتر هست
من از اسکریپت Interspire.Email.Marketer استفاده میکنم
nginxweb
February 17th, 2013, 00:52
حتی فکر ارسال ای نتعداد ایمیل رو هم نکنید دستکم 95% اسپم خواهد شد شک نکنید
اگر ممکن است اسم دیتاسنتر را از ایشون بپرسید ولی فکر کنم در کل این مقدار سخت افزار برای ارسال روزانه 100 میلیون بسیار کم باشه .
sms118
February 17th, 2013, 01:14
من میخوام حداقل روزی 500 هزار ایمیل بفرستم
dedserver
February 17th, 2013, 01:19
من میخوام حداقل روزی 500 هزار ایمیل بفرستم
برای ارسال این مقدار ایمیل فکر کنم که کافی است .
fr0nk
February 17th, 2013, 16:04
اگه فقط بحث ارسال هست که سخت افزار جواب میده اگه برای بقیه موارد بهش فشار نیارید
اما اگه بحث email marketing هست و ارسال برای هدف خاص (فروش محصولات و ...)هست که فقط بحث این نیست که تعداد بالا بفرستید
مخصوصا اگه کار خودتون رو میخواید تبلیغ کنید
شما به جا همون 500 هزار 10 هزار بفرستید ولی درست که نه اسپم بشه و اینکه خونده هم بشه و بازده داشته باشه براتون
زمان بندی در ارسال،نوع و متن نوشته و موضوع،در بعضی سرویس دهنده ها استفاده از ایپی ها مختلف و....
love server
February 17th, 2013, 19:45
با سلام،
دوست عزیز برای ایمیل مارکتینگ اصولی وجود داره ، به من بگید ، میگم تا 99% یا بیشتر اسپم میشید.
مقدار بسیار زیادیش به ip سرور بستگی داره. جاهای معتبر برای اینکه ip هاشون بلاک نشه این اجازه رو نمیدن ، معتبر ها حفظ ارزش ip براشون مهمه.
برای اینکه اسپم کمتری بگیرین ، از ip استاتیک یه شرکت معتبر استفاده کنین. این مسئله خیلی مهمه.
یه سری مقاله به انگلیسی واسه این کار رو اینترنت هست. ( اصول ایمیل مارکتینگ ) و آموزش ساخت ایمیل استاندارد واسه اینکه مثلا جیمیل شما رو اسپم نکنه.
موفق باشید
omid7000
February 25th, 2014, 23:33
با سلام
در خواست راه اندازی سایتی مثل این
ارسال ایمیل انبوه تبلیغاتی - ایمیل افزا (http://email-afza.ir/%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%A7%D9%86%D8%A8%D9%88%D9%87-%D8%AA%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%BA%D8%A7%D8%AA%DB%8C-email-tariff.html)
فروش پنل ارسال ایمیل انبوه و همینطور فروش پکیج های ارسال باتضمین حداقل 90 درصد به اينباکس
لطفا فقط کارشناسانی که در این زمینه کار کرده اند آفر بدهند
لطفا اگر درصد اسپم بالاست آفر نديد
حداقل سرور مورد نیاز برای شروع
تعداد آی پی اضافه برای تعویض در ماه
به همراه اسکريپت ارسال و آموزش حرفه اي
لطفا سرويس را با جزئيات پخ کنيد