توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کانفیگ لینوکس در سرور مجازی
hamid.gh
February 15th, 2013, 09:03
سلام دوستان ...
می خواستم بپرسم تو سرورهای مجازی، سیستم عامل لینوکس معمولا از کدوم ورژن باشه بهتره ؟ یا سرورهای مجازی ای که می خریم چه ورژنی از لینوکس رو خودشون دارن ؟
ممنون
alef1
February 15th, 2013, 09:17
سلام
بستگی به نیاز شما داره
معمولا همکاران CentOS نصب می کنند یا Ubuntu Server و Debian
بستگی داره که شما میخاید با سرورتون چیکار کنید
مورد استفاده رو بفرمایید تا بشه دقیقتر راهنمایی کرد
bronze
February 15th, 2013, 10:54
centos 5 یا centos 6 3 معمولا مناسب است
برای هاستینگ همین ورژن توصیه میشه
ورژن 32 یا 64 بیت بسته به نیاز.
allbert
February 15th, 2013, 12:31
CentOS 5.8 server 64bite
m-mehdipoor
February 15th, 2013, 12:37
میزان رمی که می خواید اختصاص بدید به سرور مجازی را بفرمایید.
hamid.gh
February 15th, 2013, 14:35
خیلی ممنون از پاسختون.
می خوام واسه آموزش یه سرور مچازی بخرم ، ( فکر کنم 3 گیگ رم کافی باشه واسم ) و کارهای میزبانی وب رو انچام بدم.
روی لینوکس باشه و کنترل پنل Cpanel نصب کنم + یه نرم افزار مدیریتی که بتونم میزان مصرف کاربران رو کنترل کنم.
ممنونم
m-mehdipoor
February 15th, 2013, 15:45
centos 6.3 , 64 bit مناسب است
اگر منظورتون از مدیریت ، فقط مشاهده ی مصرف کاربران است ، نیاز به نرم افزار اضافی نیست و سی پنل می تونه این کار رو انجام بده !
اگر منظورتون محدود کردن هر کاربر است ،می تونید تا حدی بدون نرم افزار با اپتیمایز کردن اس کیو ال انجام بدید و اس کیو ال را برای هر کاربر محدود کنید
اگر می خواید محدودیت در منابع پردازشگر و حافظه داشته باشید ، باید از کلودلینوکس استقاده کنید.
hamid.gh
February 15th, 2013, 17:15
ممنونم ، کلودلینوکس خیلی راهنمایی خوبی بود . :-*
mh_suport
February 15th, 2013, 19:07
سلام
CentOs به درد کار شما میخوره
compiler
February 15th, 2013, 23:00
برای سرور مجازی اگر 4 گیگ رم اختصاصی ندارید اصلا سمت نسخه های 64 بیتی نرید
اگر برای هاستینگ میخواید در حال حاضر CentOS 5.9 32 bit Final Realease بهترین گزینه برای شما هست . اگر اصرار به استفاده از 6.3 دارید نسخته Minimal رو استفاده کنید
سایر توزیغ های لینوکس بد نیستند ولی برای CentOS منابع آموزشی بیشنری در دسترس هست و دوستانی هم که میتونن کمکمتون کنند به مراتب بیشتر هستند .