PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد دیتا سنتر datashack

mojtaba_gk671
February 14th, 2013, 01:27
سلام
کسی از این دیتا سنتر سرور داره؟ پشتیبانی چطوره؟ با سایت های ایرانی مشکل داره یا نه؟
دیتا سنتر ارزان از کشور غیر امریکا با پشتیبانی خوب کجا رو پیشنهاد می کنید؟

danitfk
February 14th, 2013, 01:38
سلام
کسی از این دیتا سنتر سرور داره؟ پشتیبانی چطوره؟ با سایت های ایرانی مشکل داره یا نه؟
دیتا سنتر ارزان از کشور غیر امریکا با پشتیبانی خوب کجا رو پیشنهاد می کنید؟

قریب به 40 سرور فعال از Datashack/WholeSale دارم ؛ شاید پشتیبانی فروش 24 ساعته نباشه اما تکنیکال کمتر از 1 ساعت جواب میدن.
اگر سرور آفلاین بشه تیکت با ضرورت 911 بزنید کمتر از 5 دقیقه جواب میدن.
با کاربران ایرانی بله .. اما سایت...
هتزنر یا ovh یا server4you

shingo
February 14th, 2013, 01:44
ما با redstation و ovh کار کردیم جفتشم سرورهای با کیفیتی دارین پشتیبانیشون هم خیلی خوبه و جواب دادن تیکت 20 دیقه بیشتر طول نمیکشه
ولی ovh با ایرانیا مشکل داره 10 تا سرور هم داشته باشید اگه بفهمن سرور از ایران مدیریت میشه همشو خواموش می کنند بدون برگشت پول
ولی رداسیشن هیچ مشکلی نداره حساسیت زیادی هم به فایلها نداره پوورتهاشم که قوی هست.از همه مهمتر تا 6 ماه رو سرورهای 55 درصد اف گذاشته پشنهاد من این دیتاسنتر هستش

موفق باشید :53:

viasky
February 14th, 2013, 02:31
من دارم
مشکلی نداشتم تا الان
حدودا یک ماه شده یک سرور دارم ازشون

mobinhost.david@gmail.com
February 14th, 2013, 02:37
کیفیت سرور های دیتا شیک فعلا که خوب
پورت خوبی هم دارن
تا الان هم کارمون به اون صورت به ساپورت نیافتاده

AmirVPS
February 14th, 2013, 13:14
با سلام ،از شما یه خواهشی داشتم. من هم می خواستم از این سایت datashack خریداری کنم ولی می خواستم بدونم که آیا اینها رو ساپورت می کنه؟ 1- ساپورت LAN با VMware ESXi 52- kvm بمدت 24 ساعت3- gateway یا چیزی شبیه این که من بتونم آی پی ها رو اضافه کنماز همه شما دوستاران عزیز تشکر میکنم

AmirVPS
February 14th, 2013, 13:26
عذر می خوام که دوباره می نویسم (خوانا نبودن بالا و ویرایش هم که نمیشه)....................................... ............Lan ro support kone ba Vmware ESXi 5, KVM 24 saat, gateway ya mesle in ke man betoonam IPs ro add konam behesh............................

mojtaba_gk671
February 14th, 2013, 13:58
قریب به 40 سرور فعال از Datashack/WholeSale دارم ؛ شاید پشتیبانی فروش 24 ساعته نباشه اما تکنیکال کمتر از 1 ساعت جواب میدن.
اگر سرور آفلاین بشه تیکت با ضرورت 911 بزنید کمتر از 5 دقیقه جواب میدن.
با کاربران ایرانی بله .. اما سایت...
هتزنر یا ovh یا server4you
چطور شما این همه سرور داریدو ایرانی هستید؟
سایت های ir رو گیر می دن؟ کلا به ریسکش می ارزه؟ با پ روکسی لاگین می کنید؟
سرور فور یو که امریکاییه

mobinhost.david@gmail.com
February 15th, 2013, 01:37
این دیتا سنتر فعلا که با ایرانی ها مشکلی داره
اگر کاری نکنیم که اسمش کلاهبرداری نباشه اینا سرویس دهی خوبی دارن
در کل تا الان مشکلی نداشتن
برای ساپورت هم برای شروع از الان بشون یک ایمیل بدین ببینید چه طور جواب میدن
من تا حالا کارم به ساپورت نیافتاده

danitfk
February 15th, 2013, 02:10
چطور شما این همه سرور داریدو ایرانی هستید؟
سایت های ir رو گیر می دن؟ کلا به ریسکش می ارزه؟ با پ روکسی لاگین می کنید؟
سرور فور یو که امریکاییه

به نام و مشخصات همکارم که ساکن آلمان هست ثبت نام کردیم.

شاید دوستانی باشند که حتی با مشخصات ایرانی ثبت نام کرده باشند یا با مشخصات Fake اما کافیه
مشکل کوچیکی در مورد Billing Address یا مشخصات شخص پرداخت کننده بوجود بیاد و دیتاسنتر
تقاضای مدارک مثل پاسپورت ، قبض محل سکونت یا... کافیه نداشته باشید و طبق قوانین کاربریتون مسدود میشه.

تا حالا مشکلی بابت سایت های .ir نبوده .. اما خب cPanel ممکن گیر بده .. بهتره از Direct Admin استفاده کنید.

Server4you که آلمان هست .. البته یادم اومد یبار باهاشون صحبت کردم .. گفتند با ایرانی ها مشکل دارند.

sibwebhost
February 18th, 2013, 05:24
سرور خوبی است الان 3 ماهه دارم کار میکنم باش.