توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دادن اطلاعات ورود ایرانیک به هاستیگ ها؟
fafa12
February 14th, 2013, 15:57
سلام
هاست ها برای اعمال تغییرات مثل تغییر dns و رابط ها گاهی درخواست اطلاعات ورودی به ایرانیک رو میکنن ؟ آیا باید بهشون بدم یا ندم و خودم تغییرات رو انجام بدم .
چون اگر ایمیل یا رمز رو تغییر بدن اون وقت اون دامنه برای اونا میشه و منم نمی تونم ادعایی کنم؟ ( اگر بد بین نگاه کنیم ) ایا میتونن چنین کاری انجام بدن یا خیر
clickchat
February 14th, 2013, 16:00
دوست گرامی در سیستم ایرانیک گفته شده است برای تغییر dns خودتون با کلیک بر روی دامنه می تونید تغییر بدین و و برای تمدید و یا انتقال اگر شما نماینده باشید در تنظیمات رابط خودم رو تنظیم کنید و یا اگر خیر از شرکتی که کار انتقال رو انجام می دهد بخواهید تا رابط مالی و اداری شما رو بگه تا بر اون اساس تنظیم کنید
موفق باشید
clickchat
February 14th, 2013, 16:07
8-|
sadegh.nikaein
February 14th, 2013, 16:20
البته معمولا این درخواست مشکلی ندارد اما بدبینانه بخواهیم نگاه کنیم نمیتوانند انتقال دهند تا کپی کارت ملی و یا شناسنامه ی فرد ثبت کننده را نداشته باشند .
eskelet-sokhte
February 14th, 2013, 16:45
رمزو ندین ولی نام کاربری خود ایرنیک مشکلی نداره و هیچ اشکالی واستون پیش نماید.مطمئن باشید
Saati
February 14th, 2013, 16:51
من پرسیدم از خود اپراتور ایرنیک. گفتند حتی برای حذف دامنه هم مدارک رو میخوان. جای نگرانی نیست ولی دیگه نیم سرورهارو خودتونم میتونید ست کنید .
RoobinaServer
February 14th, 2013, 17:07
یوزر و پسورد بدید بعد که اوکی کردند پسورد را عوض کنید در ضمن موقعی هم که میدید کاری نمیتوانند بکنند اول آخر صاحب دومین شما هستید.
در ضمن شما که اطمینان ندارید چه طوری اطمینان میکنید و ازشون هاست میخرید و کلی زحمتتون را روی اون هاست قرار میدید (سایت پر مطلب)