PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رابطه ovh و ایران

asrhosting
February 15th, 2013, 17:46
سلام . همون طور که میدونید به لطف یه مش آدم بی پدر و مادر OVH سرورای ما رو حدودا 6 ماه پیش بست و همین طور سرورهایی که به اسم ایرانی ها بود .
الان میخواستم ازشون خرید کنم آیا هنوز به ایرانی ها سرویس نمی دن ؟
داستان این روز های OVh چه طوری هست ؟ شنیدم ای پی هاش به تعداد زیاد هم ماهیانه شده یه قوانین خاصی هم گذاشته !

ممنون میشم دوستانی که دارن الان باهاش کار میکنن تجربه هاشون رو بعد اون داستان بگن .

ertebat7
February 15th, 2013, 18:12
دیتاسنترهایی با پشتیبانی خیلی بهتر وجود داره چرا تصمیم به خرید از این دیتاسنتر دارید؟
به نظر من روی دیتاسنترهای دیگه تحقیق کنید

asrhosting
February 15th, 2013, 18:17
دیتاسنترهایی با پشتیبانی خیلی بهتر وجود داره چرا تصمیم به خرید از این دیتاسنتر دارید؟
به نظر من روی دیتاسنترهای دیگه تحقیق کنید

برا میزبانی وب میخوام ولی خب ovh رو خیلی قبول دارم

dedserver
February 15th, 2013, 18:18
این اشتباه را نکنید این دیتاسنتر یکی از خوب ها هستش ,خودم با این دیتاسنتر کار نکردم ولی همکاران زیادی دارم که با این دیتاسنتر کار میکنند
با ایرانی ها به اخحتمال زیاد مشکل ندارند (البته من زیاد از این دیتاسنتر خبر ندارم )اگر خواستید از یوزر citycala بگیرید ایشان از ovh سرور ارایه می دهند

shingo
February 15th, 2013, 18:18
به نظر من دیتاسنتر بهتر از ovh نیستش کیفیت سروها پورت شبکه و ... واقعا بالاست
اما با ایرانی ها مشکل دارند ما بعد اون قضیه با اطلاعات فیک ثبت نام کردیم الات 3 سرور داریم چند ماه بدون مشکل داریم کار می کنیم

asrhosting
February 15th, 2013, 18:28
بله دوستان من خودم یک سال با ovh کار کردم بهتر این دیتا سنتر ندیدم ! خیلی با روحیات من سازگاره :دی
خب دوستان جواب سوالم رو ندادن !

razavihost
February 15th, 2013, 18:34
همچنا با ایران مشکل داره ،ازشون با ip ایران خرید داشتیم پول رو خوردن سرور ندادن.بدهی های دیگران رو از ما گرفتن :دی

shingo
February 15th, 2013, 18:34
ریسلرشون یعنی کیمسوفی دیگه بیشتر از 3 ایپی رو هر سرور نمیده.خود ovh بستگی به سروری که میگیرید ایپی میده و مشکلی ار بابته ارائه ایپی زیاد نداره

mehrshad.ho
February 15th, 2013, 18:48
جزء بهترین دیتاسنتر هاست
در 8 ماه یک رم 16 داریم شبکه کاملا 100 درصد بوده و 1 دقیقه هم قطع نشده (طبق مانیتورینگ)
سرور های با کیفیتی هم داره حتی نیاز نشده یک بار ریست بدیم

با هویت ایرانی کاملا مشکل داره احتیاط کنید

DVBBaz
February 15th, 2013, 18:54
سرور هاستینگمون رو سالیانه تمدید کرده بودیم ...
بعد از گندی که دوستان زدند سرو کاملا از دست دادیم ....
کلا برای خرید خیلی احتیاط کنید ...

asrhosting
February 15th, 2013, 23:09
دوستان وضعیت آی پی هاش چه طوره ؟ مثل روال سابق هست ؟
یعنی پول آی پی رو یه بار می دیم یا الان ماهیانه شده ؟

adamak
February 16th, 2013, 01:32
دوستان با توجه به نرخ ارز در کشورمون نسبت به بقیه دیتا سنتر ها اصلا به صرفه نیست .به خصوص اینکه حدید هزینه ای ‍ی ها رو ماهانه میگیره . ضمنا شبکه این دیتا سنتر مشکل داره / اونهایی که قبول تدارن از قدیمیهای انجمن سوال کنند .

ما یه سرور ۲۴ گیگ داشتیم با ۳۲ تا ای پی هزینش ماهانه با این نرخ ارز الان می شد ۷۵۰ تومن که اصلان به صرفه نیست .( البته اینها نظر شخصی بنده هست نظر دیگر دوستان محترم)

dedserver
February 16th, 2013, 01:35
در کنار این که گرون هستش خوب دارای کیفیت به مراتب بالایی هستش

compiler
February 16th, 2013, 02:34
بحث های تکراری....شبکه OVH ایراد داره؟!8-|

اینکه بعضی از دوستان نتونست باهاش کار کنند دلیل بر ایراد نیست

OVH نسبت به هزینه ای که میگیره بهترینه....
OVH بزرگترین دیتاسنتر اروپاست...
OVH چهارمین دیتاسنتر بزرگ دنیاست ...
OVH بیشتر از یکصد هزار سرور اختصاصی داره که از این حیث در جهان اوله و غولی مثل SoftLayer بعد از اون در رتبه دومه
OVH شبکش یکی از بهترین و تمیز ترین شبکه های دنیاست ...

بله OVH برای Attacker ها و راه اندازی تورنت و ... اصلا خوب نیست . اگر کسی نتونه یک IP اضافه کنه بدون دریافت Abuse این مشکل OVH نیست . مشکل جای دیگست
OVH سخت گیره و این نشانه خوب بودنه نه بد بودن!!! اگر میخواست سخت نگیره امروز 100 هزار سرور نداشت...

موفق باشید

asrhosting
February 16th, 2013, 08:43
از همه دوستان ممنونم .
شبکه دیتا سنتر که یکی از دقیق ترین شبکه های دیتا سنتر هست . ولی خب با این وضعیت ارز امکان رفتن رو این دیتا سنتر اونم برا میزبانی وب سایت وجود نداره !

shingo
February 16th, 2013, 09:53
بحث های تکراری....شبکه OVH ایراد داره؟!8-|

اینکه بعضی از دوستان نتونست باهاش کار کنند دلیل بر ایراد نیست

OVH نسبت به هزینه ای که میگیره بهترینه....
OVH بزرگترین دیتاسنتر اروپاست...
OVH چهارمین دیتاسنتر بزرگ دنیاست ...
OVH بیشتر از یکصد هزار سرور اختصاصی داره که از این حیث در جهان اوله و غولی مثل SoftLayer بعد از اون در رتبه دومه
OVH شبکش یکی از بهترین و تمیز ترین شبکه های دنیاست ...

بله OVH برای Attacker ها و راه اندازی تورنت و ... اصلا خوب نیست . اگر کسی نتونه یک IP اضافه کنه بدون دریافت Abuse این مشکل OVH نیست . مشکل جای دیگست
OVH سخت گیره و این نشانه خوب بودنه نه بد بودن!!! اگر میخواست سخت نگیره امروز 100 هزار سرور نداشت...

موفق باشید

همه موارد درست هستش و تایید میشه اما این حرفتون در مورد تورنت کاملا اشتباه هستش چندین ساله تموم شرکتهایی که سیدباکس برای تورنت میدهند بیش از 95 درصد همه از سرورهای دیتاسنتر ovh مخصوصا ریسلرش کیمسوفی استفاده می کنند و هیچ مشکلی از این بابت نیست
در مورد اتک حمله دی داس اسپم و ... هم فکر نکنم دیتاسنتری تو اروپا یا امریکا باشه که به این موارد حساس نباشه.این موارد تو دیتاسنتر های دسته 4ام 5ام کشورهایی مثل ایران و روسیه رعایت نمی کنند که خوب اونم به خاطر پهنای باید خیلی کم و گرون بودن سرویسها کار هیشکی رو راه نمیندازه و عملا بی فایدست

compiler
February 16th, 2013, 10:47
همه موارد درست هستش و تایید میشه اما این حرفتون در مورد تورنت کاملا اشتباه هستش چندین ساله تموم شرکتهایی که سیدباکس برای تورنت میدهند بیش از 95 درصد همه از سرورهای دیتاسنتر ovh مخصوصا ریسلرش کیمسوفی استفاده می کنند و هیچ مشکلی از این بابت نیست
در مورد اتک حمله دی داس اسپم و ... هم فکر نکنم دیتاسنتری تو اروپا یا امریکا باشه که به این موارد حساس نباشه.این موارد تو دیتاسنتر های دسته 4ام 5ام کشورهایی مثل ایران و روسیه رعایت نمی کنند که خوب اونم به خاطر پهنای باید خیلی کم و گرون بودن سرویسها کار هیشکی رو راه نمیندازه و عملا بی فایدست

سلام و احترام

بله حق با شماست من اشتباه کردم فکر میکردم تورنت ممنوعه رو ovh که ظاهرا نیست

سپاس

websazha
February 16th, 2013, 18:26
سلام به همه دوستان عزیز چرا خودتون خسته می کنید و آخر هم جواب نا مطمئن!
ایمیل بدید به بخش فروش سوال خودتون با ای پی ایران بپرسید بگید ایرانی هستید اما ویزا کارت معتبر دارید می خواهید خرید کنید و مشکلی از نظر قوانین تحریم که وضع شده بر سرویس دهی شما به مردم ایران با مانع مواجه هست!؟
اگر حتی بگن مشکلی نیست که نمی گن!!بهتر با هویت ایرانی و هویت دروغی هیچ جای خرید نکنید / سرمایه و شغلی که می خواهید کسب در آمد کنید چرخ زندگی با پولش بچرخونید بر پایه های لرزان و شکننده بنا نکنید.

shingo
February 17th, 2013, 11:38
اینجوری نیست عزیز کلا با ایرانیا مشکا دارن کسایی که از اونجا سرویس داشتن پرداخت های همشون از خارح از ایران دبی و انگلیس بود فقط سرور از ایران مدیریت میشد ولی تموم سرورها رو کنسل کردن هزینه رو هم ریفاند ندادن

اگه بخواید از ovh سرویس بگیرید باید اطلاعات ثبت نامیتون هم از کشور دیگه ای باشه همیشه هم با *** به پنلتون برید

:53:

diges
February 17th, 2013, 15:54
با ایرانی ها مشکل داشته باشه به دلیل کلاه برداری های کلانی هست که کردن مشکل تحریم و... اینها هم نیست .

فکر کنم بالای 200-300 هزار یورو تا الان ایرانی ها کلاه برداری کرده باشن از ovh .:71:

CityKala.net
February 17th, 2013, 17:48
این اشتباه را نکنید این دیتاسنتر یکی از خوب ها هستش ,خودم با این دیتاسنتر کار نکردم ولی همکاران زیادی دارم که با این دیتاسنتر کار میکنند
با ایرانی ها به اخحتمال زیاد مشکل ندارند (البته من زیاد از این دیتاسنتر خبر ندارم )اگر خواستید از یوزر citycala بگیرید ایشان از ovh سرور ارایه می دهند

پ.ن : CityKala.net
..

sibwebhost
February 18th, 2013, 05:11
همانطور که عرض کردم قبلا رابطه هیچ دیتا سنتری به نظر بنده با ایران بد نیست فقط یه سری از کاربر نما ها با استفاده کاملا نادرست خود با عث شدند نظر دیتا سنتر های غربی در مورد کاربران و خریداران ایرانی عوض شود.