توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در اتصال whm به whmcs
erfanking
February 15th, 2013, 01:59
با سلام
من ریسلر whm رو طبغ تمام اموزش های موجود داخل whmcs اضافه کردم
و با کلیک روی عبارت whm هم درست وارد میشه
اما وقتی پکیجی رو روی سرویسی ست میکنم به صورت اتوماتیک اکانت ساخته نمیشه و ارور میده
کسی از دوستان میدونه مشکل از کجاست؟
تنظیمات ماژول به درستی انجام شده؟
سرور را اد کردین؟
در صورت تمایل دسترسی بدین چک کنم
erfanking
February 15th, 2013, 02:04
با سلام خدمت شما
تمام کارها رو طبق اموزشهای سایت whmcs انجام دادم اما موقه تایید سفارش ارور میده
TARIMEHR
February 15th, 2013, 02:54
سلام
whmcs
setup
Products/Services
servers
اون سروری که اضافه کردید رو ویرایش کنید
تیک گزینه ی Secure Tick to use SSL Mode for Connections رو بزنید
تصویر هم پیوست شد
11425
morteza.pr
February 15th, 2013, 04:03
سلام
دوستان ببخشيد اتصال whm به whmcs بايد كاهش امنيت ، يعني احتمال افزايش هك سرور و يا whm ميشه يا نه ؟
چون توي يه سايتي نوشته بود بهتره اينا رو بهم متصل نكنيد چون ضريب امنيت پايين مياد
شرمنده اگه سوالم خارج از درخواست استارتر تاپيك بود ولي چون مرتبط هستن گفتم بيان كنم
با تشكر
TARIMEHR
February 15th, 2013, 04:29
سلام
دوستان ببخشيد اتصال whm به whmcs بايد كاهش امنيت ، يعني احتمال افزايش هك سرور و يا whm ميشه يا نه ؟
چون توي يه سايتي نوشته بود بهتره اينا رو بهم متصل نكنيد چون ضريب امنيت پايين مياد
شرمنده اگه سوالم خارج از درخواست استارتر تاپيك بود ولي چون مرتبط هستن گفتم بيان كنم
با تشكر
در این صورت باید موقع سررسید تک تک ساسپند کنین
عدم تمدید دستی ترمینیت کنید
اگر کسی خرید کرد دستی بسازید
و خیلی کارای دیگه
کلی از هاستینگ ها دارن استفاده میکنن و برای امنیتش هم دارن ماهانه هزینه میکنن
نگران نباشید استفاده کنید چون بدون این سیستم ، باید کلی کارمند داشته باشین برای کارها
erfanking
February 15th, 2013, 11:37
با سلام خدمت شما
سلام
whmcs
setup
Products/Services
servers
اون سروری که اضافه کردید رو ویرایش کنید
تیک گزینه ی Secure Tick to use SSL Mode for Connections رو بزنید
تصویر هم پیوست شد
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f57/11425d1360884267t-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-whm-%D8%A8%D9%87-whmcs-capture2-jpg (http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f57/11425d1360884267-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-whm-%D8%A8%D9%87-whmcs-capture2-jpg)
بله این کارهم انجام دادم اما بازم همون مشکل وجود داره
البته منم فک میکنم مشکل از ssl هستش چون وقتی روی whm کلیک میکنم برای دفعه اول نسبت به امنیت ssl اخطار میده
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f57/11428-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-whm-%D8%A8%D9%87-whmcs-untitled-png
اما چطوری حل میشه نمیدونم
TARIMEHR
February 15th, 2013, 11:39
کافیه گزینه ی proceed anyway رو بزنین
erfanking
February 15th, 2013, 11:41
البته ...
من این کار رو میتونم انجام بدم
اما وقتی سیستم اتوماتیک بخواد اکانتی رو ایجاد کنه با این مشکل برنمیخوره؟
TARIMEHR
February 15th, 2013, 11:44
این مورد ربطی به ساخت اتوماتیک نداره
شما محصول رو بساز و تنظیمات ساخت اتوماتیکش رو انجام بده
سفارش بده و فاکتورش رو بزن پرداخت شده
ببین میسازه یا نه
اگه نتونستی دسترسی پیام خصوصی برام بفرست تا برات تست کنم و اگه مشکل داشت رفع کنم
erfanking
February 20th, 2013, 21:27
باسلام خدمت دوستان
مشکل ما هنوز پابرجاست
اگه کسی دلیلشو میدونه لطفا راهنمایی کنه
February 20th, 2013, 22:04
سلام هاستی که برای WHMCs استفاده میکنید روی سرور WHM تون هستش؟
erfanking
February 20th, 2013, 22:08
با سلام
بله روی cpanel هستش
طبق اموزش های سایت whmcs گفته شده که این ارور مربوط به بسته بودن پورت ها هستش
اما مدیر سرور میگه که این پورت ها بازن
Server Command Error - Curl Error - Couldn't connect to host (7)Getting this error means that you have a firewall on your server blocking the connection. The port being used depends upon the module in use but for cPanel it would be 2086/2087, Plesk 8443, DirectAdmin 2222, etc... open for inbound and outbound connections on both the server WHMCS is installed on and the remote server being connected to. Please contact your server admin/hosting provider to open those ports.
MehrganWeb
February 20th, 2013, 22:09
خوب اینا که معمولا بازن
از چه نسخه ای از whmcs استفاده میکنید؟
تریال هستش یا لایسنس تهیه کردید؟
erfanking
February 20th, 2013, 22:11
5.0.3
در حال حاضر بله null
MehrganWeb
February 20th, 2013, 22:14
شما یه کاری کنید به جای وارد کردن ای پی توی بخش اضافه کردن دامنه را وارد کنید ببینید مشکل حل میشه
از اس اس ال استفاده میکنید؟
erfanking
February 20th, 2013, 22:32
امتحان کردم
متاسفانه بازم مشکل داره
بله ssl استفاده میکنم
تیک Tick to use SSL Mode for Connections هم زدم
MehrganWeb
February 20th, 2013, 22:35
اگه هنوز سرویس هاتون وارد نکردید و کار خاصی انجام ندادید باش لطفا با اموزش زیر پیش برید منم تغریبا 2 ماه پیش همین مشکل رو داشتم که مجبور شدماز ابتدا whmcs رو کانفیگ کنم
http://www.webhostingtalk.ir/f178/46302/
موفق باشید
cPHulk Brute Force Protection بگید براتون خالی کنند
erfanking
February 20th, 2013, 22:46
قبلا مطالعه کردم
منم همین کارهارو انجام دادم
اما بازهم مشکل داره
Setup Remote Access Key
فعاله
MehrganWeb
February 20th, 2013, 22:54
وقتی یه بزرگی پا به عرصه میزاره دگه جای ما هنرجو ها نیست
همکار عزیز هاست 97 جوابتونو میدن اشون خیلی با تجربه اند و همین لینکی که بهتون دادم ایشون تعریفش کردند
آرزوی موفقیت برای ایشون
موفق باشید
erfanking
February 20th, 2013, 23:01
وقتی یه بزرگی پا به عرصه میزاره دگه جای ما هنرجو ها نیست
همکار عزیز هاست 97 جوابتونو میدن اشون خیلی با تجربه اند و همین لینکی که بهتون دادم ایشون تعریفش کردند
آرزوی موفقیت برای ایشون
موفق باشید
ممنون
بله مطمئنا همینطوره
cPHulk Brute Force Protection بگید براتون خالی کنند
گفتم این کارو انجام بدن
ایشالا که درست شه
nima-08sh
September 3rd, 2013, 04:26
سلام، ببخشید من هم این مشکل رو دارم باید این هارو بگم. whmcs ام روی هاست نمایندگی ام هست. سرور ها اضافه شدند و به درستی کار میکنند به جز یکی که همه مشخصات درست هست و با زدن دکمه whm در خود مدیریت سرور ها به هاست وارد میشه اون کد هش رو هم درست هست. همه تایپک هارو خوندم ولیَ مشکلم برطرف نشده. whmcs ام لایسنس داره. ولی این گزینه رو خودم حدس زدم cPHulk Brute Force Protection و گفتم برام غیر فعالش کنند و درست شد ولی بعد از یک روز دوباره خراب شد و نه دیگه میشه اکانت ایمپورت کرد و نه اکانت ساخت برگشت حالت قبل بعد از یک روز. خودم مطمئنم مشکل از cPHulk Brute Force Protection هست ولی نمیدونم چه بهشون دیگه بگم که بعد از یک روز دوباره خراب نشه....
خیلی ممنون میشم اساتید محترم به من راهنمایی کنند.
هرمیس هاست
September 3rd, 2013, 16:32
سلام، ببخشید من هم این مشکل رو دارم باید این هارو بگم. whmcs ام روی هاست نمایندگی ام هست. سرور ها اضافه شدند و به درستی کار میکنند به جز یکی که همه مشخصات درست هست و با زدن دکمه whm در خود مدیریت سرور ها به هاست وارد میشه اون کد هش رو هم درست هست. همه تایپک هارو خوندم ولیَ مشکلم برطرف نشده. whmcs ام لایسنس داره. ولی این گزینه رو خودم حدس زدم cPHulk Brute Force Protection و گفتم برام غیر فعالش کنند و درست شد ولی بعد از یک روز دوباره خراب شد و نه دیگه میشه اکانت ایمپورت کرد و نه اکانت ساخت برگشت حالت قبل بعد از یک روز. خودم مطمئنم مشکل از cPHulk Brute Force Protection هست ولی نمیدونم چه بهشون دیگه بگم که بعد از یک روز دوباره خراب نشه....
خیلی ممنون میشم اساتید محترم به من راهنمایی کنند.
از مدیر سرور ریپورت را بگیرید که چرا این اتفاق می افتد
nima-08sh
September 7th, 2013, 22:03
ممنون بهشون گفتم یک بار دیگه Brute Force Protection برای من خالی کردند درست شد. فقط الان یک مشکل دیگه هست. وضعیت سرور ها که من توی تنظیم هر سرور آدرس اون فایل وضعیت رو قرار دادم ولی وقتی از ناحیه کاربری نگاه میکنی، همه وضعیت ها درسته ولی فقط بارگذاری سرور و پایداری رو زده در دسترس نیست یا 0 Days 00:00:00 نمیدونم مشکل این دیگه از کجاست. ممنون میشم راهنمایی کنید.
هرمیس هاست
September 8th, 2013, 14:13
اهمیتی ندارد
milad_it
September 8th, 2013, 14:16
دوباره تنظیم کنید
شاید جایی رو اشتباه کردید
و برای https اگر دارید تیک آخر رو فعال کنید وگرنه خیر!
nima-08sh
September 8th, 2013, 20:56
بله خیلی ممنون به نظر خودم هم اهمیت زیادی نداره...الان یک مشکل اساسی دیگه دارم. اینکه من برای امنیت whmcs سه فولدر templates_c و attachments و downloads رو به قبل از public_html منتقل کردم و تغییرات لازم رو در فایل configuration.php دادم و یوزر هاستم رو در اون سه خط وارد کردم ولی بعد از این کار پیغام میده که باید دسترسی templates_c روی 777 تنظیم بشه که بتونید ادامه بدید و یا اون رو در فایل configuration.php تغییر دهید. من زیاد whmcs نصب کردم و در هاست های دیگرم این مشکل نبود. الان با انجام چندتا آزمایش متوجه شدم که این سه فولدر رو نمیشه اصلا از دایرکتوری whmcs خارج کرد و در فایل configuration.php تغییر داد که بعد بتونه بخوندش. دیگه نمیدونم واقعا گیج شدم.
همه اون سه خط هم درست توی configuration.php زدم و اون یک خط قبلی خودش که مال templates_c بود پاک کردم و بعد اون سه خط رو نوشتم.
ممنون میشم کمک کنید.
هرمیس هاست
September 10th, 2013, 22:17
دوست عزیز
آدرس فایل را اشتباه میزنید
حتی کوتیشنها و یا یک اسلش بی مورد میتواند تاثیر داشته باشد.
نه مثل اینکه نمیخواد حل بشه...من همه چی رو چک کردم دوباره درست بود ببینید اصلا نمیشه بعد از اینکه فولدر templates_c رد انتقال داد بعد توی فایل کانفیگ آدرس رو تنظیم کرد. من باز بررسی کردم دو فولدر دیگه میشه انتقال داد و آدرس داد و قبول میکنه ولی این فولدر نه نمیشه. حتی نمیشه اسمشم تغییر داد بعد توی فایل کانفیگ مشخصات جدید رو زد...دیگه والا چیزی هم به ذهن خودم نمیرسه.........:-s
هرمیس هاست
September 11th, 2013, 14:42
نه مثل اینکه نمیخواد حل بشه...من همه چی رو چک کردم دوباره درست بود ببینید اصلا نمیشه بعد از اینکه فولدر templates_c رد انتقال داد بعد توی فایل کانفیگ آدرس رو تنظیم کرد. من باز بررسی کردم دو فولدر دیگه میشه انتقال داد و آدرس داد و قبول میکنه ولی این فولدر نه نمیشه. حتی نمیشه اسمشم تغییر داد بعد توی فایل کانفیگ مشخصات جدید رو زد...دیگه والا چیزی هم به ذهن خودم نمیرسه.........:-s