ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با باز کردن یک فایل ( بسیار مهم )

irit
February 16th, 2013, 00:00
با سلام

دوستان من می خواهم یک فایلی رو باز کنم ... فایله هیچ پسوندی ندارد و توی ویندوز هم فرمتش رو نوشته FILE ......

اما وقتی مثلا می خوام با دیریمویور یا نوت پد باز کنم چیزهای نوشته شده درونش به شکل

ELF����������>����`@�����@������ �O����������@�8��@ ��������@������ @�@�����@�@������� ��������������� ��������������� @������@�������� ��������������� ��������������� �@�������@�����$I� ����$I����������� �������(I������(IP ����(IP����� �������E�������� ����������XI����� �XIP�����XIP�������� ��������������� �������������@ ����@����� ������� ��������������P�td ����D�������D@���� �D@�������������� �������������Q�td ���������������� ���������������� ����������������/l

میاد من اینو با یو تی اف 8 باز کردم اینطوری شد با هرچیزه دیگه هم که باز کردم آخر شکل اصلی نشد

دوستان مثلا این فایل رو باید با چه زبانی باز کرد ؟ چطوری من می تونم سورس های اینو ببینم ؟!

باتشکر

bronze
February 16th, 2013, 01:34
دوستان مثلا این فایل رو باید با چه زبانی باز کرد ؟ چطوری من می تونم سورس های اینو ببینم ؟!

این فایل نوشتاری نیست که بتوان با text editor بازش کرد.
این فایل کامپایل شده هست یعنی سورس اصلی تبدیل به صفر و یک شده. در صورتی که فایل open source باشه
می تونید سورس اصلیش یعنی کدهای نوشتاری که کامپایل نشده رو از جایی پیدا کنید.

داودی
February 16th, 2013, 02:56
شما هر چیزی رو می تونید با نوت پد باز کنید ، ولی دلیل نمی شه که قابل خوندن باشه

irit
February 16th, 2013, 07:45
این فایل نوشتاری نیست که بتوان با text editor بازش کرد.
این فایل کامپایل شده هست یعنی سورس اصلی تبدیل به صفر و یک شده. در صورتی که فایل open source باشه
می تونید سورس اصلیش یعنی کدهای نوشتاری که کامپایل نشده رو از جایی پیدا کنید.

ببینید این فایلی که من می خواهم باز کنم ماله لایت اسپید هست می خوام روش تحقیق کنم برای همین هست ....

میشه یکم بیشتر توضیح بدید ؟ ببینید بالاخره به یک روشی می توان باز کرد این فایل رو !!! یا همان دیکامپایل کرد !!! روشی برای دی کامپایل آن شما می دانید؟

اینم فایلش :

http://up.toca.ir/images/f0fs1fbiow8g6p3k8d7p.zip

لطفا راهنمایی کنید

bronze
February 16th, 2013, 10:40
ببینید بالاخره به یک روشی می توان باز کرد این فایل رو !!! یا همان دیکامپایل کرد !!! روشی برای دی کامپایل آن شما می دانید؟

دیکامپایل کردن فایل به این راحتی هایی که فکر می کنید نیست.
باید با زبان اسمبلی کار کنید که زبان بسیار دشواری هست.
در این حد می تونم کمکتون کنم.