PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال ابتدایی درمورد سرور Dedicated

Energy
February 15th, 2013, 22:10
سلام خسته نباشید ،
چنتا سوال دارم دوستان خواهشا یکم زودتر جواب بدید :x
1 -vmware esxi رو خوده دیتا سنتر نصب میکنه ؟
2 - vSphere Client برای ارتباط با اونه ؟؟ من دیدم اکثرا vSphere Client1 رو توی وی پی اس اجرا میکنن !!! دلیلش چیه ؟؟؟ چرا تو پی سی خودشون اجرا نمیکنن ؟ (به خاطر آپلود ؟؟ )
3- میشه یه توضیح کلی در مورد : ip adress و gateway و netmask بدید ؟؟
4 - آیا netmask و gateway هر سرور dedicated فرق میکنه ؟

spark3r
February 15th, 2013, 22:26
با سلام دوست عزیز
جواب 1:
Vmware ESXI یک Hypervisor هست که شرکت Vmware برای مجازی سازی ارایه داده است.

جواب 2:
VSphere Client‌برای برقراری ارتباط با ESXI‌نصب شده بر روی سرور است تا بتونید روی سرور مجازی سازی کنید.
برای این روی سرور مجازی نصب می کنند که سرعت اینترنت بالاست و راحت تر می تونن سیستم عامل نصب کنند. دقیقا به خاطر آپلود است.

جواب 3:
أدرس IP خوب که معلومه چیه یک آدرسی هست که هر سرور توی اینترنت داره و توی دنیا منحصر به فرد هست مانند 192.168.1.1.
البته IP که من نوشتم IP ی اینترنتی نیست.
در مورد Netmask هم بگم که IP به تنهایی مورد استفاده قرار نمی گیره و حتما باید همراه Netmask‌ باشه .
در مورد Gateway هم یک آدرس IP‌ هست که روی سرور تنظیم می کنید که بسته ها از اون مسیر وارد اینترنت بشن. (خیلی خییل ساده گفتم)
معمولا IP که Gateway هست IP روتر هست.

جواب 4:
در این مورد بستگی به تنظیم شبکه دیتاسنتر داره. هر دیتاسنتری آخه فرق می کنه.
اگر کلی در نظر بگیریم تا حدودی فرق می کنه.

ببخشید خیلی ساده توضیح دادم آخه سوال های 3 و 4 خودش بحث مفصلیه

razavihost
February 15th, 2013, 22:31
1- به دیتاسنتر بستگی داره بعضی دیتاسنتر ها رایگان و بعضی پولی نصب میکنن.
2-بله . دلیلش واسه اینه که ر وی پی اس سریع تر میشه کاری انجام داد.مثال نصب سیستم عامل چون وقتی کنسول رو باز میکنید اگه سرعت اینترنت کم باشه در بعضی موارد تصویر رو نشون نمیده.دلیل اجرا نکردن پیسی کنی اینترنت هست
3-ip یه آدرس عددی هست که باید هر وی پی اس داشته باشه که برای هر سرور باید استفاده شود.gateway هم دروازه ای هست که آی پی سرور از اون اینترنت میگیره netmask هم کلاس رنج آی پی رو معلوم میکنه.
4- بسته به نوع شبکه دیتاسنتر میتونه فرق داشته باشه یا فرق نکنه

Energy
February 15th, 2013, 22:44
قبل از رفرش پیج پیش خودم فکر میکردم که بازدید زده 70 پاسخ : 0
کاش میشد بیشتر تشکر کرد ..
دوستان فقط یه سوال gateway + netmask رو خوده دیتا سنتر ارائه میده دیگه درسته ؟ یا خودمون باید بسازیم ؟
vmware esxi + vSphere Client به لایسنس نیاز دارن ؟ کرک و اینا میشه کردشون ؟؟
سوال آخر : بهترین دیتا سنتر برای شروع که هم رایگان vmware esxi نصب کنه و هم قیمت مناسب داشته باشه و خریدش از طرف ایران دنگو فنگ نداشته باشه چیه ؟؟؟ کدوم کشور ؟

razavihost
February 15th, 2013, 22:49
دوستان فقط یه سوال gateway + netmask رو خوده دیتا سنتر ارائه میده دیگه درسته ؟ یا خودمون باید بسازیم ؟

دیتا سنتر میده

vmware esxi + vSphere Client به لایسنس نیاز دارن ؟ کرک و اینا میشه کردشون ؟؟

بله .کرک موجود هست

سوال آخر : بهترین دیتا سنتر برای شروع که هم رایگان vmware esxi نصب کنه و هم قیمت مناسب داشته باشه و خریدش از طرف ایران دنگو فنگ نداشته باشه چیه ؟؟؟ کدوم کشور ؟
به بوجه خودتون بستگی داره .بخواین با قیمت مناسب یورو به شما از دیتاسنتر هتزنر سرور یدم.
تمام کانفیگ ها رایگان حتی نیصب روتر
آلمان.
اینجا چون بخش فروش نیست نمیشه دقیق قیمت داد.
تمایل داشتین یاهو آی دی منو ادد کنید

Energy
February 15th, 2013, 22:56
راستش تازه کارم و تاحالا با پنل های مربوطه کار نکردم - نمیخوام زیاد جوری باشه که فشار بیاره
کمترین قیمت چنده ؟ لطفا هم به تومن ایران و هم به پول آلمان بگید ( مشخصاتش رو هم ذکر کتید )
+ میشه آیپی های بیشتری خرید ؟؟ ( بعضیا نوشتن تعداد آیپی : 4 تا ... خب یعنی چی ؟؟ یعنی روی اون dedicated بیشتر از 4 تا آیپی نمیشه استفاده کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیشه آیپی های بیشتر اضافه کرد ؟؟ )

razavihost
February 15th, 2013, 23:00
راستش تازه کارم و تاحالا با پنل های مربوطه کار نکردم - نمیخوام زیاد جوری باشه که فشار بیاره
کمترین قیمت چنده ؟ لطفا هم به تومن ایران و هم به پول آلمان بگید ( مشخصاتش رو هم ذکر کتید )
+ میشه آیپی های بیشتری خرید ؟؟ ( بعضیا نوشتن تعداد آیپی : 4 تا ... خب یعنی چی ؟؟ یعنی روی اون dedicated بیشتر از 4 تا آیپی نمیشه استفاده کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیشه آیپی های بیشتر اضافه کرد ؟؟ )

در بخش آموزش نمیشه آفر داد
یاهو من رو ادد کنید
Yahoo : routervpscom
یابه ایمیل : info@paraserver.net درخواست رو بفرستین